Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Ρίξτε μια ματιά και στο φυλλάδιο γιατι έχει καλές προσφορές με το multi buy... έχει τις ταμπλέτες για το πλυντήριο πιατων με -50% αν πάρουμε 2 συσκευασίες .. συμφέρει

βαλε λιγο το λινκ..δεν το βρισκω αυτο και εχω και κουπονια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξερει καμοα μανουλα στα babylino που εχει προσφορες καλες??

στον σκλαβενίτη στις μεγάλες συσκευασίες έχει έκπτωση -8 ευρώ νομίζω. δεν ξέρω όμως μέχρι πότε. για πήγαινε σήμερα να δείς ;)

Στον Βερόπουλο libero -30% σε όλες τις πάνες μέχρι 12/2, στον Μασούτη στις οικονομικές συσκευασίες -30% (φυλλάδιο) και με 2 μικρές συσκευασίες ανοικτής πάνας δώρο άλλη μία μέχρι τις 28/2

Σοβαρα μιλας????? Σημερα μου ηρθαν κουπονια babylino θα γεμισω την αποθηκη αυριο!!!!

Πλακα κανεις!!:( ποτε σου εστειλαν??? 1 φορα εχω πάρει μόνο μετα απο μήνυμα που τους εστειλα...λες να ξαναστείλω??

M6bap3.png

cik1p3.png

Πλακα κανεις!!:( ποτε σου εστειλαν??? 1 φορα εχω πάρει μόνο μετα απο μήνυμα που τους εστειλα...λες να ξαναστείλω??

Εχεις γινει μελος? Εννοω σου εστειλαν να συμπληρωσεις ενα χαρτι? Εμενα μου στελνουν σχετικα συχνα

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

οσες περιμένετε προσφορά babylino και εχετε Μασούτη σας έρχεται ενα 40αρι απο αυριο!πως κ πως το περίμενα. τι καλα να χα και κανα κουπονάκι...

Στο site δε λεει τιποτα ειδατε καμια διαφημιση, μεχρι ποτε θα ισχυει?

Τα carrefour εχουν προσφορα στα παμπερς

http://www.carrefour.gr/dayoffer.aspx?a_id=184

ΝΑι όντως έχει τα pampers -35%. Είναι όμως με την κάρτα club οπότε κατά πάσα πιθανότητα δεν θα γίνονται δεκτά και τα κουπόνια.

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

οσες περιμένετε προσφορά babylino και εχετε Μασούτη σας έρχεται ενα 40αρι απο αυριο!πως κ πως το περίμενα. τι καλα να χα και κανα κουπονάκι...

Η προσφορα ειναι απο σημερα εως 26 του μηνος κ εχει -40% μονο τις οικονομικες συσκευασιες babylino

ΝΑι όντως έχει τα pampers -35%. Είναι όμως με την κάρτα club οπότε κατά πάσα πιθανότητα δεν θα γίνονται δεκτά και τα κουπόνια.

Να ρωτήσω κάτι; στο site τους λέει οτι έχει -35% στα value pack pampers. Αυτά είναι οι οικονομικές συσκευασίες; ή οι κούτες;

Επειδή είμαι άσχετη με το θέμα καθαριστηρίων θα μπορούσε κάποια να με κατατοπίσει.

Τι τιμές ισχύουν για καθαρισμό παλτό; Κανένα καλό καθαριστήριο στη ανατολική Θεσσαλονίκη ή κέντρο;

Να ρωτήσω κάτι; στο site τους λέει οτι έχει -35% στα value pack pampers. Αυτά είναι οι οικονομικές συσκευασίες; ή οι κούτες;

Πηγα εχθες, 35% στις οικονομικες συσκευασιες!11,7 μου βγηκε το baby dry νο.5

Διαφημίσεις

Tα καρφούρ δέχονται κουπόνια τελικά.

Όμως πρώτα αφειρούν την αξία του κουπονιού και μετά κάνουν την έκπτωση 35% με αποτέλεσμα να ζημιωνόμαστε 0,7?...

Δηλαδή 17,68-35%=11,49 και με κουπόνι 2?=9,49.

Ενώ 17,68-2(κουπόνι)=15,68 και -35% =10,19

Πονηρό έτσι??

Ακόμα κι εκεί βρήκαν τρόπο να φάνε τα λεφτά από το κουπόνι...Άρε ΙΝΚΑ που τους χρειάζεται....

Φαντάζομαι το μάθατε για το καρφούρ ε; -35%

Εγώ στο δρόμο είδα κάνα δυο άτομα με πάμπερς στο χέρι και την ψιλιάστηκα. Πήγα στο σούπερ και τι να δω;;; Ξανάρθε ο Αγ. Βασίλης!! ;)

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Προσοχή σε όσες έχουν κουπόνια!

Γράφουν επί των αναγραφόμενων τιμών αλλα κάνουν το -35% αφού αφαιρέσουν την αξία του κουπονιού! Χάνετε έτσι 0,7? σε κάθε συσκευασία ή από κάθε κουπόνι. Γιατί?

Η προσφορα ειναι απο σημερα εως 26 του μηνος κ εχει -40% μονο τις οικονομικες συσκευασιες babylino

Ακριβώς. εχω φυλλάδιο. για τις οικονομικές. μόνο που εχθες που πήγα στο δικό μας δεν ειχαν καθόλου οικονομικές...οχι οτι τα πήραν. δεν είχαν εξ αρχής. μας κοροιδευουν ρε π...η μου???

M6bap3.png

cik1p3.png

Στον Μασουτη χθες ειδα ειχε τα babylino με -40% και επαιρνα και κουπονια.

Στα καρφουρ παιρνουνε τα κουπονια στα παμπερς.

Στα καρφουρ δεν παιρνουνε τα κουπονια babylino.

Το 'πα και το 'κανα...

Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!ενημερωσε μας εαν σου απαντησουν απο το ινκα!μου το εχουν κανει και εμενα με λακ και βαφη μαλλιων.πρωτα το κουπονι και μετα η εκπτωση.ελεος!!!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Tα καρφούρ δέχονται κουπόνια τελικά.

Όμως πρώτα αφειρούν την αξία του κουπονιού και μετά κάνουν την έκπτωση 35% με αποτέλεσμα να ζημιωνόμαστε 0,7?...

Δηλαδή 17,68-35%=11,49 και με κουπόνι 2?=9,49.

Ενώ 17,68-2(κουπόνι)=15,68 και -35% =10,19

Πονηρό έτσι??

Ακόμα κι εκεί βρήκαν τρόπο να φάνε τα λεφτά από το κουπόνι...Άρε ΙΝΚΑ που τους χρειάζεται....

την διαφορα εγω την βρηκα 1,05 λεπτα το πακετο.

εκει που πηγα ειχαν 18 ευρω το πακετο.οποτε

18,00 -3 το κουπονι =15 ευρω -35% = 9,75

ενω

18,00 -35% 11,70 και -3 κουπονι 8,70

διαφορα 1,05.ηθελα να παρω 5 πακετα οποτε θα εχανα 5 ευρω.αμ δε! :evil::evil:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

τα καρφούρ επίσης έχουν στα babylino 1+1 στις μικρές συσκευασίες ..

εμείς φοράμε το 5 και πήρα 4 συσκευασίες (108 πάνες) οι 2 συσκευασίες δώρο και πλήρωσα 18 και κάτι ευρώ!!! το οικονομικό πακέτο με τα 54 έκανε 15 και κάτι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σκέφτομαι να πάω και αύριο να αγοράσω άλλες 2 :P

επίσης, έχει και τα Johnson's 1+1 !!! ;)

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...