Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καταγγελω...(πεζοδρόμια-καρότσι)

Recommended Posts

desdemona είπε:
Να σου πω και τι μου έτυχε σε λεωφορείο. Η κοιλιά ορατή μιας και ήμουν στον 6ο μήνα και δυστηχώς σκέφτηκα να μην χρησιμοποιήσω ταξί. Περίμενα πολύ ώρα στη στάση ( δεν θα πιάσω τα ωράριά τους ) και έφτασε το λεωφορείο. Πάντα περίμενα να ανέβω τελευταία για να στρογγυλοκάτσουν οι βιαστικοί. Όλες οι θέσεις πιασμένες και μόνο 1-2 όρθιοι. ΔΕΝ σηκώθηκε κανένας, είτε ήμουν εκεί είτε όχι το ίδιο τους έκανε και την ώρα που είναι να κατέβω μια παλιόγρια μου έδωσε αγκωνιά στην κοιλιά για να κάνω στην άκρη και σαν να μην έφτανε αυτό μου ζήτησε και τα ρέστα που καθυστερούσα να κατέβω. Το απίστευτο είναι ότι κανείς δεν μίλησε, μου έριχνε καντήλια η άλλη μέχρι που απλά δεν την ακούγαμε και η απόλυτη σιωπή από τους υπόλοιπους.

Καλά μην περιμένεις να σηκωθεί κανείς. Εγώ πια το'χω πάρει απόφαση. Θα ψιλοενδιαφερθούν μόνο όταν ήδη έχεις πέσει και αν... :mad::mad::mad: Αλλά όλα και όλα όχι και να με προσβάλλουν. :evil: Μα το Θεό εκείνη τη στιγμή απλά θα μου γυρνάγαν τα μάτια ανάποδα και ποιος την έσωζε τη γιαγιά... :twisted: Χαρά στην υπομονή σου!

0kEJp3.pngCsbXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 136
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ανέβαζα πίεση η γυναίκα και αναγκαστικά κρατήθηκα. Δεν μου τυχαίνει τώρα κανένα τέτοιο καλό περιστατικό να δουν γλωσσάρα που έχω.!!!! Γεννήθηκα μεταξύ Τρούμπας και Καρβουνόσκαλας αγάπη μου τι φτουράνε οι γριές μπροστά μου; :lol::lol::lol::lol::lol:

εμεις κοριτσια πηγαιναμε με το καροτσακι απο το πεζοδρομιο και πεταχτηκε ξαφνικα ενας με μηχανακι. του λεω εκεινη την στιγμη: λιγο πιο προσεχτικα δεν μπορεις τουλαχιστον?εισαι σε πεζοδρομιο αν δεν το προσεξες!

τι το ηθελα!

αρχισε να με βριζει σε ολο τον κοσμο μπροστα και να μου λεει να παω στον αντρα μου μπας και συνελθω κτλ και οταν του ειπα να ηρεμησει γιατι δεν ξερω κι εγω τι θα γινει, σταματησε και μου ειπε οτι θα κατεβει να με χτυπησει "γιατι εγω δεν κολαω με κατι τετοια κοπελα μου" !!!!!!!!!!!!!!

:shock::shock::shock:

Την ξερεις την παροιμια "κερατάς και δαρμένος"??? Ε, αυτό ισχύει σ' αυτό το αίσχος που λέγεται η χώρα που ζούμε... Δε φτάνει που κανουν ό,τι θέλουν, έχουν το θράσος να βγάζουν και γλώσσα από πάνω :twisted:

Γενικά παντως αυτός που έφτιαχνε τους δρομους και τα "πεζοδρόμια" δεν του περασε ποτέ από το μυαλό οτι κυκλοφορούν και καρότσια με μωρά...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Κανονικά Nikole μου θα έπρεπε να τον προκαλέσεις αν ήσουν σε κόσμο και το πιο σημαντικό έπρεπε να πάρεις εκείνη τη στιγμή την αστυνομία να τους πεις την πινακίδα του, ότι ήταν πάνω σε πεζοδρόμειο και ότι σε απείλησε. Εγώ πέφτω με τα μούτρα σε κάτι τέτοια, όσες φάω και όσες δώσω. Πολλές φορές ο άντρας μου με μαλώνει που είμαι τσαμπουκάς γιατί μπορεί να μου βγει και σε κακό αλλά είμαι αγύριστο κεφάλι. :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Μαμά του Ωρίων είπε:
ναι... μόνο που αν πιάσουν κάποιον να κολλάει τέτοιο πάνω σε αυτοκίνητο, σας λέω ότι πάει αυτόφορο για φθορά ξένης περιουσίας :?

καλύτερα να το αφήνετε απλα κάτω απ τον υαλοκαθαριστήρα

Οχι, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, η αλήθεια είναι οτι ίσως κάποιος θερμοκέφαλος κάνει μήνυση, αλλά δεν νομίζω να ευδοκιμήσει.

τα ελεγε φευγοντας ο ...κας και δεν προλαβα. διαφορετικα θα του ειχα πει και αλλα, μη φοβαστε.. εν τω μεταξυ ετρεμα απο τα νευρα μου. μαγκες του γλυκου νερου ειναι οι περισσοτεροι νομιζω. ηταν και με εναν αλλον μαζι οποτε καταλαβαινετε οτι το επαιζε και αντρας ταυτοχρονα σε εκεινον.

:twisted:

Εμας ξεκίνησαν κάποιοι μάγκες να παρκάρουν στο πεζοδρόμιο έξω απο την πολυκατοικία, πήρα 2 φορές τηλέφωνο την αστυνομία, τους έγραψε και νοικιάσαν παρκινγκ! Οχι που μερικοι νομίζουν ότι οι άλλοι που κάνουν γύρους 10 ώρες να βρουν θέση ειναι βλάκες :twisted:

Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά αν κράταγες την πινακίδα του θα του έκανες μεγάλη ζημιά. Πρόσεξε περιστατικό. Σε κεντρικό δρόμο του Πειραιά, είναι ένας τύπος με αυτοκίνητο που δεν πάει σε κάποια από τις 2 λωρίδες αλλά είναι στη μέση. Φυσικά ενοχλεί την κυκλοφορία και ο πίσω του του κορνάρει. Τραβάει χειρόφρενο ο έξυπνος και πάει με απειλητικές διαθέσεις στον πίσω που κόρναρε. Άρχισε να του χτυπάει το καπό να κλωτσάει τις ρόδες και να βρίζει απίστευτα. Ο κύριος που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο δεν αντέδρασε καθόλου και μόλις ο άλλος ξαναμπήκε στο αυτοκίνητό του, πήρε τηλέφωνο. Στα επόμενα 2 στενά τον έξυπνο τον σταμάτησε αστυνομία και τώρα το καλό. Ο κύριος που δεν αντέδρασε ήταν εισαγγελέας, κατέβηκε λοιπόν από το αυτοκίνητο και αφού άρχισε να τον λούζει με μηνύσεις , τον πήγε αυτόφορο και του δήλωσε ότι αμάξι δεν θα ξαναπιάσει ποτέ στη ζωή του. :D

Ηθικό δίδαγμα 1: Ποτέ δεν βρίζουμε κάποιον στο δρόμο γιατί δεν ξέρουμε ποιος είναι ( Μπορεί να είναι και τρελός και να έχει κανένα μαχαίρι...) :shock:

Ηθικό δίδαγμα 2: Με ένα τηλεφώνημα στην αστυνομία μπορεί και να δικαιωθείτε. :D

Διαφημίσεις

desdemona είπε:
Ο κύριος που δεν αντέδρασε ήταν εισαγγελέας, κατέβηκε λοιπόν από το αυτοκίνητο και αφού άρχισε να τον λούζει με μηνύσεις , τον πήγε αυτόφορο και του δήλωσε ότι αμάξι δεν θα ξαναπιάσει ποτέ στη ζωή του. :D

Τελικά υπάρχει και θειά δίκη :evil: ... Εκνευρίζομαι αφανταστα με όλα αυτά τα γαιδούρια που κυκλοφορουν (ζητώ συγγνώμη απο τα συμπαθεστατα ζωακια που δε μας φταινε σε τίποτα)....

Καποιος πρεπει να τους βάζει πια στη θεση τους!!

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Είμαι στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης και είναι πια εμφανής.

Σήμερα κατεβαίνοντας από το λεωφορείο στην Εθνική Άμυνα όπως κάθε μέρα για να πάω στη δουλειά μου είδα ότι μπροστά από το ασανσέρ του μετρό είχαν στηθεί μόνο 2-3 άνθρωποι και λέω "ας το πάρω". Στέκομαι κι εγώ να το περιμένω και μέχρι να έρθει μαζεύονται άλλοι 4-5. Έρχεται και μπαίνουν όλοι μέσα. Εγώ μπαίνω παντού τελευταία για να μην βρεθώ εγκλωβισμένη ανάμεσα σε περισσότερους από όσοι χωράμε και στριμωχτώ. Αφού βλέπω πως χωράω ως τελευταία αποφασίζω να μπω. Μέχρι να κλείσει η πόρτα τρέχουν να μπουν και άλλοι δύο αναρωτώμενοι αν χωράνε. Αρχίζουμε να στριμωχνόμαστε, τους λέω εγώ "μισό λεπτό να βγω εγώ", βγαίνω, κατευθύνομαι προς τις σκάλες και παίρνουν και αυτοί την κατιούσα. Από αυτούς άντε 2 να ήταν ηλικιωμένοι και γυρτοί. Οι άλλοι τρέχανε να προφτάσουνε να μπούνε, μην τυχόν και περπατήσουν 15 μέτρα να πάνε από τις κυλιόμενες και λαχανιάσουν... Είχα όρεξη για επίδειξη της γαϊδουριάς τους και το έκανα...Γενικά μου αρέσει να εκθέτω τον κόσμο που δεν δείχνει να αντιλαμβάνεται πόσο αδιάφορος είναι...μπορεί και να το έχετε καταλάβει :wink:

ut70pP4.jpgut70p2.png

• 10 months later...

7,5 μηνες μετα τον ερχομο της μπεμπας μας, αποφασισα να βγω στα μαγαζια με καροτσι..:evil:

εως τωρα, την εβαζα στο μαρσιππο και ολα καλα..εβγαινα για ψωνια επαιρνα λιγα πραγματακια και πισω..:D

σημερα ηθελα να ψωνισω για μενα..και εκανα το λαθος...

θελω λοιπον να καταγγειλω.. τους παντες και τα παντα..

τους δρομους, τα πεζοδρομια, τις λακουβες, τις κολονες, τα παρτερια που ξεφυτρωνουν μες τη μεση, τους καδους, και φυσικα...τα παρκαρισμενα αυτοκινητα :twisted::twisted::twisted:(αν μετραγα ποσες φορες βγηκα στο δρομο γιατι δεν χωραγα να περασω στο πεζοδρομιο δεν ξερω κι εγω μεχρι που θα φτανα)

τα μαγαζια που δεν εχουν ραμπες, τις διαβασεις στους κεντρικους που δεν εχουν μερος να περασει καροτσι και επρεπε η να το σηκωνω η να παω απο τη διασταυρωση μες τη μεση του δρομου..κλπ κλπ κλπ κλπ

ναι οκ...το ξερω..γελατε...

φασολακι χελοοοουυυυ....καλως ηρθες στον κοσμο των μαμαδων...

αλλα ηταν η πρωτη φορα...και ΤΑ ΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ.

αυτη η πολη ειναι τοσο αφιλοξενη...

αυτα..

μερσι!

Φασολακι μου τι να λεμε?

Ασε! Δραμα η κατασταση... και που να θελεις να πας εδω στην πολη μου σε mothercare... δεν μπορεις! πρεπει να πας χωρις το παιδι σου! διοτι το ενα καταστημα εχει τα παντα για μωρα κατω κ το αλλο πανω, ασανσερ ουτε κατα διανοια να σκεφτουν οτι θα εχει μαμαδες με καροτσακια...

Τελοσπαντων αυτο ειναι ενα παραδειγμα... Εγω ομως παω παντου φασολακι μου... και βριζω, βριζω πολυ, και οποιον παρω στο περασμα μου!

Διαφημίσεις

Μιας και το αναφέρατε, το Mothercare έχει μάρσιπο πλάτης για παιδιά έως 16 κιλά. Τον είχα πάρει όταν ο γιος μου ήταν 6 μηνών και τον κουβαλούσα παντού με αυτόν. Είναι πολύ βολικός γιατί τον φορτώνεσαι εύκολα και δεν αισθάνεσαι το βάρος γιατί μοιράζεται ομοιόμορφα. Έχει και μια θήκη που χωράει πάνες, σελτεδάκι, μωρομάντηλα, αλλαξιά κλπ. Επιπλέον έχεις τα χέρια σου ελεύθερα. Άρεσε και στον Ευριπίδη γιατί ήταν ψηλά. Τον χρησιμοποιούσαμε μέχρι που έφτασε 18 μηνών. Μετά ήθελε να περπατάει.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Kι εγω τα ιδια τραβουσα και τραβαω και ειμαι στην επαρχια,τα ιδια χαλια εχουμε

Εχω σκεφτει ομως οτι εμεις καλα,θα παρουμε το μωρο αγκαλια μαζι με το καροτσι σε ενα εμποδιο,θα κατεβουμε απο το πεζοδρομιο σχετικα ευκολα οταν ο ανοητος εχει παρκαρει το αυτοκινητο του οπου βρηκε

Ενας ανθρωπος με ειδικες αναγκες ομως που χρησιμοποιει αμαξιδιο τι μπορει να κανει;;;

4

Καλα αυτο με τα καταστηματα βρεφικων-παιδικων ειδων που δεν εχουν ασανσερ ειναι απιστευτο.. Τι θα παω να κανω μανα μου στο κωλοκαταστημα σου αν δεν εχω παιδι? Και τι θα το κανω το παιδι μου οταν θα θελω να παω να ψωνισω?

Την τελευταια φορα που πηγα σε καταστημα, πηγα με φοβερο θρασσος στο ταμειο και ειπα στην κοπελα που ηταν εκει.. "Απασχολησε τον μεχρι να ψωνισω γιατι θελω να κατεβω στο υπογειο και δεν διαθετετε ασανσερ.." Και την αφησα συξηλη με το μωρο.. :lol::lol:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Εμεις κυκλοφορούμε με καρότσι απο πολύ νωρίς, όταν ακόμα ο μπέμπης ήταν 30 ημερών. Ο μάρσιπος δε μου άρεσε ποτέ, μετά παραβάρυνε και το βουδάκι... τώρα κάνει ζέστη... Λοιπόν το καρότσι το έχουμε 7 μήνες και νομίζεις οτι το έχουμε 3 χρόνια! Εχει ξεχαρβαλωθεί τελείως ανέβα - κατέβα... Απο 4 ρόδες στις μισές διαδρομή πάει σε 2 ρόδες - σε 1 ρόδα!!! Καλά πλέον έχω γίνει Σουμάχερ αλλά η αλήθεια είναι οτι έχω δυνοπαθήσει...

Οταν γυρνάμε σπίτι, εγω είμαι κατάκοπη και ο μπούλης είναι λες και έχει κατεβάσει 3 μπουκάλια βότκα απο τη ζαλάδα του κούνα-κούνα!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ που δε φροντισε ποτέ να επισκευάσει τα κατεστραμένα παιζοδρόμια και τις ράμπες. ΝΤΡΟΠΗ και σε όλους εμάς που το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να παρκάρουμε το κωλάμαξό μας, αν είναι δυνατό και μέσα στην καφετέρια που θα καθήσουμε, χωρίς να σκεφτόμαστε οτι οι δρόμοι χρησιμοποιούνται και απο άτομα με ειδικές ανάγκες, και απο μαμάδες με μωρά!

Στην περιοχή που κατοικώ έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί τα έργα διαπλάτυνσης των πεζοδρομίων στον κεντρικό "εμπορικο" δρόμο. Έχουν γίνει τα ειδικά "περάσματα" για τα καρότσια...που όμως ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν είναι προσπελάσιμα καθώς πάντα υπάρχουν παρκαρισμένα αμάξια μπροστά τους! ΕΛΕΟΣ! Η κατάσταση είναι απαράδεκτη! Είμαι υποχρεωμένη να εκθέσω το παιδί μου στον κίνδυνο των διερχομένων οχημάτων καθώς αναγκάζομαι να πάω απο την άσφαλτο! Πλέον, δεν αντέχω άλλο. Την επόμενη φορά, επι τόπου θα καλέσω την τροχαία! Να δω τι θα γίνει!

dora είπε:
Καλα αυτο με τα καταστηματα βρεφικων-παιδικων ειδων που δεν εχουν ασανσερ ειναι απιστευτο.. Τι θα παω να κανω μανα μου στο κωλοκαταστημα σου αν δεν εχω παιδι? Και τι θα το κανω το παιδι μου οταν θα θελω να παω να ψωνισω?

Πες τα ρε Dora! Τα ίδια χάλια και στο Prenatal της Γλυφάδας, οπου ευθαρσώς μου είχαν πει " Εχουμε σεντονάκια αλλά δε μπορείτε να τα δείτε γιατί είναι στον 1ο και έχετε το μωρό". Ούτε απ' εξω δεν ξαναπερνάω.

candy1234 είπε:
Στην περιοχή που κατοικώ έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί τα έργα διαπλάτυνσης των πεζοδρομίων στον κεντρικό "εμπορικο" δρόμο. Έχουν γίνει τα ειδικά "περάσματα" για τα καρότσια...που όμως ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν είναι προσπελάσιμα καθώς πάντα υπάρχουν παρκαρισμένα αμάξια μπροστά τους! ΕΛΕΟΣ! Η κατάσταση είναι απαράδεκτη! Είμαι υποχρεωμένη να εκθέσω το παιδί μου στον κίνδυνο των διερχομένων οχημάτων καθώς αναγκάζομαι να πάω απο την άσφαλτο! Πλέον, δεν αντέχω άλλο. Την επόμενη φορά, επι τόπου θα καλέσω την τροχαία! Να δω τι θα γίνει!

Εγω μπορεί να έρθω.... η τροχαία ΠΟΤΕ!! Στο υπογράφω....

Εδώ έχουμε ΤΕΛΕΙΟ πεζόδρομά που ξεκινάει απο την αρχή και φτάνει μέχρι το τέλος της πόλης.

Ε αν τον περάσεις με καρότσι είσαι για το βιβλίο Γκίνες.

Ελεος πια....

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

οκ, τωρα καταλαβα γιατι η σαρωνιδα και η αναβυσσος ειναι πανακριβες περιοχες...

μεγαααααααααααλοι δρομοι, μεγαααααααααααλα πεζοδρομια και ειδικοι παεζοδρομοι διπλα στη θαλασσα για βολτες χωρις αμαξι...

καλα, δεν διανοουμαι καν, να παρω καροτσι και να παω για ψωνια αθηνα... το ξερω το χαλι....

loukomamy είπε:
Εγω μπορεί να έρθω.... η τροχαία ΠΟΤΕ!! Στο υπογράφω....

Τι λέτε βρε κορίτσια εμένα η ίδια η αστυνομία μου εκλεινε τον πεζόδρομο και ένω με έβλεπαν έκαναν τον κινέζο, αλλά εγώ δεν μάσησα και τους έβαλαν να το μετακινήσουν.

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...