Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

'Ελλειψη βιβλιαρίων υγείας παιδιών

AKADU

Recommended Posts

Κορίτσια γειά σας!!!!

Γνωρίζει καμία μανούλα αν υπάρχουν προστατευτικές θήκες για τα καινούρια βιβλιάρια και αν ναι από που μπορώ να τα προμηθευτώ???

Σας ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 137
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουτε εμας μας ειχαν δωσει κατευθειαν βιβλιαριο γιατι το τελευταιο το πηρε μια φιλη μου που γεννησαμε μαζι και μαλιστα ειχαν γραψει και το ειχαν σβησει με blanco!!!το δικο μας το πηρα 2 μηνες μετα, αφου μας ειχαν δωσει απο το μαιευτηριο φωτοτυπια του βιβλιαριου...παλι καλα!!!

οσο για θηκες υπαρχουν σε ολα τα βρεφικα καταστηματα και ειναι πολυ χαριτωμενες!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Ειλικρινά δεν ξέρω τί να πώ απλά είμαι έξω φρενών.Γέννησα στο Διαβαλκανικό στις 26/2 και λίγο πριν φύγω από την κλινική ζήτησα το βιβλιάριο υγείας του παιδιού.Μου είπαν ότι υπήρχε έλλειψη και ότι θα με ειδοποιούσαν.Έκτοτε τους έχω τηλεφωνήσει αρκετές φορές και συνεχώς μου λένε το ίδιο και μάλιστα μου μιλούν με αγένεια λές και κάνουν αγγαρεία κάθε φορά που απαντούν.Δεν ξέρω τί θα γίνει απλά κάποιος πρέπει να τα ακούσει δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.Στην τελική ας μας πουν, κοιτάξτε δεν έχουμε σκοπό να σας τα δώσουμε και τέλος, δηλαδή αυτή τη δουλειά θα κάνουμε;Δεν ξέρω τι να κάνω.Ρώτησα την παιδίατρο και δεν υπάρχει η δυνατότητα να βρει εκείνη.Αναγκάστηκα και βρήκα ένα site που είχε το νέο βιβλιάριο υγείας και το εκτύπωσα.Μάλλον σε λάθος χώρα ζούμε...:?

0Lfcp2.png?IY44ta1N

AKADU είπε:
ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ (ΕΛΕΝΑΣ) ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ.

ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.....

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ??????

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΞΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ????

Υ.Γ. ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ.....

το βιβλιάριο γείας (αυτό το γνωστο το γαλάζιο0 στο δίνουν κατα την έξοδό σου από το μαιευτηριο. να πας να το ζητήσεις!!!!!

age.png

Διαφημίσεις

• 3 months later...

Σε πολλά μαιευτήρια και νοσοκομεία υπάρχει έλλειψη των βιβλιαρίων υγείας παιδιού. Το νέο βιβλιάριο υπάρχει διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή,

http://www.mediafire.com/file/313wftqy376i76c/BibliarioA5.pdf. Είναι έτοιμο για εκτύπωση σελίδα προς σελίδα είτε σε χαρτί Α5, είτε από τις τελευταίες εκδόσεις του Acrobat Reader, σε μορφή Booklet.

Nομίζω θα είναι χρήσιμο σε πολλούς! :)

To αυθεντικό αρχείο βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.noesi.gr/files/docs/apa_vivliario-igeias_m-chat.pdf. Επειδή όμως είναι σελιδοποιημένο σε Α4, δεν μπορούμε να πετύχουμε την κανονική βιβλιοδεσία.

Το πρώτο λινγκ που έβαλες το WOT το βγάλει επικίνδυνο για ιούς!!!!!!

Το δεύτερο είναι εντάξει!!!!

ευχαριστούμε πάντως πάρα πολύ!!!

Εγώ θα το εκτυπώσω σε Α4!!!!!! από το τίποτα αυτό είναι τέλειο

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Στο http://www.mywot.com/en/scorecard/www.mediafire.com#comment βλέπω ότι υπάρχουν 11 σχόλια για ιούς από τα 485 συνολικά.

Αν λάβουμε υπόψη ότι το mediafire.com είναι χώρος δωρεάν αποθήκευσης αρχείων, ο καθένας μπορεί να ανεβάσει ό,τι αρχείο θέλει, επικίνδυνο ή όχι. Πιθανώς οι 11 παραπονούμενοι να ήταν άτυχοι ή απρόσεκτοι σε αυτά που κατέβασαν...

Η τροποποίηση σε A5 έγινε αποκλειστικά μέσω αποθηκευμένων ενεργειών του Photoshop CS2. Πάντως το ενημερωμένο ESET antivirus δεν βρίσκει ύποπτο το συγκεκριμένο .pdf.

• 8 months later...

Το θέμα βλέπω είναι παλαιότερο, αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει... Γέννησα αρχές Μαρτίου 2011 και (φυσικά) πήρα μόνο φωτοτυπία από το Λητώ. Σας παρακαλώ μπορείτε να με κατατοπίσετε, πού να απευθυνθώ για να βρω βιβλιάριο; Όταν λέμε στη νομαρχία, πού ακριβώς; Και σε οποιαδήποτε νομαρχία; Ή πρέπει να είναι εκεί που μένεις;

NLOdp3.png?XyVO1AM4

Διαφημίσεις

gentriana είπε:
Το θέμα βλέπω είναι παλαιότερο, αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει... Γέννησα αρχές Μαρτίου 2011 και (φυσικά) πήρα μόνο φωτοτυπία από το Λητώ. Σας παρακαλώ μπορείτε να με κατατοπίσετε, πού να απευθυνθώ για να βρω βιβλιάριο; Όταν λέμε στη νομαρχία, πού ακριβώς; Και σε οποιαδήποτε νομαρχία; Ή πρέπει να είναι εκεί που μένεις;

Εγώ γέννησα στο Ιασώ το 2006. Τους είχαν τελειώσει τα βιβλιάρια. Όταν έφεραν επειδή δεν μένω Αθήνα και δεν ήταν εύκολο να πάω να το πάρω, μου το έφερε ο γυναικολόγος μου.

gentriana είπε:

Γέννησα στις 17/01 στο Ιασώ.

Είχαν και τότε έλλειψη στα βιβλιάρια υγείας.

Μας είπαν να πάρουμε τηλέφωνο μετά από 15 μέρες και αν έχουν να πάμε στο Ιασώ να το πάρουμε.

Τελικά μας έδωσε ένα ο παιδίατρος που ήρθε στο σπίτι λίγες μέρες αργότερα..

Ζήτησε ένα από τον παιδίατρο που παρακολουθεί το μωρό, ακόμα και αν δεν έχει, είναι πολύ εύκολο να σου βρει..

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Γεννησα 1 του μήνα παμε να φυγουμε και μας λεει η παιδιατρος οτι το νοσοκομειο εδω και πολυ καιρο δεν εχουν βιβλιαρια παιδιων και δεν ξερουν ποτε θα εχουν .Μας εδωσε ενα φυλο οπου γραφει μονο τα βασικα στοιχεια γεννησης του παιδιου. Ολα αυτα στο Νοσοκομειο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ. Και τωρα τι κανω χωρις βιβλιαριο??????? πως θα γραφει ο παιδιατρος τα εμβολια και τις παρατηρησεις του που πρεπει να απευθυνθω για να βρω?

Σωτηρία μου να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου!!!

Και πέρισυ που γέννησα εγώ στο Μητέρα δεν είχαν και δεν μου έδωσαν. Μας έλεγαν πως θα φέρουν και όταν τελικα απελπίστηκα, μου έφερε ένα μια φίλη που η μαμά της δουλευεί στη Νομαρχία. Άρα σε κάποια Νομαρχία πρέπει να το αναζητήσεις.

Και σε εμάς το ίδιο (στα πρώτα μου παιδιά -το 2006). Μου έδωσαν τις πληροφορίες σε φύλλο το οποίο το συρράπτεις στο βιβλιάριο του παιδιού ΟΤΑΝ το πάρεις. Αυτό, αν δεν κάνω λάθος το παραλαμβάνεις από τη Νομαρχία.

Μην ανησυχείς για αυτά -στην Ελλάδα ζούμε... δυστυχώς.

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου! :D

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

ΣΩΤΗΡΙΑ είπε:
Γεννησα 1 του μήνα παμε να φυγουμε και μας λεει η παιδιατρος οτι το νοσοκομειο εδω και πολυ καιρο δεν εχουν βιβλιαρια παιδιων και δεν ξερουν ποτε θα εχουν .Μας εδωσε ενα φυλο οπου γραφει μονο τα βασικα στοιχεια γεννησης του παιδιου. Ολα αυτα στο Νοσοκομειο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ. Και τωρα τι κανω χωρις βιβλιαριο??????? πως θα γραφει ο παιδιατρος τα εμβολια και τις παρατηρησεις του που πρεπει να απευθυνθω για να βρω?

μην αγχωνεσαι! τα καινουρια βιβλιαρια τωρα βγαινουν σιγα σιγα απο τη νομαρχια.

αλλα... η παιδίατρος θα εχει βγαλει φωτοτυπια απο καποιο παλιο και θα σου σημειώνει τα εμβόλια. ή ακομη θα εχει βγαλει φωτοτυπιες ενα καινουριο.

ετσι εκανε η παιδίατρος στο μωρο μιας φιλης. και τωρα που της εφεραν καινουρια βιβλιαρια, της το καθαροεγραψε.

μην αγχώνεσαι.... ολα εχουν τη λυση τους!

age.png

Eυχαριστω που μου απαντησατε, βρηκα την σε pdf το καινουργιο βιβλιαριο αλλα θα μου φαει ολο το μελανι αν το εκτυπωσω και αν το παω εξω φανταζομαι οτι θα εχει καποιο σχετικο κοστος .... και ειναι το γαμωτο γιατι να βαλω λεφτα απο την τσεπη μου παλι για κατι που δικαιουμαι? διαβασα οτι πρεπει λεει να παρω τηλ στην νομαρχια , ξερει καποια κοπελα σε ποιο τηλεφωνο να παρω να ρωτησω και αν οντως πρεπει να απευθυνθω εκει η θα κανουν τους κινεζους ?:evil:

καλημερα

γεννησα 7-5-2009 και παλι δεν υπηρχαν βιβλιαρια. αμεσως μετα το πρωτο εμβολιο πηρα τηλ. στην κλινικη και ρωτησα ειχαν ερθει τα βιβλιαρια και τους εστειλα με φαξ τις φωτοτυπιες και ζητησα να το συμπληρωσουν οι γιατροι να το σφραγισουν και οταν ηταν ετοιμο εστειλα κουριερ και το πηρα. δεν ηθελα ενα αδειο βιβλιαριο αντεγραμενο απο την μαμα αλλα ενα σωστο βιβλιαριο και το πηρα στο κατω κατω γι'αυτο πληρωθηκαν οι γιατροι και υπογραψαν οτι ολα ειναι καλα. ζυτυστε το απο την κλινικη

Φυσικά ούτε εμάς μας έδωσαν βιβλιάριο... Μόνο ένα μικρό βιβλιαράκι της κλινικής πολύ πρόχειρο για τις πρώτες εξετάσεις μόνο. Δέν έχει χώρο ούτε για να γράφει ο γιατρός τις μετρήσεις.

Στη νομαρχία δεν υπάρχει. Η παιδίατρος μου είπε ότι δεν θα βρω πουθενά οπότε το κατέβασα από το ιnternret και θα πάω να μου το εκτυπώσουν και να μου το κάνουν μια βιβλιοδεσία.... (κάτι το οποίο κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είχαν κάνει στην κλινική)

ismeni είπε:
μην αγχωνεσαι! τα καινουρια βιβλιαρια τωρα βγαινουν σιγα σιγα απο τη νομαρχια.

αλλα... η παιδίατρος θα εχει βγαλει φωτοτυπια απο καποιο παλιο και θα σου σημειώνει τα εμβόλια. ή ακομη θα εχει βγαλει φωτοτυπιες ενα καινουριο.

ετσι εκανε η παιδίατρος στο μωρο μιας φιλης. και τωρα που της εφεραν καινουρια βιβλιαρια, της το καθαροεγραψε.

μην αγχώνεσαι.... ολα εχουν τη λυση τους!

Είναι σίγουρο αυτό;; Να περιμένω μήπως βρω τελικά;;;

Εγώ γέννησα πριν 15 μέρες και μας έδωσαν στην κλινική ένα βιβλιάριο. Όταν το είδε ο παιδίατρος μας είπε ότι δεν είναι το κανονικό, αλλά φωτοτυπία....εμείς φυσικά δεν το ξέραμε...θεώρησα ότι ήταν παράλειψη της κλινικής να έχει τα κανονικά. Τώρα μαθαίνω ότι υπάρχει έλλειψη, άρα η κλινική προνόησε με τις φωτοτυπίες...τι να πω...Ελλάς το μεγαλείο σου!!!

a9X0p3.pngmrSbp3.png

mariakr είπε:
Εγώ γέννησα πριν 15 μέρες και μας έδωσαν στην κλινική ένα βιβλιάριο. Όταν το είδε ο παιδίατρος μας είπε ότι δεν είναι το κανονικό, αλλά φωτοτυπία....εμείς φυσικά δεν το ξέραμε...θεώρησα ότι ήταν παράλειψη της κλινικής να έχει τα κανονικά. Τώρα μαθαίνω ότι υπάρχει έλλειψη, άρα η κλινική προνόησε με τις φωτοτυπίες...τι να πω...Ελλάς το μεγαλείο σου!!!

Ναι η δική σας κλινική φρόντισε να σας εξυπηρετήσει σωστά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...