Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

camping agia anna ΕΥΒΟΙΑ

luckymummy

Recommended Posts

Καλημερα. Σκεφτομαστε το καλοκαιρι να παμε στο camping agia anna στην ευβοια. εχει παει κανεις σας?μας ενδιαφερει διαμονη σε δωματιο. γενικος θα ηθελα εντυπωσεις απο τον χωρο, την παραλια, καθαριοτητα, καταλληλοτητα για παιδακια και μωρακια.Ευχαριρτω.

Διαφημίσεις

kalimera. Kai emeis ekei leme na pame gia tis protes mas diakopes. exo rotisei tous pantes kai mou eipan oti einai oraia. Fenete poli organomeno. Exo mia sinadelfo pou pige perisi gia 1 mina kai perase katapliktika. Einai poli organomena kai exoun kai domatia...sixainomai to camping :)

sigekrimena pira prosfora gia kati kenourgia domatia pou onomazontai yurts. Fainontai poli oraia...

bunbunsbu20080415_-1_My+child+is.png

dev272prs__.png

κι εγω συχαινομαι το camping μονο για δωματια συζηταω. η αληθεια ειναι οτι φενεται πραγματι πολλη οργανομενο.... το δικο σου παιδακι ποσο θα ειναι το καλοκαιρι που σκεφτοσαστε να πατε?

Skeftomaste na pame ton Avgousto kai tha einai 16 minon. Elpizo na tou aresei kai i thalassa. Fantazomai pos tha kleei poli alla ola einai mes to programma. An theleis perissoteres plirofories gia to club agia anna pigaine stin selida http://www.clubagiaanna.gr. Exei foto kai times :)

dev272prs__.png

ααα εσεις θα εισαστε μεγαλοι!!!! μια χαρα θα ειναι μωρε αν κι εγω τον μικρο τον φοβαμαι αντιθετος με την κορη μου που απο 8 μηνων δεν μπορουσαμε να την βγαλουμε απο την θαλασσα. το εχω δει το site αλλα δεν εχει photo απο τα δωματια μονο κατοψη. επισης αν ειδες λεει και κατι για cabanas...

Διαφημίσεις

Nomizo otan zitisa tin prosfora gia 7 meres ton avgousto me 1 gevma tin imera, evgene 98 Euro gia ta yurts, ta opoia mesa exoun kai hydromassage kai tetoia diafora. Omos ta studios exoun 34 Euro tin imera.

I thalassa einai me psilo xalikaki kai einai sta 100 metra. Nomizo pos tha einai kala.

An den pame ekei, leo na pame kriti.

Eseis pou eixate paei otan eisastan mikroi? :)

dev272prs__.png

δεν ειναι ωραια...... ειναι Ο παραδεισος!!!!! ειναι λιγο ζορι η προσβαση στην παραλια του μικρου σιμου γιατι εχει αρκετο περπατημα και ειδικα αν εχεις μικρα με ολα τα κουβαδακια σκατουλακια.... αλλα να σου πω αξιζει τον κοπο. εμεις σιγουρα θα ξαναπαμε αλλα να μεγαλωσει και λιγο ο μπεμπης τουλαχιστον να μην εχω και καροτσι να κατεβαζω στην παραλια.

• 2 εβδομάδες μετά...

Για δωμάτιο στο κάμπινγκ της Αγίας Άννας θα πρέπει να το κλείσεις από τώρα και μην σου πω ότι παίζει πιθανότητα να μην βρεις :?

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Διαφημίσεις

Έχει δίκιο η sweetmama. Αποφασίσαμε και εμείς να πάμε αλλά τίποτα. Δεν υπάρχει τίποτα. Υπάρχουν μόνο δωμάτια στο ξενοδοχείο thalatta που είναι δίπλα στο καμπινγκ και μου το πρότειναν οι ίδιοι, αλλά αυτό εχει 120 ευρώ την ημέρα. Δεν νομίζω οτι συμφέρει. Εμείς τελικά θα πάμε μάλλον Κρήτη.

dev272prs__.png

ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟ CLUB ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΑ ΕΞΗΣ : ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 2 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 3 ΕΤΩΝ. ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΒΑΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ : ΓΙΑ ΤΑ YURTS 115ΕΥΡΩ ΤΑ 3 ΑΤΟΜΑ - ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΤΟΜΑ - ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ 1 ΓΕΥΜΑ. ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΞΤΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ. ΣΤΑ CABANAS 130,80ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ 1 ΓΕΥΜΑ. ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΞΤΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ. Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΕΧΕΙ 120 ΜΕΤΡΑ. ΓΙΑ ΤΟ THALATTA Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ 120 ΕΥΡΩ ΤΑ 3 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΕΝΩ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 140 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ 35 ΜΕΤΡΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΟΥ CLUB ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ THALATTA ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ. Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΛΛΑ 2 ΧΙΛ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ CLUB ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ MINIBUS ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΕΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΣΕ 6 ΔΟΣΕΙΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟ CLUB ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΑ ΕΞΗΣ : ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 2 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 3 ΕΤΩΝ. ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΒΑΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ......... - ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΤΟΜΑ - ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ 1 ΓΕΥΜΑ. ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΞΤΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ.

Μιλάμε για πολύ τσιφούτιδες........

.......το τρίχρονο παιδί με το δικό του παρκοκρέββατο θα έχει ΤΟΣΑ πολλά έξοδα που κανονικά θα πρέπει να το χρεώνουν και παραπάνω :twisted::evil::twisted:

Μήπως θα μετράνε και πόσους κόκους ζάχαρη ρίξεις στον καφέ σου για ξεχωριστή χρέωση............?

Βρίσκουν και τα κάνουν!!!!!!!!

Το δωρεάν μινι μπας τους μάρανε

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ. ΕΜΕΙΣ 2 ΕΝΗΛΙΚΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 3 ΕΤΩΝ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΜΕΧΡΙ 6 ΕΤΩΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ 6 - 12 ΚΑΝΟΥΝ 50% ΕΚΠΤΩΣΗ!!!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Διαφημίσεις

Δλδ εμείς που θα είμαστε 4 συν την μπέμπα που τότε θα χρονίζει θα μας μετρήσουν για 5; και τί θα πρέπει να πληρώνουμε την ημέρα;

μωρέ καλά παθαίνουν και φεύγει ο τουρισμός στην Τουρκία...παίρνεις να κλείσεις και σου λεν κάτι τιμές που σου πέφτει το σαγόνι.

Αν δεν έπερνες δικό σου παρκοκρέβατο τί θα σου χρέωναν; 150?; :shock:

Οι ξενοδόχοι ζουν στον κόσμο τους...οι ναυτιλιακές εταιρείες θέλουν ένα κάρο χρήματα για να σε πάνε στο προορισμό που θέλεις...οι εστιάτορες περιμένουν την καλοκαιρινή σεζόν για να βγάλουν τα σπασμένα...τελικά όμως όταν παίρνουμε τηλ. για κράτηση είναι όλα γεμάτα... πώς γίνεται αυτό βρε κορίτσια;

Κι εμείς για αγία άννα τον αύγουστο λέμε. ο μπέμπης θα είναι 14 μηνών και στο τηλέφωνο μου είπαν ότι φυσικά δεν χρεώνεται το μωρό. όσο για δωμάτια μου είπαν ότι υπάρχει διαθεσιμότητα ακόμα, απλά θα πρέπει σύντομα να κλείσουμε, μου είπαν μάλιστα αν θέλουμε να πάμε από κοντά να δούμε τα δωμάτια για να διαλέξουμε τι μας κάνει. όλα μου ακούστηκαν θετικά, αλλά με αυτά που μόλις διάβασα αγχώθηκα! εγώ τρελλαίνομαι για κάμπινγκ και θα έμενα και σε σκηνή αλλά με το μωρό δε νομίζω ότι θα είναι εύκολο. σε μερικά χρονάκια ίσως...

Καλα ολα αυτα αλλα....

Στην αγ.αννα

1)Εχει να παμε πουθενα βολτα με το καροτσι?

2)Η παραλια ειναι ρηχη?

3)Εχει κοντα ιατρεια η νοσοκομείο η γιατρό για το μικρο?

4)Εχω ακουσει οτι εχει πολυ πολυ κοσμο και φασαρια το Camping

Θελουμε να παμε με τον 11 τωρα μηνων Ερμη

Λοιπόν, προχθές Κυριακή πήγαμε στην Αγία Άννα και είδαμε το κάμπινγκ από κοντά. Μας άρεσε πάρα πολύ και κλείσαμε δωμάτιο για να πάμε τον Αύγουστο.

antonia2008:

1)το κάμπινγκ χωρίζεται από την παραλία με ένα δρομάκι το οποίο δεν ξέρω τι κίνηση θα έχει το καλοκαίρι ώστε να κάνετε βόλτες με το καρότσι.

2)η παραλία είναι πολύ όμορφη, μου έχουν όμως πει ότι αν πιάσει αέρας είναι πολύ άγρια. διαφορετικά το κάμπινγκ έχει δύο πισίνες και μια παιδική.

3)η αγία άννα έχει περιφερειακό ιατρείο και σε 20 λεπτά περίπου απόσταση έχει κέντρο υγείας. νοσοκομείο απ'όσο ξέρω έχει μόνο στην χαλκίδα, στην κύμη και στην κάρυστο (που είναι μακριά)

4)εξαρτάται από την εποχή. αύγουστο για παράδειγμα που θα πάμε εμείς θα έχει σίγουρα πάρα πολύ κόσμο και την ανάλογη φασαρία. βέβαια τα δωμάτια που είναι για οικογένεις είναι πιο απομακρυσμένα από τους χώρους των σκηνών και τους χώρους εστίασης κλπ έτσι ώστε να μην φτάνει η φασαρία. επίσης, υπάρχει ώρα κοινής ησυχίας. αν όμως αναζητάτε ησυχία και όχι πολυκοσμία στις διακοπές σας (λογικό όταν υπάρχει μωράκι), δεν νομίζω ότι το κάμπινγκ είναι καλή ιδέα.

κι εμένα ο μικρούλης θα είναι 13 μηνών τότε, αλλά έτσι όπως τα είδα πιστεύω ότι θα του αρέσει...

• 1 χρόνο μετά...

Έχει πάει κανείς πρόσφατα στο εν λόγω κάμπινγκ ή στο ξενοδοχείο thalatta;

Εχώ έχω πάει 2 φορές αλλά πριν από χρόνια και δεν έχω δει τις νέες εγκατάστασεις.

Οποιαδήποτε πληροφορία θα με βοηθήσει.

Ευχαριστώ.

Δεν εχω παει αλλα μολις μιλησα μαζι τους ειναι ολα κλεισμενα για τον αυγουστο. Μονο τα δωματια υπαρχουν αλλα ειναι πολυ ακριβα. Τωρα παρε τηλ να δεις μπορει να εισαι τυχερη.

προσωπική μου άποψη ,δεν αξίζει να πας στο συγκεκριμένο κάμπιγκ με νήπια

η θάλασσα είναι στα 300 μέτρα και έχει πα΄ρα μα πάρα πολύ κόσμο.....ωραία είναι να εχεις παιδιά στη σχολική ηλικία γιατί έχουν πάρα πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά και θα κάνουν εύκολα ωραίες παρέες .....

Η ύπαρξή μας είναι αποτέλεσμα των πράξεών μας ...

• 3 εβδομάδες μετά...

Πηγαίνω κάθε χρόνο στο καμπινγκ Αγία Αννα. Έχω πάει με το γιο μου μωρό, με το γιο μου και έγγυος και με το γιου μου 3,5 και την κόρη μου 8 μηνών. Τις προαναφερόμενες φορές είχα πάει σε ξενώνα. Εδώ και 3 χρόνια πάω με τα παιδιά με σκηνή.

Το κάμπινγκ είναι πολύ οργανωμένο. Η παραλία πεντακάθαρη. Το πρόβλημα είναι πως λόγω του βότσαλου, το καρότσι δεν μετακινείται εύκολα, εκτός και αν έχει μεγάλες ρόδες.

Το ξενοδοχείο είναι επίσης πολύ καλό, αλλά με τη φασαρία των μωρών ίσως ενοχλείτε τους υπόλοιπους.

Για βόλτες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον παραλιακό χωματόδρομο, όπου σπανίως τον διασχίζουν αυτοκίνητα.

Αυτά.

2 παιδιά-Σύζυγος-Δουλειά-Πανεπιστήμιο-Σπίτι

Ωχ θεέ μου, βάλε το χεράκι σου.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...