Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΖΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ;

Recommended Posts

εχει χρησιμοποιησει καποια απο εσας τετοια συσκευη :D ; εχει αποτελεσματα ;μπορει να κανει οντως αυτα που υποσχεται ; παντως σε μια εκπομπη στην τηλεοραση υποσχονταν πολλα :shock: αναρωτιεμαι ομως αν ειναι υπερβολες και απλα εμπορικο κολπο ή οντως προσφερει οσα υποσχεται ; :cool: αν καποιος γνωριζει απο προσωπικη εμπειρια ας μας διαφωτισει :?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 81
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοιτα, εμένα δουλεύει η κουμπάρα μου σε μία επιχείρηση που πουλάνε οζονομηχανές. Η ιδια την χρησιμοποιεί και θεωρει οτι βλεπει αποτελεσματα.

Αγορασαμε και εμεις μία, προσπαθω να την χρησιμοποιω καθημερινά γιατι εχω προβλημα με ψωριαση και μου ειπε πως κανει καλο. Αυτο ομως ειναι μακροχρονιο. Οταν ομως ημουν κρυωμένη νομίζω οτι μου εκανε καλο να πινω το συγκεκριμενο νερο και να κανω γαργαρες.

Ειμαι και εγω πολυ καχυποπτη και περιμενω να δω αποτελεσματα.

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου στην τηλεωραση παντως υποσχονται και βοηθεια για τον τροπο που πρεπει να τη χρησιμοποιεις και σε σενα σου δωσανε συμβουλες τι πρεπει να κανεις και ποση ποσοτητα νερο να χρησιμοποιεις ;

Μου εστειλαν και χαρτια και με ενημερωσαν τηλεφωνικως, η κουμπαρα δηλαδη. Ποσο να πινω, ποση ωρα να οζονοποιειται κα.

Επισης μου εστειλαν μια μικρη συσκευη για να οζονοποιει τα τροφιμα στο ψυγειο δωρο, δηλ. καθαριζει τα φυτοφαρμακα που εορουνται στο ψυγειο και τα διατηρει περισσοτερο. Για αυτο ειμαι σιγουρη γιατι τα φρουτα διατηρουνται περισσοτερο και το ψυγειο δεν εχει καμια μυρωδια.

Εγώ το πήρα 110,00 μαζι με τα μεταφορικα. Σε δυο μερες το ειχα. Αν το εχεις βρει πιο ακριβα να σου στειλω σε πμ την εταιρεια που εργαζεται η κουμπαρα. Ελπιζω αυτο να μη θεωρηθει διαφημιση...

σε ευχαριστω πολυ αν θελεις στειλε μου τα στοιχεια της εταιρειας για να επικοινωνησω δεν ξερω βεβαια αν ενδιαφερεται και αλλος ωστε να τα γραψεις εδω εγω παντως θα τα ηθελα

117684ygkpzfr3jr.gif

Διαφημίσεις

Προσωπικά βλέπω πολύ καχύποπτο όλο το θέμα της οζονοθεραπείας.

Το όζον ως γνωστόν έχει θετική επίδραση στα ανώτερα τμήματα της ατμόσφαιρας και ασκεί προστατευτική επίδραση στη ζωή του πλανήτη μας.

Όταν όμως βρίσκεται στα κατώτερα στρώματα, δεν έχει θετικές επιπτώσεις. Αντίθετα είναι τοξικό. Η αύξηση του όζοντος στα κατώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας είναι αποτέλεσμα του φαινομένου του θερμοκηπίου και κάτι τέτοιο είναι πέρα για πέρα ανεπιθύμητο.

Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί κάτι τοξικό θεωρείται πως έχει θετικές επιδράσεις στην υγεία μας!!!

Επίσης οι ελεύθερες ρίζες έχουν μκρό χρόνο ζωής. Οι ελεύθερες ρίζες είναι αυτές που προκαλούν βλάβες στον οργανισμό μας. (Αν το εκλαϊκεύσω λιγο... μας κάνουν να γερνάμε). Γιατί λοιπόν ηθελημένα να βάλουμε ελεύθερες ρίζες στον οργανισμό μας;

Οι διαφημίσεις και όσα "επιστημονικά" φαίνονται μέσα από αυτές... θα πρέπει να μην εκλαμβάνονται ως έγκυρες πηγές.

Προσωπικά δεν το θεωρώ ασφαλές. Για να μη σας πω πως μάλλον πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες:

1. Αν όντως ο χρόνος ζωής του όζοντος είναι σχετικά μεγάλος (τόσο ώστε να φτάνει στο ποτήρι μας και ίιιιισως στο στομάχι μας) και τον καταναλώνουμε με το νερό μας, προκαλούμε βλάβη στον οργανισμό μας

2. Αν ο χρόνος ζωής του όζοντος είναι μικρός (δηλαδή καταστρέφεται πριν κάν ακουμπίσει το στόμα μας), τότε πίνουμε μόνο νεράκι (επομένως μας δουλεύουν "ψιλό γαζί").

Άρα......... τα συμπεράσματα δικά σας!!

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

καλη ερωτηση δεν το σκεφτηκα εγω δεν ξερω καθολου τι γινεται ας μας απαντησει η κοπελα που εχει ηδη στο σπιτι της παντως ευχαριστω ολες για τις απαντησεις σας :wink:

Κι εγω κάθε φορά που ακούω τον Φυκιώρη μπαίνω στον πειρασμό να το πάρω :lol:

Το εχει ομως ενας θειος μου και ειπε οτι κανει 15 λεπτα για να φτιάξει ενα ποτήρι νερό :roll:

Διαφημίσεις

Ενα τεταρτο θελει μια κανατα (για την οικογενεια).Το ποτηρι σε πεντε λεφτα ειναι ετοιμο. Εμεις εχουμε και αυτη τη συσκευη :cool:.Βοηθαει στο:

Eντερο!καθαριζει και απολυμαινει τον οργανισμο απο βακτηρια και παθογενεις μικροοργανισμους.

Το οζων ειναι τοξικο οταν το αναπνεεις και γι΄αυτο οταν ειναι σε λειτουργια η συσκευη καλο ειναι να μην στεκεστε απο πανω.Δεν ειναι τοξικο οταν διαλυεται στο νερο.Αυτα.Για περισσοτερες πληροφοριες παρτε καποιο περιοδικο εναλλακτικων θεραπειων.Και γω απο εκει εμαθα πολλα πραγματα.

Εφαρμογές του όζοντος στην ιατρική

1. Αισθητική ιατρική: για ρυτίδες, κυτταρίτιδα, ευρυαγγείες και λεμφοΐδημα των κάτω άκρων.

2. Ορθοπεδική: για αρθρίτιδα, οσφυαλγία και αυχενικό σύνδρομο.

3. Δερματολογία: για έρπη, δερματίτιδες εξ επαφής, ακμή, μυκητιάσεις, εκζέματα και ψωριάσεις.

4. Νευρολογία: για ημικρανίες, κεφαλαλγίες και κατάθλιψη.

5. Παθολογία: για αλλοιώσεις των συστατικών του αίματος, ηπατίτιδες, γαστρίτιδες, δυσκοιλιότητες, ελκώδη κολίτιδα και σύνδρομο του Crohn.

6. Αγγειολογία: για αρτηριοπάθειες, φλεβική ανεπάρκεια, κιρσούς των κάτω άκρων, φλεβική θρόμβωση, διαβητικά έλκη, κατακλίσεις και γάγγραινα. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και την οξυγόνωση των ιστών.

Οι πόροι του σώματος, όταν εκτίθενται στα όζον, ανοίγουν και αυτό συνεπάγεται περισσότερο οξυγόνο και τόνωση της αιμάτωσης. Έτσι, αποβάλλονται καλύτερα οι ακαθαρσίες και μειώνεται ο κίνδυνος φθοράς των δερματικών κυττάρων. Το δέρμα ανανεώνεται, βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία, δημιουργούνται νέα αγγεία και ενισχύεται η κυτταρική ανάπλαση.

Το όζον = βακτηριοκτόνο + μυκητοκτόνο

Κατά τον καθαρισμό μολυσμένου νερού ή για καθαρό, πόσιμο νερό, μεταξύ άλλων, χρησιμοποιείται μια υψηλή συγκέντρωση όζοντος η οποία διοχετεύεται μέσα στο νερό. Το όζον είναι βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο και ιοκτόνο και επιπλέον, κατά τις βιολογικές εφαρμογές, απελευθερώνονται κι άλλες, διάφορες εφαρμογές του όζοντος, οι οποίες μπορούν να περιγραφούν ως δράσεις τόνωσης της αιμάτωσης.

Οι πόροι ανοίγουν και αυτό συνεπάγεται περισσότερο οξυγόνο και τόνωση της αιμάτωσης. Κατά αυτόν τον τρόπο, αποβάλλονται καλύτερα και μέσω φυσικής διόδου οι ακαθαρσίες.

Οι θεραπευτικές αρχές

1. Επαναφέρει σε ισορροπία κάθε διαταραχή της οξυγονώσεως των ιστών. Αυτό επιτυγχάνεται με την αύξηση της γλοιότητος των ερυθρών αιμοσφαιρίων, την ελάττωση της συγκολλήσεώς τους και τη μεγαλύτερη αποδέσμευση του οξυγόνου στους περιφερειακούς ιστούς.

2. Η οξείδωση της κυτταρικής μεμβράνης των μικροοργανισμών και η παραγωγή κυτταροκινών ιντερφερόνης, ενεργοποιούν το ανοσοποιητικό κυτταρικό σύστημα για την καταστροφή τους.

3. Ενεργοποιεί το αντιοξειδωτικό ενζυμικό σύστημα, διεγείροντας την υπερέκκριση αντιοξειδωτικών ενζύμων και επαναρρυθμίζει τον διαταραγμένο μεταβολισμό και την ανοσοποιητική κατάσταση του οργανισμού.

Εφαρμογές του όζοντος στην ιατρική

1. Αισθητική ιατρική: για ρυτίδες, κυτταρίτιδα, ευρυαγγείες και λεμφοΐδημα των κάτω άκρων.

2. Ορθοπεδική: για αρθρίτιδα, οσφυαλγία και αυχενικό σύνδρομο.

3. Δερματολογία: για έρπη, δερματίτιδες εξ επαφής, ακμή, μυκητιάσεις, εκζέματα και ψωριάσεις.

4. Νευρολογία: για ημικρανίες, κεφαλαλγίες και κατάθλιψη.

5. Παθολογία: για αλλοιώσεις των συστατικών του αίματος, ηπατίτιδες, γαστρίτιδες, δυσκοιλιότητες, ελκώδη κολίτιδα και σύνδρομο του Crohn.

6. Αγγειολογία: για αρτηριοπάθειες, φλεβική ανεπάρκεια, κιρσούς των κάτω άκρων, φλεβική θρόμβωση, διαβητικά έλκη, κατακλίσεις και γάγγραινα. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και την οξυγόνωση των ιστών.

Οι πόροι του σώματος, όταν εκτίθενται στα όζον, ανοίγουν και αυτό συνεπάγεται περισσότερο οξυγόνο και τόνωση της αιμάτωσης. Έτσι, αποβάλλονται καλύτερα οι ακαθαρσίες και μειώνεται ο κίνδυνος φθοράς των δερματικών κυττάρων. Το δέρμα ανανεώνεται, βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία, δημιουργούνται νέα αγγεία και ενισχύεται η κυτταρική ανάπλαση.

Το όζον = βακτηριοκτόνο + μυκητοκτόνο

Κατά τον καθαρισμό μολυσμένου νερού ή για καθαρό, πόσιμο νερό, μεταξύ άλλων, χρησιμοποιείται μια υψηλή συγκέντρωση όζοντος η οποία διοχετεύεται μέσα στο νερό. Το όζον είναι βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο και ιοκτόνο και επιπλέον, κατά τις βιολογικές εφαρμογές, απελευθερώνονται κι άλλες, διάφορες εφαρμογές του όζοντος, οι οποίες μπορούν να περιγραφούν ως δράσεις τόνωσης της αιμάτωσης.

Οι πόροι ανοίγουν και αυτό συνεπάγεται περισσότερο οξυγόνο και τόνωση της αιμάτωσης. Κατά αυτόν τον τρόπο, αποβάλλονται καλύτερα και μέσω φυσικής διόδου οι ακαθαρσίες.

Οι θεραπευτικές αρχές

1. Επαναφέρει σε ισορροπία κάθε διαταραχή της οξυγονώσεως των ιστών. Αυτό επιτυγχάνεται με την αύξηση της γλοιότητος των ερυθρών αιμοσφαιρίων, την ελάττωση της συγκολλήσεώς τους και τη μεγαλύτερη αποδέσμευση του οξυγόνου στους περιφερειακούς ιστούς.

2. Η οξείδωση της κυτταρικής μεμβράνης των μικροοργανισμών και η παραγωγή κυτταροκινών ιντερφερόνης, ενεργοποιούν το ανοσοποιητικό κυτταρικό σύστημα για την καταστροφή τους.

3. Ενεργοποιεί το αντιοξειδωτικό ενζυμικό σύστημα, διεγείροντας την υπερέκκριση αντιοξειδωτικών ενζύμων και επαναρρυθμίζει τον διαταραγμένο μεταβολισμό και την ανοσοποιητική κατάσταση του οργανισμού.

Ενα τεταρτο θελει μια κανατα (για την οικογενεια).Το ποτηρι σε πεντε λεφτα ειναι ετοιμο. Εμεις εχουμε και αυτη τη συσκευη :cool:.Βοηθαει στο:

Eντερο!καθαριζει και απολυμαινει τον οργανισμο απο βακτηρια και παθογενεις μικροοργανισμους.

Το οζων ειναι τοξικο οταν το αναπνεεις και γι΄αυτο οταν ειναι σε λειτουργια η συσκευη καλο ειναι να μην στεκεστε απο πανω.Δεν ειναι τοξικο οταν διαλυεται στο νερο.Αυτα.Για περισσοτερες πληροφοριες παρτε καποιο περιοδικο εναλλακτικων θεραπειων.Και γω απο εκει εμαθα πολλα πραγματα.

Γιατί δεν είναι τοξικό στο νερο; Τι είναι αυτό που το κάνει να "χάνει" την τοξικότητά του; Όζον είναι και όζον παραμένει!! Το μόνο που παθαίνει είναι....

Ο3 (οζον) ->Ο2 (οξυγόνο) +Ο (ρίζα οξυγόνου)

Ο + Ο -> Ο2 (γιατί οι ρίζες οξυγόνου έχουν ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ)

Επομένως ουστιαστικά η συσκευή παρέχει στο ποτήρι σας οξυγόνο. Κατά την παρασκευή των εν λόγω ... "εμπλουτισμένων" νερών..... μήπως δημιουργούνται φυσαλίδες; Αν ναι.... να γνωρίζετε πως είναι οξυγόνο.

Για να παραμείνει το όζον στο νερό και εμείς να το πιούμε (έστω πως έχει δηλαδή μεγαλύτερη διάρκεια ζωής) τότε το "εμπλουτισμένο" σε όζον νερό, δεν κρατάει δεσμευμένη αυτή την πόσότητα όζοντος, αλλά μέρος της θα επιστρέφεται στο περιβάλλον, άρα πάνω από το ποτήρι μας θα υπάρχουν αναθυμιάσεις όζοντος... άρα το εισπέουμε... άρα είναι τοξικό. Αυτό όμως ΔΕΝ νομίζω να συμβαίνει και ο λόγος είναι η ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ του εν λόγω μορίου!

Επίσης μια ερώτηση ακόμα προς αυτούς που έχουν τη συσκευεή... για την ορθή λειτουργία συστήνεται το νερό να πίνεται ΑΜΕΣΩΣ ή ΜΕΤΑ την πάροδο κάποιου χρονικού διαστήματος; (π.χ. μετά από 2-3 λεπτά);

Κατά τον καθαρισμό μολυσμένου νερού ή για καθαρό, πόσιμο νερό, μεταξύ άλλων, χρησιμοποιείται μια υψηλή συγκέντρωση όζοντος η οποία διοχετεύεται μέσα στο νερό.

Αυτό γίνεται κατά τη διαδικασία απολύμανσης του νερού και ΜΑΚΡΙΑ από το δικό μας το ποτήρι. Όχι πριν την άμεση κατανάλωση του. Επίσης χρησιμοποιείται και η αντίστοιχη διάταξη και προφυλάξεις. Και επιπλέον εχει το αρνητικό της μη μεγάλης διάρκειας δράσης. Δηλαδή λίγο μετά την οζονίωση οκ.. το νερό είναι απαλλαγμένο από βλαβερούς μικροοργανισμούς, αυτό όμως δε σημαίνει πως με την πάροδο του χρόνου και την έκθεση στις ατμοσφαιρικες συνθήκες δεν ξαναδημιουργούνται. Αυτός είναι και ο λόγος που δε χρησιμοποιείται σε ευρεία κλίμακα στη βιομηχανία. Για αυτό προτιμάται και η χλωρίωση του πόσιμου νερού μας.

Και κάτι ακόμα....

αναζητείστε πληροφορίες για χημεία σε χημικά συγγράμματα.... και όχι σε άλλους κλάδους. Γιατί ο καθένας καταλαβαίνει αυτό που θέλει να καταλάβει και παραποιούνται οι πληροφορίες σε μεγάλο βαθμό! Επίσεις πιστεύω πως μερικοί μπροστά στο κέρδος λένε μισές πληροφορίες... Και την πατάμε όλοι .. γιατί δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας να ξέρει χημεία σε τέτοιο βαθμό!

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Επιπλέον, το όζον στο νερό, καταστρέφει μικροοργανισμους. Γιατί πιστεύετε πως σε επαφή με το σώμα μας θα επιλέξει το βλαβερό για μας μόριο, ένωση, κύτταρο κτλ... και όχι και το χρήσιμο δικό μας; Οι ρίζες είναι δραστικότατες και δεν εμφανίζουν εκλεκτικότητα, χτυπάνε όπου βρουν!

Διαφημίσεις

Το νερο πινετε αμεσως μολις τελειωσει η συσκευη. Εγω προσωπικα πιστεψα σε αυτα που λενε για την συσκευη γιατι το ειδα και σε σοβαρα περιοδικα. Την εχει και ο αδελφος μου και μου ειπε οτι δοκιμασε την συσκευη στα δοντια του (χωρις την πετρα που εχει και χωρις να εισπνευσει για δευτερολεπτα) που ειχε αιμα καθε φορα και ειδε αποτελεσματα απο την επομενη μερα.

alcyon μπορει να εχεις δικιο σε ολα αυτα που λες, ομως ρε συ με αυτο το σκεπτικο δεν πρεπει να περνουμε τιποτε και απο φαρμακα γιατι οι ιδιοι οι γιατροι τρομαζουν απο αυτα που μπορουν να προκαλεσουν.Τουλαχιστον αυτο το πολυ πολυ να μην σου κανει τιποτα...δεν θα σου κανει ομως κακο. Αυτο που λεει ο Φικιωρης ας πουμε για το κλισμα στην αρχη το γελουσα ομως ισχυει οτι με το κλισμα φευγουν πολλες απο τις τοξινες του οργανισμου.

Και με την αλοη πολλοι ειναι δυσπιστοι ομως ο αντρας μου που εχει προβλημα με το εντερο και την χρησιμοποιουμε συνεχως, εχει δει αποτελεσματα!δεν μιλαω για την ευεξια που νιωθεις...

Κατανοώ τον τρόπο που το λες, αλλά διαφωνώ! :D

Γιατί τα φάρμακα... είναι σε συγκεκριμένη δοσολογία, μετά από εκτεταμένες έρευνες (και πάλι ... σκέψου πόσα αποσύρονται λόγω ανεπιθύμητων ενεργειών). Θέλουν χρόνια για να εγκριθούν και περνάνε από ελέγχους. Επίσης συνταγογραφούνται από τους γιατρούς μόνο όταν τα θετικά τους αντισταθμίζουν τις παρενέργειές τους.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα υπόσχεται θεραπεία, και απαλλαγή από προβλήματα υγείας. Θα έπρεπε λοιπόν να έχει έγκριση από τον ΕΟΦ... τουλάχιστον!!!! Έχει;;;

Επίσης ο καθένας δεν μπορεί να βγαίνει και "ελαφρά τη καρδία" να υπόσχεται θεραπεία κτλ κτλ. Είναι παραπληροφόρηση χειρίστου είδους! Άλλο η γειτόνισσα που μας λέει για κάποιο ματζούνι και άλλο να εκμεταλλεύεται ένας την ιδιότητά του και να προωθεί πράγματα αμφιβόλου ποιότητας. Το θεωρώ τουλάχιστον ανεύθυνο.

Όσο για τα θετικά αποτελέσματα.... πιστεύω πως είναι πιο πιθανό να νομίζουμε πως βλέπουμε κάποια βελτίωση γιατί έτσι θέλουμε να πιστεύουμε. Μπορεί να ακούγονται λίγο σκληρά αυτά που λέω... αλλά από το επιστημονικό κομμάτι .... η εν λόγω συσκευή ΔΕΝ με πειθει.

Για να πειστώ και να το δεχθώ, θέλω έγκυρες αναφορές σε άρθρα επιστημονικών περιοδικών και όχι ποικίλης ύλης και ευρείας κυκλοφορίας. Να τα δω, να τα μελετήσω και τότε οκ! Αλλιώς θα επιμένω και θα το λέω είναι κοροϊδία!

Συγνώμη αν στενοχωρώ κάποιους.... αλλά δε μπορώ να αφήσω ασχολίαστη τη στάση του προωθητή (δεν ξέρω το όνομα του κυρίου που διαφημίζει αυτή τη συσκευή στην τηλεόραση) μιας τέτοιας ιδέας.

Φυσικά δεν έχω τίποτα ενάντια στον καθένα από τον κόσμο που τον ακούει και είτε αγοράζει τη συσκευή είτε όχι. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. :wink:

Για τα φαρμακα διαφωνω παντελως.Εδω στην Ελλαδα μας δινουν φαρμακα που στο εξωτερικο εχουν απαγορευτει εδω και χρονια!Οσο για τους ελεγχους που περνανε, παιζονται πολλα παιχνιδια πανω στο πια θα εχουν εγκριση και πια οχι. Παρολα αυτα το μηχανημα εχει εγκριση nsf αν και προσωπικα δινω λιγη σημασια στις εγκρισεις!

Το θεμα της βελτιωσης το βλεπουμε γιατι ετσι θελουμε να πιστευουμε?και ετσι να ειναι...ας χω εγω βελτιωσει και ας ειναι και απο ματζουνια!δεν θα παθω κανενα κακο. Πολυ το αναλυσαμε το θεμα.Ολοι εχουμε μυαλο,ειμαστε πανω απο 18...οποτε ας κανει και ας παρει ο καθενας οτι θελει!την ενεσουλα μου! :lol:

Για τα φαρμακα διαφωνω παντελως.Εδω στην Ελλαδα μας δινουν φαρμακα που στο εξωτερικο εχουν απαγορευτει εδω και χρονια!Οσο για τους ελεγχους που περνανε, παιζονται πολλα παιχνιδια πανω στο πια θα εχουν εγκριση και πια οχι. Παρολα αυτα το μηχανημα εχει εγκριση nsf αν και προσωπικα δινω λιγη σημασια στις εγκρισεις!

Το θεμα της βελτιωσης το βλεπουμε γιατι ετσι θελουμε να πιστευουμε?και ετσι να ειναι...ας χω εγω βελτιωσει και ας ειναι και απο ματζουνια!δεν θα παθω κανενα κακο. Πολυ το αναλυσαμε το θεμα.Ολοι εχουμε μυαλο,ειμαστε πανω απο 18...οποτε ας κανει και ας παρει ο καθενας οτι θελει!την ενεσουλα μου! :lol:

1. nsf = ????

2. Το οτι δε γνωρίζουμε τις αρνητικές επιπτώσεις δεν πάει να πει πως αυτές απουσιάζουν.

3. Η τοξικότητα είναι δεδομένη για το όζον στους ζωντανούς οργανισμούς.

4. Τα αποτελέσματα δεν είναι απαραίτητα άμεσα. Και συνήθως τείνουμε να υποτιμούμε και να κλείνουμε τα μάτια σε μακροπρόθεσμους κινδύνους.

5. Πρέπει να ακούγονται και οι δύο απόψεις.

Αυτά... φιλικά! :wink:

Συμφωνω οτι πρεπει να ακουγονται οι αποψεις ολων. :wink:

Απλα δεν θελω να φανει οτι θελω να παρει καποια την συσκευη.Δεν με νοιαζει.Εγω ειμαι ευχαριστημενη.Οποιος ενδιαφερετε ψαχνει.Και εγω πριν την παρω αυτο εκανα.

Συμφωνω οτι πρεπει να ακουγονται οι αποψεις ολων. :wink:

Απλα δεν θελω να φανει οτι θελω να παρει καποια την συσκευη.Δεν με νοιαζει.Εγω ειμαι ευχαριστημενη.Οποιος ενδιαφερετε ψαχνει.Και εγω πριν την παρω αυτο εκανα.

Εδώ θα συμφωνήσω! :wink::D

ok τώρα θορυβήθηκα.

Να σε ρωτήσω κάτι?

Σήμερα το απόγευμα στην συγκέντρωση που έχει το parents στην πισίνα που καθαρίζεται με όζον, δηλαδή είναι επικίνδυνα?

Ήθελα πολύ να πάω, αλλά είναι πολύ μακριά και η ώρα δεν με βολεύει.

Σκόπευα να πάω να ρίξω μια ματιά ούτως ή άλλως γιατί ενδιαφέρομαι για κολυμβητήριοα για την μικρή αλλά έτσι όπως το περιγράφεις ανησύχησα.

Επίσης ο άντρας μου που πάσχει από σοβαρό αυχενικό και έπεφτε κάτω στην κυριολεξία από τις ζαλάδες και τους πόνους, έκανε ενέσεις όζοντος σε συνδυασμό με μαλάξεις και βρήκε την υγεία του, όταν τα τελευταία χρόνια κάνενα φάρμακο και καμία θεραπεία δεν τους έφερνε το παραμικρό αποτέλεσμα.

ok τώρα θορυβήθηκα.

Να σε ρωτήσω κάτι?

Σήμερα το απόγευμα στην συγκέντρωση που έχει το parents στην πισίνα που καθαρίζεται με όζον, δηλαδή είναι επικίνδυνα?

Ήθελα πολύ να πάω, αλλά είναι πολύ μακριά και η ώρα δεν με βολεύει.

Σκόπευα να πάω να ρίξω μια ματιά ούτως ή άλλως γιατί ενδιαφέρομαι για κολυμβητήριοα για την μικρή αλλά έτσι όπως το περιγράφεις ανησύχησα.

Επίσης ο άντρας μου που πάσχει από σοβαρό αυχενικό και έπεφτε κάτω στην κυριολεξία από τις ζαλάδες και τους πόνους, έκανε ενέσεις όζοντος σε συνδυασμό με μαλάξεις και βρήκε την υγεία του, όταν τα τελευταία χρόνια κάνενα φάρμακο και καμία θεραπεία δεν τους έφερνε το παραμικρό αποτέλεσμα.

Οζονίωση του νερού γίνεται για καθαρισμό. Είναι ένας από τους τρόπους καθαρισμού του νερού και ακολουθείται συγκεκριμένη διαδικασία. Ακριβώς την τοξικότητα του όζοντος εκμεταλλευόμαστε για να γίνει ο καθαρισμός και τη μικρή διάρκεια ζωής του οπότε αποφεύγονται ανεπιθύμητες ενέργειες. Δεν το πίνουμε! :wink:

Ήξερα για χλωριωμένες πισίνες, δεν έτυχε ποτέ να βρεθώ σε οζονιωμένες πισίνες. Η μέθοδος προσωπικά πιστεύω πως είναι καλύτερη σε σχέση με τη χλωρίωση, για τέτοιες εφαρμογές.

Φαντάζομαι πως τις ενέσεις (τις οποίες δεν έχει τύχει να ξανακούσω) τις έχει συνταγογραφήσει κάποιος γιατρός, και γίνονται με κάποια δοσολογία και όχι συνέχεια και σε μακροχρόνια βάση. Συνήθως ένα φάρμακο πρέπει να μας δίνει περισσότερα θετικά παρά αρνητικά για να το πάρουμε.

Η αρνητική μου στάση βρίσκεται συγκεκριμένα στην κατανάλωση οζονιωμένου νερού με μια συσκευή που δεν έχει έκριση από τον εόφ και υπόσχεται θεραπεία. Αν έλεγε πως .. με αυτή τη διάταξη καθαρίζουμε το νερό από μικροοργανισμούς τότε οκ. Όχι όμως να λέει πως αν πινεις αυτό το νερό θεραπεύεσαι. Εκεί αντιδρώ. Δεν είναι φάρμκακο!! Τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που εμφανίζεται!!!

A! μιλάμε μόνο για πόσιμο................... γιατί προς στιγμή κατάλαβα λάθος και πανικοβλήθηκα.

Γιατρός ήταν αυτός που έκανε τις ενέσεις στον άντρα μου (στην πλάτη κοντά στον αυχένα, τουλάχιστον είχε τα πτυχία του σε κορνίζες στον τοίχο, δεν νομίζω να ήταν ψεύτικα.

Και τις ενέσεις τις έκανε για κάποιο χρονικό διάστημα (μαζί με τις μαλάξεις) μέχρι που σταματήσανε οι έντονοι πόνοι και οι ζαλάδες και μπόρεσε να σταθεί στα πόδια του.

Βέβαια το πρόβλημα δεν εξαλείφθηκε, ούτε αυτός μας είπε ότι θα γίνει πλήρως καλά.

Αλλά από τότε (6-7 χρόνια) δεν τον έχει ξαναπιάσει αυτό το μαύρο χάλι να μην μπορεί να κουνηθεί από το κρεβάτι.

Πάντως ακόμα είμαι θορυβημένη γιατί σκέφτομαι ότι τι πόσιμο, τι ένεση. 'Και με τις 2 αυτές ενέργεις πάλι δεν βάζεις όζον στον οργανισμό σου ? Λες να κάναμε χοντρή μα..........?

Αλλά και πάλι αν αυτές οι μέθοδοι ενέσεις, νερά κλπ (το νερό ούτε εγώ το εμπιστεύομαι να πω την μαύρη αλήθεια) ήταν αποδεδειγμένα βλαβερά και τοξικά, δεν θα τους έκοβε ο ΕΟΦ τα οπίσθια (μη το πω αλλιώς)

Πωπω ρε alcyon φωτιά που μ'αναψες ... αυτό θα σκέφτομαι τώρα συνεχώς και που να το ψάξω αυτό με τις ενέσεις...............

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...