Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

προχθές που πήγα μαρινόπουλο δεν βρήκα την προσφορά το 1+1 στα babylino ,είχε τελειώσει.

αλλά μας είπε η κοπέλα ότι θα φέρουν από δευτέρα και μάλλον θα την κρατήσουν όλη την εβδομάδα.τρέξτε!!!

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πότε έκανες παραγγελία και παρέλαβες κιόλας; Εγώ ακόμα περιμένω.....! Και αγωνιώ γιατί αυτά τα free delivery τα ψιλοφοβάμαι!!!

Καλησπέρα, την παραγγελια την εκανα στις 24/11 και απο εκεινη την ωρα μέχρι και την ωρα της αποστολής με ενημέρωναν με email.

Καλημέρα. Μήπως ψωνίζει καμία σας από τη Βαρβάκειο; Ξέρετε αν αξίζει να κάνεις τη βόλτα για να πάρεις κρέας από εκεί;

Τα δυο πιο φτηνα μερη για κρεας ειναι η Βαρβάκειος και το καρφουρ.

Αλλα στην Βαρβάκειο θελει να εχεις τα ματια σου ανοιχτα για να επιβιωσεις!

Καλησπέρα, την παραγγελια την εκανα στις 24/11 και απο εκεινη την ωρα μέχρι και την ωρα της αποστολής με ενημέρωναν με email.

Τυχερή είσαι Τόνια μου.

Εμένα ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.

Δείχνει ότι έχουν κολλήσει στο Staufenberg από τις 29/11 κι ακόμα εκεί είναι!

Θα δείξει!!!

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Διαφημίσεις

Τυχερή είσαι Τόνια μου.

Εμένα ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.

Δείχνει ότι έχουν κολλήσει στο Staufenberg από τις 29/11 κι ακόμα εκεί είναι!

Θα δείξει!!!

κι εμενα εκει ειχε κολλησει ενα δεμα (οχι πανες), αλλα ακομα και τωρα που εχω παραλαβει απο 30/11 , εκει το δειχνει....

Διαφημίσεις

δεν εχει τις ιδιες πανες με τα τζαμπο εδω μαεστρια

οπως το ειχα κοιταξει οι πανες στα τζαμπο κουτια εχουν εδω 2 οικονομικες συσκευασιες

στου αμαζον εβλεπα να αντιστοιχουν σε 3 οικονομικες συσκευασιες εδ

η τιμη εβγαινε σαν να ειχα 30% εκπτωση και κουπονι και κατι ακομα (που δεν εχω κουπονια πια)

kKZUp2.png

ψαξε αμα μπορεις να δεις ποσα εχει συσκευασια τζαμπο σε 3 baby dry η σε 5 easy up που εχω παραγγειλει και θα σου πω

αλλιως δε θα πεφτανε ωσαν τρελλες πανω τους εεε?

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Δηλαδή στα 23? σου βγαίνει και μια συσκευασία παραπάνω; Σίγουρα; Πήρες εσύ; Γιατί αλλιώς δε συμφέρει η φασαρία.

ψαξε αμα μπορεις να δεις ποσα εχει συσκευασια τζαμπο σε 3 baby dry η σε 5 easy up που εχω παραγγειλει και θα σου πω

αλλιως δε θα πεφτανε ωσαν τρελλες πανω τους εεε?

Ναι βγαινει μια συσκευασια παραπανω και με παραπάνω κέρδος ακόμη γιατι η τζαμπο συσκευασια του easy up 5 έχει 56τεμ και περίπου 25 ή 27 ευρω (δεν θυμαμαι ακριβώς) στο ραφι του σκλαβενιτη τουλαχιστον και απο το αμαζον πηρα δυο συσκευασιες των 56 δηλαδή 112τεμ με 22 ευρω.

Γατουλα εγω παρελαβα και τα μωρομαντηλα εχθες...

εντωμεταξυ κοιταξα σήμερα και ανέβασαν την τιμή στις 25 λιρες

http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=502578

Ο φορος που χρεωνει το amazon,συνηθως θα τον δειτε στην τελικη παραγγελια και οχι νωριτερα και ας λεει το αντιθετο.

φαινεται και νωριτερα,οταν πατησουμε το κουμπι που λεει proceed to checkout,βαλουμε τον κωδικο εισοδου και πατησουμε το "dispatch to this adress" οι τιμες που δειχνει apo κατω στα προιοντα ειναι ηδη αυξημενη.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

φαινεται και νωριτερα,οταν πατησουμε το κουμπι που λεει proceed to checkout,βαλουμε τον κωδικο εισοδου και πατησουμε το "dispatch to this adress" οι τιμες που δειχνει apo κατω στα προιοντα ειναι ηδη αυξημενη.

ναι και εγω ετσι κανω αλλα ειναι ελαχιστο,19.55 η συσκευασια και μου βγηκε 20,33 λιρες.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...