Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κέρασμα στον παιδικό σταθμό για γιορτή ή γενέθλια

Marilena

Recommended Posts

θεμα εχω το ροζ μπεμπε , οποτε φανταζομαι κατι με πιπιλα πανω ή μπιμπερο ή οτι αλλη προταση εχετε καλοδεζουμενη. θα ηθελα να γραψω πανω ονομα και ημερομηνια και ευχαριστω που ηρθατε στα γενεθλια μου. μεγεθος δεν ξερω. εσεις σε τι μεγεθος εχετε κανει???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 504
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 1 month later...
Εγω εφτιαξα αυτα τα γεμιστα μπισκοτακια

για να κερασει τους συμμαθητες της,

η μεγαλη μου κορη στο σχολειο......

DSC05764.jpg

DSC05767.jpg

καλησπερα θα ηθελα να μου πεις πως εφτιαξες τα μπισκοτα

Διαφημίσεις

• 5 months later...

Κόρίτσια, θα ήθελα την γνώμη σας και την εμπειρία σας.η κόρη μου γιορτάζει σε λίγες μέρες και θέλω να στείλω κάτι στον βρεφικό σαν κέρασμα.τι κάνετε εσείς?αναφέρω ότι οι "συμμαθητές" της μικρής είναι από 6 μηνών μέχρι 20.να φτιάξω κάτι εγώ..?κέικ και μπισκότα τους προσφέρουν συχνά..είναι στο μενού του βρεφικού...να πάρω κάτι απέξω..αλλά τι?ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

αχ εγω στην ον. εορτη δε κανω τιποτα γιατι εκτος οτι ειναι αργια λειπουμε και καθε χρονο. στη μικρη μου κορη φετος που τη στελνω σε δημ. απασχοληση 2 φορες τη βδομαδα, θα σκεφτω...παντως περσι ειχα φτιαξει για κερασμα σε γενεθλια ενα μικρο σακουλακι με 1 σοκοφρετακι, 2-3 ζελεδοκαραμελες,, ενα γλυφιτζουρι...αλλα ειναι για ανω των 2 αυτα!!!!!

Λοιπον μουρθε! για την ηλικια που λες προτεινω μεγαλα μπισκοτα σε σακουλακι διαφανες δεμενο με ενα ωραιο κορδελακι. ενα μπισκοτο για καθε παιδακι, και να ναι και μαλακο γιατι θα χει και μικρουλια αποτι βλεπω!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Κόρίτσια, θα ήθελα την γνώμη σας και την εμπειρία σας.η κόρη μου γιορτάζει σε λίγες μέρες και θέλω να στείλω κάτι στον βρεφικό σαν κέρασμα.τι κάνετε εσείς?αναφέρω ότι οι "συμμαθητές" της μικρής είναι από 6 μηνών μέχρι 20.να φτιάξω κάτι εγώ..?κέικ και μπισκότα τους προσφέρουν συχνά..είναι στο μενού του βρεφικού...να πάρω κάτι απέξω..αλλά τι?ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Eγώ είχα κάνει muffins....και τους τα έδωσαν μετά το φαγητό...

Μία άλλη μαμά μας έδωσε cupcakes, τυλιγμένα σε διάφανο σακουλάκι και δεμένο με κορδελίτσα...

Το κέικ και τα μπισκότα είναι πάντα καλή ιδέα...και ας είναι στο menu...λες να παραπονεθούν τα παιδιά για υπερβολική δόση; :)

Ως μαμά προτιμώ κάτι τέτοιο από τις σοκολατίτσες, τα γλιφιτζούρια και τις καραμέλες...

Διαφημίσεις

Εχθες ειχε γενεθλια ενα κοριτσάκι στον σταθμό του γιου μου και εφαγαν τούρτα (ειναι όλα παιδακια γεννημενα το 2009). Να σας πω την αλήθεια δε μου αρεσε καθολου η ιδεα, εγω στο σπίτι δεν τους δίνω γλυκα και τούρτα ειχε δοκιμασει μόνο μια φορά στα γενεθλια της κορης μου (τις τούρτες στα δικά του γενέθλια δεν ήθελε καν να τις δοκιμασει). Εν τω μεταξύ επειδή εκανα διαβήτη κύησης μου ειχε πει ο παιδίατρος ότι ο μικρός εχει αυξημενες -σε σχεση με τα αλλα παιδακια- πιθανότητες να αναπτυξει παιδικό διαβήτη και να αποφευγουμε αυστηρά τα γλυκα μεχρι να παει 3 χρονων. Εχω ενημερωσει τη δασκάλα στο σταθμό, πώς όμως να το περιορίσεις το παιδακι όταν όλα τα άλλα παιδάκια τρώνε τούρτα, δε μπορείς να μη του δώσεις εκεινου.

Αναφερω όλη την ιστορία μας για να λαβετε υποψιν σας ότι καποιες μαμαδες μπορεί να εχουν ιδιαίτερο θεμα με τα γλυκά που μοιράζονται στο σχολείο. Προσωπικα μου αρεσε περισσότερο η ιδεα με τα χειροποιητα κουλουράκια (χωρις πολλή ζαχαρη, αν ειναι δυνατόν) σε σακουλάκι ή ένα κομμάτι κέηκ.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

στο σταθμο που παω την κορη μου, υπαρχει γραπτος κανονισμος που απαγορευει το ''κερασμα'' των παιδιων, χωρις να εχει προηγηθει συνεννοηση με την διευθυνση.

ειναι πολυ σοβαρο το θεμα των τροφικων αλλεργιων στα μικρα παιδια.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Διαφημίσεις

μπορει να μην τρωγετε αλλα ειναι πολυ ομορφο δωρο......βεβαια τα παιδακια εκει ειναι μικρα αλλα δεν ειναι φοβερο????

Φοβερό όντως, το έβαλα στα favorites για μελλοντική χρήση!

• 1 χρόνο μετά...

τη πεμπτη γιορταζει το αγορακι μου κ θελω να στειλω τπ παιδικο σταθμο που πηγαινει ενα γλυκακι ή μπισκοτακι ή κατι αλλο. εχετε καποια ωραια κ ιδιαιτερη προταση;

Αν θες να κανεις κατι μονη σου μπορεις να στειλεις ατομικα κεκακια!!! και αμα δεν βαριεσαι μπορεις με γλασο να τα στολισεις!!

YQzpp2.png

Το αγγελουδακι μας !!!!!!

aLLhp2.png

Τα μωρακια μου!!!

Κάνε τρουφάκια. Θα βρεις μία ωραία συνταγή από το internet και θα τα στολίσεις με πολύχρωμη τρούφα, θα τα βάλεις σε πολύχρωμο χαρτάκι. Τρώγονται από όλα τα παιδάκια, είναι στη σωστή ποσότητα και διατηρούνται εκτός ψυγείου.

Να σου ζήσει κι εμένα γιορτάζει. Επειδή εγώ δεν το έχω βέβαια τους ρωτάω τι θέλουν να κεράσουν και μου είπε γκοφρέτες σκούμπι ντου όπερ και το έκανα. Το ξέρω ότι είμαι ανίκανη σ'αυτά και κυρίως δεν έχω τη θέληση, ε γιορτή τους είναι ας κεράσουν ότι αγαπάνε.

• 2 χρόνια μετά...

Το περυτίλυγμα από τις σοκολάτες το βγάλατε; Αν αφήσεις το άλλο από πάνω φαίνεται;

Ξέρετε κάποια μικρή σοκολάτα που να μένει το αλουμινόχαρτο ακι να βγαίνει το από πάνω το χαρτί;

τρουφακια με στεβια

εγω τα παιρνω ετοιμα απο ζαχαροπλαστειο στα ΝΠ,αλλα υποθετω οτι εσεις οι μανουλες μπορειτε ευκολα να τα φτιαξετε μονες σας

στο σταθμο που παω την κορη μου, υπαρχει γραπτος κανονισμος που απαγορευει το ''κερασμα'' των παιδιων, χωρις να εχει προηγηθει συνεννοηση με την διευθυνση.

ειναι πολυ σοβαρο το θεμα των τροφικων αλλεργιων στα μικρα παιδια.

Επαναφέρω αυτή την απάντηση και παρακαλώ πολύ να της δώσετε μεγάλη σημασία.

Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές αντί κεράσματος- φαγητού και μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές ιδέες.

Μπορείτε να χαρίσετε σαπουνόφουσκες (π.χ. πέρσι με τα κουτάκια από τις σαπουνόφουσκες μια μαμά είχε φτιάξει μια διώροφη τούρτα, στην κορυφή βάλανε το κεράκι, είπαμε τραγουδάκι, σβήσαμε το κεράκι και κεραστήκαμε τις σαπουνόφουσκες), αυτοκόλλητα, μικροπαιχνιδάκια ή μικροβιβλιαράκια μπαλόνια....

Σκεφτείτε ότι με αυτό που προσφέρετε με την χαρά σας και την καρδιά σας ίσως να αποκλείετε ένα ή περισσότερα παιδιά. Και αυτό είναι πολύ σοβαρό θέμα....

FLcUp3.png0BQfp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...