Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

δειτε εδω...μηπως τα θελει καμια.....http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1604520#post1604520

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσιαααααα!

με στειλαν απαντηση απο τα μυ μαρκετ

επροκειτο λεει για τεχνικο προβλημα που λογω της επισημανσης μου το λυσανε:rolleyes:

κ μας περιμενουν στα καταστηματα τους να εξαργυρωσουμε τα κουπονια!

και τωρα που εγω τις πηρα τις πανες?τι κανω???:confused:

uDuOp2.png

Eγω αγορασα απο το Carrefour πανες σημερα με 50% και εδωσα και τα κουπονια,το συστημα δεν παιρνει και εκτωση και κουπονι αλλα πρεπει να πας στο ταμειο και να αγορασεις τις πανες και τους πεις να ακυρωσουνε την εκπτωση και να παρουν το κουπονι και μετα πας στην υποδοχη(εξ. πελατων) και σου κανουν εκει την εκπτωση 50%,οπυ σου επιστρεφουν το 50% σε μετρητα.Εμενα μια κοπελα μου το ειπε απο την υποδοχη.

Πήγα σημερα και τους ειπα οτι μου εστειλαν e-mail απο τα κεντρικα οτι η όλ διαδικασια πρεπει να γινει με αυτον τον τροπο και ΠΑΓΩΣΑΝ. Με κοιταζαν σαν ηλιθιοι και συμφωνησαν ΑΜΕΣΩΣ!

Ναι βεβαια πηγαινετε και θα το τακτοποιησουμε. Με ρωτησαν κι'όλας αν

στην ερωτηση μου προς τα κεντρικα αναφερθηκα σε συγκεκριμενο υπάλληλο κλπ και αφου πηρα πανες (οτι ειχαν αφησει δηλαδη) πηγα στην υποδοχη και μου εδωσαν το 50% πίσω.

Μπραβο στη megeve και στην κοπελα που εστειλε mail στα κεντρικα.

Διαφημίσεις

Κι εγώ αυτή την εντύπωση έχω, αλλά δεν ήμουν σιγουρη για να τους το πω. Στην είσοδο δεν είδα καμία πινακίδα ούτε κάποιος μου ζήτησε να αφήσω τν τσάντα. Όταν έβγαινα "χτύπησε" μάλλον κάποιο barcode από κάτι που είχα μέσα στην τσάντα μου και η κοπέλα μου ζήτησε να ρίξειμια ματιά. Της την έδειξα απλά λεγοντας "οκ, καταλαβάινω πως πρέπει να έχουν γινει κλοπές, αλλά μάλλον κάτι δεν πάει καλά με το συναγερμό σας".

Έβαλε μέσα το χέρι της και ανακάτεψε τα υπάρχοντά μου, τα οποία είναι άπειρα. Πάλι καλά που δεν τη γύρισε και ανάποδα. Ένοιωσα πολύ μεγάλη αμηχανία, και η υπάλληλος έδειχνε και αυτή αμήχανη και πρέπει να την είχαν εξαναγκάσει να το κάνει, έδειχνε ευγενική κατά τα άλλα, ξέρω γω;

Ήθελα να το αναφέρω και εδώ, στην περίπτωση που έχει συμβεί αυτό και σε άλλους. Το ξέρω πως έπρεπε να κάνω φασαρία, αλλά περισσότερο σοκαρίστηκα και ένοιωσα πολύ άσχημα. Δυστυχώς theolvas δεν αντιδρώ όπως πρέπει, όταν πρέπει.:oops: Ίσως φταίει η ανατροφή ,μου, η "καθώς πρέπει" :-)

Εκείνη τη στιγμή αποφάσισα να μην ξαναπατήσω στα jumbo, όπου δεν έχω πάει και πολλές φορές, να πω την αλήθεια. Τώρα που το σκέφτομαι, μού' ρχεται να ξαναπάω, με την ίδια τσάντα-χάος, να ξαναχτυπήσει στην πόρτα, να μου ξαναζητήσουν να την ψάξουν, για να τους βάλω αυτή τη φορά τις φωνές...Αλήθεια, καταγγελία εκ των υστέρων γινεται;

Σορρυ για το off-topic!

γεια σας !!ηθελα να καταγγειλω και εγω ακριβως το ιδιο περιστατικο για το jumbo παγκρατιου.ειχα παει πριν ενα μηνα 3 συνεχομενες φορες για να περασει η ωρα μου.πηγαινα τον αντρα μου σε ενα φυσιοθεραπευτηριο στο παγκρατι και για να μην γυρναω στο σπιτι και με τρωνε οι δρομοι επερνα μαζι μου το μικρακι μου και χαζευα εκει μια ωριτσα.τις δυο φορες ψωνησα ενα συνολο 70 ευρω και την τριτη εκανα μονο βολτα και χαζευα τα παντα.βγαινοντας ειδα τον υπευθηνο που με κοιταζε περιεργα και φτανωντας στην πορτα χτυπησε ο ιδιος τον συναγερμο και το καταλαβα.

ερχετε και με σταματαει ο σεκιουριτας και μου λεει ευγενικα"

-με συγχωρειτε μηπως εχετε στην τσαντα σας κατι με barcode?τσιχλες?καραμελες?

-οχι,απανταω.

-μηπως μπορειτε να ανοιξετε την τσαντα σας?

-συγνωμη,του λεω, αυτο το κατι που και καλα ενεργοποιησε τον συναγερμο χτυπαει μονο κατα την εξοδο απο το καταστημα?οταν μπηκα δεν χτηπησε κανενας συναγερμος.

-τι να σας πω?μου λεει.....

με τα απο δυο μερες ξαναπηγα.ο προισταμενος ηταν εξω απο το καταστημα και καπνιζε.τον κοιταω καλα καλα και αυτος με κοιταζε το ιδιο.φτανω στη πορτα με το καροτσι να μπω μεσα περναω την εισοδο και ξαναβγαινω εξω.για να δω μηπως ενεργοπιησει κατι αυτον τον συναγερμο,τιποτα.εννοειται οτι η τσαντα μου περιειχε οτι ακριβως και την τελευταια φορα που ειχα παει.ο προισταμενος με κοιταγε παραξενεμενος.με το που ξαναμπαινω μεσα παω μπροστα του και τα ακουσε.μου εκανε τον ανηξερο και του ειπα σας ειδα εκεινη την μερα που ησασταν πισω απο τον παγκο.και ξερω πολυ καλα οτι με τα προιοντα δεν χτυπαει συναγερμος.αφου δεν τα απομαγνητιζει κανεις.τωρα εννοειται οτι εαν ξανασυμβει θα μας γραψουν οι εφημεριδες :lol:

eQMGp2.png

γεια σας !!ηθελα να καταγγειλω και εγω ακριβως το ιδιο περιστατικο για το jumbo παγκρατιου.ειχα παει πριν ενα μηνα 3 συνεχομενες φορες για να περασει η ωρα μου.πηγαινα τον αντρα μου σε ενα φυσιοθεραπευτηριο στο παγκρατι και για να μην γυρναω στο σπιτι και με τρωνε οι δρομοι επερνα μαζι μου το μικρακι μου και χαζευα εκει μια ωριτσα.τις δυο φορες ψωνησα ενα συνολο 70 ευρω και την τριτη εκανα μονο βολτα και χαζευα τα παντα.βγαινοντας ειδα τον υπευθηνο που με κοιταζε περιεργα και φτανωντας στην πορτα χτυπησε ο ιδιος τον συναγερμο και το καταλαβα.

ερχετε και με σταματαει ο σεκιουριτας και μου λεει ευγενικα"

-με συγχωρειτε μηπως εχετε στην τσαντα σας κατι με barcode?τσιχλες?καραμελες?

-οχι,απανταω.

-μηπως μπορειτε να ανοιξετε την τσαντα σας?

-συγνωμη,του λεω, αυτο το κατι που και καλα ενεργοποιησε τον συναγερμο χτυπαει μονο κατα την εξοδο απο το καταστημα?οταν μπηκα δεν χτηπησε κανενας συναγερμος.

-τι να σας πω?μου λεει.....

με τα απο δυο μερες ξαναπηγα.ο προισταμενος ηταν εξω απο το καταστημα και καπνιζε.τον κοιταω καλα καλα και αυτος με κοιταζε το ιδιο.φτανω στη πορτα με το καροτσι να μπω μεσα περναω την εισοδο και ξαναβγαινω εξω.για να δω μηπως ενεργοπιησει κατι αυτον τον συναγερμο,τιποτα.εννοειται οτι η τσαντα μου περιειχε οτι ακριβως και την τελευταια φορα που ειχα παει.ο προισταμενος με κοιταγε παραξενεμενος.με το που ξαναμπαινω μεσα παω μπροστα του και τα ακουσε.μου εκανε τον ανηξερο και του ειπα σας ειδα εκεινη την μερα που ησασταν πισω απο τον παγκο.και ξερω πολυ καλα οτι με τα προιοντα δεν χτυπαει συναγερμος.αφου δεν τα απομαγνητιζει κανεις.τωρα εννοειται οτι εαν ξανασυμβει θα μας γραψουν οι εφημεριδες :lol:

Ακριβώς τα ίδια δηλαδή με μένα !

E, λοιπόν τι χαζομάρα, δεν το είχα σκεφτεί ότι μπαίνοντας δεν χτύπησε ο συναγερμός και στη δική μου τσάντα! Τον ενεργοποίησαν μέσα από το κατάστημα :evil::evil::evil:

Δεν κρατιέμαι και θα γράψω κάτι που συνέβη σε γνωστή μου: Αγόρασε από το jumbo, δεν ξέρω από ποιο υποκατάστημα, ένα παιχνίδι, το οποιο χάλασε την επόμενη μέρα (και αυτό από όσο έχω καταλάβει αυτό δεν συμβαίνει σπάνια). Οκ, την άλλη μέρα το πρωί κάποια στιγμή από τη δουλειά της βρήκε λίγο χρόνο και έστειλε ένα μείλ στο κατάστημα για να παραπονεθεί. Η κινησή τους ήταν θεόκουφη: Κοινοποίησαν το μέιλ στον διευθυντή της (αφού έψαξαν και έμαθαν πού δουλεύει και πώς λένε τον διευθυντή της) και γράφοντάς του ότι "η τάδε υπάλληλος, αντί να εργάζεται, στέλνει email από το γραφείο σας" !!!! Αντί να ζητήσουν συγγνώμη, βγήκα από πάνω, και έψαξε και τα δεδομένα της κοπέλας για να την απειλήσουν! Αυτό κι αν είναι παράνομο!!!:evil::evil::evil:

Νομίζω πως σύντομα θα γίνουν πολλές επίσημες καταγγελίες...

GJMap2.png

Παιδιά τη συζήτηση για τα jumbo και γενικά για άδικη συμπεριφορά καταστημάτων προς τους πελάτες τους, επειδή είναι off-topic, τη μετέφερα εδώ για όσους θέλουν να συνεχίσουν:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1604684#post1604684

Δεν ξέρω αν το έκανα σωστά... πείτε μου αν είναι!

GJMap2.png

Στον Μαρινοπουλο Μοσχατου ουτε για δείγμα λιμπερο. Μονο νουμερο 7. Πηρα από τον Σκλαβενιτη up&go μικρη συσκευσια απο 10,42 μονο 3,42. Ειχε -5 ευρώ και το κουπόνι -2 ευρώ.

Διαφημίσεις

ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝ Ο ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ PAMBERS 20% ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ?

Η προσφορά με τα μωρομάντηλα ήταν μέχρι 10/06. Η έκπτωση έληξε νωρίτερα.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ 29-06-2008

ΣΠΥΡΟΣ 15-11-2009

κορίτσια εγώ αυτες τις πάνες βρακάκια για την θάλασσα τα είχα πάρει και με εκπτωτικό κουπόνι μια και το κουπόνι της libero γραφεί για οποιαδήποτε πάνα έτσι από 3,50 το είχα πάρει σχεδόν 1,00 ευρώ.:)

1gGKp3.png

κορίτσια εγώ αυτες τις πάνες βρακάκια για την θάλασσα τα είχα πάρει και με εκπτωτικό κουπόνι μια και το κουπόνι της libero γραφεί για οποιαδήποτε πάνα έτσι από 3,50 το είχα πάρει σχεδόν 1,00 ευρώ.:)

Σωστήηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!

:wink:;-):wink:

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

μια χαρα τιμη το 1 ευρω!!!!!

σε βολεψαν αυτες οι πανες;;;;

αξιζουν το κοπο;;;;;

λεγα να αφησω τον μικρουλη μου ελευθερο στη παραλια, αλλα αν ειναι βολικες αυτες..... να το ξανασκεφτω.......

Διαφημίσεις

τις φοράω στον μικρό μετά το μπάνιο για να παίξει στην αμμουδιά άφοβα !!! Να πω την αλήθεια τις βολευτικα και πέρσι

Γνώμη μου πάρε ένα πακετάκι να το δοκιμάσεις

εννοεις αφοβα απο μικροβια κτλ;;;;

ετσι οπως ψωνιζουμε εμεις, κοψωχρονια (τη σκοτωσα τη λεξη;), προσφορα + κουπονια.... θα παρω ενα πακετο να δω!!!!!!!!

η απαντηση του my market στο μειλ που εστειλα και εκανα παραπονα που δεν παιρνουν τα κουπονια

Αγαπητή κυρία Σοφία καλησπέρα σας,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το email σας αναφορικά με τις πάνες Libero. Για εμάς η επικοινωνία με τους πελάτες μας είναι σημαντική, ιδιαίτερα όταν για κάποιο λόγο υπάρχει oποιοδήποτε πρόβλημα στην εξυπηρέτηση.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι επρόκειτο για μια τεχνική αδυναμία, η οποία έχει λυθεί. Ευχαριστούμε πολύ που μας επισημάνατε το πρόβλημα και σας περιμένουμε στα καταστήματά μας για να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας κανονικά.

Κοριτσια εμενα δεν μου εχουν απαντησει:-(! Τι να κανω?? Εχω την αποδειξη αλλα εμενα η @#%^ η ταμιας μου πηρε τα κουπονια και δεν μου εκανε την εκπτωση!! Και τωρα δεν εχω κουπονια! Τι να παω να τους πω??

7ytop2.png

Μπραβο!!! καλη ιδεα γιατι εχω στοκαρει τοσες πανες που δεν θα προλαβουμε να τις φορεσει:shock:, ενω απο αυτες εχω παρει 1 πακετο αλλα θα τις χρειαστω! Και εχουν περισσεψει και κατι κουπονακια libero!;) Φυσικα θα παω ΑΒ που δεν μου εχουν πει ποτε οχι σε κουπονια!!! Δεν θα αντεξω αλλη συγχηση!!!!!!!!

7ytop2.png

Κοριτσια εμενα δεν μου εχουν απαντησει:-(! Τι να κανω?? Εχω την αποδειξη αλλα εμενα η @#%^ η ταμιας μου πηρε τα κουπονια και δεν μου εκανε την εκπτωση!! Και τωρα δεν εχω κουπονια! Τι να παω να τους πω??

θα τις πας πισω και θα σου βγαλουν πιστωτικο.και θα τις ξαναψωνισεις με -40.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Κορίτσια, εγώ πήρα από το τζάμπο προχθές ένα γιογιο και στο φυλλάδιο τους με προιόντα της fisher price το είχε 5 ευρώ φθηνότερα. Όταν πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι δεν ισχύουν αυτές οι τιμές καθώς έχει γίνει ανατίμηση!

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

sofaki1978,σε ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια...χαρη σ εσενα πηρα πανες για ενα χρονο με τα χρηματα 4 μηνων!!!!!!!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

προσωπικα το αποφευγω το τζαμπο ,μετα την ταλαιπωρια με το ελλατωματικο παιχνιδι που πηγα 3 φορες γτ τη μια ειχαν περασει 20 λεπτα απο το ωραριο τους,την αλλη δεν ηταν η καταλληλη μερα και την τελευταια που το αλλαξε αφου μιση ωρα προσπαθουσε να το φτιαξει....

NJMAp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...