Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Ίσως να ήμουν τυχερή τότε. Δεν ξέρω που μένεις πάντως στο Βεροπουλο στο Μοσχάτο ήταν που μου τα πέρασαν.

Θα το προσπαθήσω και εγώ τότε!

Ξέρουμε μέχρι πότε έχει τη προσφορά ο Βερόπουλος;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οντως παλια γινοταν χαμος....αλλα τοτε ακομη δεν ειχαμε παρει χαμπαρι τι γινεται...τωρα ολοι ψαχνουμε και θα το παρουμε απο κει που ειναι πιο φτηνα...πχ μασουτης με το 35% ειχε πραγματικα καλες τιμες και ειναι και ελληνικος

Αγορακια μου σας λατρευω!!

Κοριτσια επειδη σας διαβαζω καιρο αλλα δε γραφω συχνα (ευχαριστω που με ενημερωνετε για προσφορες!!!) οφειλω να σας πω οτι ο σκλαβενιτης στο ραφι με τα παμπερς εχει κουπονια με εκπτωση 15 ευρω (ναι,σωστα διαβαζετε) για 2 συσκευασιες παμπερς οικονομικες ή 2 αριέλ!Τα ειδα χθες στο καταστημα Γαλατσιου τουλαχιστον που ειναι διπλα μου και τσεπωσα 2 κουπονια, πανες θα παρω σημερα.Τα κουπονια ισχυουν μεχρι 20 ή 22 του μηνα..

Για το μποϋκοταζ συμφωνω αλλα η συγκεκριμενη προσφορα ειναι καλη!!!

Κοριτσια επειδη σας διαβαζω καιρο αλλα δε γραφω συχνα (ευχαριστω που με ενημερωνετε για προσφορες!!!) οφειλω να σας πω οτι ο σκλαβενιτης στο ραφι με τα παμπερς εχει κουπονια με εκπτωση 15 ευρω (ναι,σωστα διαβαζετε) για 2 συσκευασιες παμπερς οικονομικες ή 2 αριέλ!Τα ειδα χθες στο καταστημα Γαλατσιου τουλαχιστον που ειναι διπλα μου και τσεπωσα 2 κουπονια, πανες θα παρω σημερα.Τα κουπονια ισχυουν μεχρι 20 ή 22 του μηνα..

Για το μποϋκοταζ συμφωνω αλλα η συγκεκριμενη προσφορα ειναι καλη!!!

Δηλαδή πόσο βγαίνει τελική τιμή?

line_m123_beg_17_time_1219723200_text_f4ef20f0f1fef4ef20e1edf4f1dceae920eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

line_m121_beg_40_time_1271908800_text_f4ef20e4e5fdf4e5f1ef20e1edf4f1dceae920eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

Διαφημίσεις

E αν σκεφτεις οτι οι δυο οικονομικες συσκευασιες εχουν γυρω στα 36-38 περιπου με το κουπονι -15 βγαινει 21-23!!!!Μη σας παρω στο λαιμο μου, αν εχετε κοντα σκλαβενιτη ριξτε μια ματια, εγω χθες το βραδυ τα πηρα τα κουπονια,δε νομιζω να ειναι μονο στο δικο μας καταστημα.Για σκλαβενιτη γενικα ισχυει!

Μπορεί κάποια κοπέλα να διευκρινήσει την προσφορά για τα Ariel στο Σκλαβενίτη? Είναι €15 μείον για δύο μεγάλα Ariel? Πόσο βγαίνει δηλαδή?

Εγω που εχω και 2 κουπονια των 3€ απο τις επιθυμιες για τα ΑRIEL,αν ισχυει και το μειον 15€,πρεπει να συμφερει παρα πολυ...;)

Μεχρι ποτε ισχυει η προσφορα αυτη?

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

Διαφημίσεις

Εγω που εχω και 2 κουπονια των 3 απο τις επιθυμιες για τα ΑRIEL,αν ισχυει και το μειον 15,πρεπει να συμφερει παρα πολυ...;)

Μεχρι ποτε ισχυει η προσφορα αυτη?

Δεν εχω μαζι μου το κουπονι κοριτσια...απλα ειδα οτι ειναι για δυο ιδιες οικονομικες συσκευασιες pampers η δυο ιδιες αριελ.Δε θυμαμαι αν ελεγε μεζουρες ισως 72...Αλλα δε συνδυαζεται με αλλη προσφορα η κουπονι,αυτο το αναφερει.Και βασικα ειναι κουπονια.Αν πας στο ραφι και εχουν τελειωσει τα κουπονια...Μεχρι 20 η 22 του μηνος εγραφε το κουπονι.Εγω τσεπωσα μονο το κουπονι χθες, σημερα θα το χρησιμοποιησω

Διαφημίσεις

Mia χαρα στελνουν κοριτσακι!Παρηγγειλα εγω και πολλες αλλες μανουλες baby dry 4+ την περασμενη βδομαδα!

Δε στέλνει παιδάκι μου! Μία ώρα ήμουν μέσα και προσπάθησα με 4+, 5 και 5+!

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

μαεστρια και ολα τα κοριτσακια, οπως σας ενημερωσα οτι στελνουν, ετσι σας ενημερωσα οτι δε στελνουν πια!!! η Ελλαδιτσα ειναι ασυμφορη ...τι να κανουμε.....παμε για προσφορες παλι!!!

kKZUp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΙΝΑ ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. ΕΧΩ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΦΙΛΙΑ

μαεστρια και ολα τα κοριτσακια, οπως σας ενημερωσα οτι στελνουν, ετσι σας ενημερωσα οτι δε στελνουν πια!!! η Ελλαδιτσα ειναι ασυμφορη ...τι να κανουμε.....παμε για προσφορες παλι!!!

βΡΕ κοριτσια σημερα μολις ελαβα email απο το amazon για ειδη με εκπτωση και μεσα ειναι και τα ειδη baby. Και μαλιστα ειχε ενα λινκ να μπεις να δεις που στελνουν αυτα τα ειδη και ειχε και την ελλαδα μεσα...τι να πω αν προσπαθησατε και δε μπορεσατε εχετε δικιο!

Στα carrefour Πεμπτη-Παρασκευη εκπτωση και στα παιχνιδια 20%!Τρεχω για δωρο στο βαφτιστηρι!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΙΝΑ ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. ΕΧΩ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΦΙΛΙΑ

Νινα εχω ενα κουπονια σκλαβενιτη για 15 ευρω εκπτωση με 2 οικονομικες συσκευασιες pampers.Δεν εχω τι να το κανω.Εγω πηρα χθες και πληρωσα 21-23 ευρω περιπου. Αν θες στειλε μου στοιχεια σου να στο στειλω γιατι ισχυει μεχρι 20-22 του μηνος!

Εγω παντως μπηκα σημερα εβαλα κανονικα στο καλαθι μου baby dry 4+ κανενα προβλημα, βεβαια εχω κανει και super saver delivery δλδ καθε μηνα να μου στελνουν απο μονοι τους την ιδια παραγγελια με επιπλεον εκπτωση 10%.Ισως γι'αυτο δεν εχει προβλημα σε μενα!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...