Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κέρασμα στον παιδικό σταθμό για γιορτή ή γενέθλια

Marilena

Recommended Posts

Akamatra κοίτα στο http://images.google.gr/

γιατί έχω το μικρό και δεν μπορώ να κοιτάξω εγώ.

Βάλε το θέμα που θέλεις να βρεις.

Έκανα μια πρόχειρη αναζήτηση στα girl flowers και girl flowers comic, κοίτα δύο που βρήκα (δεν τις κοίταξα όλες βέβαια, είναι εκατομμύρια...)

http://media.photobucket.com/image/girl%20flower%20images/MoonliteJewel/girl_flower.jpg

http://picture-book.com/files/userimages/870u/flowergirlpromo.jpg

Καλή επιτυχία!

souzy τώρα το είδα... Δεν έκανα τελικά σοκολάτες γιατί δεν προλάβαινα (έπρεπε να φτιάξω γύρω στις 200 για να είμαι σίγουρη ότι θα φτάσουν)...

Αλλά έχω υποσχεθει στο γιο μου να φτιάξω για κέρασμα στο σχολείο... Γιορτάζει 26 Οκτωβρίου... Θα ξεκινήσω σιγά σιγά...

• 4 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 504
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Προετοιμάζω το πρωτο πάρτυ της μικρής μου κ σκεφτομαι μαζί με τα δωρακια των μικρων, καμια 10αρια, να μοιράσω κ σοκολάτε, σεόλους τους καλεσμένους, αλλά με χειροποίητο περιτύλιγμα.Σκέφτομαι για θέμα κατι σε Η. Kitty ή Forever Friends. Εχω δει παλιές αναφορες στο φορουμ αλλά δεν τα χω καταφέρει. Σε τι προγραμμα να το φτιάξω?

Καμιά ιδέα για δωρακια? Οι ηλικίες των παιδιών ποικίλουν, από 1 έως 5.

Στον παιδικό σταθμό της μικρής μου ένα παιδάκι είχε μοιράσει σοκολάτες. Το περιτυλιγμα ήταν η φωτογραφία του στην μία άκρη και στην άλλη έγραφε " σας ευχαριστώ πολύ!". ΤΕΛΟΙΑ ΙΔΕΑ! Είχα σκοπό να το κάνω και εγώ και ξεχάστηκα. Η μαμά του τα είχε τυπώσει, τα είχε κόψει στο μέγεθος της σόκο και τα είχε βάλει πάνω από το αλουμινόχαρτο της σόκο. Πρόσεξε να πάρεις σοκο που να έχουν στην αρχική συσκευασία και αλουμινόχαρτο και χαρτί γιατί μερικές δεν έχουν.

Δωράκια θα βρεις στα Jumbo από 0,50 Ευρώ εως όσο θέλεις εσύ. Μη ξεχνάς όμως ότι αυτά τα δωράκια είναι συμβολικά. Μπορείς να πάρεις και δωροσακούλες έκπληξη.

Να σας ζήσει!

Προετοιμάζω το πρωτο πάρτυ της μικρής μου κ σκεφτομαι μαζί με τα δωρακια των μικρων, καμια 10αρια, να μοιράσω κ σοκολάτε, σεόλους τους καλεσμένους, αλλά με χειροποίητο περιτύλιγμα.Σκέφτομαι για θέμα κατι σε Η. Kitty ή Forever Friends. Εχω δει παλιές αναφορες στο φορουμ αλλά δεν τα χω καταφέρει. Σε τι προγραμμα να το φτιάξω?

Καμιά ιδέα για δωρακια? Οι ηλικίες των παιδιών ποικίλουν, από 1 έως 5.

Μπορεις να παρεις κιτκατ ή μικρες λακτα και στο word να γραψεις οτι θελεις και να βαλεις οτι εικονα ή φωτο θελεις και με αυτο να τυλιξεις τις σοκολατες. Εγω προσωπικα δεν θα εβγαζα το περιτυλιγμα της σοκολατας και να το αφηνα μονο με το αλουμινοχαρτο. Α και επειδη περυσι ειχα παιδακι που εχει αλεργια στο γαλα πηρα παστελι και του τυλιξα το παστελι.

Οσον αφορα το δωρο εγω φετος σκεφτομαι να κανω κεκακια με ζαχαροπαστα (πρεπει πρωτα να κανω δοκιμη με τη ζαχαροπαστα να δω αν πετυχει) και θα τα βαλω σε ζελατινα και να παρω και μια κουπα και να δωσω αυτα τα δυο. Μετα αντι για τα κεκακια μεσα στην κουπα σκεφτομαι να βαλω διαφορα σοκολατακια παλι σε ζελατινα. Δυστυχως εδω εμεις δεν εχουμε Jumbo και δεν εχω την επιλογη για να παρω αλλα δωρακια απο εκει (ουτε καν να παρω τα πιατακια ή τα ποτηρακια που τα εχουν πολυ πιο φθηνα απο τα μαγαζια εδω, πρεπει παλι φετος να κανω ενα ταξιδακι στην αδερφουλα μου και να ψωνισω και απο τα Jumbo;-)). Α μπορεις να παρεις καμια κασετινα με μολυβια και τα σχετικα ή καμια μικρη κρεμαστρα τοιχου.

Και εγω ψαχνομαι γιατι και εμας πλησιαζει ο καιρος και αρχισα να κανω τα σχεδια μου τα οποια δεν ειναι και πολλα.

Μπορεις να παρεις κιτκατ ή μικρες λακτα και στο word να γραψεις οτι θελεις και να βαλεις οτι εικονα ή φωτο θελεις και με αυτο να τυλιξεις τις σοκολατες. Εγω προσωπικα δεν θα εβγαζα το περιτυλιγμα της σοκολατας και να το αφηνα μονο με το αλουμινοχαρτο. Α και επειδη περυσι ειχα παιδακι που εχει αλεργια στο γαλα πηρα παστελι και του τυλιξα το παστελι.

Καλέ δεν είπαμε να αφήσει η κοπέλα τη σόκο μόνο με το αλουμινόχαρτό της. Πάνω στο αλουμινόχαρτο να βάλει το χειροποίητο περιτύλιγμα. Εξάλλου η μάρκα της σόκο είναι χαραγμένη και πάνω στα κομματάκια της σόκο. Κανείς δε θα νομίζει ότι η σοκο είναι NO NAME!

Διαφημίσεις

Οι ηλικίες των παιδιών ποικίλουν, από 1 έως 5.

Για τα μικρότερα παιδάκια οι σοκολάτες δεν είναι ό,τι καλύτερο ως δωράκι. Το πιο πιθανό είναι ότι οι γονείς τους δεν θα θέλουν να φάνε τα παιδιά τους τη σοκολάτα και τα παιδιά θα μείνουν με τη χαρά.:lol:

Μπορείς να βρεις από τα jumbo ή άλλα παιχνιδομάγαζα φτηνά παιχνιδάκια και να τα αγοράσεις και προσωποποιημένα (δηλαδή διαφορετικό για κάθε παιδάκι ανάλογα με το φύλο και την ηλικία του) ή φτηνά μικρά λούτρινα ζωάκια που αρέσουν σε όλα.

.....δε νομίζω τάκη....

Καλημέρα! Η φωτογραφία ειναι πολύ καλή ιδέα! Οι σοκολάτες θα είναι extra απ΄τα δωράκια κ θα είναι για όλους,γονεις, νονές κλπ σαν μια μικρή εκπληξη. Φυσκά και δεν θα βγάλω το αλουμινόχαρτο.Μάλλον πρέπει να πάρω πρώτα τη σοκολ για να έχω τις διαστάσεις και να δω πως θα κεντράρω τη φωτο και τα γραμματα.

Για τα δωρακια θα δω....Σκέφτοαι για τα μεγαλύτερα μήπως τυπώσω από το ιντερνετ ζωγραφιέςμε αγαπημένους ήρωες και το δέσω σε βιβλιαράκι. ίσως να τους τα δώσω και πριν φύγουν ώστε να απασχοληθούν κ να ηρεμήσουν όταν αγριέψουν τα πράγματα. Καμιά αλλή ιδέα?

Επίσης σκεφτομαι να παρω μπαλόνια ηλίου να γεμίσω το σαλόνι.

Τη σοκολάτα την έκανα κι εγώ και μάλιστα σε δύο πάρτυ. Είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, οπότε θα την καθιερώσω. Καλύτερα να πάρεις σοκολάτα υγείας για να είναι όσο το δυνατόν πιο υγιεινή. Ένα σχέδιο έκανα με τον μίκυ και ένα με πριγκίπισσες, με φωτογραφίες από το ψαχτίρι του google. Αποθήκευσα τη φωτογραφία που μου άρεσε στο word, τη μεγάλωσα ίσα ίσα να καλύπτει όλη τη σοκολάτα (μπροστά πίσω) και την τύλιξα γυρω γύρω επάνω από το αλουμινόχαρτο όπως έγραψαν τα κορίτσια. Στο word, κάτω από την εικόνα, έγραψα και την ευχή που ήθελα, έτσι ώστε η σοκολάτα να είναι προσωπική (αυτό νομίζω αρέσει σε κάθε καλεσμένο) π.χ. Ξαδερφούλα μου Κατερίνα, σ' ευχαριστώ που ήρθες στο πάρτυ μου κι ελπίζω να πέρασες καλά.

Υπάρχει και άλλο θέμα για τις σοκολάτες, που το άνοιξε η φίλη aggeloudia, αυτό με είχε βοηθήσει πολύ αρχικά, τώρα έχω γίνει expert!

Όσο για δωράκια μετά το πάρτυ, μερικά από αυτά που έχουμε δώσει είναι: μικρά κουτάκια playmobile, σετ ζωγραφικής από jumbo, μπλοκ με πριγκίπισσες και μπογιές, σακουλάκια με μολύβια, σβήστρες, μπλοκάκια και αυτοκόλλητα μίκυ, κάθε φορά σε σχέση με το θέμα του πάρτυ, κορνίζα με φωτογραφία του παιδιού που κάνει το πάρτυ και του καλεσμένου, άλμπουμ, κλπ. Άν θυμηθώ και κάτι άλλο θα επιστρέψω. Αυτά προς το παρόν και ελπίζω να σε βοήθησα λίγο.

Σιευχαριστω πολύ για τη βοήθεια σου. Οι νονές θα ξετρελαθούν με ις πρωσοπικές ευχές. Έχες φώτο ή αρχεία από τις σοκο σου?

Ναι έχω, θα προσπαθήσω να ανεβάσω, αν και δεν έχω ξανανεβάσει φωτογραφία στο parents. Περίμενε μόνο λίγο να τις ανεβάσω στο photobucket και ελπίζω να τα καταφέρω!

Διαφημίσεις

Καλέ δεν είπαμε να αφήσει η κοπέλα τη σόκο μόνο με το αλουμινόχαρτό της. Πάνω στο αλουμινόχαρτο να βάλει το χειροποίητο περιτύλιγμα. Εξάλλου η μάρκα της σόκο είναι χαραγμένη και πάνω στα κομματάκια της σόκο. Κανείς δε θα νομίζει ότι η σοκο είναι NO NAME!

Κοιτα εγω που ειχα κανει με κιτκατ ειχα δει μια μαμα να κοιταζει περιεργα την σοκολατα λες και κατι μπορει να ειχε παθει (και να φανταστεις εκει δεν εχει αλουμινοχαρτο να το βγαλω, τυλιξα το κιτκατ κανονικα, δηλ μολις εβγαζες το χαρτι εβλεπες ενα κιτκατ) και μου κακοφανηκε πολυ..... Γι'αυτο το λεω. Υπαρχουν πολλοι παραξενοι.

Διαφημίσεις

Και μία τελευταία: Σ΄αυτήν τύπωσα τις ευχές σε αυτοκόλλητες ετικέτες, αφού δεν μπορούσα να επεξεργαστώ την ίδια την εικόνα, και τις κόλλησα στη σχετική θέση που υπήρχε, αντί για φωτογραφία.

http://i978.photobucket.com/albums/ae263/christina76/P6214514.jpg

Επειδή ανέβασα φωτογραφίες (για πρώτη φορά!) σε σχετικό θέμα, είπα να τις ανεβάσω κι εδώ να τις έχουμε συγκεντρωμένες για όποιον τις χρειαστεί. Είναι σχετικά με τις σοκολάτες που δίνουμε για δωράκι στα παιδάκια μετά από ένα πάρτυ ή στον παιδικό σταθμό.

http://i978.photobucket.com/albums/ae263/christina76/PC108848.jpg

http://i978.photobucket.com/albums/ae263/christina76/PC108845.jpg

http://i978.photobucket.com/albums/ae263/christina76/P6214512.jpg

http://i978.photobucket.com/albums/ae263/christina76/P6214514.jpg

christina πολύ όμορφες οι σοκολάτες !! Μπορείς να μου πεις σε τι χαρτί έχδεις κάνει την εκτύπωση? Σε αυτό το αυτό Α4 εκτυπωτικό χαρτί ή είναι άλλης ποιότητας ?:P

Ευχαριστώ πολύ

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Η εκτύπωση έγινε σε απλό χαρτί Α4, από έναν απλό εκτυπωτή. Δεν χρειάζεται τίποτε ιδιαίτερο. Είναι πανεύκολες, πολύ πιο εύκολες απ' ότι φαίνεται. Για βάφτιση είναι τέλεια ιδέα, αρκεί να μην έχει ζέστη και λιώσουν! Και πολύ οικονομική. Στην βάφτιση της πρώτης μου κόρης παρήγγειλα σοκολατες μικρές με τη φωτογραφία της από γνωστό ζαχαροπλαστείο και πλήρωσα ένα σκασμό λεφτά. Που να το ήξερα τότε τι απλή και εφαρμόσιμη ιδέα ήταν! Μπράβο και πάλι στη Μαρία που μας έδωσε την ιδέα.

Ευχαριστώ για τις οδηγίες...τέλειες είναι και για πάρτυ σε παιδικούς σταθμούς super μπραβο κορίτσια ...τελικά φαντασία όταν υπάρχει και δημιουργείς αλλά γλυτώνεις και λεφτά !

Πέρσι σοκολάτες που εγινε χαμός και αρεσαν σε ολους και φετος πήγα παιδικές κρεμαστρουλες...

Ξυλινες παιδικές κρεμασρουλες που ειχα κρεμάσει πάνω ενα πουγγάκι με ζαχαρωτά...

Πολύ ωραια και πρακτικά

Οταν μπορεσω θα βαλω φωτο...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...