Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.carrefour.gr/CarrefourOnline1/Search.aspx?Search_Query=libero

εδω εχει τις τιμες αναλογα με το μεγεθος που θελεις, φυσικα κ χρειαζεται καρτα καρφουρ, αλλα δεν θελει τπτ σε 5 λεπτα βγαινει.

http://www.carrefour.gr/CarrefourOnline1/Search.aspx?Search_Query=libero

εδω εχει τις τιμες αναλογα με το μεγεθος που θελεις, φυσικα κ χρειαζεται καρτα καρφουρ, αλλα δεν θελει τπτ σε 5 λεπτα βγαινει.

αμαν μ αυτές τις κάρτες.....

σ' όλα τα σούπερ βγάζουμε κι από μία!!!!!!!!

σε ευχαριστώ!!!!

μολης ηρθα απο σκλαβενιτη εχεi dettol συσκευασια που διαθημιζουν (αυτοματη συσκευη κρεμοσαπουνου) δηλαδη no touch 1+1 δωρο με 7 ευρω κ κατι ....εχει μεσα η συσκευασια και μπαταριες εγω το εβαλα και ειναι πολυ ωραιο ειδικα για μικρα παιδακια,...βγαινει πολυ φθηνο 3.8 ευρω η μια...

οι libero στα carrefour έχουν προσφορά ανεξάρτητα αν έχεις κάρτα;;;;

Στην προσφορα που τρεχει τωρα ΟΧΙ δεν χρειαζεται να εχεις καρτα...

Αυτο θα το ελεγχεις καθε φορα οταν στο site τους γραφει προσφορα με την καρτα Club Carrefour ή όχι...

Δες εδω http://www.carrefour.gr/dayoffer.aspx?a_id=184

στην 1η προσφορα με τα οργανα γυμναστικης λεει με την καρτα

στις πανες libero πιο κατω δεν λεει με την καρτα....

Αυτα :-D

images?q=tbn:ANd9GcQ_n0WymGeUhAhMIoWj19UiGiiaBXqYmXn5ttA7OLbCkcBdRUDVDw

Διαφημίσεις

μολης ηρθα απο σκλαβενιτη εχεi dettol συσκευασια που διαθημιζουν (αυτοματη συσκευη κρεμοσαπουνου) δηλαδη no touch 1+1 δωρο με 7 ευρω κ κατι ....εχει μεσα η συσκευασια και μπαταριες εγω το εβαλα και ειναι πολυ ωραιο ειδικα για μικρα παιδακια,...βγαινει πολυ φθηνο 3.8 ευρω η μια...

Ευχαριστουμε. Μια που το πηρες, μπορουμε να βαλουμε και αλλο κρεμοσαπουνο μεσα η μονο το dettol?

Ευχαριστουμε. Μια που το πηρες, μπορουμε να βαλουμε και αλλο κρεμοσαπουνο μεσα η μονο το dettol?

και εγω αυτο σκεφτομαι οταν τελειωσει να βαλω κ ενα στην κουζινα;) με σαπουνι για πιατα φυσικα...απ οτι ειδα το καπακι ανοιγει οποτε μπορεις να γεμισεις το μπουκαλακι παλι...

Υ.Γ κοριτσια πηγε καμια σημερα στα πρεναταλ??/ νομιζω σημερα ανοιξε....ηθελα να παω αλλα με τετοιο κρυο σπιτι.μπρρρρρρρρρ κρυο.....:?

στον μασούτη οι libero up&go και οι ανοικτές πάνες (οικον. συσκευασία) -35% μέχρι 29/3 & μωρομάντηλα 2+1 & refill 64 τμχ. -35% μέχρι 25/3

στην προμηθευτική up&go και ανοικτές πάνες (μικρή συσκ.) -20% μέχρι 31/3

στα carrefour ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΟΝΟ μωρομάντηλα 2+1 -20% μέχρι 31/3

στον σκλαβενίτη sticker -5 ευρώ στις ανοικτές πάνες οικονομική συσκευασία και -6 ευρω στις up&go και διαγωνισμός με δώρα little tikes μέχρι 16/3

στα carrefour -40% μέχρι 11/3

Διαφημίσεις

στα prenatal στην πειραιώς είναι στοκ??/

και εγω αυτο θελω να δω παω σημερα να ψαξω για ενα δωρακι για ενα μωρακι και θα παω να δω τι εχει και εκει μαλλον με την ευκαιρια.....

στον μασούτη οι libero up&go και οι ανοικτές πάνες (οικον. συσκευασία) -35% μέχρι 29/3 & μωρομάντηλα 2+1 & refill 64 τμχ. -35% μέχρι 25/3

στην προμηθευτική up&go και ανοικτές πάνες (μικρή συσκ.) -20% μέχρι 31/3

στα carrefour ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΟΝΟ μωρομάντηλα 2+1 -20% μέχρι 31/3

στον σκλαβενίτη sticker -5 ευρώ στις ανοικτές πάνες οικονομική συσκευασία και -6 ευρω στις up&go και διαγωνισμός με δώρα little tikes μέχρι 16/3

στα carrefour -40% μέχρι 11/3

Αρτέμιδα εννοείς -40% στα καρφούρ για pampers;

στα prenatal στην πειραιώς είναι στοκ??/

λοιπον μπηκα να ριξω μια ματια δεν ειναι στοκ ειναι απλα μεγα πρεναταλ....απλα εχει κατι εκπτωσεις των 20% μονο ειδα τιποτα αλλο...βεβαια μπηκα κ βγηκα δεν ειχα χρονο για πολλες βολτες...θα παω να χαζεψω καποια αλλη μερα...

και εγω αυτο σκεφτομαι οταν τελειωσει να βαλω κ ενα στην κουζινα;) με σαπουνι για πιατα φυσικα...απ οτι ειδα το καπακι ανοιγει οποτε μπορεις να γεμισεις το μπουκαλακι παλι...

Υ.Γ κοριτσια πηγε καμια σημερα στα πρεναταλ??/ νομιζω σημερα ανοιξε....ηθελα να παω αλλα με τετοιο κρυο σπιτι.μπρρρρρρρρρ κρυο.....:?

Το δικο μου που τελειωσε, δυστυχως προσπαθησα αλλα δεν βγαινει το καπακι. :-(

Και τα αναταλλακτικα εχουν 4,80!!! :evil:

Διαφημίσεις

Το δικο μου που τελειωσε, δυστυχως προσπαθησα αλλα δεν βγαινει το καπακι. :-(

Και τα αναταλλακτικα εχουν 4,80!!! :evil:

α..ισως κ ναμηνβγαινει δεν δοκιμασα απλα ειδα οτι εχει καπακι...που φανταστικα οτι ανοιγει κιολας:(

μα καλα πηγαινε στο σκλαβ κ παρε με 7.5 ευρω δυο καινουρια μηχανιματα με σαπουνια κα μπαταριες πιο οικονομικα βγαινει...;)

Ax, Eλενακι, δεν εχουμε Σκλαβενιτη στη Β. Ελλαδα. :(

Στην αθηνα παντα εκει ψωνιζα αλλα εδω βολευομαι αναγκαστικα με Carrefour που ειναι δπλα μου.

αχ σοβαρα μιλας:(...κριμα εχει πολυ καλες προσφορες παντα....:(

λοιπον μπηκα να ριξω μια ματια δεν ειναι στοκ ειναι απλα μεγα πρεναταλ....απλα εχει κατι εκπτωσεις των 20% μονο ειδα τιποτα αλλο...βεβαια μπηκα κ βγηκα δεν ειχα χρονο για πολλες βολτες...θα παω να χαζεψω καποια αλλη μερα...

Μου ήρθε μύνημα που λεει εγκαινεια 12/3 και μεγάλες προσφορές ώς 21/03

1gGKp3.png

Χτες πήγα σκλαβενίτη έχει 4 ευρώ τα pampers τα μωρομάντηλα με το -30%, έιδα πολλές εκπτώσεις σε σαμπουαν & P & G έχει σε πολλά προιόντα της - 30% & -40% πχ χτες πήρα αφρο ξυρίσματος για τον σύζυγο Noxzema από 4,60 στα 2,80

1gGKp3.png

καμμια προσφορα σε babylino στην αθηνα εχουμε βρε κοριτσια ??

εχτες ειχε -2 ευρω στικερ σε babylino μικρή συσκευασία στα ΑΒ (στα Βριλησσια το ειδα, δεν ξερω αν ειναι σε ολους και μεχρι ποτε). Δεχτηκαν και κουπονια.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...