Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Babylino 1+1 δώρο!!! Χμμμ!!! Δεν βλέπω να αναφέρει κάτι για την κάρτα carrefour, άρα λογικά θα περνάνε και τα κουπόνια!!! Και μάλλον ισχύει και για μικρές και για μεγάλες συσκευσίες γιατί πάλι δεν λέει κάτι συγκεκριμένο!

Αύριο πρωί θα πάω και θα σας πω!!!

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

πηρα εχθες libero και εχουν μικροτερη συσκευασια στην ιδια τιμη απο 46 42 πανες.......στο σκλαβενιτη εχει - 2,50 τα λιπμε και - 8τα μπεμπιλινο.....ο Σκλαβενιτης υπερ μαρκετ στην καλιθεα κανει και συνεχεια προσφορες 1+1 δωρο σε διαφορα προϊοντα...

Eάν ενδιαφέρει τις μαμάδες με μπέμπηδες, το Σ/Μ ΚΟΚΩΣΗΣ στην Ηλιούπολη χαρίζει με κάθε μικρή συσκευασία πάνας-βρακάκι Up and Go, μια πολύ ωραία κρεμαστή θήκη για πάνες σε μπλε χρώμα. Δέχεται και εκπτωτικά κουπόνια.

Είναι σ/μ του ομίλου ΕΛ.ΟΜ.Α.Σ, όπως και τα ΑΛΙΜΕΝΤΑ, ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ, ΛΑΡΙΣΑ, BAZAAR, ΠΕΙΡΑΪΚΟΝ κλπ, τα οποία λογικά θα έχουν την ίδια προσφορά!

Διαφημίσεις

Kορίτσια καλημέρα!

Στον Βασιλόπουλο έχει 30% έκπτωση στα pampers easy up και active fit δηλαδή 13,44 μέχρι και τις 11/12 και επείσης το μεγάλο proderm απορρηπαντικό υγρό (2,8 ml) + δώρο 1 μικρό (1250 ml) μόνο 9 ευρώ!

pcs9p3.pngTYJ2p2.png

τονια πες μου κ μενα γιατι το εχασα αυτο, τι παμπερσ παρελαβες?

Μέσω του αμαζον www.amazon.co.uk εκανα παραγγελια πάμπερς σε τιμή φοβερή. Δεν στέλνει ολα τα νουμερα ή όλους τους τύπους στην ελλαδα.

Αγόρασα pampers easy up +5 112τεμ (2 συσκευασιες των 56τεμ) περίπου 22 ευρω και περιμένω την Δευτέρα Pampers μωρομάντηλα 9τεμ 6,91 λίρες (8 ευρω και κατι αναλογα με την ισοτιμία). Αν δηλωσεις οτι δεν σε ενδιαφερει η γρηγορη παραδοση και η παραγγελια ειναι απο 25 λιρες και πανω δεν χρεωνει μεταφορικα.

Γυρισε στο θεμα στις 24/11 και θα βρεις όλες τις λεπτομερειες.

Καλημέρα!!!

Λοιπόν στο carefour θέλει φωνές για να παρουν το κουπόνι στα babylino...δεν παιρνάει και καλά στο ταμείο..έκανα φασαρία και τα πήρα τα λεφτά απο την εξυπηρέτηση.

Επίσης πήγα Σκλαβενίτη και έχει προσφορά τα παμπερσ -6ευρώ όλες τις οικονομικές συσκευασιες και Νο1,2 (το λέω γιατί συνήθως εξαιρούνται αυτά τα νούμερα των προσφορών)

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Λοιπόν στο carefour θέλει φωνές για να παρουν το κουπόνι στα babylino...δεν παιρνάει και καλά στο ταμείο..έκανα φασαρία και τα πήρα τα λεφτά απο την εξυπηρέτηση.

Επίσης πήγα Σκλαβενίτη και έχει προσφορά τα παμπερσ -6ευρώ όλες τις οικονομικές συσκευασιες και Νο1,2 (το λέω γιατί συνήθως εξαιρούνται αυτά τα νούμερα των προσφορών)

αχ και σκεφτομαι να παω να αγορασω πανες εχω και κουπονια....παλι θα γινει χαμος

επίσης ο Μουστάκας έχει 20% στα παιχνία νομίζω μέχρι τις 10/12.

Με αγορές άνω των €50 σου δίνει σε δωροεπιταγή το 20% της αξίας που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άμεσα για επόμενες αγορές. Νομίζω αξίζει.

Καλημέρα!!!

Καλα τα carefoyr γενικα ειναι απαραδεκτα.....

Ανοιξε καινουργιο καταστημα στην πολη μου και διαβαζοντας στο ιντερνετ πως γινεται καποια εκπτωση στα προιοντα carefour στους πολυτεκνους(αφου πρωτα κανεις μια αιτηση με τα αναλογα δικαιολογητικα)πηγα να ρωτησω και μου απαντησαν πως η εκπτωση υσχει μονο για τα υπερμαρκετ και οχι στα λιγο μικροτερα.....!!!!:shock: μιλαμε τωρα για σουπερ μαρκετ carefour Mαρινοπουλος.....και οχι τις μκροτερες αλυσιδες που εχει ή τα φρανσαιζ.....

και υστερα θελουν πελατες για ολο το χρονο....!!!!!

κλαρα μου ετυχε κατι αναλογο και στην επιστροφη 100% τις προαλλες

πηγα σε μικρο και δε δεχονταν επιταγη

τους τα αφησα και πηγα στο μεγαλο

Τανια εγω περιμενω ακομα απο αμαζον!!!

Τα Ελτα Ηλιουπολης ειναι αστα βραστα

3 βδομαδες Ηλιουπολη, 1 στο Μαρουσι! τυχαιο???

kKZUp2.png

Katinaki,

μια ερώτηση, εάν αγοράσεις ένα babylino και πάρεις το δεύτερο δώρο...σου εξαργυρώνουν ένα ή δύο κουπόνια?

ενα κουπονι για την συσκευασία και παίρνεις την άλλη δώρο!!

Διαφημίσεις

εμενα παντως κοριτσια αν και εκανα φασαρία στα καρφουρ νεας ιονιας το κουπονη δεν το πηραν

εγώ πήγα στο καρφουρ λεωφ.αθηνών και μου λέει η κοπέλα "μα έλα να δεις την οθόνη δεν μου το δέχεται"

της λέω δεν με νοιάζει τι λέει η οθόνη βρες τρόπο να το εξαργυρώσεις..(ήμουν λίγο κακούλα :oops::oops: αλλά τι τους νοιάζει στην τελική αφου θα πληρωθούν απο την εταιρεία..)

Πηγα στο Carrefour Γερακα για Babylino No3 και δεν ειχε ουτε για δειγμα. Πηρα τηλεφωνο σε ολα τα κοντινα Carefour και δεν εχει κανεις... Μ' αρεσει που κατα τα άλλα βαζουν προσφορα...

εν τω μεταξύ την προσφορά την βγάζει το σούπερ μάρκετ έτσι??όχι η εταιρεία ή κάνω λάθος. Είναι προσφορά του καρφουρ το 1+1 ή της babylino?

Ισχυει και για τις οικονομικες συσκευασιες?????????

κλαρα μου ετυχε κατι αναλογο και στην επιστροφη 100% τις προαλλες

πηγα σε μικρο και δε δεχονταν επιταγη

τους τα αφησα και πηγα στο μεγαλο

Τανια εγω περιμενω ακομα απο αμαζον!!!

Τα Ελτα Ηλιουπολης ειναι αστα βραστα

3 βδομαδες Ηλιουπολη, 1 στο Μαρουσι! τυχαιο???

Καλησπέρα,

δεν ξέρω γιατι αλλά εμένα μου τα έστειλαν με UPS χωρις επιπλεον χρέωση σε δυο ήμερες απο την αποστολη τους τα παρελαβα...το ίδιο και με τα μωρομάντηλα, τα εχουν στειλει με ups θα τα ειχα σήμερα αλλα λογω καιρου καθυστερησαν σε εναν ενδιαμεσο σταθμο οποτε θα τα παραλάβω την δευτερα

Κατι σετακια κουταλακια πηρουνακια που εχω παραγγειλει έχουν ταχυδρομηθει απο 25/11 και ακόμη ερχονται.

Καλημέρα,

ήθελα να σας πω οτι εχθες παρελαβα τα παμπερς μέσω του αμαζον!! Τα μωρομάντηλα τα περιμενω την Δευτερα.

Γατουλααα ευχαριστω και παλι!!

Πότε έκανες παραγγελία και παρέλαβες κιόλας; Εγώ ακόμα περιμένω.....! Και αγωνιώ γιατί αυτά τα free delivery τα ψιλοφοβάμαι!!!

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...