Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

ΜΟλις γύρισα απο ΑΒ στο Ευοσμο (στην Περικλέους) στο ραφι δεν ελεγε τπτ για προσφορα ουτε ειχε τπτ απ εξω κολλημένο.Ρωτησα την ταμια (ευγεναστατη κ εξυπηρετικότατη παρακαλω) κ μου λεει ναι εχουμε προσφορα 50% στα babylino στην οικονομικη συσκευασια και δεχονται κανονικα και κουπονακια!!!

Πηρα 4 συσκευασιες με 16 ευρωπουλακια το συνολο δλδ 240 πανες με με 16,00 ευρω!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Το καταευχαριστηθηκα μπορω να πω:-P:-P:-P

Στα αλλα καταστηματα οπως εγραψα κ πανω το πρωι που πηρα τηλ μου ειπαν οτι δεν εχουν προσφορα!

Μεχρι ποτε ειναι μηπως ξερεις?? θα παω και γω Δευτερα και θα σηκωσω ολο το ραφι. σε όοοολα τα babylino anoixtew panew eixane prosfora e?? σε ολα τα νουμερα?? σε μικρες και μεγαλες συσκευασιες??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλυσπερα ,ψονισα εχτες απο το αβ βασιλοπουλο στα πευκακια , πιρα babylino -50 % και μου περασανε κανονικα κουπονια -4 ε . το πακιετο μεγαλω βγικε 3,90 ε

μονο στο ραφη ειτανε κολλιμενο ενα μικρο χαρτη και εγραφε την προσφορα

Μεχρι ποτε ειναι μηπως ξερεις?? θα παω και γω Δευτερα και θα σηκωσω ολο το ραφι. σε όοοολα τα babylino anoixtew panew eixane prosfora e?? σε ολα τα νουμερα?? σε μικρες και μεγαλες συσκευασιες??

Οχι δεν ξερω , ειδες ποσο χαζη ειμαι καλε δεν ρωτησα μεχρι ποτε ειναι!Ανακριση την εκανα την ταμια αλλα αυτο δεν το ρωτησα!

Παντως δεν ξερω αν κανουν σε ολα, διοτι πηρα σε αρκετα καταστηματα το πρωι κ μονο το συγκεκριμενο που πηγα μου ειπε η κοπελα οτι εχει προσφορα!

Λοιπον επειδη εχω φρικαρει με τα ΑΒ της Θεσσαλονικης.

Μολις πηγε ο συζυγος στα ΑΒ Ευοσμου οδο Περικλεους.

Και δεν ειχανε προσφορα στα Babylino.

Siburaki εισαι σιγουρη οτι πηγες σε αυτον τον ΑΒ??

Διαφημίσεις

Μόλις γυρισα απο τα ΑΒ στο Μακεδονία (ΙΚΕΑ) και ειχαν προσφορά στα babylino. Βεβαια απέμειναν ελάχιστα από το νουμ 3 στις ανοιχτες πάνες που παιρνω εγώ. Ρωτησα την ταμια και μου ειπε οτι ολα τα καταστηματα εχουν την προσφορα. Απλα δεν εχει ταμπελακι πουθενα:confused::confused::confused::confused:

4Xjop3.png

Οχι δεν ξερω , ειδες ποσο χαζη ειμαι καλε δεν ρωτησα μεχρι ποτε ειναι!Ανακριση την εκανα την ταμια αλλα αυτο δεν το ρωτησα!

Παντως δεν ξερω αν κανουν σε ολα, διοτι πηρα σε αρκετα καταστηματα το πρωι κ μονο το συγκεκριμενο που πηγα μου ειπε η κοπελα οτι εχει προσφορα!

Μηπως ειχε καια προωθητρια και εκανε εκπτωση??

Πηγε ο συγυγος μου πριν λιγο στον ΑΒ Περικλεους, στον Ευοσμο επειδη ειχα διαβασει το ποστ σου και τελικα δεν ειχε καμια προσφορα λεει.

τους ειπα οτι η αδερφη μου( εσενα εννουσα) το πρωι τα πηρε με εκπτωση 50% και τους απειλησα οτι θα κανω καταγγελια στο Ινστιτουτο Καταναλωτη. και μου λενε να τους παρω τηλεφωνο και να εχω την αποδειξη της αδερφης μου να δουμε τι γραφει πανω.

Τζαμπα τοσα χιλιομετρα και τοση βενζινη για να φτασει ο συζυγος μεχρι εκει.

Ε τι δηλαδη μας δουλευουνε?? το πρωι εχει εκπτωση 50% και το απογ τιποτα??

Siburaki εισαι σιγουρη οτι ηταν ΑΒ πΕΡΙΚΛΕΟΥς Ευοσμος??

Και κατι τελευταιο. Και στο Γαλαξια έχουν babylino 1+1.

Με καθε επιφυλαξη το λέω έως αρχες Απριλη ή οταν τελειωσει το απόθεμα. Μια φιλη που δουλευει εκει μου ειπε οτι η εταιρεια αλλάζει συσκευασία και για αυτό κανει προσφορές. Εξού και το 50% .

Πιστευω παντως οτι θα κανουν και τα αλλα σούπερ μαρκετ σε λιγες μερες.

4Xjop3.png

ΠΑΡΑΚΑΛΩ,

ολες τις μανουλες οταν γραφουμε εδω για προσφορες να λεμε αναλυτικα αυτο που ειδαμε και μαθαμε,

γιατι τις πιο πολλες φορες τρεχουμε αδικα.

Οι προσφορες δεν ισχυουνε παντα σε ολα τα καταστηματα και για ολες τις συσκευασιες και για τις ανοιχτες πανες και τα βρακακια.

Ας ειμαστε πιο συγκεκριενες ωστε να μην τρεχουμε αδικα και ψαχνουμε προσφορες που δεν υπαρχουν! Ο χρονος μας ειναι πολυτιμος!

Διαφημίσεις

Με καθε επιφυλαξη το λέω έως αρχες Απριλη ή οταν τελειωσει το απόθεμα. Μια φιλη που δουλευει εκει μου ειπε οτι η εταιρεια αλλάζει συσκευασία και για αυτό κανει προσφορές. Εξού και το 50% .

σε ποιον Γαλαξια?? γιατι σε εναν που πηρα τηλ προχθες δεν ειχανε τιποτα σε προσφορα babylino.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ,

ολες τις μανουλες οταν γραφουμε εδω για προσφορες να λεμε αναλυτικα αυτο που ειδαμε και μαθαμε,

Οι προσφορες δεν ισχυουνε παντα σε ολα τα καταστηματα και για ολες τις συσκευασιες και για τις ανοιχτες πανες και τα βρακακια.

Ας ειμαστε πιο συγκεκριενες ωστε να μην τρεχουμε αδικα και ψαχνουμε προσφορες που δεν υπαρχουν! Ο χρονος μας ειναι πολυτιμος!

Νομιζω οτι το πρόβλημα ειναι των καταστημάτων. Όπως είδες το καθε κατάστημα οτι θέλει κάνει. Εσένα ο σύζυγος τα χτύπησε στο ταμείο και δεν ήταν σε προσφορά?

4Xjop3.png

σε ποιον Γαλαξια?? γιατι σε εναν που πηρα τηλ προχθες δεν ειχανε τιποτα σε προσφορα babylino.

Σήμερα μου το είπε, και εκεινη δουλευει στο καταστημα της Δελφών. Βεβαια σε όποιο κατάστημα πας εσυ παρε τηλ. πρωτα.

4Xjop3.png

με το που σκαναρουνε τις πανες βγαινει η αρχικη τιμη(15,90 ειχαν στο ΑΒ ελληνικου).πατησε το τελικο συνολο και δεν εβγαλε καμια εκπτωση????μιλαω βεβαια για τα καταστηματα που εχουν ηδη ψωνισει κοριτσια με 50% και σε αλλες ειπαν οχι.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

Νομιζω οτι το πρόβλημα ειναι των καταστημάτων. Όπως είδες το καθε κατάστημα οτι θέλει κάνει. Εσένα ο σύζυγος τα χτύπησε στο ταμείο και δεν ήταν σε προσφορά?

Οχι δεν τα πηρε τελικα. τα αφησε στο ταμειο. Στο ιδιο καταστημα το πρωι ειχε παει το μελος siburaki και μετα το απογευμα δεν ειχανε προσφορα και δεν ξερανε τιποτα περι προσφορας στα Babylino.

Οχι δεν τα πηρε τελικα. τα αφησε στο ταμειο. Στο ιδιο καταστημα το πρωι ειχε παει το μελος siburaki και μετα το απογευμα δεν ειχανε προσφορα και δεν ξερανε τιποτα περι προσφορας στα Babylino.

Μπορεί όντως να μην ξέρανε τίποτα για την προσφορά, πουθενα δεν είχαν σήμανση ουτε σε αυτό που πήγατε εσείς ούτε εκει που πήγα εγώ. Απλά αν τα χτυπούσε στο ταμείο στο τέλος όπως πολύ σωστά είπε πιο πάνω το μέλος sofaki θα έβγαινε η έκπτωση.Αρχικά γράφετε η κανονική τιμή.

4Xjop3.png

Μηπως ειχε καια προωθητρια και εκανε εκπτωση??

Πηγε ο συγυγος μου πριν λιγο στον ΑΒ Περικλεους, στον Ευοσμο επειδη ειχα διαβασει το ποστ σου και τελικα δεν ειχε καμια προσφορα λεει.

τους ειπα οτι η αδερφη μου( εσενα εννουσα) το πρωι τα πηρε με εκπτωση 50% και τους απειλησα οτι θα κανω καταγγελια στο Ινστιτουτο Καταναλωτη. και μου λενε να τους παρω τηλεφωνο και να εχω την αποδειξη της αδερφης μου να δουμε τι γραφει πανω.

Τζαμπα τοσα χιλιομετρα και τοση βενζινη για να φτασει ο συζυγος μεχρι εκει.

Ε τι δηλαδη μας δουλευουνε?? το πρωι εχει εκπτωση 50% και το απογ τιποτα??

Siburaki εισαι σιγουρη οτι ηταν ΑΒ πΕΡΙΚΛΕΟΥς Ευοσμος??

ναι ειμαι απολυτα σιγουρη για αυτο διοτι πηγα Σαββατο 19/3/2011 13

ωρα 13:32:21

αριθμος συναλλαγης #0217

και πηρα 2 συσκευασιες babylino νουμερο 4 με εκπτωση 50% μειον τα 2 κουπονια (2τεμχ4,00 ευρω) κ πληρωσα 7,95 ευρω συνολο

Επειτα απο πολλα τηλ που εκανα σε αλλα καταστηματα ΑΒ στις δυτικες συνοικιες αυτο ηταν το μονο που μου απαντησαν θετικα οτι εχει προσφορα 50%.

Οταν μπηκα στο καταστημα πουθενα δεν εγραφε τπτ ,ρωτησα την κοπελα οπως μπαινεςι στο καταστημα δεξια το πρωτο ταμειο κ αυτη μου ειπε οτι ΝΑΙ υπαρχει 50%και δεχομασστε κανονικα κουπονια.

ΜΑλιστα πηγα μια κατα τις 11μιση το πρωι ειχα 2 κουπονια μαζι ,κ μετα ξαναπηγα κ κατα τη μια κ μιση γιατι βρηκα κ τα αλλα 2 κουπονια που ειχα κ πηρα και αλλες δυο συσκευασιες!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ,

Νομιζω πιο συγκεκριμενη δνε μπορουσα να γινω :-P:razz::-P. Παντως ειναι πολυ μεγαλη αδικια κ πολυ κριμα ,αφου το πρωι ειχε προσφορα το απογευμα να μην βρηκε ο αντρας ,και πραγματικα δεν ξερεις κ τι να πεις στους υπαλληλους εκεινη την ωρα .Ωρες ωρες ομως απορω λες κ τα πληρωνουν απο την τσεπη τους ,η δεν δεχονται κουπονια η δεν λενε τπτ για τις προσφορες .Αμαν πια δλδ δεν φτανει που στελνουν κουπονια με το σταγονομετρο πρεπει να κανουμε κ τον αστυνομο σαινη για να βρουμε τις προσφορες

Λοιπον επειδη εχω φρικαρει με τα ΑΒ της Θεσσαλονικης.

Μολις πηγε ο συζυγος στα ΑΒ Ευοσμου οδο Περικλεους.

Και δεν ειχανε προσφορα στα Babylino.

Siburaki εισαι σιγουρη οτι πηγες σε αυτον τον ΑΒ??

ΑΒ Βασιλοπουλος

Υποκαταστημα Ευοσμος Περικλεους 28

Στοιχεια οπως αναγραφονται στην αποδειξη

Α/Α 211 19/03/2011 ΩΡΑ: 13:32:31

ΑΡ 386 ΔΗΝ08000776

ΑΡΘΜΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ # 0217

Την πεμπτη που πηγα στο γαλαξια των Μετεωρων κ ρωτησα μου ειπαν οτι εχει τελειωσει η προσφορα και ηταν μεχρο στο Σαββατο 12/3/2011

καθενας κανει οτι θελει μου φαινεται!

Πάντως εγώ πήρα και 2 μικρες συσκευασίες (1 μονο μεγαλη ειχε μείνει) με -50%.

Χα εγω που πηγα να παρω τις μικρες μου λεει δεν εχουν αυτες προσφορα μονο τις οικονομικες κ ετσι αφησα ολα τα κουπονακια μου των 2μιση ευρω στο ραφι μηπως κ τα παρει καμια μανουλα!!!

Αλλα οκ δεν πειρταζει στοκαρα αρκετα κ με τις μεγαλες με τα θελουμε ολα δικα μας!

Αλλα εναι απαραδεκτοι οαντως οτι θελουν κανουν μας κοροιδευουν κανονικα:evil:

Κορίτσια καλημέρα , χθες πήγα στο Βεροπουλο και ρώτησα μια κοπέλα αν θα βάλουν πάλι προσφορά τα babylino 1+1

Η απάντηση είναι

Μέσα στην εβδομάδα θα ξαναβάλουν !!!

Λοιπόν να είστε σε ετοιμότητα και όποια το πάρει 1η είδηση ας το πει και στις άλλες

Α δέχονται και κουπόνια !

t57144.gift1060.gif

Στα ΑΒ Βριλλησια έχουν 50% οι μεγάλες συσκευασίες babylino (για τις μικρες δεν ρωτησα αλλα μαλλον θα εχει). Δεν εχει καμια πινακιδα που να το λεει, το χτυπησε στο ταμείο και βγήκε η εκπτωση (απαράδεκτο!!!). Παίρνει και κουπονάκια. Και εχει και καλη αρχικη τιμη καπου 15.80ε.

Στα ΑΒ Βριλλησια έχουν 50% οι μεγάλες συσκευασίες babylino (για τις μικρες δεν ρωτησα αλλα μαλλον θα εχει). Δεν εχει καμια πινακιδα που να το λεει, το χτυπησε στο ταμείο και βγήκε η εκπτωση (απαράδεκτο!!!). Παίρνει και κουπονάκια. Και εχει και καλη αρχικη τιμη καπου 15.80ε.

Το ίδιο στο ΑΒ στο Ηράκλειο... πήρα τις μικρές συσκευασίες με 50% έκπτωση και κουπόνι αρχική τιμή 7,90 , τελική κάπου στο 1,50.....

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...