Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ και γω μεσα στο μποϊκοταζ στην παμπερς. και γω σταματησα να τα αγοραζω παρολο που εχω αρκετα κυπονια. τα παιρνω μονο οταν εχουν καληκαι συμφερουσα προσφορα. και με τα κουπονια που στελνουνε (αραια και που) παλι δεν συμφερει.

κατι διαβασα για κλεισιμο ενος καρφουρ στην Θεσσαλονικη?? εχετε ακουσει κατι συγκεκριμενο?? πατως εδω Θεσσαλονικη ο Μασουτης συμφερει περισσοτερο και εναι και Ελληνας και εχει παντα προσφορες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν το προχωραω γιατι ειχε ηδη αλλη μια ιδια παραγγελια μεσα (λογικα την εχουν βαλει μονοι τους λογω του super saver delivery) και αν το προχωρησω και δεν μπορω να το ακυρωσω θα τις φορεσω εγω τις πανες στο τελος....τοσες που εχω μαζεψει...

οχι βρε!!! προχωρας βαζεις και βιζα στο επομενο σταδιο βλεπει τιμη και μετα πισω και δεν εγινε τιποτα

αλλα , αν δεν στο επιτρεπει λογικα θα σου σκασει πριν την βιζα

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μηπως αγορασατε ARIEL απο το carrefour?

Ξερετε αν δεχονται και κουπονια με την προσφορα αυτη?

Toυς εχω στειλει email απο το πρωι στα κεντρικα και ακομα δεν μου εχουν απαντησει,

μηπως ξερει καμια σας να μου πει?

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

Toυς εχω στειλει email απο το πρωι στα κεντρικα και ακομα δεν μου εχουν απαντησει,

μηπως ξερει καμια σας να μου πει?

ναι πηραμε και ariel χτες και δεχτηκανε και το κουπονι -1 ευρω που ειχαμε...

RB08p3.png

ναι πηραμε και ariel χτες και δεχτηκανε και το κουπονι -1 ευρω που ειχαμε...

Ευχαριστω πολυ...:D

Εγω εχω κουπονια των 3 ευρω,οποτε συμφερει ακομα πιο πολυ ετσι...

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

βΡΕ κοριτσια σημερα μολις ελαβα email απο το amazon για ειδη με εκπτωση και μεσα ειναι και τα ειδη baby. Και μαλιστα ειχε ενα λινκ να μπεις να δεις που στελνουν αυτα τα ειδη και ειχε και την ελλαδα μεσα...τι να πω αν προσπαθησατε και δε μπορεσατε εχετε δικιο!

Στα carrefour Πεμπτη-Παρασκευη εκπτωση και στα παιχνιδια 20%!Τρεχω για δωρο στο βαφτιστηρι!!!!

προσεχτε λιγο το θεμα με το 20% στα παιχνιδια στο καρφουρ...ειναι ψιλομουφα...πριν 1 εβδομαδα ειχε ξαναβαλει 20% κ πηραμε αρκετα παιχνιδακια..ε,σημερα τα ειχε ολα ακριβοτερα!!!π.χ. το σκυλακι της φισερ πραις το ειχε πριν μια εβδομαδα 33 -20% κ σημερα ειχε 38 (!) -20%!!!!!!!!κ οτι της πηραμε ηταν ακριβοτερο σημερα...

bV6Dp3.png

Διαφημίσεις

Εχω αρχίσει και ανησυχώ με το ΑΜΑΖΟΝ γιατι παρήγγειλα πληρωσα και ακομα δεν εχουν ερθει... Τι να πω? Είναι και χάλια ο καιρός και δεν προχωράει τίποτα. Εγώ τους έστειλα mail αν θα ξαναστείλουν Ελλάδα αλλά απάντηση ... γιοκ. Αντα να δούμε τι θα δούμε....

QsCvp2.png

Εχω αρχίσει και ανησυχώ με το ΑΜΑΖΟΝ γιατι παρήγγειλα πληρωσα και ακομα δεν εχουν ερθει... Τι να πω? Είναι και χάλια ο καιρός και δεν προχωράει τίποτα. Εγώ τους έστειλα mail αν θα ξαναστείλουν Ελλάδα αλλά απάντηση ... γιοκ. Αντα να δούμε τι θα δούμε....

Στην επιβεβαιωση που σου εστειλαν αναφερει αριθμο φορτωτικης και με τι εφυγαν.Μπες στο site της courier που τα εστειλαν να δεις την προοδο της παραγγελιας σου.Μπορει να μην ειναι ενημερωμενο μεχρι χθες η σημερα αλλα θα ειναι μεχρι καποιες μερες πριν οποτε θα ξερεις οτι εφυγαν..

Νινα εχω ενα κουπονια σκλαβενιτη για 15 ευρω εκπτωση με 2 οικονομικες συσκευασιες pampers.Δεν εχω τι να το κανω.Εγω πηρα χθες και πληρωσα 21-23 ευρω περιπου. Αν θες στειλε μου στοιχεια σου να στο στειλω γιατι ισχυει μεχρι 20-22 του μηνος!

ΣΕ ΕΦΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΣΕ ΕΦΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Βρε μην τα δινεις ετσι τα στοιχεια σου, μπορουσες να στειλεις προσωπικο μηνυμα, οκ, θα στο στειλω ελπιζω να προλαβεις να το χρησιμοποιησεις, ειναι μεχρι 22 του μηνος νομιζω!

Διαφημίσεις

Νινα εχω ενα κουπονια σκλαβενιτη για 15 ευρω εκπτωση με 2 οικονομικες συσκευασιες pampers.Δεν εχω τι να το κανω.Εγω πηρα χθες και πληρωσα 21-23 ευρω περιπου. Αν θες στειλε μου στοιχεια σου να στο στειλω γιατι ισχυει μεχρι 20-22 του μηνος!

.....

Νινα τελικα το κουπονι ειναι μεχρι 20 του μηνος,Δευτερα, το εχω σπιτι δυστυχως ειμαι στη δουλεια τωρα και απο Δευτερα εχω αδεια. Αν μου ειχες απαντησει χθες θα το ειχα παρει μαζι μου σημερα και θα στο εστελνα με κουριερ (δικη μας χρεωση) αλλα τωρα....χιλια συγνωμη!Παντως ψαξε αν εχεις σκλαβενιτη κοντα σου, μπορει να βρεις αφου ισχυει ακομα η προσφορα!

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ και γω μεσα στο μποϊκοταζ στην παμπερς. και γω σταματησα να τα αγοραζω παρολο που εχω αρκετα κυπονια. τα παιρνω μονο οταν εχουν καληκαι συμφερουσα προσφορα. και με τα κουπονια που στελνουνε (αραια και που) παλι δεν συμφερει.

κατι διαβασα για κλεισιμο ενος καρφουρ στην Θεσσαλονικη?? εχετε ακουσει κατι συγκεκριμενο?? πατως εδω Θεσσαλονικη ο Μασουτης συμφερει περισσοτερο και εναι και Ελληνας και εχει παντα προσφορες.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΙΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΤΑ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ

Παιδια, σημερα ηρθε φυλλαδιο απο τον ΒΑΣΙΛΑΓΑ. Το ξερατε οτι εχει πολλα μαγαζια σε όλη την Ελλάδα? Να και το φυλάδιο

Εχει παμπερς με 10 ευρώ

http://www.3bmarkets.gr/index.php?option=com_flippingbook&view=book&id=11%3Anov-dec-2010&catid=1%3Adefault-category&Itemid=78〈=el

Χθες πηγα carrefour ειχε ακομα τη προσφορα 1+1 και ειπα ας παρω αλλα 2 πακετακια,στο ταμειο δεν μου περνουσαν τα κουπονια..,..

Τους ειπα οτι μιλησα με τα κεντρικα και πρεπει να μου περασουν τα κουπονια ,διοτι αλλη η προσφορα που κανουν αυτοι και αλλη η babylino.Στην αρχη πηρε τηλεφωνο στην reception η ταμιας και μου ειπε οτι δεν γινετε να περασουμε τα κουπονια.Πληρωσα κανονικα και πηγα απευθειας στη reception και τους ξαναειπα το ποιματακι.Τι καλα μου δωσαν τα χρηματα μου πισω....

Κοριτσια μην ντρεπεστε να διεκδικειται αυτο που σας αναλογει,δεν παμε να τους κλεψουμε.Αντιθετως αυτοι προσπαθουν με καθε τροπο να μας πουλησουν οτι τους κατεβει και σε τιμη οτι τους αρεσει!!!

Παιδια, σημερα ηρθε φυλλαδιο απο τον ΒΑΣΙΛΑΓΑ. Το ξερατε οτι εχει πολλα μαγαζια σε όλη την Ελλάδα? Να και το φυλάδιο

Εχει παμπερς με 10 ευρώ

http://www.3bmarkets.gr/index.php?option=com_flippingbook&view=book&id=11%3Anov-dec-2010&catid=1%3Adefault-category&Itemid=78〈=el

επειδη δε φαινεται καλα, βλεπω παμπερς 16τμχ με 3,5ευρω??!! επισης δεν ηξερα οτι υπαρχουν πανες chicco :shock:. ειναι καλες? τις εχει δοκιμασει καμια?

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...