Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Στα carrefour μεχρι τις 7/8 εχει -40% στις πανες babylino (μικρες συσκευασιες).

Επισης εβαλε -70% σε ολα τα βρεφικα παιδικα(δεν εμεινε ΤΙΠΟΤΑ!!!) και τελος ειχε προσφορα και στα λουτρινα.

Πηρα εναν αρκουδο 1.40 υψος πανεμορφο μονο 7 ευρω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα,

η αλυσίδα σούπερμαρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος έχει προσφορά τις πάνες Libero δύο πακέτα συν ένα δώρο οποιοδήποτε νούμερο και δέχονται και τα κουπόνια.

Καλό βραδυ

Επειδη ψωνησα χθες πανες babylino απο τα carrefour,η τιμη τους ειναι 5,23 με την εκπτωση του 40% και μειον το κουπονι των 2,50,κοστισε καθε πακετο 2,73.Πηρα 10 πακετα μικρες συσκευασιες και πληρωσα 27,30€...

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

Επειδη ψωνησα χθες πανες babylino απο τα carrefour,η τιμη τους ειναι 5,23 με την εκπτωση του 40% και μειον το κουπονι των 2,50,κοστισε καθε πακετο 2,73.Πηρα 10 πακετα μικρες συσκευασιες και πληρωσα 27,30€...

μέχρι πότε είναι η προσφορα babylino?

1gGKp3.png

Διαφημίσεις

τι εννοεις για οποιον εχει γνωστο;;;;;;;

Οι υπαλληλοι της ΝΟΥΝΟΥ, παιρνουν ολα τα προιοντα τους με εκπτωση 40%.

Η κολλητη μου που εχει την αδερφη της εκει, πηρε το μεγαλο το Frisolac, απο 20 ευρω που εχει (περιπου) στα φαρμακεια, 12!

Οι υπαλληλοι της ΝΟΥΝΟΥ, παιρνουν ολα τα προιοντα τους με εκπτωση 40%.

Η κολλητη μου που εχει την αδερφη της εκει, πηρε το μεγαλο το Frisolac, απο 20 ευρω που εχει (περιπου) στα φαρμακεια, 12!

ελα ρε!!!!!!!

εγω δεν εχω κανεναν... και τις κυνηγαω τις προσφορες αλλα γιοκ.....

Διαφημίσεις

ελα ρε!!!!!!!

εγω δεν εχω κανεναν... και τις κυνηγαω τις προσφορες αλλα γιοκ.....

ειδες τωρα αδικιες και αυτοι οι αθλιοι στα μωρα βρισκουν να χτυπησουν τις τιμες

καλα ολοι εχετε παρει γαλα το α εξαμηνο σε φαρμακεια, αυτο το εξαμηνο μετρς και τον κοκκο χε χε

οχι πειτε μου δε νιωθατε να σας κλεβουν σε συνεργασια φαρμακειο και εταιρεια παραγωγης γαλακτος;

Προσπαθω να εγγραφώ στο σαιτ της λίμπερο αλλα ενώ συμπληρώνω όλα τα στοιχεία μου δεν κάνει loggin. Ξέρει καμιά σας τίποτα για αυτό;

Πάρε τηλ 800 11 542376 είναι δωρεάν, και έγω δεν μπορούσα να κάνω εγγραφή από το site και την έκανα από το τηλ. Πρίν 2 βδομάδες μου έστειλαν κ κουπόνια.

Διαφημίσεις

κοριτσια σημερα πηρα απο τον Βεροπουλο μεγαλη συσκευασια Libero up and go 9.28 μειον 2,50 το κουπονι 6.80!! φυσικα πηρα 5 συσκευασιες και αυριο θα παρω αλλες τοσες ρωτησα και δεν γνωριζουν μεχρι ποτε θα ισχυει η προσφορα απλα δεν ειχε N.5

κοριτσια σημερα πηρα απο τον Βεροπουλο μεγαλη συσκευασια Libero up and go 9.28 μειον 2,50 το κουπονι 6.80!! φυσικα πηρα 5 συσκευασιες και αυριο θα παρω αλλες τοσες ρωτησα και δεν γνωριζουν μεχρι ποτε θα ισχυει η προσφορα απλα δεν ειχε N.5

Μονο στις up and go εχει προσφορά ?

JJBjp3.png

Στα Carrefour εχει στις πάνες pampers-15%

(στις easy up mid και max και στις simply dry)

Μηπως γνωριζεις μεχρι ποτε ειναι η προσφορα?

Κ αν εχει πουθενα προσφορα babylino γιατι εχω κουπονια που ληγουν τελος του μηνα.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...