Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

ειμαστε 2 μηνων αλλα 7350κιλα οποτε ηδη μπηκαμε στο ννουμερο 4

Μόλις πάτε περίπου 5 μηνών θα σου έρθουν τα πρώτα κουπονάκια από pampers. Λες και πριν πάει το μωρό 5 μηνών δεν ξέρω κι εγώ τι φοράει...

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε ολα τα νουμερα μικρης συσκευασιας ισχυει η προσφορα.εαν παιρνουν και κουπονια χωρις προβληματα.....ισως αγορασω!:P

εγώ σήμερα το πρωί πήγα στα carrefour και μου είπαν ότι η προσφορά 1+1 στα babylino ισχύει μόνο για το νο4 της μικρής συσκευασίας 7-18 κιλά. κι εγώ ήθελα το 5 :( ρώτησα μια υπάλληλο και μου είπε μόνο το 4 :(

εγώ σήμερα το πρωί πήγα στα carrefour και μου είπαν ότι η προσφορά 1+1 στα babylino ισχύει μόνο για το νο4 της μικρής συσκευασίας 7-18 κιλά. κι εγώ ήθελα το 5 :( ρώτησα μια υπάλληλο και μου είπε μόνο το 4 :(

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Ότι να' ναι θα ακούσουμε...ο ένας λέι έτσι κι άλλος αλλιώς. στο φυλλάδιό τους μέσα τι λέει; Μόνο για το νούμερο 4 ή αναφέρει οτι συμμετέχουν όλες οι μικρές συσκευασίες; Κάτσε να δω....

Το βρήκα...Το ρημαδοφυλλάδιό τους λέει πως συμμετέχουν ΟΛΕΣ οι μικρές συσκευασίες. Πήγαινε κοριτσάκι και πάρε το νούμερο που θες και αν σου πουν τίποτα τρίψτους το έντυπό τους στη μούρη.... αμάν πια με τις βλακείες τους...

Στο φυλλάδιο αναφερει μονο το νουμερο 4

απο κατω λεει ολες οι μικρες συσκευασιες

Εγω το "μεταφράζω" οτι αφορα ολες τις μικρες συσκευασιες του 4 και τιποτε αλλο.

Διαφημίσεις

Το φυλλάδιο Carrefour λέει:

"Πάνες Babylino No4 τιμή ... 1+1

Συμμετέχουν όλες οι μικρές συσκευασίες Babylino."

Δηλ. οι Νο 4 (μικρή συσκευασία) κοστίζουν τόσο, και στο 1+1 συμμετέχουν όλες οι μικρές συσκευασίες, όχι μόνο το Νο 4... Αλλιώς δε βγάζει νόημα το "όλες".

Δεν ξερω γιατι το κουραζουμε τοσο.Για μενα ειναι σαφες 100%:μονο το νουμερο 4 και μονο οι μικρες συσκευασίες,αν κοιταξει κανεις το φυλλαδιο δεν θα επρεπε να εχει καμία απορία.

Για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση και κάποιοι δεν επωφεληθούν από την προσφορά, κάποια μέλη ήδη έχουν αγοράσει άλλα νούμερα εκτός του 4 με την προσφορά 1+1, και με χρήση κουπονιού...

Στο carrefour στο Γερακα ειχε τελειωσει το Νο 4. η προσφορα 1+1 ειναι για ολες τις μικρες συσκευασιες. Ειχε Νο 3 (35 πανες το κουτι) που ειναι μεχρι 9 κιλα 7,77ευρω. και με κουπονι -2,5ευρω μου ηρθε περιπου 8 λεπτα η μια. Καλο ε...

Όποιος έχει αμφιβολίες ας στείλει ένα e-mail στα κεντρικά...

Στο carrefour η προσφορα ισχυει για ολες τις μικρές συσκευασίες (εννοεί όχι τις οικονομικές) και όχι μόνο για το Νο 4 αλλά και για τα Νο 1-3.

Εμένα ετσι μου ειπαν στο κατάστημα του Γερακα όπου ψωνισα εχθες. Ενδεικτικά εχουν στο φυλλαδιο την Νο4 διοτι δεν μπορούν να τις βάλουν ολες.

Λογικό δεν είναι?

Διαφημίσεις

Στο carrefour η προσφορα ισχυει για ολες τις μικρές συσκευασίες (εννοεί ότι τις οικονομικές) και όχι μόνο για το Νο 4 αλλά και για τα Νο 1-3.

Εμένα ετσι μου ειπαν στο κατάστημα του Γερακα όπου ψωνισα εχθες. Ενδεικτικά εχουν στο φυλλαδιο την Νο4 διοτι δεν μπορούν να τις βάλουν ολες.

Λογικό δεν είναι?

Αν ηταν οπως το λες τοτε θα ειχαν μόνο την φωτο, αλλα δεν θα εγραφαν διπλα ξεκάθαρα οτι ειναι για Νο4 των 31 τεμαχίων,τι αλλο να κανουν δηλαδη για να ειναι πιο σαφες;;Παραπανω δηλαδη που λεει colgate sensation white εσυ τι καταλαβαινεις,οτι αφορα ολες τις colgate η προσφορα;Οχι βεβαια.

Αν καποια καταστηματα το δεχονται για ολα τοτε επωφεληθείτε,αλλα αν οχι δεν εχετε δικαιωμα να κανετε φασαρια.

Merikoi trone apistefta kolimata k to paizoun kseroles..

Krima giati to topik afto einai gia na antalasoume plirofories gia oikonomikes agores k prosfores kai oxi gia na ksekatiniazomaste!!!

To filladio leei oti simetexoun oles oi oikonomikes siskevasies kai se 5 diaforetika carefour pou episkeftika ego k files mou mamades agorasan se prosfora ola ta megethi. Ara afou dothike i pliroforia gia to 1+1 as praksei o kethenas opos nomizei.

Στο φυλλάδιο αναφερει μονο το νουμερο 4

απο κατω λεει ολες οι μικρες συσκευασιες

Εγω το "μεταφράζω" οτι αφορα ολες τις μικρες συσκευασιες του 4 και τιποτε αλλο.

ΟΛΕΣ του 4????? ξυνω κεφαλι???? περικαλω???? δηλαδη οτι εχει σε αποθεμα το μαγαζι σε 4αρι μικρο???? και το εγραψαν και χαλασαν μελανι για το αυτονοητο........

φασαρια δε κανουμε.....λογικα σκεφτομαστε

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

σήμερα στη Θεσσαλονίκη κανονικά όλες οι μικρές συσκευασίες.

αλλιώς θα έλεγε μόνο το ν.4. μη τρελλαθούμε!! πάντως έχω καταλάβει πως όπου carrefour και καημός .....ό,τι νά ναι είναι. την προηγούμενη εβδομάδα στο μασούτη που είχαν προσφορά ΟΛΑ TA LIBERO , ΕΙΧΑΝ ΟΛΑ ΤΑ LΙΒΕRO!!!

και δέχονταν κουπόνια μια χαρά!!! αντε γιατί παραέγινε το κακό!!!:evil::evil:

Α καλα,εσεις εδω περα ειστε τελειως μουρλες

Δεν επιτρεπεται να εκφραζεσαι ετσι.

Τη στιγμη που το ιδιο το καταστημα σου λεει οτι ισχυει για ολες τις μικρες

συσκευασιες και αφο'υ ψωνισαμε εχθες εσυ πας να πεισεις εμας για το αντιθετο?

Αλλωστε αν ηταν μονο για το Νο 4 θα ελεγε <<Ισχυει μονο για τις μικρες συσκευασιες>> και οχι για ολες τις συσκευασιες...

Τοσο δυσκολο ειναι? Ελεος...

αντωνακη??????? κατι μου θυμιζεις.........

Γατούλα, δίκιο έχεις. Κι εμένα μου θυμίζει!!!

Τι να πεις......Άμα ο στόκος μπαίνει στο μυαλό, είναι άσχημα τα πράγματα...

:o:o:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

τι τρώει?????:shock::shock::shock::shock::D:D:D

μονο τον θηλαζω γεννηθηκε 20.11.10 3210 βγηκαμε απο το νοσοκομειο 2130. ααα και ειμαστε 67 μποντους οποτε θα τον βγαλω φασουλα οπως το παει. ασε πολλα ρουχα αχρησιμοποιειτα ελπιζω το επομενο να τα βαλει....απλα ειναι ασηκωτος και αλλαζουμε καθε λιγο μεγεθος πανας ελπιζω να τον φτασουν τα μεγεθη μεχρι να γινει 2 ετων χιχιχι.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...