Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δεν θέλει γάλα...

Recommended Posts

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ!Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΝΕΤΕ 5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΡΕΜΕΣ,ΟΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΕΙ!!!!!!! :cry:

ΒΑΙΒΕΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΥΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ!!!ΕΣΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΗ ΑΘΕΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΥΡΕΤΟ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:lol::lol::lol:

ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!!!

ΑΥΤΑ.......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 76
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΧ Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβήμα

ενώ έπινε άνετα 200μλ ανα γευμα τώρα τρώει 100 με το ζόρι :cry:

ρώτησα τον παιδίατρο μου είπε εφ' όσον δεν κάνει πυρετο και δεν γκρινιάζει να μην ανησυχώ για τυχόν ουρολοίμωξη!!!αλλά εγώ στεναχωριέμαι!

τον άλλο μήνα αρχίζουμε κρέμες, μήπως έχει βαρεθεί το γάλα ?

αλήθεια εξέταση ουρωλοίμωξης πως γίνεται στα μωρά ?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...