Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Την Παρασκευη πήρα πάνες απο Carrefour -50% libero, δεν είχε το νουμερο μας πήρα 1 νουμερο μεγαλύτερο λέτε να δέχονται αλλαγές???

Μια φορα που ειχα κανει κι εγω λαθος εγινε η εξης διαδικασια που δεν με συνεφερε(ειχα χασει και την αποδειξη αλλα με θυμοταν η κοπελα)

Αν οι πανες εκαναν 20 ευρω τις ειχα παρει με 20% στα 16,ειχα και κουπονι 3 ευρω στα 13

Τις επεστρεψα αφου ειχε ληξει η εκπτωση και μου τα κρατησαν για 13 ευρω,χωρις να μου δωσουν πισω το κουπονι φυσικα και το αλλο πακετο το πηρα στην κανονικη τιμη

Εχασα δηλαδη και την εκπτωση και το κουπονι:evil:

Νομιζω οτι ειναι καλυτερα να πας στην υποδοχη με την αποδειξη και να παρεις τα χρηματα σου πισω και αν θελεις να αγορασεις αλλες στην αρχικη τιμη

4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια φορα που ειχα κανει κι εγω λαθος εγινε η εξης διαδικασια που δεν με συνεφερε(ειχα χασει και την αποδειξη αλλα με θυμοταν η κοπελα)

Αν οι πανες εκαναν 20 ευρω τις ειχα παρει με 20% στα 16,ειχα και κουπονι 3 ευρω στα 13

Τις επεστρεψα αφου ειχε ληξει η εκπτωση και μου τα κρατησαν για 13 ευρω,χωρις να μου δωσουν πισω το κουπονι φυσικα και το αλλο πακετο το πηρα στην κανονικη τιμη

Νομιζω οτι ειναι καλυτερα να πας στην υποδοχη με την αποδειξη και να παρεις τα χρηματα σου πισω και αν θελεις να αγορασεις αλλες στην αρχικη τιμη

αυτο που κανουν δεν ειναι σωστο.το εχω κανει και εγω στο my market,επεστρεψα πανες που ειχαν 30% εκπτωση και ειχα δωσει και κουπονι,με την εκπτωση εκαναν 6 ευρω και - 2,5 το κουπονι τις πηρα 3,5.στην υποδοχη μου επεστρεψαν τα 6 ευρω.αν μου επεστρεφαν 3,5 θα ζητουσα και το κουπονι.γιατι οπως τα εγραψες ηλιαννα εκεινοι βγηκαν κερδισμενοι.......

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Το ξερω Σοφακι αλλα καταλαβα τι εγινε αφου ειχα φυγει και μαλιστα τους ειπα και ευχαριστω για την εξυπηρετηση:?

Εγω να σου πω περιμενα οτι θα μου ελεγαν φερε ενα πακετο 4αρι που θελεις και θα κανουμε αμεσως την αλλαγη με το 5αρι

Αλλα κανουν οτι τους συμφερει:-(

4

κοριτσια μετα απο τις συμβουλες σας για την χρηση εκπτωτικων κουπονιων στα καρφουρ, τους εξηγησα στην υποδοχη τι ακριβως γινεται και αφου τηλεφωνησαν στον οικονομικο διευθυντη τους, τα δεχτηκαν τα κουπονια!!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΚΑΝ,

Σουζα καθησαν ολες οταν τις ειπα οτι εχει δημοσιευθει σε σαιτ και οτι απαντησαν τα κεντρικα της καρφουρ, αγορασα συνολικα 4 πακετα στα οποια μου αφαιρεσαν πρωτα τα κουπονια και μετα μου επεστρεψαν σε μετρητα το 50% της αξιας απο τις πανες

κοριτσια μετα απο τις συμβουλες σας για την χρηση εκπτωτικων κουπονιων στα καρφουρ, τους εξηγησα στην υποδοχη τι ακριβως γινεται και αφου τηλεφωνησαν στον οικονομικο διευθυντη τους, τα δεχτηκαν τα κουπονια!!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΚΑΝ,

Σουζα καθησαν ολες οταν τις ειπα οτι εχει δημοσιευθει σε σαιτ και οτι απαντησαν τα κεντρικα της καρφουρ, αγορασα συνολικα 4 πακετα στα οποια μου αφαιρεσαν πρωτα τα κουπονια και μετα μου επεστρεψαν σε μετρητα το 50% της αξιας απο τις πανες

ΜΠΡΑΒΟ!!!

Έτσι, να κάνει νικηφόρα βήματα το καταναλωτικό κίνημα!!!

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

επειδη τα εχω παρει χοντρα με τις τιμες στα βρεφικα γαλατα, το εχω ψαξει πάρα πολυ. συγκεκριμενα για το aptamil που δινω στη μικρη μου. στην αρχη βρηκα ενα γερμανικο site που ειχε απιστευτα εξοδα αποστολης, μετα βρηκα δυο αγγλικα, που η τιμη ηταν συμφερουσα απο 10 τεμαχια και πάνω. τελικα κατεληξα στο e-bay. υπαρχει ενα online φαρμακειο που σου στελνει 3 τεμαχια των 900γρ. 44,15 ευρω μαζι με τα εξοδα. μπορει κανεις να ψωνισει και εκτος e-bay. για οποιον ενδιαφερεται ο συνδεσμος ειναι:

http://www.oneclickpharmacy.co.uk

XI64p2.pngtk60p2.png

γεια σου στελιτσα εισαι καλα?

απο θεσσαλονικη συγκεκριμενα απο καρφουρ-μαρινοπουλος της θερμης,

δεν μπορω να υπολογισω ομως, ποσο ακριβως κερδισα, επειδη ,μου αφαιρεσε πρωτα τα κουπονια απο το αρχικο της τιμης που ηταν 18,60, πληρωσα το συνολο χωρις το 50% και στη συνεχεια πηγαμε στην υποδοχη και μου επεστρεψαν 37 και κατι λεπτα ευρω

Μια χαρά αναστασακι μου εσυ τι κάνεις? Παντως κορίτσια η προσφορά του Σκλαβενιτη στα λιμπερο ειναι απιστευτη. Τα βρακακια Νο5 από 10,42 με κουπονι μονο 3,42 το πακετο!!!

Διαφημίσεις

οι εκπτωσεις ξερετε ποτε ξεκινανε;;;;;;;;;;

πως και πως τις περιμενω........

αργουνε;;;;;;;;;;;;;;

Ολοι κάτι έχουν! Αν δεις τις βιτρίνες όλοι έχουν 10ημερα προσφορών και τέτοια!

15 Ioυλιου ξεκιναν κανονικα αλλα οπως ειπε και η stellitsa ολοι εχουν το κατιτις τους

Εγω πηγα Μαρινοπουλο σημερα και νευριασα....

Πηγα να παρω ταμπλετες για το πλυντηριοπιατων Calgonit με -30%

Εχει λοιπον ταμπελακι πανω τους "Στα δυο το 3ο δωρεαν"

Ειχα σκοπο να παρω δυο αρα λεω ας παρω τρια να το παρω τσαμπα

Αμ δε....το συστημα περνουσε μονο την εκπτωση

Και γιατι ρε ηλιθιες δεν βγαζετε τις ταμπελιτσες να μην μπερδευεομαι;;;

Τελικα πηρα και τις τρεις 28+14 δωρο επι 3 στα 20 ευρω περιπου

Και οπως περνουσα απο τις πανες βλεπω τα ραφια με τις Libero ΓΕΜΑΤΑ και το -50% φαρδυα πλατυα σε καθε νουμερο μπροστα

Κι εγω ηθελα να δω τι θα μου πουν ενω δεν ηθελα πανες και ρωταω την ταμια "Οι Libero εχουν ακομα -50%;;;"

και αυτη με υφακι "Οχι βεβαια μεχρι το Σαββτο ηταν "

"Εε τοτε να πας να βγαλεις τα ταμπελακια γιατι ειναι γεματο με -50%"

"Ενταξει δεν προλαβαν τα κοριτσια...."

Στις 16:30 παρακαλω,8 ωρες ανοιχτο το καταστημα:?

4

μαλλον ηλιαννα μου δεν προλαβαν τα κοριτσια γιατι δεν ειναι 8ωρες αλλα 4ωρες στα περισσοτερα μαγζια πλεον κ μεχρι να γεμισουν κ να αλλαξουν της τιμες δεν προλαβαν να αλλαξουν τα ταμπελακια μην τα βαζετε με τα κοριτσια που δουλευουν καμια φορα θα ηταν καλο να διαβαζετε κ τα ταμπελακια

Διαφημίσεις

μαλλον ηλιαννα μου δεν προλαβαν τα κοριτσια γιατι δεν ειναι 8ωρες αλλα 4ωρες στα περισσοτερα μαγζια πλεον κ μεχρι να γεμισουν κ να αλλαξουν της τιμες δεν προλαβαν να αλλαξουν τα ταμπελακια μην τα βαζετε με τα κοριτσια που δουλευουν καμια φορα θα ηταν καλο να διαβαζετε κ τα ταμπελακια

Αυτο ακριβως λεω οτι διαβασα τα ταμπελακια....:rolleyes:,το αν ειναι 4ωρο ή 8ωρο δεν αφορα τους καταναλωτες και αυτο που βλεπουμε στο ραφι

Το να ειναι ενα ραφι με πανες απο εδω μεχρι εκει κατω στο διαδρομο που ειναι απεναντι απο τα ταμεια σε μικρο καταστημα(2 ταμεια ολα κι ολα)σημαίνει οτι καποιος δεν κανει καλα τη δουλεια του(υπηρχαν πανω απο 6-7 ταμπελακια"Libero -50%"):confused:

4

σήμερα πήρε ο άντρας μου πάνες από τον μαρινόπουλο,ίσχυε κανονικά το 50%...αλλά είχε μόνο μικρές...καλές κι αυτές...

κουπόνια δεν δέχτηκαν όμως!!!

τι να τους πεις?πάλι τα ίδια!!

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Σημερα πηρα απο σκλαβενιτη πανες με κουπονι σκλαβενιτη η συσκευασια νουμερο 5 με τις 56 πανες -10 ευρω, δηλαδη τελικη τιμη 9,κατι και φυσικα μου αφαιρεσαν και το κουπονι των 2,5 στο ταμειο. Καταλαβαινετε οτι το κερδος ηταν πολυ πανω απο 50% και φυσικα δεν πηρα μονο 1 πακετο γιατι καταναλωνουμε πολλες ακομα. (Η μικρη συσκευασια θα μου ηταν πολυ ασυμφορη!)

Ομως να πω οτι υπηρχαν εκπτωσεις και στα παμπερς, απλα οχι τοσο μεγαλες...

Κορίτσια έχετε δίκαιο.. τελικα αφου μου είπαν λάθος στο τηλέφωνο ότι θα κάνουν αλλαγή νούμερο - εκει τα άλλαξαν...

τα πήρα πίσω προτιμω να τα δώσω παρά αυτή την κοροιδία

Τέλοσπαντων επειδή ο μικρός είναι 12,5 κιλά και το 4 είναι μέχρι 14 λέω να το δοκιμάσω και βλέπω ,...

1gGKp3.png

15 Ioυλιου ξεκιναν κανονικα αλλα οπως ειπε και η stellitsa ολοι εχουν το κατιτις τους

Εγω πηγα Μαρινοπουλο σημερα και νευριασα....

Πηγα να παρω ταμπλετες για το πλυντηριοπιατων Calgonit με -30%

Εχει λοιπον ταμπελακι πανω τους "Στα δυο το 3ο δωρεαν"

Ειχα σκοπο να παρω δυο αρα λεω ας παρω τρια να το παρω τσαμπα

Αμ δε....το συστημα περνουσε μονο την εκπτωση

Και γιατι ρε ηλιθιες δεν βγαζετε τις ταμπελιτσες να μην μπερδευεομαι;;;

Τελικα πηρα και τις τρεις 28+14 δωρο επι 3 στα 20 ευρω περιπου

Και οπως περνουσα απο τις πανες βλεπω τα ραφια με τις Libero ΓΕΜΑΤΑ και το -50% φαρδυα πλατυα σε καθε νουμερο μπροστα

Κι εγω ηθελα να δω τι θα μου πουν ενω δεν ηθελα πανες και ρωταω την ταμια "Οι Libero εχουν ακομα -50%;;;"

και αυτη με υφακι "Οχι βεβαια μεχρι το Σαββτο ηταν "

"Εε τοτε να πας να βγαλεις τα ταμπελακια γιατι ειναι γεματο με -50%"

"Ενταξει δεν προλαβαν τα κοριτσια...."

Στις 16:30 παρακαλω,8 ωρες ανοιχτο το καταστημα:?

Πάντως αυτό το στα 3 παίρνεις το 1 δώρο είναι μεγάλη μούφα αφού όσες φορές και να δοκίμασα δεν το περνούσε το σύστημα.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

κοριτσια μου ηρθε φυλλαδιο του μασουτη σημερα και απο 16/06 εως 17/7 εχει:

1. αν αγορασεις μια οικονομικη συσκευασια libero και ενα πακετο μωρομαντηλα libero 64 τεμ. - 30% με την καρτα μασουτη

2. - 20% στισ πανες libero swim pants με την καρτα μασουτη

3. αγοραζοντας μια οικονομικη ή jumbo συσκευασια pampers παιρνεις αλλη μια - 40% με την καρτα μασουτη

4. babylino economy - 20% με την καρτα μοσουτη

5. μωρομαντηλα babycare 3 τεμαχια 4,66

κοριτσια μου ηρθε φυλλαδιο του μασουτη σημερα και απο 16/06 εως 17/7 εχει:

1. αν αγορασεις μια οικονομικη συσκευασια libero και ενα πακετο μωρομαντηλα libero 64 τεμ. - 30% με την καρτα μασουτη

2. - 20% στισ πανες libero swim pants με την καρτα μασουτη

3. αγοραζοντας μια οικονομικη ή jumbo συσκευασια pampers παιρνεις αλλη μια - 40% με την καρτα μασουτη

4. babylino economy - 20% με την καρτα μοσουτη

5. μωρομαντηλα babycare 3 τεμαχια 4,66

πολυ καλες προσφορες!κριμα που δεν εχουμε μασουτη στην αθηνα.παντως για οποια κοπελα ενδιαφερεται ο σκλαβενιτης εχει τα μωρομαντηλα babycare τα 3 τεμαχια 3,90.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

λοιπόν κορίτσια κάποια ρώτησε αν μαζί με το sticker -4€ στις babylino παίρνουν και το κουπόνι!εγώ το δίνω πάντα εδώ και 1,5 χρόνο και εκτός μιας φοράς πάντα μου το δέχονται και στον σκλαβενίτη και στο carefour!δεν επιτρέπεται βέβαια αλλά οι ταμίες πάντα το δέχονται!επομένως πληρώνω τις πάνες την μεγάλη συσκευασία 8€ και κάτι!και μια φορα που είχαν sticker -7€ τις είχα πληρώσει 5,80€!

omjTp3.png?tH8o0iKJ

sYOtp3.png?irNZPRKv

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...