Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

μπα παντα τις ειχαν πιο ακριβες,τις ειχε 19,25.αλλα σημερα πανω απο 20 τις βρηκα!ε ολο και καποιος αλλος θα βαλει -40%.θα περιμενω.......

κι εγω περιμενω πως και πως αυτο το -40%... εχω και κουπονια κι ειμαι στην αναμονη...

εδω που ειμαι ομως εχω μονο βασιλοπουλο.... αντε να πετυχω καμια προσφορα οταν ανεβω αθηνα τελος του μηνα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα παντα μου παιρνουν τα κουπονια,σε αυτο δεν εχω κατι να πω.επισης εχουν μωραμαντηλα λιμπερο 1+1 δωρο.

κατσε , κατσε ...

extra της εκπτωσης στα my market σου παιρνουν ΚΑΙ τα κουπονια?

γιατι μιλαμε για 10 ευρω χαμενα!!!!!!:(

uDuOp2.png

Δεν ξέρω εάν τυχαίνει, αλλά σε θέματα εξυπηρέτησης πελατών και ευγένειας είναι ο καλύτερος ο Σκλαβενίτης. Μιλάω για το κατάστημα της Άνοιξης. Οι υπάλληλοι όλοι είναι απίθανοι!! Επίσης ποτέ μα ποτέ δεν μου έχουν δημιουργήσει θέμα με τα κουπόνια. Είτε έχουν έκπτωση έτσι και αλλιώς είτε όχι.

Δεν ξέρω εάν τυχαίνει, αλλά σε θέματα εξυπηρέτησης πελατών και ευγένειας είναι ο καλύτερος ο Σκλαβενίτης. Μιλάω για το κατάστημα της Άνοιξης. Οι υπάλληλοι όλοι είναι απίθανοι!! Επίσης ποτέ μα ποτέ δεν μου έχουν δημιουργήσει θέμα με τα κουπόνια. Είτε έχουν έκπτωση έτσι και αλλιώς είτε όχι.

..στο σκλαβενιτη του ν κοσμου παντως δεν ειχαν τιποτα,ουτε χθες,απ οτι μου ειπαν...κριμα που δεν το ηξερα χθες,καρδια να σου κανω παραγγελια..

μου ειπαν οτι κ καθε μαγαζι ανεξαρτητα μπορει να κανει εκπτωση,αναλογα με το στοκ.......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

το αλλο το ξερετε οτι στο LIDL δεν δεχονται καθολου εκπτωτικα κουπονια!!!! γιαυτο και δεν ψωνιζω εκει μερικα πραγματα.... και αναρωτιεμαι γιατι??? επειδη ειναι γερμανικο? εκαι τι εγινε εχουν προιοντα και ελληνικα ετσι δεν ειναι π.χ γαλατα βλαχας πανες και αλλα....ξερετε κατι τετοιο????????

Διαφημίσεις

..στο σκλαβενιτη του ν κοσμου παντως δεν ειχαν τιποτα,ουτε χθες,απ οτι μου ειπαν...κριμα που δεν το ηξερα χθες,καρδια να σου κανω παραγγελια..

μου ειπαν οτι κ καθε μαγαζι ανεξαρτητα μπορει να κανει εκπτωση,αναλογα με το στοκ.......

ούτε και εγώ το ήξερα καλή μου, τυχαία πήγα χτες και πήρα ενώ δεν είχα σκοπό

μάλιστα είχα και άλλο ένα κουπονάκι στο πορτοφόλι μου και κακώς που δεν το χρησιμοποίησα

ναι το ξερω οτι δεν κανουν αλλα δεν ξερω γιατι....

καρδια χαρηκα πολυ πολυ..ασε που σκεφτομαι να παω καμια κυριακη στο χωριο σαν βολτα...να παω τι λες?

και βέβαια να πας!!

είπαμε: κολοκυθάκια κανείς???

κατσε , κατσε ...

extra της εκπτωσης στα my market σου παιρνουν ΚΑΙ τα κουπονια?

γιατι μιλαμε για 10 ευρω χαμενα!!!!!!:(

efitsa μολις (ξανα)γυρισα απο my market.ημουν στην υποδοχη για ενα προβλημα που ειχα και ηταν ενας κυριος που ειχε αγορασει πανες και κατι κοιταγαν στην αποδειξη,και του λεγανε οτι δεν παιρνουν εκπτωτικα κουπονια.τους ειπα οτι την προηγουμενη φορα που ειχαν -30% στα μπειμπιλινο δεχτηκαν και τα κουπονια κανονικα.ειπαν στον κυριο οτι ναι μεν περασανε τα κουπονια αλλα δεν μπορουν να ακυρωσουν τα κουπονια και να του τα δωσουν πισω οποτε τα αφηνουν ως εχει....(ξερω τα ειπα μπερδεμενα:?:-?:?!)

ε και εγω θα στειλω ενα ωραιοτατο μειλ στα κεντρικα να δω τι θα μου πουνε.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

Και εμενα ετσι μου εκαναν σημερα το πρωι στο δικο my market, δεν δεχοντουσαν και τα 2 και εντωμεταξυ δεν με ρωτησαν και αντι να μου περασουν το -40% μου αφαιρεσαν τα κουπονια. και εγω τσαντιστηκα!

πηρα τηλεφωνο στα κεντρικα του my market και μου ειπαν οτι ειναι πολιτικη της εταιρειας τους οταν εχουν κατι σε προσφορα να μην δεχονται και εκπτωτικα κουπονια:shock::shock::shock:!της ειπα οτι τον απριλη που ειχαν -30% στα μπειμπιλινο τα ειχαν παρει τα κουπονια.και λεει αυτη η προσφορα ηταν του προμηθευτη.δηλαδη της λεω η μπειμπιλινο εκανε και 30% εκπτωση και δεχοταν και κουπονια?δεν ειναι κουλο?

ε και εμενα η πολιτικη μου ειναι να αφησω αλλου τα λεφτα μου!:twisted::twisted::twisted::twisted:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

efitsa μολις (ξανα)γυρισα απο my market.ημουν στην υποδοχη για ενα προβλημα που ειχα και ηταν ενας κυριος που ειχε αγορασει πανες και κατι κοιταγαν στην αποδειξη,και του λεγανε οτι δεν παιρνουν εκπτωτικα κουπονια.τους ειπα οτι την προηγουμενη φορα που ειχαν -30% στα μπειμπιλινο δεχτηκαν και τα κουπονια κανονικα.ειπαν στον κυριο οτι ναι μεν περασανε τα κουπονια αλλα δεν μπορουν να ακυρωσουν τα κουπονια και να του τα δωσουν πισω οποτε τα αφηνουν ως εχει....(ξερω τα ειπα μπερδεμενα:?:-?:?!)

ε και εγω θα στειλω ενα ωραιοτατο μειλ στα κεντρικα να δω τι θα μου πουνε.

σοφακι μου καταρχην ευχαριστω για την απαντηση:).

αν δε σου κανει κοπο μετα, περασε μου την απαντηση που θα σου δωσουν, για να τους παρω κι εγω να τους σπικαρω δυο φωνηεντα!:rolleyes:

Και εμενα ετσι μου εκαναν σημερα το πρωι στο δικο my market, δεν δεχοντουσαν και τα 2 και εντωμεταξυ δεν με ρωτησαν και αντι να μου περασουν το -40% μου αφαιρεσαν τα κουπονια. και εγω τσαντιστηκα!

αν μου το κανανε κι αυτο , εκει να δεις γλεντιαααααααααα!!!!!!!!!!:twisted:

uDuOp2.png

Κοριτσια θα στειλω κι εγω μαιλ οσα περισσοτερα τοσο καλυτερα! Μπας και ξυπνησουν αφου τα χρηματα απο τα κουπονια τα περνουν πισω τι μας τη σπανε ετσι. Οποια παρει απαντηση ας τη δημοσιευσει!

Διαφημίσεις

Κοριτσια θα στειλω κι εγω μαιλ οσα περισσοτερα τοσο καλυτερα! Μπας και ξυπνησουν αφου τα χρηματα απο τα κουπονια τα περνουν πισω τι μας τη σπανε ετσι. Οποια παρει απαντηση ας τη δημοσιευσει!

τους το ειπα και αυτο στο τηλεφωνο ,οτι επικοινωνησα και με την λιμπερο και μου ειπαν οτι ειναι στην κριση του καταστηματος,εμεις ετσι κι αλλιως τα δινουμε τα χρηματα για τα κουπονια.......αλλα δεν χαμπαριασε η τυπισσα.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

εγω πιστευω οτι ειναι θεμα υπαληλλου...στο ιδιο σουπερ μαρκετ,αλλη τα δεχεται κι αλλη οχι...

καποιες δεχονται πχ τα κουπονια του αντβανς χαμηλης λακτοζης με το κανονικο γαλα,κι αλλες κανουν θεμα.αλλες δεχονται με το 30% κ κουπονι,κι αλλες οχι.αλλες δεχονται το κουπονι της μωβ παμπερς μαζι με βρακακια,κι αλλες οχι.ειναι στην ανθρωπια της καθεμιας...εγω παντως απο καθε σουπερ μαρκετ εχω συγκεκριμενες ταμιες που μ εξυπηρετουν...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

μα αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι τα κουπονια περνανε!!!!!!!!τα δεχεται το συστημα τους!αρα τα χρηματα απο την λιμπερο τα παιρνουνε!αρα ειναι μακακες:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Και εμενα το ιδιο μου εκαναν, δεν με ενημερωσαν οτι δεν περνουν κουπονια μαζι με το 40% και μου αφαιρεσαν τα κουπονια χωρις να μου πουν τιποτα:twisted: και οταν ειδα την αποδειξη τους πηγα στην εισοδο και ειχαν και υφος:evil:, παρολο που οταν ειχαν τα babylino -30% μου ειχαν παρει τα κουπονακια! Να εχουν χαρη που ειχα το μωρο στο μαρσιπο και δεν μπορουσα αλλο ορθια αλλιως θα την εκανα τη φασαρια μου, γιατι αν τα επερνα απο το ΑΒ θα μου εβγαιναν πιο φτηνα, γιατι τα εχει 1 ευρω φτηνοτερα!!!!!Τα νευρα μου!!!!!!!!!!! Για πολυ κοροιδια μιλαμε!!!!!

Καλα κανουμε τοσο καιρο και δεν ψωνιζουμε εκει καθολου ουτε εμεις ουτε οι αδερφες μου ουτε οι γονεις μου και ας ειναι διπλα μας!

Αλλα θα τους στειλω και εγω ενα ξεχεστικο mail στα κεντρικα, ετσι για να μην νομιζουν οτι θα ειμαστε μονιμα τα κοροιδακια!!!!

7ytop2.png

Κορίτσια γειά σας...'Εχει πάρει πουθενά το μάτι σας οικονομικά μαξιλάρια για τις καρέκλες τις βεράντας???Έχω δει κάτι τιμές από 20 ευρώ το ένα και πάνω...Ακριβά δεν είναι???Δηλαδή για 4 καρέκλες 80 ευρώ????????:confused::confused::confused:

Βρήκα και στο jumbo με 10 ευρώ ωραία αλλά πέφτουν μικρά για τις καρέκλες μας...Αν έχετε κάτι άλλο υπόψιν πέστε μου σας παρακαλώ..

an1cF1XNw360030Nzc3NzlkaHw2NzI5MTUwZGF8VG8gZ2x1Zml0em91cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Κορίτσια γειά σας...'Εχει πάρει πουθενά το μάτι σας οικονομικά μαξιλάρια για τις καρέκλες τις βεράντας???Έχω δει κάτι τιμές από 20 ευρώ το ένα και πάνω...Ακριβά δεν είναι???Δηλαδή για 4 καρέκλες 80 ευρώ????????:confused::confused::confused:

Βρήκα και στο jumbo με 10 ευρώ ωραία αλλά πέφτουν μικρά για τις καρέκλες μας...Αν έχετε κάτι άλλο υπόψιν πέστε μου σας παρακαλώ..

Μήπως να κοιταζεσ και στα carrefour? Eμεισ ειχαμε παρει προπερσι μαξιλαρια 7,00 το ένα και ειναι και εμασ οι μεγαλεσ οι ξυλινεσ οι καρεκλεσ, ξέρεισ οχι πλαστικεσ μικρέσ. Υποθέτω οτι θα εχει φερει αλλά δεν ξέρω τι τιμέσ παιζουν.

Μήπως να κοιταζεσ και στα carrefour? Eμεισ ειχαμε παρει προπερσι μαξιλαρια 7,00 το ένα και ειναι και εμασ οι μεγαλεσ οι ξυλινεσ οι καρεκλεσ, ξέρεισ οχι πλαστικεσ μικρέσ. Υποθέτω οτι θα εχει φερει αλλά δεν ξέρω τι τιμέσ παιζουν.

Λες ε???Όντως δεν έχω κοιτάξει εκεί γιατί θυμάμαι μια χρονιά, πιο παλιά τα είχε ακριβά...Και μας οι μεγάλες οι ξύλινες είναι και μάλιστα έχω και ένα ξύλινο καναπεδάκι αλλά εκεί θα βάλω δυο μικρά τετράγωνα μαξιλαράκια, οι καρέκλες είναι το πρόβλημα...Πάντως 7 ευρώ είναι πολύ καλή τιμή, θα πάω να δω...Σ'ευχαριστώ πολύ!!!

an1cF1XNw360030Nzc3NzlkaHw2NzI5MTUwZGF8VG8gZ2x1Zml0em91cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...