Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ! συμβουλές, tips & μικρά μυστικά!

Recommended Posts

Νοικοκυρουλες να κανω μια ερωτηση;

Γνωριζετε πως μπορουμε να ασπρισουμε ενα λευκο πλεχτο (χειροποιητο) κουβερλι, χωρις να χρησιμοποιησουμε χλωρινη;;

Ποτέ δεν μας δίνεται κάτι που δεν μπορούμε να αντέξουμε...

Διαφημίσεις

Γνωριζετε πως μπορουμε να ασπρισουμε ενα λευκο πλεχτο (χειροποιητο) κουβερλι, χωρις να χρησιμοποιησουμε χλωρινη;;

καμια δεν ξερει να με διαφωτισει;; :roll::roll::roll:

Κοριτσια, πως βγαινει λεκες απο ροδι σε μαρμαρο?

Ρίξε επάνω στον λεκέ, παχύρευση χλωρίνη να σταθεί και κάνε την προσευχή σου!! :mrgreen:

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Διαφημίσεις

Help! Βούλωσε ο νεροχύητης μου.... Τί μπορώ να κάνω; Δε θέλω να χρησιμοποιήσω tubo flo, με πιάνει δύσπνοια.

δεν ξέρω σε πόσο άσχημη κατάσταση είναι αλλά αν μου βουλώσει ελαφρά χρησιμοποιώ μαγειρικη σόδα την ρίχνω μέσα στο σιφόνι (όπως το τουμποφλο) μετά ρίχνω ξύδι και αμέσως μετά καυτό νερό :mrgreen::mrgreen:

μπορείτε να το κάνετε και προληπτικά μια φορά ας πούμε στις 15

δεν ξέρω σε πόσο άσχημη κατάσταση είναι αλλά αν μου βουλώσει ελαφρά χρησιμοποιώ μαγειρικη σόδα την ρίχνω μέσα στο σιφόνι (όπως το τουμποφλο) μετά ρίχνω ξύδι και αμέσως μετά καυτό νερό :mrgreen::mrgreen:

μπορείτε να το κάνετε και προληπτικά μια φορά ας πούμε στις 15

Σωστά!Κάτι θυμόμουν με ξύδι.... Δεν έχει βουλώσει πολύ, προς το παρόν, αλλά άμα το αφήσω πισίνα θα γίνει!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Κοριτσια, πως βγαινει λεκες απο ροδι σε μαρμαρο?

Φωνάζεις το μαρμαρά και τρίβεις όλο το σπίτι... Ή το συνηθίζεις! :(

Ρίξε επάνω στον λεκέ, παχύρευση χλωρίνη να σταθεί και κάνε την προσευχή σου!! :mrgreen:

Αυτό θα κάνει μεγαλύτερη ζημιά, η χλωρίνη καταστρέφει τα μάρμαρα, μπορεί να αφήσει τρύπα. Στο σπίτι που έχουμε μάρμαρα σχεδόν παντού (παλιά), ακόμα και νερό να σταθεί λίγη ώρα αφήνει μόνιμο λεκέ!

5k3tp2.png

Φωνάζεις το μαρμαρά και τρίβεις όλο το σπίτι... Ή το συνηθίζεις! :(

Αυτό θα κάνει μεγαλύτερη ζημιά, η χλωρίνη καταστρέφει τα μάρμαρα, μπορεί να αφήσει τρύπα. Στο σπίτι που έχουμε μάρμαρα σχεδόν παντού (παλιά), ακόμα και νερό να σταθεί λίγη ώρα αφήνει μόνιμο λεκέ!

Το υδροχλωρικό οξύ έχω χρησιμοποιήσει σε μάρμαρο και έκανε ζημιά. Η χλωρίνη όχι. Ποιός ξέρει? Μπορεί να έχει να κάνει με την ποιότητα του μαρμάρου που έχει ο καθένας!;)

καμια ιδεα κ για αυτο το θεμα;;

Διαφημίσεις

Κορίτσια τη βοήθεια σας!!!Παρατήρησα σήμερα στην άκρη της κουρτίνας του μπάνιου κάτι μαύρα σημαδάκια,υποθέτω σαν ...μούχλα(?)απ'την επαφή με το νερό.Μπορώ να κάνω κάτι για να φύγουν;

Δεν θέλω να την πετάξω.Μοναδικό δώρο της πεθερούλας μου για το νέο μας σπίτι.Οικογενειακό κειμήλιο δηλαδή! :mrgreen:

tta4bed.aspx

Κορίτσια τη βοήθεια σας!!!Παρατήρησα σήμερα στην άκρη της κουρτίνας του μπάνιου κάτι μαύρα σημαδάκια' date='υποθέτω σαν ...μούχλα(?)απ'την επαφή με το νερό.Μπορώ να κάνω κάτι για να φύγουν;

Δεν θέλω να την πετάξω.Μοναδικό δώρο της πεθερούλας μου για το νέο μας σπίτι.Οικογενειακό κειμήλιο δηλαδή! :mrgreen:[/quote']

Άσχημα τα πράγματα!! Μετά απο πλημμύρα στο εξοχικό των γονιών μου, είχαν μουχλιάσει ένα σωρό υφάσματα. Βαμβακερά, τραπεζομάντηλα με λίγο νάυλον, μάλλινα όλα..... Ότι και να έκανε η μαμά μου, αλλεπάλληλες πλύσεις στους 90 βαθμούς (σε όσα επιτρέπονταν), χλωρίνη, λευκαντικά κλπ δεν έπιασε τίποτα!! Η μούχλα δεν φεύγει ποτέ!!!

Το μόνο που δεν είχε δοκιμάσει είναι κάποια ειδικά που κυκλοφορούν στα super market νομίζω, αλλά και πάλι δεν πιστεύω ότι θα κάνουν θαύματα. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις όμως. Ενημέρωσε μας κι εμάς για το αποτέλεσμα, αν το κάνεις! ;)

Emena pantos pou eixan piasei mouxla ta ufasmata apo tis karekles tis verandas, meno se perioxi me para polu ugrasia, ta etripsa me leuko sapouni stin mpaniera...kai kati alla plastika me CIF Active... thelei polu tripsimo, alla vgainei...i kourtina tou mpaniou tha sou pianei sunexeia, to eixa sto proigoumeno spiti auto to provlima, frontise na tin anoigeis meta apo kathe xrisi, kai to parathuro tou mpaniou gia na feugei i ugrasia!

την κουρτινα του μπανιου παντα μετα τη χρηση τη σηκωνω και την κρεμαω σ ενα πιαστρακι που ειναι για πετσετες για να στεγνωσει, ευτυχως το πιαστρακι ειναι στην μπανιερα μεσα και δεν μου εχει πιασει μουχλα ποτε και περιπου καθε 20 μερες τις πλενω στο πλυντηριο. Ουτε κιτρινιλες πιανουν ουτε μουχλα και καποιες ειναι καλες και καποιες αλλες φτηνιαρες σε καμμια δεν βλεπω διαφορα

Διαφημίσεις

Κορίτσια, συγγνώμη εάν επαναλαμβάνω το ερώτημα κάποιας άλλης κοπέλας...

Πώς καθαρίζουμε κρεμμύδια, δίχως να κλαίμε; Καθάρισα το βράδυ για τη σαλάτα και πλάνταξα! Ακόμη με καίνε τα μάτια μου...

iyuNp3.png4hNCp3.png

αυτο που προκαλει το κλαμα ειναι η εισπνοη..γι'αυτο λενε για τον απορροφητηρα...

εναλλακτικα μπορεις να χρησιμοποιεις μασκα και αναπνευστηρα! :mrgreen:

αυτο που προκαλει το κλαμα ειναι η εισπνοη..γι'αυτο λενε για τον απορροφητηρα...

εναλλακτικα μπορεις να χρησιμοποιεις μασκα και αναπνευστηρα! :mrgreen:

Χαχαχαχαχα....μήπως να πάρω και στολή κατάδυσης;:P

iyuNp3.png4hNCp3.png

Κορίτσια, συγγνώμη εάν επαναλαμβάνω το ερώτημα κάποιας άλλης κοπέλας...

Πώς καθαρίζουμε κρεμμύδια, δίχως να κλαίμε; Καθάρισα το βράδυ για τη σαλάτα και πλάνταξα! Ακόμη με καίνε τα μάτια μου...

ΒΑΛΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΓΙΑ 2 -3 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ Κ ΜΕΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ,ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ;)

τa ΜΩΡΑΚΙA ΜΟΥ ειναι το ΝΟΗΜΑ της ΖΩΗΣ μου!hpWgp3.png

CNy3p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...