Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Κορίτσια πήγα τελικά στα Carrefour και δεν είχε καμία προσφορά σε μικρές συσκευασίες και μικρά νούμερα σε Babylino...:(

Οπότε και δεν αγόρασα...θα περιμένω μήπως και βγάλει τίποτα μέχρι τέλος του μήνα...

στο my market εχει τις babylino -30%.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας και απο μενα . πρωτη φορα στελνω . στο μακρο (δεν ξερω ομως αν εχετε καρτα η αν μπορειται να βρειτε απο γνωστο ) εχει προσφορα τα pamrpers το μεγαλο μεγεθος και το πρασινο και το μωβ 12,57+ 21% = 15,20 και ισχυει μεχρι και τις 27 απριλιου .

Διαφημίσεις

Στα ατλαντικ εχει στα libero kai στα απορυπαντικα proderm -40%. Πηρα το μαλακτικο 1+1 δωρο 2.50 -40% .Παμφθηνο! Επισης τα μικρο πακετο Νο 6 10.50-40%-2.50(Κουπονι)=3.88 .Μια χαρα!!!!!Βγενει πιο φτηνα και απο τα Λιντλ.Τωρα για τον επομενο μηνα ειμαστε καλυμμενοι στις πανες.

Στα ατλαντικ εχει στα libero kai στα απορυπαντικα proderm -40%. Πηρα το μαλακτικο 1+1 δωρο 2.50 -40% .Παμφθηνο! Επισης τα μικρο πακετο Νο 6 10.50-40%-2.50(Κουπονι)=3.88 .Μια χαρα!!!!!Βγενει πιο φτηνα και απο τα Λιντλ.Τωρα για τον επομενο μηνα ειμαστε καλυμμενοι στις πανες.

ξερεις μεχρι ποτε θα ειναι -40%?εδω και καιρο δεν βγαζουν ηλεκτρονικο φυλλαδιο και δεν ξερουμε τι προσφορες εχει.:?

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα για την προσφορα στα Lidl με τα babydry δεν δεχονται κουπονακι...και στα καρφουρ επισης που πηγα την παρασκευη ειχε την συσκευασια -2 αλλα δεν δεχονται το κουπονι..παντως επειδη εχω ξαναπαρει απο καρφουρ πολλες φορες πρωτη φορα μου ειπαν οτι δεν τα δεχονται!!ααα και ξεχασα ειχε τα babylino την μεγαλη συσκευασια με 3 πακετα μωρομανδηλα δωρο πηγαινοντας ομως στο ταμειο ρωτησα μια υπαλληλο απο που θα τα παρω και μου ειπε απο το ταμειο αλλα στο ταμειο φυσικα μου ειπαν μεσα..και τελικα ειχαν τελειωσει τα μωρομανδηλα και σαν κυρια..χαχαχα...φυσικα και δεν τα πηρα!!αντε γιατι μας εχουν περασει για μ@#$%ς!!!

Μπράβο Rena 1,έτσι πρέπει να φερόμαστε.Συνειδητά.

Το λέω γιατί είμαι θυμωμένη με τη νοοτροπία μας, που ενώ βλέπουμε ότι μας κοροΐδεύουν,από ντροπή (;)πληρώνουμε και φεύγουμε.

Δεν λέω ότι είναι εύκολο να έχεις φάει κανένα μισάωρο στο σούπερ μάρκετ ψάχνοντας και ρωτώντας και μετά να φεύγεις,αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται.

Διαφημίσεις

φυσικα χρειαζεται ρηνουλα(ειρηνη κι εσυ?)γιατι νομιζουν οτι απο ντροπη και μονο θα τα παρουμε και φυσικα το εχουν για καραμελα στο συγκεκριμενο σουπερ μαρκετ πηγαινοντας στο ταμειο να μην γνωριζει ποτε κανεις για τα λαθη στα ραφια,στις τιμες..

κοριτσια πριν λιγο ειχε διαφημιση ο βασιλοπουλος και ελεγε για κατι προσφορες μεχρι 30/4 και πηρε κατι το ματι (και το αυτι:D)για -50% libero.σε ενα google που εκανα δεν βρηκα τιποτα.την πετυχε καμια απο εσας την διαφημιση???????αααα και το ονομαζε φθηνοπολη!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗΝ ΤΒ.ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...

ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗΝ ΤΒ.ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ

Θα δεις σε παρακαλώ αν η προσφορά ισχύει και για μικρά νούμερα και μικρές συσκευασίες;:)

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

ξερεις μεχρι ποτε θα ειναι -40%?εδω και καιρο δεν βγαζουν ηλεκτρονικο φυλλαδιο και δεν ξερουμε τι προσφορες εχει.:?

Δυστυχως δεν ξερω,και μαλλον και αυτοι δεν ειναι ενημερωμενοι γιατι χτες που ειδα μια κοπελα που δουλευει εκει και την ρωτησα,μου ειπε οτι μαλλον ισχυει μεχρι την επομενη εβδομαδα,χωρις να ειναι και εκεινη σιγουρη.

Δυστυχως δεν ξερω,και μαλλον και αυτοι δεν ειναι ενημερωμενοι γιατι χτες που ειδα μια κοπελα που δουλευει εκει και την ρωτησα,μου ειπε οτι μαλλον ισχυει μεχρι την επομενη εβδομαδα,χωρις να ειναι και εκεινη σιγουρη.

δεν πειραζει καλη μου,θα περασω αυριο μια βολτα απο το ατλαντικ μιας και ειναι κοντα.βεβαια αν ισχυει το -50% στα libero στον βασιλοπουλο που λεμε πιο πανω θα παω εκει;)!ευχαριστω πολυ!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Κορίτσια καλημέρα ισχύει το 50% στις οικονομικές συσκευασίες της Libero

Παίρνουν και τα κουπόνια

Δηλάδή σήμερα πήρα 18,45 - 9,23€ ( είχα και κουπόνι -2,50€)

Έχει και έκπτωση στα azax - 30% και στο skip - 30%

1gGKp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...