Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

εμ, βεβαια, ειδος πολυτελειας , αφου ως γνωστο θα μπορουσαμε αντι για πανα να βαζουμε στο μωρο εφημεριδες!!!!Μαλλον εκει θελουν να μας καταντησουν!!!:shock::shock::shock:

:shock::shock::shock:

χα χα χα χα χα χα χα.....................

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

To περιοδικο Lucky Δεκεμβριου εχει αυτο το μηνα extra βιβλιαρακι με επιταγουλες για 3/12 στα Notos της Σταδιου & του Πειραια με 30% σε παρα πολλες φιρμες.Οσες μπορουν να βρεθουν εκεινη τη μερα σε καποιο απο τα δυο,νομιζω αξιζει

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Διαφημίσεις

Αρβανιτιδης -40% babylino για ολες τις μεσαιες συσκευασιες

-30% milupa παιδικες κρεμες

μεχρι 9/12/2010

Σ ευχαριστω παρα πολυ για την προσφορα που μας ειπες αγορασα 4 συσκευασιες των 6 ευρω κ ειχα κουπονια -2.50 ευρω (που ληγαν αυτον το μηνα) μου βγηκε το καθενα 3.50 ευρω ευχαριστω κ παλι.

-40% σήμερα στο Carrefour σε πυτζάμες (ανδρικές , γυναικείες, παιδικές), νυχτικά, και σε κάποια ρούχα (παντελόνια τζην σίγουρα) αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς ποια...

Εστίασα στις πυτζάμες.

Στον Σκλαβενίτη ισχύει ακόμα η μειωμένει τιμή στα pampers?

Για σημερα τουλάχιστον ισχύει ακομα και για παμπερς και για μπειμπιλίνο αλλά στο Περιστέρι που πήγα δεν ειχαν νούμερα!:mad:

Διαφημίσεις

Να την τσακίσουμε την άτιμη την ακρίβεια!!!!!!!!!

Δευτέρα και τρίτη στα καρφουρ -50% όλα τα προιοντα περιποίησης μαλλιών Χερμπαλ έσενσ (τα λατρεύω) και wash and go. Φαντάζομαι είναι και τα σαμπουάν μέσα έτσι?

Κορίτσια γράφετε για πάνες στην Αθήνα, με σώζετε!!!!!!!

Διαφημίσεις

άσχετο αλλά μυρίζομαι κάποια συνενόηση η τουλάχιστον κάτι αλλο για το ότι libero και babylino έχουν τουλάχιστον 1,5 μηνα να βγάλουν προσφορά στις πάνες τους στα ΄μεγάλα¨ super. μπορεί να κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι και αυτόν τον μήνα θα πάνε τζάμπα τα κουπονια που έχω...

-40% babylino στον Αρβανιτιδη!:wink:

Επίσης αγόρασα από φαρμακείο 2 κρεμες prevenstria -30% με 38ευρώ, για όσες τις χρησιμοποιούν ας το ψάξουν γιατί κάνει γύρω στα 28 η μία!

τι κρεμες ειναι αυτες?

εχω ενα κουπονι για εξτρα 100 ποντους για pampers active fit η easy up με την καρτα ab plus.θελει καμια σας?

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Ok εκανα ενα google και τις βρηκα!αυτες ειναι ?

http://www.healthzone.gr/gr/gynaika/gia-tin-mama/frezyderm-reconstria-cream-kata-tvn-ragadvn-diplh-posothta-me-meivmenh-timh.html

edit οχι λαθος αυτη ειναι αλλη......

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...