Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Από ότι φαίνεται εξαντλήθηκε η προσφορά στο Βερόπουλο. Σε δύο που πήγα σήμερα (Μεταμόρφωση και Κ. Πατήσια) δεν είχαν καθόλου τις οικονομικές συσκευασίες της libero.

Επειδή κατουράμε πολύ (και κάτι άλλο κάνουμε πολύ!) αν κάποιος/α ακούσει για προσφορά στα libero, please please γράψτε το στο topic!

Φιλιά,

Σταμάτης & Αγγελική

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για τα φρουτα-μαναβικη το εχω ακουσει και εγω,οτι δεν αξιζουν.ψωμι του τοστ που πηγα μια μερα να παρω ειχαν ολα μαμουνακια:shock:!μα ολα!το ξερω οτι δεν ευθυνονται αυτοι απλα μου ενισχυσε την αρνητικη εικονα.και το βασικο (και διορθωστε με αν κανω λαθος)ειναι οτι ποτε δεν εχω δει προσφορες.π.χ 1+1 δωρο δεν εχω δει σε κανενα προιον.και αυτα τα κυνηγαω πολυ!

για εμενα τοπ ειναι ο σκλαβενιτης!!!!ποτε μα ποτε δεν εχω τυχει σε ξυνο υπαλληλο.εχει καλες τιμες και παρα πολλες προσφορες.ειδικα στο καινουργιο στην καλλιθεα ειχε παρα πολλα 1+1 δωρο!

για το ψωμι του τοστ σε πληροφορω οτι ολα αυτα που τρωμε ειναι σκ@@α !!!

μια φιλη μου πηρε ψωμακια τοστ γνωστης εταιρειας κ ειχε μεσα μια τεραστια μυγα,τεραστια σου λεω......αυτες που πανε στα κοπρανα των ζωων τετοια μυγα!!

Ηταν κ ζωντανη μαλιστα!!!Την ειχε βγαλει φωτο κ την ειχε στειλει στο troktiko!!

Οποτε ολα αυτα που τρωμε ειναι αστα να πανε!!!!Τα καημενα τα παιδακια μας τι χρωστανε???

Ts65p3.png

Κορίτσια μόλις είδα διαφήμιση στα Carrefour έχουν αύριο τις πάνες Libero -50%!

Στείλτε τους email για να σας δεχτούν και τα κουπόνια!!!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

τι πρέπει να γραψουμε στο e-mail κοριτσια?θα μπουμε στο site του carefour που ειμαστε και μελη και απλα θα γραψουμε να μας δεχτουν τα κουπονια?πρεπει να γραψουμε και τον αριθμο της καρτας μας ε?

Εγώ απλά τους ρώτησα αν δέχονται παράλληλα και τα κουπόνια και τους ενημερώνω σε ποιο κατάστημα ποιας πόλης θα πάω.

Βάζω και ονοματεπώνυμο και ένα κινητό γιατί μετά μου τηλεφωνούν από το κατάστημα για να μου κρατήσουν τις πάνες που θέλω, για να μην τελειώσουν. Αυτό όμως εξαρτάται από την υπάλληλο του καταστήματος...

Στείλτε το εδώ:

[email protected]

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

για εμενα τοπ ειναι ο σκλαβενιτης!!!!ποτε μα ποτε δεν εχω τυχει σε ξυνο υπαλληλο.εχει καλες τιμες και παρα πολλες προσφορες.ειδικα στο καινουργιο στην καλλιθεα ειχε παρα πολλα 1+1 δωρο!

ναι και εμεις τωρα μονο εκει..... αφηστε που αφηνω την βαλια στο παιδοτοπο και ψνιζω ηρεμα μετα πανω για καφεδακι και παρακολουθουμε την μικρη να παιζει...

και το καροτσι το γεμιζω μεχρι πανω ;)το ψυγειο γεματο ;)και το μεγαλυτερο ποσο που πληρωσα ηταν 110 ευρω παντα δινω γυρω στα 60-70-ευρω καθε εβδομαδα αλλα γεμιζω το καροτσι παντα..... ενω παλια που ψωνιζα στο λιδλ εδινα καθε φορα απο 100- εως 150 ευρω δεν λεω εχει μερικα πιο φθηνα πραγματα και απο σκλαβενιτη αλλα τα φρουτα λαχανικα και φαγητα αυτα μονο σκλαβενιτη και φθηνα και καλα;)

Μου απάντησαν από τα Carrefour. Δέχονται τα κουπόνια κανονικά!!!

Τρέξτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλήθεια λες ?

συνήθως δεν δέχονται και τα κουπόνια όταν έχουν έκπτωση σε κάποιο προϊών δεν τους συμφέρει θα στείλω τον σύζυγο απόγευμα να πάρουμε πάνες για το μπαμπάκι μας

.....

αλήθεια λες ?

συνήθως δεν δέχονται και τα κουπόνια όταν έχουν έκπτωση σε κάποιο προϊών δεν τους συμφέρει θα στείλω τον σύζυγο απόγευμα να πάρουμε πάνες για το μπαμπάκι μας

Να τον στείλεις και να πει ότι τον ενημέρωσαν από τα κεντρικά ότι δέχονται τα κουπόνια για να μην έχεις πρόβλημα. Ή αν θες στείλτους κι εσύ email για να πάρεις την επιβεβαίωση! ;)

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Σήμερα στο Μασούτη είχε τα Babylino ultra dry economy pack με έκπτωση 40%, κάποια από τα πακέτα είχαν και στίκερ έκπτωσης 4 ευρώ, έτσι με στίκερ και έκπτωση μαζί οι 54 πάνες βγαίνουν περίπου 8,81 ?.

Διαφημίσεις

Σήμερα στο Μασούτη είχε τα Babylino ultra dry economy pack με έκπτωση 40%, κάποια από τα πακέτα είχαν και στίκερ έκπτωσης 4 ευρώ, έτσι με στίκερ και έκπτωση μαζί οι 54 πάνες βγαίνουν περίπου 8,81 ?.

σιγουρα??? να τρεξω γιατι εχω και κουπονια

κι εμένα μου έστειλαν μειλ και μου είπαν ότι δέχονται κανονικά τα κουπόνια....

μόνο οι μεγάλες συσκευασ΄ίες είναι προσφορά ή και οι μικρές;;;;;

Βοunitsa μου, ειναι και μεγαλες σε προσφορα!!! σημερα πηγα στο Μαρινοπουλο που ειναι κοντα μας, το μικρο, καταλαβες!! ειχε πολλα νουμερα 4, 6 και 7!! τιποτε αλλο!! εμεις φοραμε 6 οποτε οκ, πηρα πανα βρακακι 3 μικρες συσκευασιες και πηρα και κανονικη πανα τη μεγαλη συσκευασια εξαρι 56 τεμαχια νομιζω εχει..ολα μαζι 26€ και κατι..κουπονια δεν ειχα, αλλα κ ετσι μια χαρα ειναι!!!!!!!!!

6iY7p3.png?cAMNhNbb

Βοunitsa μου, ειναι και μεγαλες σε προσφορα!!! σημερα πηγα στο Μαρινοπουλο που ειναι κοντα μας, το μικρο, καταλαβες!! ειχε πολλα νουμερα 4, 6 και 7!! τιποτε αλλο!! εμεις φοραμε 6 οποτε οκ, πηρα πανα βρακακι 3 μικρες συσκευασιες και πηρα και κανονικη πανα τη μεγαλη συσκευασια εξαρι 56 τεμαχια νομιζω εχει..ολα μαζι 26€ και κατι..κουπονια δεν ειχα, αλλα κ ετσι μια χαρα ειναι!!!!!!!!!

εγώ έχω επιστρατεύσει την Αντιγόνη (πεθερα μου) της έχω αφήσει και κουπόνια και σήμερα της είπα να παέι να στοκαρουμε γιατί το νέο μέλος έρχεται!!!!!!!!!

κι εσύ μια χαρά τα πήρες....

σαφού έχει και τις μικρές και τις μεγάλες μια χαρα είναι.... αρκςί να υπάρχει κάτι στα ράφια....

ρεα απο που? ο αντρας μου παντως που πηγε εδω να ρωτησει δεν ειχαν τπτ...

tqj2p3.png vvtJp3.png

εμενα μου περασαν πριν λιγο τα εκπτωτικα χωρις 50% εκπτωση και μου ειπαν και πηγφα στη ρεσεψιον και μου εδωσαν απο εκει τα λεφτα.Καλη φαση...!Πολλες προσφορες ειχε...ειδικα σε απορρυπαντικα

ΑΑΑ εχει και παμπερς μειον 4 ευρω.

ρεα απο που? ο αντρας μου παντως που πηγε εδω να ρωτησει δεν ειχαν τπτ...

Πήγα επίσκεψη σε φίλη μου στην Κατερίνη, είχαμε μιλήσει πιο πριν στο τηλέφωνο και μου είπε ότι θα πήγαινε στο Σούπερ Μάρκετ, μου τηλεφώνησε για τις πάνες καθώς παίρνουμε τις ίδιες, μου έφερε 3 πακέτα, η απόδειξη λέει Μασούτης και τιμή 8,81 ? κάθε πακέτο. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω, μου είπε ότι είχε 40% έκπτωση και έχουν επάνω εκπτωτικό στικερ 4 ευρώ. Επίσης είπε ότι αυτές που δεν είχαν το στικερ έκαναν περίπου 12 ευρώ.

Εντιτ: Θέλετε να της πω αύριο να ρωτήσει;

Δεν σας αμφισβητώ κορίτσια. Επειδή όμως μου κέντρισε την περιέργεια της τηλεφώνησα και μου είπε ότι είχαν έκπτωση (η απόδειξή μου την οποία κοιτάω τώρα λέει έκπτωση 40%), μου είπε ότι τα πήρε από ένα κατάστημα Μασούτη που μόλις άνοιξε και ότι αύριο θα ρωτήσει αν είναι προσφορά του συγκεκριμένου καταστήματος ή ισχύει γενικά.

εμενα μου περασαν πριν λιγο τα εκπτωτικα χωρις 50% εκπτωση και μου ειπαν και πηγφα στη ρεσεψιον και μου εδωσαν απο εκει τα λεφτα.Καλη φαση...!Πολλες προσφορες ειχε...ειδικα σε απορρυπαντικα

ΑΑΑ εχει και παμπερς μειον 4 ευρω.

Ακριβώς το ίδιο έγινε και με εμένα.

Στην αρχή μου είπε η πωλήτρια επειδή δεν το περνούσε το σύστημα ότι δεν δέχονται κουπόνια και όταν της είπα ότι έχω έγκριση από τα κεντρικά φώναξε την προϊσταμένη, της το είπε και μου επέστρεψαν το 50% στην ρεσεψιόν!

Για να μην μας περνάνε για βλάκες...δουλεύουμε με email δεν παίζουμε!!! χαχαχα

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...