Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Τι να σου πω.. εμενα μου στειλανε και μειλ.. ειχε και ενα κινητο να στειλεις μυνημα.. (με χρεωση) Στελνω μυνημα καιμου ερχεται απαντηση να παρω στο ταδε τηλεφωνο (αυτο που εχει και στη συσκευασια) να δωσω τα στοιχεια μου για να κατοχυρωθει η συμμετοχη μου.. δηλαδη διπλη χρεωση.. παιρνω ξανα περνω τιποτα νεκρο το τηλεφωνο.. τελικα πεταξε η μαμα μου το χαρτακι με τον κωδικο, δεν τον βρισκουμε και τελειωνει το θεμα..

Τωρα εχω αλλη μια συσκευασια που νομιζω πως εχει κωδικο..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγω μολις πηρα και εδωσα 3 νεους κωδικους

800 11 LIBERO για να το θυμαστε πιο ευκολα

μια χαρα λειτουργει παντα

ειναι μεχρι τελος αυγουστου ο διαγωνισμος

εχτες περασα απο σκλαβενιτη

ειχα 2 κουπονια για easy up pampers

ημουνα τυχερα γιατι ακομα δεν ειχανε κανει κολλησει τα στικερακια τους με εκπτωση 3 ευρω αλλα στο ταμειο ηταν ΟΚ

δε ξερω αν ητανε για ολα τα pampers παντως εχετε το υποψη σας

σημερα carrefour τιποτα προσφορα! πως το επαθαν????

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

ίσως είναι λίγο άσχετο αλλά θα το πω:

πριν 2 περίπου μήνες πήγα καρφούρ-μαρινόπουλο στην πρέβεζα για ψώνια. πήρα οικ.συσκευασία pampers σε τιμή προ ευρώ (δεν ξέρω αν θυμάστε την καμπάνια με τις προ ευρώ τιμές), έδωσα και κουπόνι και τελικά μου χρεώθηκε στην κανονική τιμή. όταν επέστρεψα στο s/m για εξηγήσεις (δεν το κατάλαβα αμέσως) μου ζήτησαν να δουν την συσκευασία που αγόρασα και μου είπαν ότι δεν είχε στίκερ προσφοράς πάνω. η συσκευασία πάντως ήταν σε ράφι που έγραφε φαρδιά-πλατιά ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. τους εξήγησα ότι ήταν λάθος τους να βάλουν στο ίδιο ράφι προιόντα με διαφορετικές τιμές γιατί δεν γίνεται ο καταναλωτής να το γνωρίζει. τέλοσπάντων αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τη διαφορά των 5 ευρώ και έκανα καταγγελία στη γραμμή του υπ. εμπορίου. τους επιβλήθηκε πρόστιμο!

πριν καμιά 20ριά μέρες πήγα στο ίδιο s/m και με ακολουθούσε ο διευθυντής και με "βοηθούσε" με τις τιμές στα ράφια (πολύ ενοχλητικός). με γνώρισε γιατί τότε με τις πάνες το είχα κάνει θέμα!

σήμερα ξαναπήγα για πάνες γιατί είχα κουπόνια μόνο για καρφούρ-μαρινόπουλο! πήρα 1 διάφανη μεμβράνη sanitas. είδα ότι την είχαν σε 2 σταντ στον ίδιο διάδρομο με τιμή στο ένα σταντ 2,03 ευρώ και στο άλλο 2,17 ευρώ. όταν πήγα στο ταμείο μου την χτύπησε 2,17. είπα στην ταμία για τη διαφορά στα σταντ και ο διευθυντής που άκουγε έτρεξε να βγάλει τα ταμπελάκια με τις τιμές. αφού τον πρόλαβα οριακά στον διάδρομο (τον είχα δει όμως καθώς πλησίαζα να βγάζει τα ταμπελάκια) σχεδόν με το ζόρι τον "ανάγκασα" να ανοίξει τη χούφτα του και να δείξει σε εμένα και την ταμία τα 2 ταμπελάκια!

τους είπα ότι οι κλεψιές τους έχουν πέσει τουλάχιστον στη δική μου αντίληψη αρκετές φορές μπροστά σε όλους τους πελάτες του s/m για να είναι και αυτοί προσεκτικοί...

τα είπα και ξαλάφρωσα!!!!

καλά μιλάμε θα σε βλέπουν και θα τρέμουν!!

μπράβο!!!

pPyfp1.png

IxVpp1.png

και γω τα λεω φιλεναδα.θυμαμαι μια φορα ηταν χριστουγεννα και ηθελα αχνη ζαχαρη.πηγα στο ατλαντικ και ειχε αλλη τιμη στο φυλαδιο και αλλη στο ραφι.χιλια ευχαριστω μου ειπανε που το ειπα.αν πηγαινε κανενας ελεγχος θα τους ειχε σκισει..βαλε ακομα ενα 2 στο τελος φιλεναδα.εγω πηρα στις 900

καλά κάνεις,ευχαριστώ πήρα και βουίζει πρέπει συνέχεια να προσπαθώ ε?

το ήξερα ότι θα είχες πάρει τσακάλι!!!

πήρα την nestle, να στείλουν κι αυτοί,σε 10 μέρες ξεκινάμε κρεμούλες.

pPyfp1.png

IxVpp1.png

μην παιρνεις αδικα αγαπη μου.πηρα για τη νυφη μου αλλα εχουν τελειωσει.ΒΑΣΙΚΑ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗς ΝΥΦΗς ΜΟΥ ΑΛΛΑ θα τε εστελνα σε μια απο εσας γιατι ο χαραλαμπος τα εκοψε.μονο βραδυ του βαζουνε.επεσε λιγη δουλεια και οταν επιασα μου ηοανε οτι τελειωσανε..τον αλλο μηνα παλι,,

Διαφημίσεις

ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΛ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ ΤΗ ΡΑΦΙΕΡΑ της μπειμπιλινο αλλα εχει εξαντληθει.κλαψ κλαψ.κριμα γιατι εχω ολοκληρη συλογη της μπειμπιλινο..

Εισαι φοβερο τυπακι.......

Που τα ανακαλυπτεις ολα?

Σε ζηλευω!!!!!

Εγω μονο τις προσφορες του carrefour-Μαρινοπουλος παιρνω χαμπαρι!!!

Κορίτσια για μασούτη τι γνώμη έχετε.παίζουν κι εκεί παρατράγουδα σε τιμές;τώρα τελευταία από εκεί ψωνίζω.παίρνω κ τις πάνες του.ούτε καν 6 ευρώ δεν κάνουν.είμαι ευχαριστημένη

εγώ προτιμώ ΑΒ γενικά για ψώνια αλλά πηγαίνω carrefour και Μασούτη για τις προσφορές, για τις πάνες Μασούτη δεν ήξερα, έχει και μικρά νούμερα? Με ποιες πάνες θα τις παρομοίαζες?

Διαφημίσεις

κοντα κοντα αυτη τη φορα!!!!! 3 κουπονια μου εμειναν ολα και ολα και καμια ντουλαπα να τα βαλω. Εγω σοδεια για ολο το καλοκαιρι!!!!!!!

και τα ειδη υγειηνης, καλλωπισμου νομιζω το ιδιο

kKZUp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...