Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μονο τον θηλαζω γεννηθηκε 20.11.10 3210 βγηκαμε απο το νοσοκομειο 2130. ααα και ειμαστε 67 μποντους οποτε θα τον βγαλω φασουλα οπως το παει. ασε πολλα ρουχα αχρησιμοποιειτα ελπιζω το επομενο να τα βαλει....απλα ειναι ασηκωτος και αλλαζουμε καθε λιγο μεγεθος πανας ελπιζω να τον φτασουν τα μεγεθη μεχρι να γινει 2 ετων χιχιχι.

:lol::lol::lol: εεεε δεν το πιστεύω!!! έχω ίδια μέρα γενέθλια με το γιό σου!!! Α ρε σκορπιουδάκια είμαστε τα καλύτερα παιδιά!!! Να σου ζήσει!!!:-D:grin::-D

εγώ αγόρασα babylino Νο 4 και Νο 2 κανονικότατα 1+1 δώρο και μου πήραν και τα κουπόνια. κορίτσια μην μπερδεύεστε το γράφει ξεκάθαρα στο φυλλάδιο αλλά επειδή οι ταμίες δεν μπορούν να ξέρουν απ'έξω όλο το φυλλάδιο και αυτές προσπαθούν να κάνουν όσο καλύτερα νομίζουν την δουλειά του όταν φτάσετε στο ταμείο καλό θα είναι να έχετε και το φυλλάδιο μαζί σας να τους "λύσετε" τυχόν απορίες ή ενστάσεις....

omjTp3.png?tH8o0iKJ

sYOtp3.png?irNZPRKv

εγώ αγόρασα babylino Νο 4 και Νο 2 κανονικότατα 1+1 δώρο και μου πήραν και τα κουπόνια.

Σε ποιο Carrefour πήγες? Εμένα χθες στο Cαrrefour στο Avenue στο Μαρούσι δε μου πήραν τα κουπόνια για babylino Νο 4 στη μικρή συσκευασία, λόγω του 1+1...:confused:

Διαφημίσεις

http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/SID-36B20C33-1C243260/lidl_gr/hs.xsl/index_9348.htm

κοριτσια αυριο στα lidl

Σετ μαχαιροπίρουνα παιδικά € 2,99

Σετ 4 τεμ. Περιγραφή:

Από ανοξείδωτο ατσάλι

Με χαρούμενα σχέδια ζώων

Το σετ αποτελείται από 1 μαχαίρι, 1 πιρούνι, 1 κουτάλι και 1 κουταλάκι

rPs2p2.png

Στην Έκθεση ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

στην Αίθουσα Δ΄ του Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου (Δωδεκανήσου 106 & Αναπαύσεως)

και ώρες 11.00-21.30 θα πραγματοποιηθεί BAZAAR ΝΥΦΙΚΩΝ & ΒΡΑΔΥΝΩΝ

από τους οίκους:

Nikos – Takis, Antonopoulos Stores, Fedra, Perdrix, Περί Γάμου,

Romantica, Nyfika online, Estelle, Stef Marie.

Μέρος των εσόδων του μπαζάρ θα διατεθούν στην Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. - «ΕΔΡΑ» με σκοπό την ενίσχυση του έργου της.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα http://www.edra-coop.gr/ViewShopArticle.aspx?ArticleId=5927 και http://www.status-ekthesiaki.gr/xartis.html

Η «ΕΔΡΑ» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται στο χώρο της Ψυχικής Υγείας και Νοητικής Υστέρησης από το 2001, με στόχο τη συναισθηματική και πρακτική υποστήριξη ατόμων με Προβλήματα Ψυχικής Υγείας.

rPs2p2.png

Κοριτσια καλησπερα! :lol:Δεν ξερω αν αναφερθηκε πιο πανω αλλα στον γαλαξια απο αυριο μαζι με αλλες προσφορες εχει και το γαλα ΝΑΝ2 και ΝΑΝ3 -15%.Ειναι η πρωτη φορα που βλεπω βρεφικα γαλατα σε προσφορα και ειπα να το αναφερω...:rolleyes:.

μπορειτε να το δειτε και εδω...

http://prosfores-fylladia.gr/2011/02/galaxias-03-02-2011/ :oops:

Fphzp3.png

κοριτσια καλημερα.πηρα χθες απο το carrefour αγιου στεφανου βρεφικα καλλυντικα nivea baby 40% εκπτωση.στον ιδιο διαδρομο ειχε και τις πανες babylino τις μικρες συσκευασιες 1+1 για ολα τα μεγεθη ειχαν φωτογραφιες με ολα τα νουμερα απλα τα ραφια τους ηταν αδεια:(

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......

Σκλαβενίτης babylino Νο 4 και 5 οικονομικές συσκευασίες με έκπτωση -8?, έρχεται 7,60? κι όχι όπως του καρφουρ που σε αναγκάζει να πάρεις δύο συσκευασίες! Έλεος αφού η έκπτωση που ΄κάνει η εταιρεία στα σουπερμάρκετ είναι η ίδια, γιατί ο ένας να την περνάει κανονικά κι άλλος όπως θέλει?

Διαφημίσεις

περα απο τα γιαουρτακια της δελτα, ξερετε καμια εταιρια με παιδικα ειδη που να στελνει κουπονια η΄ να εχει διαγωνισμους με δωρα. ξερω το Planet που στελνει κουπονια και για τα κανονικα και για τα παιδικα προιοντα. επισης παρπερς, λιμπερο και babylino.καποιο αλλο

Διαφημίσεις

περα απο τα γιαουρτακια της δελτα, ξερετε καμια εταιρια με παιδικα ειδη που να στελνει κουπονια η΄ να εχει διαγωνισμους με δωρα. ξερω το Planet που στελνει κουπονια και για τα κανονικα και για τα παιδικα προιοντα. επισης παρπερς, λιμπερο και babylino.καποιο αλλο

Η nivea,η προδερμ, η νεστλε, η νουνου, η nutricia, η σεπτονα, δεν μου ρχεται κατι αλλο προς το παρον.

Κοριτσια πηγα χθες και εκανα καποιες ορμονολογικες εξετασεις στην Βιοιατρικη και μου ειπαν οτι κοστιζουν 400ευρω.Τις εκανα αλλα γυρνωντας στο σπιτι σκεφτομουν οτι ηταν πολυ ακριβες,και λεω δε παω να ρωτησω ετσι απο περιεργεια εδω στη γειτονια μου ποσο κανουν?Και ποσο λετε οτι μου ειπανε? 145ευρω!!!!!!Τοσο μεγαλη διαφορα? εννοειται πως τους πηρα πισω(Βιοιατρικη) και τις ακυρωσα και τις εκανα στο δευτερο!Αλλα επειδη παραλιγο να την πατησω εγω,σας λεω μακρυα απο την Βιοιατρικη η καντε παντα ελεγχο αγορας!

Σκλαβενίτης babylino Νο 4 και 5 οικονομικές συσκευασίες με έκπτωση -8?, έρχεται 7,60? κι όχι όπως του καρφουρ που σε αναγκάζει να πάρεις δύο συσκευασίες! Έλεος αφού η έκπτωση που ΄κάνει η εταιρεία στα σουπερμάρκετ είναι η ίδια, γιατί ο ένας να την περνάει κανονικά κι άλλος όπως θέλει?

πηρα σημερα ενα πακετο και εδωσα το εξωφρενικο ποσο των.....1,60 :mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!!!ειχα κουπονι -6 ευρω οποτε μου βγηκε η πανα 0,02 λεπτα!!!!!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

για προδερμ και νιβεα, που παιρνεις τηλ για κουπονια??

και εγώ την ίδια απορία εχω, καθως και για την septona :-D

Εδώ τα καλά τηλέφωνα....!!!! Λοιπόν:

Προδέρμ 210 6601080. Άδικος κόπος όμως. Δεν έχουν, δεν στέλνουν, γενικώς ΔΕΝ.

Nivea 210 6600000 Στέλνει κουπονάκια.

Septona 2262031544 Σε περνάνε από ανάκριση για 2 ψωροκουπόνια. Δε αξίζει τον κόπο.

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Εδώ τα καλά τηλέφωνα....!!!! Λοιπόν:

Προδέρμ 210 6601080. Άδικος κόπος όμως. Δεν έχουν, δεν στέλνουν, γενικώς ΔΕΝ.

Nivea 210 6600000 Στέλνει κουπονάκια.

Septona 2262031544 Σε περνάνε από ανάκριση για 2 ψωροκουπόνια. Δε αξίζει τον κόπο.

Ευχαριστούμε πολύ!!!!!!

4Xjop3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...