Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Πηγα σημερα το πρωι...για να παρω και στο ταμειο δεν δεχτηκαν τα κουπονια των 3 ευρω(δεν τα επερνε η ταμειακη....παρολο που δεν ειχαν ληξει 31-3-2011!!!!!)....και φυσικα δεν τα πηρα...τους τα αφησα δωρακι και τους ειπα πως παω στον Μασουτη που εχει 30 % επτωση στην αρχικη του τιμη 18.95 ευρω και μου δεχονται τα κουπονακια μια χαρα(ενω ο μαρινοπουλος τα ειχε 19.84!!!!!)......αντε γιατι τα πηρα πρωι πρωι......:evil::evil:

και φυσικα δεν τα πηρα...τους τα αφησα δωρακι και τους ειπα πως παω στον Μασουτη .....

Και πολύ καλά έκανες!! Για να πουλήσουν δεν βάζουν τις προσφορές; και μετά το κάνουν ολόκληρο κυπριακό...:evil:

5dyVp3.png

Και πολύ καλά έκανες!! Για να πουλήσουν δεν βάζουν τις προσφορές; και μετά το κάνουν ολόκληρο κυπριακό...:evil:

Κια να φανταστεις το εν λογω καταστημα δεν εχει ουτε μηνα που ανηξε στην πόλη μου....και σημερα στις 9 το πρωι δεν ειχε ψυχη...μονο οι υπαλληλοι ηταν μεσα....απο οτι λεει ο κοσμος της περιοχης μας ειναι πανακριβω σε συγκριση με τα αλλα σουπερ μαρκετ που υπαρχουν....βασικα την ιδια ενυιπωση εχω και εγω....δεν τους βλεπω να φτανουν στο Πασχα.....βεβαια κριμα γιατι εδωσε δουλεια σε αρκετους ανθρωπους(επεσε χοντρο μεσον κατα την διαρκεια των συνεντευξεων..;).!!!!!)....αλλα πανω απο ολα κοιταμε την τζεπη μας....

συμφωνώ δεν πρέπει να μας περνανε για βλάκες...

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Διαφημίσεις

Το getitnow.gr έχει τον αποκωδικοποιητή lifeview 29 ευρώ από 49 με δωρεάν μεταφορικά. Επειδή δεν έχω ξανακούσει αυτή τη μάρκα, τι λέτε, να το πάρω; Έχει ψωνίσει κάποια από αυτό το site;

5dyVp3.png

Το getitnow.gr έχει τον αποκωδικοποιητή lifeview 29 ευρώ από 49 με δωρεάν μεταφορικά. Επειδή δεν έχω ξανακούσει αυτή τη μάρκα, τι λέτε, να το πάρω; Έχει ψωνίσει κάποια από αυτό το site;

το sait ειναι αξιοπιστο...με μια ματιά έριξα δεν ειδα πουθενά να λέει εαν έχει ψηφιακή έξοδο. έαν έχεις plasma, lcd, η led συνδέετε με ψηφιακή έξοδο για καλύτερα αποτελέσματα.

τώρα εάν έχει "παλιάς" τεχνολογίας η τιμή που το δίνει είναι SUPER!!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Διαφημίσεις

Πηγα σημερα το πρωι...για να παρω και στο ταμειο δεν δεχτηκαν τα κουπονια των 3 ευρω(δεν τα επερνε η ταμειακη....παρολο που δεν ειχαν ληξει 31-3-2011!!!!!)....και φυσικα δεν τα πηρα...τους τα αφησα δωρακι και τους ειπα πως παω στον Μασουτη που εχει 30 % επτωση στην αρχικη του τιμη 18.95 ευρω και μου δεχονται τα κουπονακια μια χαρα(ενω ο μαρινοπουλος τα ειχε 19.84!!!!!)......αντε γιατι τα πηρα πρωι πρωι......:evil::evil:

Καλά έκανες γιατί μας δουλευουν...

1gGKp3.png

το sait ειναι αξιοπιστο...με μια ματιά έριξα δεν ειδα πουθενά να λέει εαν έχει ψηφιακή έξοδο. έαν έχεις plasma, lcd, η led συνδέετε με ψηφιακή έξοδο για καλύτερα αποτελέσματα.

τώρα εάν έχει "παλιάς" τεχνολογίας η τιμή που το δίνει είναι SUPER!!

Τι εννοείς ψηφιακή έξοδο; Έχω τηλεόραση με "καβούκι":lol::lol::lol: δηλ.παλιάς τεχνολογίας. Αν θέλεις στείλε μου πμ ή κάποιος άλλος, αν ξέρει, για να μη χαλάμε και το τόπικ..

5dyVp3.png

στα ΑΒ έχει -40% στα babylino ( δεν έγραφε σε πια συσκευασία -μόνο ότι η εκπτωση αφαιρείται στο ταμέιο)

η εκπτωση αφορα ολες τις συσκευασιες.το οτι γινεται η εκπτωση στα ταμεια σημαινει οτι μπορει να μην δεχονται κουπονια?ξερει καμια μανουλα?

eQMGp2.png

Σιγουρα εχει ο Βασιλοπουλος εκπτωση στα Babylino? Τους πηρα τηλεφωνο και δεν ηξεραν τιποτα. Μήπως ισχύει για καποια καταστηματα?

στο καταστημα του ελληνικου τις ειχαν με -40% και ελεγε το καρτελακι μεχρι 31/12.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

στον βασιλοπουλο παντα η εκπτωση γινεται στα ταμεια.αλλα παντα κουπονια μου παιρνουν ,ποτε δεν μου αρνηθηκαν.ειτε το προιον ηταν πανες ειτε οτιδηποτε.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Έκανα τη βόλτα μου για ρουχαλάκια για την Ασπασούλα κι έχω να σας αναφέρω τα εξής (για νότια προάστια).

Το στοκ Grant που είναι στη Δάφνη βγάζει στο βάθος του καταστήματος ρουχαλάκια με 5-10-15 ευρώ. Δεν πετυχαίνεις πάντα κάτι, αλλά, αν είστε στη γειτονιά, τους λέτε μια καλημέρα, και όλο και κάτι υπάρχει. Πήρα ένα πολύ ωραίο μπλε φόρεμα βελούδινο με δαντελίτσα για την Ασπασία με δέκα ευρώ και είχε και μπουφάν για κοριτσάκια και παλτό στυλ μοντκόμερι για αγοράκια με 15 ευρώ. Απλά πηγαίνετε στο βάθος ή ρωτήστε, γιατί δεν ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα ρούχα του καταστήματος.

Αν σας αρέσει το συνδυάζετε με μια επίσκεψη παραδίπλα στο στοκ της Raxevsky πάλι στη Δάφνη (Μπουμπουλίνας) για σας. Ανάμεσα στα καινούρια ρούχα του στοκ που τα έχουν -50%, βρίσκει κανείς και κομμάτια άλλης σαιζόν με 10-15-20 ευρώ. Είναι βέβαια χασομέρι...

Επίσης το στοκ της orchestra στην Τιτάνων (Ελληνικό), μετά το Πράκτικερ, ακριβώς μπροστά στην είσοδο βγάζει ρουχαλάκια "στο καλάθι" με 3 και 5 ευρώ. Τώρα που πέρασα είχε μεγαλύτερα κυρίως νουμεράκια 10-12-14 (παντελονάκια) , αλλά βρήκα και μικρότερα για του χρόνου. Αν δε φοβάστε το καλάθι .... και βρεθείτε στη γειτονιά ρίξτε μια ματιά. Το orchestra θα βγάλει βέβαια όλα τα ρούχα με 5 ευρώ κάπου το Φευρουάριο (αν δεν αλλάξουν πολιτική βέβαια).

Υ.Γ. Δεν με πληρώνουν για διαφήμιση, λέτε να ζητήσω τίποτα;

Παιδια, σημερα ηρθε φυλλαδιο απο τον ΒΑΣΙΛΑΓΑ. Το ξερατε οτι εχει πολλα μαγαζια σε όλη την Ελλάδα? Να και το φυλάδιο

Εχει παμπερς με 10 ευρώ

http://www.3bmarkets.gr/index.php?option=com_flippingbook&view=book&id=11%3Anov-dec-2010&catid=1%3Adefault-category&Itemid=78〈=el

τα παμπερσ του Βασιλαγα δεν ειναι ιδιας ποιοτητας με τα παμπερς απο τα αλλα σουπερ μαρκετ. τα δοκιμασα και το διαπιστωσα (οχι εγω αλλα η μικρη μου τα δοκιμασε, χιχιιχχι). ο Βασιλαγας τα εισαγει απο Βουλγαρια τα παμπερςκαι αλλα προιοντα επισης.

θα παω και εγω το απογευμα στα καρφουρ θα βρω τιποτα αραγε???επισης δεχονται κουπονια???να εκτυπωσω την απαντηση απο το εμαιλ που τους εστειλα?σοφακι για βοηθησε!!!! :P

θα παω και εγω το απογευμα στα καρφουρ θα βρω τιποτα αραγε???επισης δεχονται κουπονια???να εκτυπωσω την απαντηση απο το εμαιλ που τους εστειλα?σοφακι για βοηθησε!!!! :P

ναι καλε εκτυπωσε το και πηγαινε.....

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...