Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμένα πάντως τα πήρανε τα κουπόνια στον Μαρινόπουλο στη Θεσσαλονίκη για τα Babylino αμα μαλώσεις όλα γίνονται!

πες μου σε ποιον μαρινοπουλο στα πηρανε?? να παω και γω. εκανες φασαρια??

Διαφημίσεις

revythaki να σε ρωτησω κατι τα γιαουρτακια απο λιντλ τα παιδικα τα εχεις παρει?τα εβλεπα προχθες που πηγα και η ποσοτητα ειναι πολυ καλη 12 σε αυτη την τιμη ειναι σουπερ!

οχι,δεν τα εχουμε δοκιμάσει ακόμη.Ειναι μικρό το ρεβυθάκι για γιαουρτάκια.Πάντως γενικά απο άτομα που ξέρω στη Γερμανία,έχω ακούσει μόνο καλά για τα προϊοντα lidl,τα εμπιστεύονται πολύ εκεί.Ισως ξέρει και εδώ καποια άλλη μανούλα που τα δοκίμασε?

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Διαφημίσεις

απο αυριο στην φθηνοπολη στον βασιλοπουλο -45% στις Libero οικονομικες δηλαδη 10,15 ευρω το πακετο.

τι ευχάριστο νέο είναι αυτό;;;

πάνω που ξέμενα από πάνες...... :P:p:p:p

Διαφημίσεις

απο αυριο στα καρφουρ ισχυει μονο για τα active fit η εκπτωση στις jumbo συσκευασιες? σνιφ... δεν προλαβα:(:(:(

οχι εγω ειδα το σαββατο εβαζαν και τις baby dry,οπως και στα μωρομαντηλα δεν ειναι μονο τα λευκα ειναι και τα πρασινα,μαλιστα πηρα το σαββατο μια συσκευσια και ηταν περασμενη η τιμη 4 ευρω τα πληρωσα.

http://www.carrefour.gr/media/HOME/PROSFORES/FYLLADIOY/FYLLADIA_2011/02_FEB_2011/14-260211_A4_C.pdf

μόνο για αύριο είναι στις πάνες στα αβ?δεν είδα κάτι στο φυλλάδιο.

στην κατάλληλη στιγμή εννοείται!!

δεν ειναι στο φυλλαδιο τους,ειναι στην φθηνοπολη που διαρκει παντα μια εβδομαδα δηλαδη απο αυριο εως σαββατο.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

τι ευχάριστο νέο είναι αυτό;;;

πάνω που ξέμενα από πάνες...... :P:p:p:p

αν δεν υπαρχουν κουπονια ομως δουλεια δεν γινεται :rolleyes:.10,15 μου κακοφαινεται να δωσω!για εμενα πλεον τελος οι λιμπερο,οποια εταιρεια μου στελνει κουπονια θα την προτιμω!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

αφου γραφει πανες ακτιβ βιτ μαξι παμπερς τζαμπο 68 τεμ απο 26 σε 18,20?

συγκεκριμενα ημουν στην μαμα μου το σαββατο και πηγα σε αυτο που ειναι στο σιτι γκειτ,τα εχουν κανει ντανα μολις μπαινεις....θα ειναι παντως συνεχεια οπωτε αμα θες σαββατο που θα παω ξανα στο μακεδονια θα δω και θα σου πω.

αν δεν υπαρχουν κουπονια ομως δουλεια δεν γινεται :rolleyes:.10,15 μου κακοφαινεται να δωσω!για εμενα πλεον τελος οι λιμπερο,οποια εταιρεια μου στελνει κουπονια θα την προτιμω!

2 κουπονάκια εχω..... :!: :!: :!:

καλά είναι κι αυτά!!!!!!!!!!!

αλλά το μωρό έχει ξεμεινει τελείως και πρέπει να το στοκάρω λίγο....

ο μεγάλος έχει απόθεμα μέχρι να κόψουμε τη πάνα.....:rolleyes:

2 κουπονάκια εχω..... :!: :!: :!:

καλά είναι κι αυτά!!!!!!!!!!!

αλλά το μωρό έχει ξεμεινει τελείως και πρέπει να το στοκάρω λίγο....

ο μεγάλος έχει απόθεμα μέχρι να κόψουμε τη πάνα.....:rolleyes:

εεε ειναι και τα τελευταια σου κουπονια!τελος κουπονια λιμπερο πλεον.και φυσικα να αγορασεις να κανεις στοκ!:wink:;-)

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...