Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

κοριτσια στο βεροπουλο εχει το ντιξαν αν δεν κανω λαθος το αππορυπαντικο πληντυριου το μεγαλο 17,90με δωρο ενα σερβιτσιο 18τμχ..

ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟΣΟ ΦΘΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΦΙΛΑΣΟΜΕ

ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟΣΟ ΦΘΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΦΙΛΑΣΟΜΕ

τι να σου πω δεν ξερω ετσι ελεγε στην διαφημιση αν μπορεις μπες στο σαιτ και κοιτα,λες να εκανα λαθος?:roll:

menia , libero 18,10 -4 stikeraki -2,5 κουπονι -20% = 9.30!

μια χαρα, κουπονια τελος! ντουλαπα στοκ μεχρι ταβανι!

αναρωτιεμαι για ποσο καιρο θα με φτασουν χιχιχιχι

αχ εγώ δεν τα πήρα τόσο.

δεν είχε τίκερ επάνω,μόνο -4 κουπόνι και -20%. κάπου 12Ε νομίζω.

μόνο μία συσκευασία πήρα,βλακεία ε?

pPyfp1.png

IxVpp1.png

μμμμμ παλι ξεχασα το διαγωνισμο λιμπερο! εχω αλλα 5 να δηλωσω για συμμετοχη

θα ξαναβγουν προσφορες και δυστυχως παλι εδω θα ειμαστε! κοινηγοντας τα με τις πανες!

kKZUp2.png

μμμμμ παλι ξεχασα το διαγωνισμο λιμπερο! εχω αλλα 5 να δηλωσω για συμμετοχη

θα ξαναβγουν προσφορες και δυστυχως παλι εδω θα ειμαστε! κοινηγοντας τα με τις πανες!

τι διαγωνισμο εχει η λιμπερο ? εχει καποια το λινκ?

Διαφημίσεις

ευχαριστουμε συντονιστη μας!!!!! για να δω θα χω καμια τυχη

εφτασα 9 συμμετοχες

πριν απο κατι μηνες μας ετυχε το αλογακι, ενα πλαστικο μενα αλλα το ευχαριστηθηκαν τα μικρα στο ντει ντει

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

ΠΑΡΤΕ ΤΗΛ ΣΤΟ 8001118362 ΓΙΝΤΕ ΜΕΛΟς ΣΤΟ ΤΕΝΑ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑς ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩς ΔΩΡΕΑΝ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟς ΤΕΝΑ ΛΕΙΝΤΙ

Τι κρέμα είναι αυτή; ΤΕΝΑ είναι πάνες ακράτειας ή όχι;

οι τενα ειναι σερβιετες μεγαλες και μικρες.μου στειλανε μια κρεμα για οσους αντιμετωπιζουν λεει προβλημα ακρατειας και ειναι ελεγμενη και λεγεται σειρα σκιν κριμ.

οι τενα ειναι σερβιετες μεγαλες και μικρες.μου στειλανε μια κρεμα για οσους αντιμετωπιζουν λεει προβλημα ακρατειας και ειναι ελεγμενη και λεγεται σειρα σκιν κριμ.

Kαι τι εννοείται ότι κάνει αυτή η κρέμα στην ακράτεια; Εμποδίζει τη βρώμα; (τι άλλο να σκεφτώ;)

τις προαλλες ειχα παρει απο το βεροπουλο ενα καροτσακι για κουκλες που εκανε 6 ευρω.τα φερνει απο το τζαμπο μαζι με κατι αλλα παιχνιδια.ειχε κατι φραουλες επανω.σημερα που πηγα ειχε καινουριο σχεδιο.πεταλουδες με μαργαριτες ελεγε.κοιταω τιμη 2,60.αρπαξα ενα και το πληρωσα και εφυγα πριν παρουνε χαμπαρι οτι κανανε λαθος.το ανοιξα τωρα ακριβως το ιδιο πραγμα ειναι απλα εχει αλλο σχεδιο και οι ροδες ειναι ασπρες αντι για ροζ.το αλλο το εχει η πεθερα μου και το αφησε στο μπαλκονι και ξεθωριασε γιαυτο πηρα και δευτερο..τρεξτε και σεις μπορει να το βρειτε στην ιδια τιμη..

ο μαρινόπουλος δεν περνά πλέον τη τσάντα για τους 100 πόντους από χτες ενώ ήταν μέχρι τέλη Αυγούστου

Αληθεια;;;:shock:

Και ειχα σκοπο αυριο να την χρησημοποιησω....και τι δικαιολογια ειχαν να πουν;;

4

ο μαρινόπουλος δεν περνά πλέον τη τσάντα για τους 100 πόντους από χτες ενώ ήταν μέχρι τέλη Αυγούστου

ναι,κι εγω σημερα πηγα για ψωνια και μου ειπε η ταμιας το ιδιο.Εν τω μεταξυ θυμομουν οτι ισχυε μεχρι τελος Αυγουστου,το ειχα δει στις αφισες πανω απο τα ταμεια (το ειχα γραψει κι εδω) αλλα δεν μου εξηγησε τιποτα παραπανω η κοπελα :(

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...