Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δεν θέλει γάλα...

Recommended Posts

Στέλλα ο Χαρης το εχει κανει δυο φορες αυτο..

Κρατησε περιπου κανα 10ημερο καθε φορα.. Την μια συνεπεσε με τον καυσωνα, την άλλη που ηταν αρρωστος. Και τις δυο το ξεπερασαμε επιτυχως.. και γω ειχα αγχωθει παρα πολυ αλλα τελικα αποδεικτηκε οτι κακως αγχωθηκα. Δεν υπηρχε λογος. Το παιδι τωρα πινει κανονικα και με το παραπανω. Απλα καθε φορα που το κανει δινε της λιγο χρονο.

Αυτό θα κάνω!Σ'ευχαριστώ πολύ! :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 76
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στελλα μου τωρα το ειδα το τοπικ.Κι εμεις το περασαμε πριν απο δυο βδομαδες περιπου.Υπηρξαν βραδια που ηπιε μονο 30-40 γρ!!! :shock:

Οταν πηρα την παιδιατρο μου ειπε να μην ανησυχω και να μην τον πιεζω καθολου και θα επανελθει μονος του.Οντως μετα απο 10 μερες πινει παλι καλα.Βεβαια δεν κατεβαζει τα 270 οπως πριν να πω την αληθεια αλλα πινει τουλαχιστον 150-200γρ.

bxBwp2.png EgDTp2.png

Στελλα μου τωρα το ειδα το τοπικ.Κι εμεις το περασαμε πριν απο δυο βδομαδες περιπου.Υπηρξαν βραδια που ηπιε μονο 30-40 γρ!!! :shock:

Οταν πηρα την παιδιατρο μου ειπε να μην ανησυχω και να μην τον πιεζω καθολου και θα επανελθει μονος του.Οντως μετα απο 10 μερες πινει παλι καλα.Βεβαια δεν κατεβαζει τα 270 οπως πριν να πω την αληθεια αλλα πινει τουλαχιστον 150-200γρ.

Εχθές είπιε 30 γραμμάρια μόνο,αλλά την τάισα αργότερα κοιμισμένη και είπιε 150(ευτυχώς) και ηρέμησα λίγο... :D

Όταν άρχισα μέσα στην ημέρα να δίνω στον γιό μου κανονικό φαγητό (φρουτόκρεμα το πρωϊ, κρεατόσουπα-κοτόσουπα το μεσημέρι, γιαούρτι-κρέμα το απόγευμα), αναγκαστικά τα ωράρια του φαγητού του μπήκαν σε ένα κανονικό πρόγραμμα. Mε αποτέλεσμα το βραδυνό του γάλα να του το δίνω πριν κοιμηθεί κατά τις 9:30. Tότε είναι που άρχισε να μην το πολυθέλει. Aπό τα 250γρ. που έπινε πριν, άρχισε να πίνει 150-170γρ το πολύ. Kάποια βράδια ήπιε 30-50γρ μόνο! Mε αποτέλεσμα φυσικά να ξυπνάει μέσα στα άγρια χαράματα ξελιγομένος απ'την πείνα.

Tελικά το κόλπο ήταν και είναι ένα! Mε εγγυημένα αποτελέσματα!

Πρώτα τον κοιμίζω και αφού κοιμηθεί βαθιά κανά 20λεπτο, τότε του το δίνω και το πίνει όλο!

Aυτό φυσικά δεν πιάνει σε όλα τα παιδιά, αλλά όλο και σε κάποιο θα πιάσει! Δοκιμάστε το!

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Το ιδιο ακριβως προβλημα εχω κι εγω. Η παιδατρος ομως μου ειπε οτι απαγορευεται δια ροπαλου να ταιζουμε το παιδι κοιμισμενο. Ετσι κι εγω την ψιλοξυπναω (χωρις πολλα πολλα) κατα τις 12, πινει το γαλα και ξανακοιμαται αμεσως. Επισης δεν κανει να τα ξυπναμε, αλλα τι να κανω; Πολλες φορες οταν ξυπναει μες στη νυχτα δεν κλαει αλλα κανει ω ω ω και εγω δεν την ακουω παντα και πιθανον να ξανακοιμηθει νηστικό το παιδι... Χειροτερο δεν ειναι αυτο;

Διαφημίσεις

Yπάρχουν μωρά που κοιμούντασι συνέχεια. Tί θα γίνει αν απαγορεύεται "δια ροπάλου" να τα ταϊζουμε κοιμισμένα; Θα τα αφήσουμε νηστικά; Bέβαια Jean, εσύ καλά κάνεις και ακούς την παιδίατρό σου, αν δεν ακούσεις αυτή τότε ποιόν;

O δικός μου πάντως τρώει κοιμισμένος από νεογέννητο και δεν έχει πάθει ποτέ τίποτα. Oύτε μου είπαν ποτέ οι παιδίατροι (έχω αλλάξει τον 1ο γιατρό) να μην τον ταίσω κοιμισμένο ή να μη τον ξυπνήσω για να φάει.

Nομίζω ότι το παιδί θα σου δείξει τον τρόπο που θέλει να φάει.

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Το ιδιο ακριβως προβλημα εχω κι εγω. Η παιδατρος ομως μου ειπε οτι απαγορευεται δια ροπαλου να ταιζουμε το παιδι κοιμισμενο. Ετσι κι εγω την ψιλοξυπναω (χωρις πολλα πολλα) κατα τις 12, πινει το γαλα και ξανακοιμαται αμεσως. Επισης δεν κανει να τα ξυπναμε, αλλα τι να κανω; Πολλες φορες οταν ξυπναει μες στη νυχτα δεν κλαει αλλα κανει ω ω ω και εγω δεν την ακουω παντα και πιθανον να ξανακοιμηθει νηστικό το παιδι... Χειροτερο δεν ειναι αυτο;

Η αδερφή μου που η δικιά της όταν ήταν μωρό δεν το ήθελε καθόλου το γάλα τί έπρεπε να κάνει τότε?Αναγκαστικά την τάιζε πάντα κοιμισμένη!Δεν γινόταν αλλιώς.Και εγώ το κάνω πλέον αυτό.

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΚΟΛΠΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ...

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΙΝΩ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗ. ΕΠΙΑΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Η ΠΟΝΗΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΚΙ ΕΚΛΑΙΓΕ.

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΩ? ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΝΕΡΟΦΙΔΑ, ΤΗΣ ΑΛΕΘΩ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΓΑΛΑ, ΤΗΣ ΔΙΝΩ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ (ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΝΕΙ) ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟ, ΠΙΝΕΙ 240 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ..

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΚΟΛΠΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ...

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΙΝΩ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗ. ΕΠΙΑΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Η ΠΟΝΗΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΚΙ ΕΚΛΑΙΓΕ.

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΩ? ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΝΕΡΟΦΙΔΑ, ΤΗΣ ΑΛΕΘΩ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΓΑΛΑ, ΤΗΣ ΔΙΝΩ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ (ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΝΕΙ) ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟ, ΠΙΝΕΙ 240 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ..

εμείς πάλι την ώρα που πάει να κοιμηθεί και τη στιγμή που χασμουριέται έχουμε από πάνω κρεμασμένο το κουτάλι με το γάλα ανακατεμένο με ρυζάλευρο, μπισκοτόκρεμα και 30 γρ. φρουτόκρεμα. Αν η αναλογία είναι σωστή πετυχαίνουμε τη σωστή ροή και πριν κλείσει το στώμα μπαίνει μέσα η μπουκιά χωρις να το καταλάβει.

Δοκιμάστε και θα με θυμηθείτε :) :)

Διαφημίσεις

ένα αστείο έκανα. Απλά μου φάνηκε πολύ αστεία όλη αυτή η προσπάθεια ταϊσματος.

Μάλλον πρέπει να τα κόψω τα ρημάδια γιατί μπορεί και να παρεξηγηθώ

Ίσως ακουγόμαστε κάπως αγχωμένες εμείς οι μανούλες αλλά πίστεψε δεν είναι πάντα αδικαιολόγητο το άγχος αυτό. Συνήθως οι πατεράδες είστε πιο χαλαροί στην αντιμετώπιση των καταστάσεων γιατί λείπετε αρκετές ώρες από το σπίτι. Πάντως πολλές φορές έχει τύχει να διαφωνήσουμε με τον άντρα μου για το τάισμα της μικρής, και εκείνος τα ίδια μου λέει, μην αγχώνεσαι κτλ κτλ αλλά όταν το αναλαμβάνει σε πληροφόρω γίνεται πιο αγχωτικός από μένα :lol::lol::lol:

1aLup3.png

BtUIp3.png

Εμενα παλι αν τον παρει ο υπνος με το μπιμπερο στο στομα μπορει να πιει λιγο αλλα μετα απο λιγη ωρα αφηνεται εντελως και δεν πινει καθολου.Οποτε κοιμισμενο να τον ταισω δεν γινεται με τιποτα!

bxBwp2.png EgDTp2.png

Εμενα παλι αν τον παρει ο υπνος με το μπιμπερο στο στομα μπορει να πιει λιγο αλλα μετα απο λιγη ωρα αφηνεται εντελως και δεν πινει καθολου.Οποτε κοιμισμενο να τον ταισω δεν γινεται με τιποτα!

:D:D:D

Διαφημίσεις

mimis ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΔΙΚΩ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟΦΑΓΟ ΠΑΙΔΙ!

ΑΜΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ "ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΙΟΛΑΣ" ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΑΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ...

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ

ΕΙΧΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΕΒΕΙ ΒΑΘΜΙΔΑ.. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ!

• 1 month later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM......ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΣΕΣ.............ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ Η ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 9 ΜΗΝΕΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑ 2 ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ , ΩΣΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ, Ο ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ-ΑΓΟΡΑΚΙΑ-ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ....ΕΠΙΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΙΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΓΑΛΑ.ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΕΛΙΓΩΜΕΝΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ''ΜΑΜ ΜΑΜ'' ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΑΛΑ!!!!Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ -ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΕΦΑΓΕ -ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΤΟ ΒΑΛΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ -2 ΜΟΝΟ ΜΕΖΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΦΤΥΝΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ!!!! :(ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ !!!!ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΓΑΛΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ!!ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΠΙΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΝΕΡΟ!!!!ΚΑΙ ΕΠΙΝΑ ΓΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ!!ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΕΒΑΠΟΡΕ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ......ΤΕΛΙΚΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΣΥΧΟ , ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ.....ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ.......ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..............:cry:

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ....ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ......ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Η ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ...........ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ.................ΜΙΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΜΑΜΑ ΕΙΜΑΙ........

Έλενα να σου ζήσουν τα μικρούλια σου!

Μην αγχώνεσαι πάνω απ'όλα! Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο αλλά με το να αγχωθείς δεν θα βγει τίποτα!

Μήπως έχει καμιά δυσανεξία στο γάλα και γι αυτό δεν το θέλει? Τα μωράκια πολλές φορές ξέρουν πολλά περισσότερα για το τι μπορούνα να φάνε και τι όχι.

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

καλημερα ssidi μου........ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου....απο την απελπισια μου , ειχα ανοιχτο το πσ εχθες μηπως μου απαντησει κανεις........βεβαια ο μικρουλης μου πεινασε κατα τις 12 - και τον ταισα .εφαγε 120 ml γαλα!!αναπαντεχο!!!!μετα απο 2 εβδομαδες περιπου......οσον αφορα την δυσανεξια στο γαλα , η παιδιατρος μας ειπε οτι κατι θα ειχε δειξει στο παρελθον.επισης θα ειχαμε διαρροιες και εμετους.ποτε!!δεν εχει κανει εμετο-ευτυχως!!!στο μεταξυ, μεχρι τους 5 μηνες επινε 250 ml νερο!!!μεσα σε 5 λεπτα!!

τουλαχιστον κατι ηπιε .....για να δουμε σημερα.εγω ειμαι στην δουλεια-τα κραταει μια κυρια, η οποια κι αυτη ανησυχει πολυ.ανυπομονω να παρω τηλ και να μου πει οτι κατι εφαγε........ :D

φιλια πολλα και σε ευχαριστω......

elena73, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΨΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΓΑΛΑ (ΟΧΙ ΖΕΣΤΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΔΙΨΑΣΕΙ..

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΙΣΤΑ ..

καλημερα !!!!!αχ loreen και να ηξερες τι εχω κανει!!νερο δεν πινει καθολου!!!μα καθολου!!ο δευτερος μπορει να πιει 250 ml νερο και στο καπακι το γαλα του αλλα αυτος με τιποτα νερο!!απο μωρο!!εγω δεν πινω νερο καθολου!! :oops: μπισκοτα ακομα δεν μπορω να δωσω ....ειναι πολυ μικρα ......εχθες το απογευμα εδωσα ζεστο γαλα στο μπιμπερο -4 διαφορετικες μαρκες δοκιμασα - κρυο γαλα επισης στο μπιμπερο τις 4 μαρκες , γαλα στο ποτηρακι του.....με τιποτα!!!!αλλα τελικα το βραδακι οπως σας ειπα κατι ηπιαμε :D για να δουμε......παντως τα μωρα πια δεν μπορεις να τα κοροιδεψεις με τιποτα!!αυτο καταλαβα!!!

ειναι κριμα να κοψει το γαλα απο τοσο μωρο....κι εγω η δυστυχη επινα τοσο γαλα στην εγκυμοσυνη μου............ :)

μολις μιλησα με την κυρια και μου ειπε οτι εφαγε 170 ml μονορουφι!!! :D λετε να παμε καλυτερα τελικα???να ηταν κατι παροδικο????

το ευχομαι.........το μυαλο μου ειναι σπιτι με τα ζουζουνια μου και το σωμα ειναι στο γραφειο... :( θα σας ενημερωσω για ο,τι νεοτερο........ευχαριστω για το ενδιαφερον γλυκες μαμαδες!!!

καλημερα !!!ειμαι πολυ στεναχωρημενη!! :( τελικα ο μικρος μου-ο αλεξανδρος, παλι δεν εφαγε το βραδυ!!γουλια!!!!μα δεν πειναει????

αφου τωρα εχω αγωνια.......θελω να παρω σπιτι να μαθω απο την κυρια αν εφαγε......απο εχθες το απογευμα 6 η ωρα που εφαγε την φαριν λακτε το εκλεισε το στομα!!! :cry: ας ελπισουμε να το ξεπερασουμε γρηγορα.......το ξερω οτι ειμαι λιγο υπερβολικη αλλα ...........

αφηστε που τωρα και ο δευτερος διδυμος -ο γιωργακης μου -το μειωσε κι αυτος !!!150 με το ζορι!!!!!

μην δεν ακολουθησει τον αδελφο του!!!!!!! :cry: για ο,τι νεοτερο θα σας πω.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...