Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στα carrefour έχει 30% στα pampers, οικονομικές συσκευασίες .

Πήγα σήμερα να πάρω 3 κουτιά των 56 και μου είπαν πως αυτά δεν θεωρούνται οικονομικές συσκευασίες, είναι Δυνατόν αυτό?? Τα 56 δεν είναι και τα 42 είναι??

Για δες, στα κουτιά πάνω γράφει jumbo pack; Απ' όσο ξέρω τα κουτιά τα λένε jumbo και τα μεγαλύτερα κουτιά mega pack, πάνω σ' αυτό το στηρίζουν.. να ξέρεις ότι οικονομική συσκευασία λένε το μεγάλο πακέτο, όχι κουτί.. Δεν τους δικαιολογώ, απλά σου εξηγώ τη διαφορά γιατί την έχω πατήσει κι εγώ:evil:

5dyVp3.png

Κοριτσια καλημερα!Ξερετε αν ισχυει ακομα η εκπτωση 40% στα libero του carrefour???Στο φυλλαδιο βλεπω μονο pampers 30%.O Σκλαβενιτης εχει ακομα το στικερ για τα 6 ευρω?

στον σκλαβενίτη η προσφορά με το -6 euro sticker είναι μέχρι τις 2/2, στα ΑΒ το -30% μέχρι τις 2/2, στο mymarket το -25% μέχρι 1/2, και στον βερόπουλο το -30% είναι από σήμερα μέχρι 12/2. στα carrefour ξέρω ότι έχει τελειώσει η προσφορά.

και για τις μανούλες από θεσσαλονίκη.....στον μασούτη από τις 27/1-29-1 σε όλες τις libero -40%, από 9/2-26/2 στις οικονομικές συσκευασίες -30% και τέλος από 1/2-28/2 με 2 libero μικρή συσκευασία+1 δώρο.

στον σκλαβενίτη η προσφορά με το -6 euro sticker είναι μέχρι τις 2/2, στα ΑΒ το -30% μέχρι τις 2/2, στο mymarket το -25% μέχρι 1/2, και στον βερόπουλο το -30% είναι από σήμερα μέχρι 12/2. στα carrefour ξέρω ότι έχει τελειώσει η προσφορά.

Ευχαριστωωωω!!!(διαλεγεις και παιρνεις δλδ...)

Διαφημίσεις

κατερινα ο σκλαβενιτης σε συμφερει γιατι εχει την χαμηλοτερη αρχικη τιμη.με το -6 βγαινει 12,45 και εαν εισαι και τυχερη και βρεις συσκευασιες με -4 ευρω αυτοκολλητο θα παει 8,45.εγω ειχα βρει 6 συσκευασιες με στικερ.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Βρηκα πανες PAMPERS 21ΤΜΧ ΜΕ 4.49ΕΥΡΟ ΚΑΙ 7.30ΕΥΡΟ μεταφορικα http://www.prezziaffari.it/616-pampers-diapers-sole-e-luna-maxi-x-21.html εγω πηρα 10κουτια

εχει περιορισμο στα κιλα της παραγγελιας που θα κανεις?

Kht7p2.png

3iVPp3.png

κατερινα ο σκλαβενιτης σε συμφερει γιατι εχει την χαμηλοτερη αρχικη τιμη.με το -6 βγαινει 12,45 και εαν εισαι και τυχερη και βρεις συσκευασιες με -4 ευρω αυτοκολλητο θα παει 8,45.εγω ειχα βρει 6 συσκευασιες με στικερ.

Ευχαριστω με συμφερει γιατι ειναι και διπλα μου!

Διαφημίσεις

Βρηκα πανες PAMPERS 21ΤΜΧ ΜΕ 4.49ΕΥΡΟ ΚΑΙ 7.30ΕΥΡΟ μεταφορικα http://www.prezziaffari.it/616-pampers-diapers-sole-e-luna-maxi-x-21.html εγω πηρα 10κουτια

Ειναι άλλος τύπος πάνας pampers? γιατι στην Ελλάδα δεν τις έχει αυτές. σε ποιότητα ειναι καλύτερες απο τις pampers baby dry?

Επίσης πηγε ο σύζυξ στα carrefour εχθές και δεν είχε καθόλου προσφορά σε pampers -30%. Μηπως δεν είναι σε όλα τα καταστήματα?

Επίσης βρήκα αυτό το site αλλά έχει δοκιμάσει καμία τέτοια πάνα ή τα μωρομάντηλα?

http://www.panes.gr/index.php?target=categories&category_id=93

Ειναι άλλος τύπος πάνας pampers? γιατι στην Ελλάδα δεν τις έχει αυτές. σε ποιότητα ειναι καλύτερες απο τις pampers baby dry?

Επίσης πηγε ο σύζυξ στα carrefour εχθές και δεν είχε καθόλου προσφορά σε pampers -30%. Μηπως δεν είναι σε όλα τα καταστήματα?

Επίσης βρήκα αυτό το site αλλά έχει δοκιμάσει καμία τέτοια πάνα ή τα μωρομάντηλα?

http://www.panes.gr/index.php?target=categories&category_id=93

κανονικα ειναι και στα καρφουρ και στα καρφουρ μαρινοπουλος,εαν μπεις στο σαιτ εχει 2 φυλλαδια ενα για το καθε ενα.και στα 2 γραφει για -30% pampers.δεν ειχαν σημανση για εκπτωση η αγορασε και τις πηρε σε αρχικη τιμη?

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

Sorry, άργησα να μπω, λοιπόν δεν είχε καν σήμανση και στο ταμείο αγόρασε τις pampers οικονομική συσκευασία χωρίς έκπτωση στην αρχική τους τιμή, μάλλον μας κοροΪδεύουν. Ούτε στις άλλες pampers είχε έκπτωση. Να στείλω email στα κεντρικά?

Γατούλα άρα να υποθέσω πως δεν συμφέρει ε? Ειμαι λίγο άσχετη, δηλαδή για να ψάξω για φθηνές πάνες πρέπει να ειναι κάτω απο 0,20?

Sofaki μιλάω για τις πορτοκαλί συσκευασίες ή της baby dry. Να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια? Sorry για την κατάχρηση αλλά εμένα μου φεύγουν τα κακά του με τις pampers όπως και τις Libero, ειναι θέμα πάνας ή όλες τα ίδια?

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...