Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Που κοιμάται;

Kelly25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Στο δικό του δωμάτιο απο 2 μηνών σχεδόν...

Βεβαια περάσαμε διάφορες φάσεις (να θέλει μαζί μας, στο κρεβάτι, ή να μας βλέπει εκει, κτλ...) τώρα ευτυχώς κοιμάται ήσυχα στην κούνια του τα βράδια και ελπίζω να συνεχίσει έτσι το καλό μου!

:lol::lol::lol:

G9FN.jpg.png

Στο κρεβάτι τους και στο δωματιό τους.

Η Μαρία πήγε σε δικό της δωμάτιο 3-4 μηνων (λόγω έλλειψης χώρου) και ο μικρός από την πρώτη κιόλας μέρα...

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

Διαφημίσεις

ΠΑΙΔΙ Α: Τις περισσότερες φορές στο κρεβάτι της αλλά αν μου ζητήσει να κοιμηθεί στο κρεβάτι μου απλά την αφήνω

ΠΑΙΔΙ Β: Στο κρεβάτι μου

ΠΑΙΔΙ Γ: Στη κούνια της

Υπάρχει ποικιλία δεν μπορείτε να πείτε

ΠΑΙΔΙ Α: Τις περισσότερες φορές στο κρεβάτι της αλλά αν μου ζητήσει να κοιμηθεί στο κρεβάτι μου απλά την αφήνω

ΠΑΙΔΙ Β: Στο κρεβάτι μου

ΠΑΙΔΙ Γ: Στη κούνια της

Υπάρχει ποικιλία δεν μπορείτε να πείτε

Καλά τέλειο!!!Έτσι βρε να μη βαριέστε!!!Η Έλενα κοιμόταν τελικά στο δωμάτιο της, αφού πρώτα την αφήναμε όπου την είχε πάρει ο ύπνος μπας και γλιτώσουμε το ξύπνημα!!Και ποτέ μα ποτέ δεν κοιμήθηκε στο κρεβάτι μας, αν και το προσπαθήσαμε. Τη μπουμπού την έχω στο δωμάτιο μουλόγω έλλειψης χώρου, ο οποίος θα βρεθεί το Μαρτίο που θα μετακομίσουμε!!

υπαρχει ψηφοφορια με το ιδιο περιπου θεμα.."ποτε πηγε το μωρο σας στο δικο του δωματιο"

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=958

οπως και" που κοιμισατε το μωρακι σας"

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=139

:roll::roll::roll::?

Διαφημίσεις

Στο δωματιο του εκτος απο τις φορες που ζηταει να ξαπλωσει λιγο μαζι μας κοιμαται και τον μεταφερουμε στο δικο του.

Το που ξυπναει ομως ειναι ξεκαθαρο :Στο δικο μας κρεβατι (5-6 η ωρα παιρνει την κουβερτουλα του και τσουπ μεσα) :lol:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Στο δωμάτιο του από 2 μηνών. Εκτός από περιπτώσεις πυρετού. Επίσης προχθές που τρανταζόταν ο τόπος από κεραυνούς και φοβήθηκε, τον πήρα στο κρεβάτι μας και μόλις αποκοιμήθηκε τον έβαλα στο δικό του!

n3kPp3.png

zewgp3.png

Αχ! πιρκή ιστορία κορίτσια μου......

επειδή το δωμάτιο του μικρού μας είναι κάτω....και εμάς επάνω.....τον έχουμε ακόμα μαζί μας.Το δωμάτιο του είναι ετοιμο χωρίς την κούνια!

Η κούνια είναι στο δωμάτιο μας!

Όλο θέλω να τον κατεβάσω και όλο το αναβάλλω ,δεν μου πάει καρδιά :? άντε τον αλλο μήνα λεω....Η τελευταία απόφαση ήταν ότι θα κατέβει μετα τις γιορτές....για να δούμε.... :)

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διαφημίσεις

• 2 months later...

ο νινάκος μου είναι μόλις δύο μηνών ..έτσι δεν θεωρώ πρέπον να κοιμάται στην κούνια του ...ειδικά το βράδυ...αλλά πολλές φορές τα μεσημέρια που είμαι και εγώ ξύπνια και κάνω δουλίτσες βάζω ενδοεπικοινωνία και τον αφήνω να περνάει χρόνο εκεί είτε στο ριλάξ είτε στην κούνια του αλλά το βράδυ σίγουρα επιστροφή στην καλαθούνα μας!!!!!!

• 1 month later...

προς το παρον στο ιδιο δωματιο αλλα στην κουνια του αποκλειστικα..δεν εχουμε και επιλογη διοτι το σπιτακι μας ειναι μικρο και διαθετει μονο 1 υπνοδωματιο... απο τον επομενο μηνα όμως που μετακομιζουμε στο δικο του δωματιο

rrNh.jpg.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...