Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καταγγελω...(πεζοδρόμια-καρότσι)

Recommended Posts

οκ, τωρα καταλαβα γιατι η σαρωνιδα και η αναβυσσος ειναι πανακριβες περιοχες...

μεγαααααααααααλοι δρομοι, μεγαααααααααααλα πεζοδρομια και ειδικοι παεζοδρομοι διπλα στη θαλασσα για βολτες χωρις αμαξι...

καλα, δεν διανοουμαι καν, να παρω καροτσι και να παω για ψωνια αθηνα... το ξερω το χαλι....

Να το και το φυστικάκι μου!!! Καλημέρα!!! Βλέπεις με τί κέφια ξύπνησα σήμερα εεεεεε???? Απο το πρωί καταγγελιες διαβάζω, καταγγελίες γράφω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 136
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι φασόλι όντως, καλωσήρθες στον παραγματικό κόσμο!!!!! Χάλια τα πράγματα εκεί έξω! Πάντως αν κάνεις συγκεκριμένα δρομολόγια μετά από κάποιο διάστημα μαθαίνεις τα κόλπα και τις κακοτοπιές, ξέρεις ποιους δρόμους να αποφύγεις, αν περνάει το καρότσι σου ανάμεσα από αυτά τα δύο δέντρα, κλπ και πάει μετά με αυτόματο πιλότο το καρότσι! Να φανταστείς, μια φορά που είπε ο άντρας μου να πάει τον μικρό στις κούνιες, του έδωσα σαφείς οδηγίες για το δρομολόγιο!!!!! Μόνο έτσι!

Διαφορετικά να κατεβαίνεις για τα ψώνια σου Ανάβυσσο! :lol:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

..κάπως έτσι σταμάτησα να ψωνίζω από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και φυσικά από τα συνοικιακά μαγαζιά...εμπορικά και πάλι εμπορικά..όχι που θα κάτσω να σκάσω...ας κάνουν και κάτι οι μαγαζάτορες....

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

την πρώτη φορά που πήγα για ψώνια με το καρότσι,μολις είχαμε σαραντήσει,συνειδητοποίησα πόσο δυσκολα ειναι τα πραγματα για τους αναπηρους..

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Ε,καλα βρε κοριτσια..........δεν φταινε οι οδηγοι στη Γλυφαδα.......Εχετε προσεξει τις ραμπες για τα καροτσια?????

Ειναι στο μεγεθος των Smart......τσουπ!Παρε ενα smartaki στο πεζοδρομιακι!!!

Εγω παντως θα το πω στον Δημαρχο.....Θελω μεγαλυτερες ραμπες.....Δεν εχω smart και δεν χωραει το αμαξι..........

Μα κι εκει διακρισεις????

Που κανω την καταγγελια????????

Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε αυτοκόλλητα " είμαι γαιδαρος" και να τα κολλάτε στο τζάμι όσων οδηγών τους...αξίζει!!!

Να γίνουμε μεγάλη "συμμορία"... και που ξέρεις κάποιος μπορεί και να ντραπεί...

Άλλαξε συνήθειες... ΟΧΙ πλανήτη!!!!

Διαφημίσεις

αν και αποφεύγω να ψωνίζω απο τα συνοικιακά μαγαζάκια σούπερ μάρκετ κάποιες φορές αναγκαστικά πηγαίνω...και μετά το μετανοιώνω...

οι διάδρομοι θεόστενοι που αν μπήκες πρέπει να το πάρεις ευθέια και να μην στραβωστρίψεις ρόδα ούτε για αστείο εφόσον θα σκοντάψει σε καρότσια με το εμπόρευμα που είναι για τα ράφια , με κούτες που είναι επίσης για τακτοποίημα με ..με ..με...μετά βγαίνεις έξω και προσπαθείς να βρείς δείγμα πεζοδρομίου χωρίς δέντρα στην μέση αμάξια , μηχανάκια , κτλ κτλ...

πολλές φορές σκέφτηκα να κάνω παράπονα στον δήμαρχο αλλά τι θα βγάλω :?::?: εφόσον όλη η Ελλάδα είναι στα ίδια χάλια....

καλά για να περάσεις τον δρόμο είναι σαν να κερδίζουν πόντους και τρέχουν μόλις σε δουν ακόμα πιο πολύ...ενώ σε αντίθεση με έξω που μόλις σε δουν σταματούν οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ για να περάσουμε...

αντε ας μαζέψω τα φτυάρια βραδιάτικα γιατί δεν θα σταματάω....:evil:

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

καλά για να περάσεις τον δρόμο είναι σαν να κερδίζουν πόντους και τρέχουν μόλις σε δουν ακόμα πιο πολύ...

εδώ είμαι με τους οδηγούν και μόνον...που πας κυρία μου να περάσεις από κεντρικό δρόμο με φανάρι ενώ ο άλλος είναι σε πορεία και δεν θέλει να τον πιάσει το φανάρι ( δεν μιλάω για υπερβολικές ταχύτητες ) και δεν περπατάς αλλά 10 μέτρα για να πας στη διάβαση ???? saxpa δεν μιλάω για'σενα, τρόπος του λέγειν

ας δούμε λίγο τα στραβά και των πεζών....κάθε μέρα διανύω τουλάχιστον 50χλμ πανε έλα στη δουλειά...τι νου πω, ότι έχω πετυχει πεζό να προσπαθεί να διασχίσει τον περιφεριακό....και όμως ναι το είδα και αυτό

rQGhp3.png

νταλια, δεν εχεις αδικο, και οι πεζοι οτι να ναι κανουν..αλλα να σου πω κατι?και μενα μου λενε γιατι δεν πας απο το πεζοδρομιο η γιατι δεν πας στη διαβαση?

με ρωτησανε αν χωραει το καροτσι στο πεζοδρομιο?η αν στη διαβαση εχω τροπο να περασω το καροτσι?εχεις δει σε πολλες διαβασεις ραμπα να περναει το καροτσι?και καλα στη νησιδα, εχει..στα πεζοδρομια?περναω το φαναρι και πρεπει να κανω αυτα τα 10 μετρα που λες προς τα πισω παλι στην ακρη του δρομου για να βρω τροπο να μπω στο πεζοδρομιο..φαυλος κυκλος...

Fasoli σκέψου να ήθελες να πάρεις και λεωφορειο, τα οποία ειναι υπερσύγχρονα (αλήθεια, τουλάχιστον όσα περνάνε απο εμάς) και υποτίθεται ότι έχουν ειδικές ράμπες και χαμηλώνουν για να μπουν τα καρότσια. Εχει τύχει πολλές φορές να βοηθάω κοπέλες να ανεβάσουν το καρότσι τους γιατί κανείς άλλος δεν κάνει ένα κόπο να δώσει ένα χεράκι!!!! Είμαστε γενικά απαράδεκτοι!!!!!!!!!!

Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε αυτοκόλλητα " είμαι γαιδαρος" και να τα κολλάτε στο τζάμι όσων οδηγών τους...αξίζει!!!

Να γίνουμε μεγάλη "συμμορία"... και που ξέρεις κάποιος μπορεί και να ντραπεί...

Τα εχω αυτα κ εχω κολλησει καμποσα!!!!

ρε παιδια εγω ξερετε με ποιους τα εχω στα πεζοδρομια???Εχει γεμισει η πλατεια της περιοχης μου με τα εκλογικα περιπτερα, οκ σεβαστο,αλλα για να φαινονται τα εχουν κολλησει πανω στα πεζοδρομια κ για να περασεις με το καροτσι πρεπει να κατεβεις στο δρομο!!Προχθες τσακωθηκα με εναν γιατι ειχε βαλει κ τις πλαστικες καρεκλες με τους χασομερηδες επανω ακριβως στο δρομο....κ εννοειται πως για να περασω με το καροτσι κ με τον 3χρονο γιο μου επρεπε να ημουν κυριολεκτικα στη μεση του δρομου!!!:twisted:

Αδεια τους δινει ο δημος υποθετω??Αν καλεσω τη δημοτικη αστυνομια θα γινει τιποτα??ανεκδοτο,ε??

tyazp2.png

C9SDp2.png

Και το κοριτσακι μας ηρθε στις 10/10/11.

Διαφημίσεις

Eπαναφεροντας το αχικο ποστ........ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ

Παρασκευή, 29 Μάϊος 2009

"Γαϊδούρι" - γυναίκα υποψήφιου δημάρχου

100_0708.JPG

100_0709.JPG

"Το αμάξι της φωτογραφίας ανήκει στην σύζυγο υποψηφίου δημάρχου. Σε παρατήρηση που της έκανα μου απάντησε ειρωνικά ότι γίναμε πολλοί στην περιοχή και δεν βρίσκει μπαρκς. Μπαρκς λένε στο χωριό της το Πάρκινγκ, παρκάρει έτσι τα τελευταία 4 χρόνια"

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΗΚΕΙ

Στον δήμο Πετρούπολης.

Troktiko blogspot

-------------------------------------------------------

Αυτο βεβαια ειναι καθημερινο φαινομενο -η γαϊδουρια ντε- και οχι μονο απο γυναικες υποψηφιων Δημαρχων!!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Πριν λιγο καιρο καθως γυρνουσα απο τον παιδικο με τον Σταυρο απο το χερι και το Θωμα στο καροτσι και ενω ειμαστε σε ενα απο τα λιγα σημεια της διαδρομης που το πεζοδρομιο ειναι ανετο βλεπω μπροστα μου στα 5 μετρα ενα φορτηγο να ερχεται και να ανεβαινει στο πεζοδρομιο με σκοπο να παρκαρει...Αποκλειεται σκεφτομαι και σταματαω με τα 2 παιδια μου και περιμενω να δω τι θα κανει! Ο νεαρος, γυρω στα 25, οδηγος με κοιταει απαθεστατα ενω μιλαει στο κινητο του!!!! και ερχεται και σταματαει ακριβως μπροστα μου κλεινοντας ολο το πεζοδρομιο. Εγω προσπαθω να συγρατηθω και με πολλη προσοχη κατεβαινω στο πεζοδρομιο για να προσπερασω το φορτηγο και να ξανανεβω οσο το δυνατον γρηγοροτερα. Λαθος ομως ειχα υπολογισει .... Ο οδηγος του φορτηγου και ενω εγω ειμαι με παιδια και καροτσι στη μεση του δρομου βαζει οπισθεν κι αρχιζει το φορτηγο να κινειται παραλληλα με εμενα.......

Δυστυχως δεν αντεδρασα αλλα εκεινη την στιγμη πρεπει να ομολογησω οτι τρομαξα πολυ και εκανα τα παντα για να φτασω οσο πιο γρηγορα στο απεναντι τελικα πεζοδρομιο και στη συνεχεια στο σπιτι μου!

Θα μου παρει παρει πολυ καιρο να ξεχασω το πως ενιωσα εκεινη τη στιγμη αλλα τωρα ξερω και πως πρεπει να αντιδρασω αν μου ξανασυμβει κατι παρομοιο.

Το εν λογω περιστατικο εγινε στα Α. ΠΑΤΗΣΙΑ επι τις οδου Προμπονα οπου σε καθημερινη βαση τα φορτηγα που φορτωνουν και ξεφορτωνουν λουλουδια ειναι παρκαρισμενα σε ολο το μηκος των πεζοδρομιων. ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΡΟΜΠΟΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ.

Εχω σκεφτει πολλες φορες να κανω κατι γιαυτο αλλα δεν ξερω πως πρεπει να κινηθω γιατι αν φωναξω αστυνομια θα ειναι για πανω απο 30 με 40 αυτοκινητα-φορτηγα....

• 1 month later...

Εγώ πάντως ναι και σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω πέρα από την παρόρμησή μου να σπάσω το παρμπριζ....

Φαίνεται ότι τώρα υπάρχει και νομική οδός καθώς η παρεμπόδιση διέλευσης πεζού αποτελεί προσβολή της προσωπικότητάς του και νομικά - διαβάστε εδώ

http://www.enosipezon.gr/?q=el/node/117

zRssp3.png

WTxwp3.png

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΚΑΦΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΒΛΑΣΤΗΜΑΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Από τότε που κυκλοφορώ με καρότσι κατάλαβα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όσοι έχουν κινητικά προβλήματα.

Το τι βρισιές ρίχνω δεν λέγεται....η δική μας πόλη είναι το κάτι άλλο..τέτοια γαϊδουριά....και να πεις ότι έχουμε και καμιά τεράστια πόλη και δεν μπορείς να μετακινηθείς...και για κατούρημα με το αυτοκίνητο θα πάνε, και που θα το παρκάρουν; όπου βρουν φυσικά :evil::evil:

πριν κανα δυωρο πηγα να παιξω μπουνιες με εναν, στην αναβυσσο...

τι ζωα θεε μου κυκλοφορουν!!!! ποσο καραγκιοζης πρεπει να σαι, για να σε νοιαζει μονο που θα παρκαρεις το ρημαδι σου, και ολοι οι αλλοι ας κοψουν το λαιμο τους!!!

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Από τότε που κυκλοφορώ με καρότσι κατάλαβα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όσοι έχουν κινητικά προβλήματα.

Το τι βρισιές ρίχνω δεν λέγεται....η δική μας πόλη είναι το κάτι άλλο..τέτοια γαϊδουριά....και να πεις ότι έχουμε και καμιά τεράστια πόλη και δεν μπορείς να μετακινηθείς...και για κατούρημα με το αυτοκίνητο θα πάνε, και που θα το παρκάρουν; όπου βρουν φυσικά :evil::evil:

Και που να κατεβεις Κρητη να δεις τα χαλια μας...

Οποτε παω Κατερινη λεω τι κανω στην Κρητη και δεν μετακομιζω εκει!

4

χθες ξεκινησα για την ποδηλατουπολη και στο δρομο ουτε ξερω ποσες φορες εβρισα.αν εξαιρεσουμε τα αμαξια που ηταν παρκαρισμενα οπως να ναι, συναντησα ενα μαγαζι που ειχε βγαλει τα ειδη κηπου ακριβως μπροστα στη ραμπα.φυσικα δεν μπορουσα να κατεβω απο πουθενα γιατι ημουν με το καροτσι και παρα διπλα ειχε σκαλακια.εφαγαν κλωτσια και ετσι περασα.(δεν με ειδε κανεις απο το μαγαζι)και το αλλο το τραγικο ειναι οτι μια σταση λεωφορειου(για οσες ξερουν...πανω στην καραμανλη νομιζω η σταση μαρτιου πηγαινοντας προς βουλγαρη)ειναι βαλμενη με τετοιο τροπο που χωραει ισα ισα το καροτσι απο δεξια οπως πηγαινα ηταν υψωμα με σκαλωπατι και αριστερα η σταση εγω που να παω?και δεν μπορεις να την κλωτσησεις κιολας!!!

στο lidl στην παπαναστασιου με αλεξ.σταυρου εχει ραμπα.ποσες φορες που περασα αφησα σημειωματακια και αλλες τοσες που ημουν χωρις το μωρο περιμενα να ερθει ο ιδιωκτητης να μαλωσουμε και να το ευχαριστηθω.καλα δεν συζηταω οτι αν εχει χωρο να παρασει το καροτσι εστω και ισα ισα αναμεσα απο παρκαρισμενα το περναω και αν γρατζουνιστει αδιαφορω.φοβαμαι βεβαια κιολας γιατι δεν ξερεις ποσο τρελλος ειναι ο αλλος.με την αστυνομια καποτε ειμασταν κολλητοι.οσο ηταν οι γοργονες στην γειτονια μου ανοιχτες και τα αμαξια εκλειναν την πυλωτη επαιρνα τηλ και περιμενα το περιπολικο στο μπαλκονι.και και και ....αν συνεχισω δεν θα σταματησω.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Επειδή γράφω στα γρήγορα, θα σας πω άλλη φορά τα κουλά του να κυκλοφορείς με διδυμοκάροτσο και τις περιπέτειές μας. Αλλά να σας πω ότι επειδή έχω βαρεθεί εδώ και καιρό με τους διάφορους οδηγούς που νομίζουν ότι τους ανήκει το σύμπαν, απλά καλώ την τροχαία όταν υπάρχει μηχανή ή αυτοκίνητο σε πεζοδρόμιο ή σε ράμπα αναπήρων. Δίνω και τα στοιχεία μου και άμα θέλει κάποιος ας έρθει να μου ζητήσει το λόγο!

kr3fp2.png

• 4 εβδομάδες μετά...

λυση για να χαμογελας λιγακι

http://www.streetpanthers.gr/

εxω παρει τα γαιδουροαυτοκολλητα και αφου μενουμε Παγκρατι καθε πρωι στολιζουμε και τους διαφορους που βαζουν τα αυτοκινητα τους ετσι που να μην χωραμε :)))

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...