Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

παιδια συγνωμη αν εχει αναφερθει.. παντως εγω δεν το γνωριζα και μου φανηκε ενδιαφερον.

http://prosfores-fylladia.gr/category/ola-ta-filladia/page/2/

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι, μου είπαν ότι κλείνουν, γιατί θέλουν να κάνουν κάτι όπως στην Πειραιώς (Ξέρεις τί υπάρχει εκεί; Κοίταξα από περιέργεια, αλλά δε βρήκα εκεί κατάστημα). Δηλ. είπαν ότι αν βρουν στη Γλυφάδα κατάλληλο χώρο, θα το ξανανοίξουν. Τί να πω... Πάντως αν δείτε ότι βγάζουν κι άλλα πράγματα, ειδοποιήστε!

ναι ανοιγει στην πειραιος διπλα στα καρεφουρ λιγο πιο πανω απο το φακτορι..περιμενω πως και πως να ανοιξει...εχουν μονο ενα μεγαλο πανο κραμασμενω προς τοπαρον....

Διαφημίσεις

εγω εψαχνα για κοιλιοκακη τη μικρη και δε μου τα εγραφε αυτα το ΤΕΒΕ

Ππαιρνω ευρομεντικα.....350...φιλικα ....250!!!!!

Της εκανα Παιδων...τιμη...17!!!!

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ

Εγώ έκανα στο γιο μου τα Χριστούγεννα με 150 ευρώ! Μένω επαρχία, αλλά στείλαν Αθήνα για εξέταση, γιατί δεν είχαν το μηχάνημα εδώ!

Καλημερα κοριτσια!Να ρωτησω κατι ασχετο?Εγω χρησιμοποιω στη μικρη pampers baby dry αλλα λογω εκπτωσεων και δε βρηκε τελος παντων ο αντρας μου την τελευταια φορα, μου εφερε active fit. Οσες χρησιμοποιειτε η εχετε χρησιμοποιησει μυριζουν λιγο περιεργα αυτα τα pampers σαν αντιβιωση η πετρελαιο ενα πραμα η να αρχισω να ψαχνω τη μικρη για ουρολοιμωξη???

Νομίζω δεν αναφέρθηκε ότι στο Σκλαβενίτη έχει βάλει προσφορά στα Babylino. Τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει μόνιμα την αρχική τους τιμή σε 15,60 (δεν το έχω δει αλλού αυτό) και απ' το Σάββατο έχει βάλει και (15,60)-8 στα μεγάλα πακέτα. Εγώ είχα και κουπόνια των 4ων ευρώ και μου βγήκε το πακέτο 3,60:-D:-D Εννοείται ότι στόκαρα για 3 μήνες:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

5dyVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!Να ρωτησω κατι ασχετο?Εγω χρησιμοποιω στη μικρη pampers baby dry αλλα λογω εκπτωσεων και δε βρηκε τελος παντων ο αντρας μου την τελευταια φορα, μου εφερε active fit. Οσες χρησιμοποιειτε η εχετε χρησιμοποιησει μυριζουν λιγο περιεργα αυτα τα pampers σαν αντιβιωση η πετρελαιο ενα πραμα η να αρχισω να ψαχνω τη μικρη για ουρολοιμωξη???

Καλημέρα κορίτσι μου. Τα active fit όντως μυρίζουν σα νοσοκομείο και όχι δε φταίει το κοριτσάκι σου. Το ξέρω γιατί τα χρησιμοποίησα και εγώ αλλά μου βρωμούσαν ακριβώς αυτό.

Μετά πήγα στα baby dry που είναι πολύ καλύτερα για να καταλήξω τελικώς στο libero το 5άρι (παρόλο που η μικρή μου είναι 9 κιλά) και να σωθώ τελείως. Δεν την έχω ξαναδεί ποτέ πιο καθαρή. Όλα βέβαια είναι σχετικά γιατί κατέληξα πως στην πάνα είναι το τί κάθεται στο παιδί του καθενός καλύτερα.

Πάντως τα active fit μυρίζουν υπερβολικά όντως σαν χημείο.

Και για να μην είμαστε off topic να προσθέσω πως πολύ καλές εκπτώσεις έχει και το www.kindergallery.gr αυτόν τον καιρό, για μαμάδες που θέλουν κάτι καλό ποιοτικώς (π.χ. φόρεμα κασμίρ) για τα μπεμπέκια τους. :)

Καλημέρα κορίτσι μου. Τα active fit όντως μυρίζουν σα νοσοκομείο και όχι δε φταίει το κοριτσάκι σου. Το ξέρω γιατί τα χρησιμοποίησα και εγώ αλλά μου βρωμούσαν ακριβώς αυτό.

Μετά πήγα στα baby dry που είναι πολύ καλύτερα για να καταλήξω τελικώς στο libero το 5άρι (παρόλο που η μικρή μου είναι 9 κιλά) και να σωθώ τελείως. Δεν την έχω ξαναδεί ποτέ πιο καθαρή. Όλα βέβαια είναι σχετικά γιατί κατέληξα πως στην πάνα είναι το τί κάθεται στο παιδί του καθενός καλύτερα.

Πάντως τα active fit μυρίζουν υπερβολικά όντως σαν χημείο.

Σ'ευχαριστω sungril!Οχι τιποτ'αλλο αλλα εχει πολλα...νευρα και δεν τρωει αυτες τις μερες και ειπα μηπως ειναι απο καμια ουρολοιμωξη....Κι εγω libero χρησιμοποιουσα καιρο, τωρα κανονικα baby dry 5αρι κι εγω αλλα λογω προσφορων ετυχε να παρει ο συζηγος active fit...Tα λιμπερο ειναι μακραν καλυτερα ειδικα για οσα μωρακια εχουν πιο ....φαρδυ κωλαρακι!!!

όπως το δικό μας το κωλαράκι που είναι αρκετά φαρδύ. χι!χι! :) Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!

Επισης κι εσυ! 9 κιλα και νο.5 ε???Εγω στη ντουλα που ειναι 13,5τι να φορεσω???και μαλιστα κανα μηνα εχω που ξεκινησα 5αρι...

μολις γυρισαμε απο το Σκλαβενιτη..πηραμε καμποσες πανες κ μας πηραν κ 2 κουπονια που ειχαμε για 1+1 μικρη πανα δωρο..538 πανες 53 ευρω κ κατι,δηλαδη 0,098 περιπου η πανα!σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!000203FB.gif

bV6Dp3.png

Διαφημίσεις

Ρίξτε μια ματιά και στο φυλλάδιο γιατι έχει καλές προσφορές με το multi buy... έχει τις ταμπλέτες για το πλυντήριο πιατων με -50% αν πάρουμε 2 συσκευασίες .. συμφέρει

1gGKp3.png

Παραθέτω ξανά το μήνυμά μου για όσες δεν το είδαν

Νομίζω δεν αναφέρθηκε ότι στο Σκλαβενίτη έχει βάλει προσφορά στα Babylino. Τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει μόνιμα την αρχική τους τιμή σε 15,60 (δεν το έχω δει αλλού αυτό) και απ' το Σάββατο έχει βάλει και (15,60)-8 στα μεγάλα πακέτα. Εγώ είχα και κουπόνια των 4ων ευρώ και μου βγήκε το πακέτο 3,60:-D:-D Εννοείται ότι στόκαρα για 3 μήνες:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μου βγήκε 0,066 η πάνα:wink::lol::lol::lol:

5dyVp3.png

Καλημέρα!

οσες περιμένετε προσφορά babylino και εχετε Μασούτη σας έρχεται ενα 40αρι απο αυριο!πως κ πως το περίμενα. τι καλα να χα και κανα κουπονάκι...

Σοβαρα μιλας????? Σημερα μου ηρθαν κουπονια babylino θα γεμισω την αποθηκη αυριο!!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...