Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Δεν σας αμφισβητώ κορίτσια. Επειδή όμως μου κέντρισε την περιέργεια της τηλεφώνησα και μου είπε ότι είχαν έκπτωση (η απόδειξή μου την οποία κοιτάω τώρα λέει έκπτωση 40%), μου είπε ότι τα πήρε από ένα κατάστημα Μασούτη που μόλις άνοιξε και ότι αύριο θα ρωτήσει αν είναι προσφορά του συγκεκριμένου καταστήματος ή ισχύει γενικά.

Αύριο θα πάω μια βολτίτσα και εγώ από εκεί να δω και θα σας πω.

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μέχρι πριν δυο εβδομαδες περιπου ισχυε η εξης προσφορα στον Μασουτη:

Με την αγορα 2 συσκευασιων Pampers, το δεύτερο -40%!!

Η οποία προσφορά δεν ισχύει πλεόν.

Επίσης...Αν έχετε γνωστό που έχει κωδικό σε κατάστημα ΜΕΤΡΟ, έχει πολύ καλές τιμές (είχα πάρει την jumbo συσκευασία΄Νο4 από Μασούτη 25? τα 82 τεμ) ε στο ΜΕΤΡΟ λοιπόν είχε 19?!!!

Διαφημίσεις

ναι γιατι απο 1 σεπτεμβριου αν δεν κανω λαθος +10% φπα στις πανες...οποτε να παρουμε εκει να κερδισουμε τιποτα γιατι μετα μας βλεπω να εχουμε τα παιδια μας με βρακακια κανονικα... απο την γεννα και οχι με πανες...... με τετοιες τιμες που θα παμε πια.... δηλαδη + 1.80 ευρω επιπλεον το πακετο μετην αυξηση..!!!

Μολις γυρισα απο Carrefour και εχει

-30% στα PAMPERS ACTIVE FIT!!!

Στη μεγαλη συσκευασια.

Τελικη τιμη 13,89 και μου πηραν και κουπονι 3 ευρω=10,89!!!

Οσες χρησιμοποιειτε pampers σπευσετε!!!

Ρωτησα αλλα δεν ξεραν να μου πουνε μεχρι ποτε ισχυει η προσφορα.

Επισης (ασχετο!) στο γαλα της ΔΕΛΤΑ (των ενηλικων το απλό που κανει περιπου 1,09) ειχε στη συσκευασια και ενα πακετακι φετα ΔΕΛΤΑ δωρο!

o βεροπουλος εχει μεχρι τις 15/9 προσφορα -25% για οποιαδηποτε συσκευασια pampers ....

Τον τελευταιο καιρο οποτε εχουν προσφορα στις πανες δεν μου παιρνουν τα κουπονια μου! :(

Ξυπνησαν κι'αυτοι!!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν επειδή έχω το φυλλάδιο μπροστά μου έχει:

-25% αγοράζοντας μια οικονομική συσκευασία New Baby, Active Fit, Easy Up.

H προσφορά ισχύει από 31/08 εως 15/09 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Δεν έχει έκπτωση στις πράσινες Baby Dry.

yQPJp2.png N5FJp2.png

Τον τελευταιο καιρο οποτε εχουν προσφορα στις πανες δεν μου παιρνουν τα κουπονια μου! :(

Ξυπνησαν κι'αυτοι!!!

Αυτο ξαναπες το...

Ο Χαλκιαδακης-ανηκει στον ομιλο Spar-Βεροπουλος ειχε τωρα 1,5 μηνα τα Pambers Activefit τη συσκευασια Jumbo 15,99 ειχα λοιπον μερικα κουπονια και ειχα παρει 3 συσκευασιες

Το Σαββατο ρωτησα μεχρι ποτε θα ειναι αυτη η τιμη και μου ειπαν τελευταια μερα,λεω ενα κουπονι εχω ας παρω ακομα μια

Ααα δεν το δεχομαστε λεει γιατι ειναι σε προσφορα και εξαλλου δεν εχει αυτη τη συσκευασια στο κουπονι(ειχε τα κιτρινα(bebe) τα babydry και τα ActiveFit) αλλα σε mini συσκευασιες και εγραφε |"Για οποιαδηποτε συσκευασια pambers"

Hθελα και για το μωρο πανες και δεν εκανα ιστορια,το μονο που τους ειπα ειναι οτι με το ιδιο προιον ειχαν δεχτει 3 κουπονια

4

Μολις γυρισα απο Carrefour και εχει

-30% στα PAMPERS ACTIVE FIT!!!

Στη μεγαλη συσκευασια.

Τελικη τιμη 13,89 και μου πηραν και κουπονι 3 ευρω=10,89!!!

Οσες χρησιμοποιειτε pampers σπευσετε!!!

Ρωτησα αλλα δεν ξεραν να μου πουνε μεχρι ποτε ισχυει η προσφορα.

Επισης (ασχετο!) στο γαλα της ΔΕΛΤΑ (των ενηλικων το απλό που κανει περιπου 1,09) ειχε στη συσκευασια και ενα πακετακι φετα ΔΕΛΤΑ δωρο!

Καλησπέρα!

Στο carrefour (στο Μαρούσι)

η προσφορά ξεκίνησε σήμερα 31/8

κ ισχύει εώς 4/9 το Σάββατο....

....-30% στις οικονομικές συσκευασίες

pampers active fit!

Διαφημίσεις

οντως το -30% στα pampers ισχυει μεχρι το σαββατο, αλλα για ολες τις οικονομικες συσκευασιες (εκτος απο τις simply dry-πορτοκαλι), οχι μονο για τα active fit. εγω πηρα τις baby dry και περασε και το κουπονι κατευθειαν στο ταμειο.

οντως το -30% στα pampers ισχυει μεχρι το σαββατο, αλλα για ολες τις οικονομικες συσκευασιες (εκτος απο τις simply dry-πορτοκαλι), οχι μονο για τα active fit. εγω πηρα τις baby dry και περασε και το κουπονι κατευθειαν στο ταμειο.

-30% ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ACTIVE FIT. Οι baby dry εχουν -15%.

Καλημέρα κοριτσια!!Να ρωτησω κατι ?Τελικα τι γινεται με τα καρφουρ δεχονται κουπονια ή οχι?

Χθες εστειλα τον αντρα μου να παρει παμπερς μιας κ μου ηρθαν κουπονια πρωτη φορα στους 8 μηνες ......κ δεν περνουσαν το κουπονι!!!

Μας δουλευουν?Αφου την αξια του κουπονιου θα την παρουν πισω απο την εταιρεια πλακα μας κανουν?

Ts65p3.png

Ούτε κι εμένα.....ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.

Δεν περνούσαν από το σύστημα, το οποίο είναι αυτόματο.

Δεν είχε να κάνει με την ταμία γιατί προσπάθησε τουλάχιστον 5 φορές αλλά τζίφος!!!!

Κι αυτή αναρωτιόταν....

Δείτε το φυλλάδιο των carrefour!

Έχει προϊόντα με 100% επιστροφής χρημάτων!!!

Έχει και πάνες Libero No4 μεγάλη συσκευασία!

Όλα με την κάρτα τους και μέχρι 50? ανά συναλλαγή και 200? συνολικά!!!

Αγοράζεις τα προϊόντα και μετά παίρνεις όλη την αξία σε δωροεπιταγή πίσω!!!!

Ισχύει από 06/09

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...