Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δύο σάκοι-ένα έμβρυο!! Σας έχει τύχει;;

danel

Recommended Posts

εμεις πιστευαμε οτι θα ειναι διδυμα καιρο πριν την τοτε επαφη! και ηρθαν, αλλα εμεινε 1... ισως να ηταν για καλο οπως ηρθαν τα πραγματα... παντως μαλλον με βλεπω και για 3ο... σε λιγα χρονια...

me and my men...

Διαφημίσεις

• 2 χρόνια μετά...

Χθες επισκεφτηκα τον γυναικολογο και διαπιστωσε 2 σακους.Ειναι η 6 βδομαδα και καρδια δεν ακουστηκε ακομη ...οταν το ειπα στον αντρα μου φρικαρε και θελει αν οντως ισχυει να κρατησουμε μονο το 1 !!!!!!! με εχει στενοχωρησει ολο αυτο και κλαιω ολη μερα!!!!!! πως να σκοτωσω το 1 απο τα 2 αν οντως ειναι 2 ???? τι επιπτωση μπορει να εχει αυτο στον οργανισμο μου και στο αλλο μωρο?????θελω και τα δυο παιδια μου (αν ειναι οντως 2 )...τι θα κανω....

Χθες επισκεφτηκα τον γυναικολογο και διαπιστωσε 2 σακους.Ειναι η 6 βδομαδα και καρδια δεν ακουστηκε ακομη ...οταν το ειπα στον αντρα μου φρικαρε και θελει αν οντως ισχυει να κρατησουμε μονο το 1 !!!!!!! με εχει στενοχωρησει ολο αυτο και κλαιω ολη μερα!!!!!! πως να σκοτωσω το 1 απο τα 2 αν οντως ειναι 2 ???? τι επιπτωση μπορει να εχει αυτο στον οργανισμο μου και στο αλλο μωρο?????θελω και τα δυο παιδια μου (αν ειναι οντως 2 )...τι θα κανω....

Εγω νομιζω οτι ο αντρας σου επαθε απλα σοκ...και οταν ηρεμησει θα χαρει κι αυτος παρα πολυ...Κανενα μωρο δεν θα σκοτωσεις..

Έλα δεν θέλω να ακούω βλακείες...εννοείται θα κρατήσεις και τα 2 μωρά.Τι θα πει θα κρατήσουμε μόνο το ένα?Θα συμφωνήσω με την gavramid ότι ο άντρας σου έπαθε απλά σοκ και για αυτό τα λέει αυτά.Σκέψου ότι αν μπεις σε αυτή τη διαδικασία κινδυνεύει όλη η εγκυμοσύνη σου!!!Δεν είναι αστεία αυτά.Και στην τελική πρέπει να πετάς στα σύννεφα που με την μια έπιασες 2 παιδιά.Με ένα σμπάρο 2 τριγώνια που λένε!Μια εγκυμοσύνη-2 μωρά.Τι ευτυχία!

o30Sp3.png

cZW4p3.png

Διαφημίσεις

Θα κάνεις αυτό που θέλεις εσύ γιατι συμβαίνει στο σώμα σου και εσύ θα κυοφορήσεις για εννέα μήνες τα μωρά.Αν θέλεις να κρατήσεις το δεύτερο μην μπεις στη διαδικασία να έχεις τύψεις για μια ολόκληρη ζωή.Δεν θα μπορείς να κοιτάξεις το παιδί σου χωρίς να σκεφτείς τη δεύτερη ψυχούλα με την οποία ξεκίνησαν μαζί.Ο άντρας σου είναι πανικοβλημένος από τις μεγάλες ανάγκες που φαντάζεται πως έχουν τα δίδυμα.Τα δικά μου διδυμάκια είναι 20 ημερών. Έχουμε βοήθεια από πολλές πλευρές κι όμως τρέχουμε όλη μέρα γιατι θέλουμε να περνάνε όλα από τα χέρια μας. Το έχω πει και σε άλλο ποστ,δεν μπορώ να φανταστώ την Μπέμπα χωρίς τον Μπέμπη και το αντίστροφο.Ούτε την μεγάλη μου κόρη χωρίς τα δίδυμα αδερφάκια της. Έχουν υπέρογκες ανάγκες,η κούραση είναι τεράστια και πολλές φορές μέσα στη μέρα κουτουλάω απ'τη νύστα αλλά...δεν το αλάζω με τίποτα!Τα παιδιά μου είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί! Πραγματικά σου εύχομαι να έχεις διδυμάκια.Είναι κάτι διαφορετικό.

[/url]

• 4 χρόνια μετά...

Μετα από 5 χρόνια επαναφέρω το θέμα.. ηθελα να ρωτήσω αν ξέρετε ανάλογη περίπτωση που εμφανίστηκαν δύο σάκοι, ενας σακος μεγάλος με έμβρυο με καρδιακή λειτουργία και ένας άλλος μικρούλης στο 1/3 του πρώτου με έμβρυο χωρίς όμως παλμό, που να εξελίχθηκε εν τέλει και εκείνο και με τι συνέπειες?? επίσης αν μιλάμε για απορρόφηση του μικρού σάκου πως γίνεται?? σαν αποβολή με αίμα?????

Μετα από 5 χρόνια επαναφέρω το θέμα.. ηθελα να ρωτήσω αν ξέρετε ανάλογη περίπτωση που εμφανίστηκαν δύο σάκοι, ενας σακος μεγάλος με έμβρυο με καρδιακή λειτουργία και ένας άλλος μικρούλης στο 1/3 του πρώτου με έμβρυο χωρίς όμως παλμό, που να εξελίχθηκε εν τέλει και εκείνο και με τι συνέπειες?? επίσης αν μιλάμε για απορρόφηση του μικρού σάκου πως γίνεται?? σαν αποβολή με αίμα?????

Στην δική μου περίπτωση υπήρχαν δύο σάκοι, ένας μεγάλος (με έβρυο και καρδιακή λειτουργία ) και ένας μικρός (με εμβρυικά στοιχεία χωρίς όμως καρδιακή λειτουργία) ο μικρός σταμάτησε να προχωράει στην 7 εβδομάδα, ο μεγάλος συνέχισε και πλέον έχω το μωρό μου.

Για να μην σε αγχώσω εμένα ο γιατρός μου από την αρχή μου είχε πει πως είναι δύσκολο να προχωρήσει ο μικρός σάκος καθώς ήταν πολύ πίσω σε ανάπτυξη.

Στην δική μου περίπτωση υπήρχαν δύο σάκοι, ένας μεγάλος (με έβρυο και καρδιακή λειτουργία ) και ένας μικρός (με εμβρυικά στοιχεία χωρίς όμως καρδιακή λειτουργία) ο μικρός σταμάτησε να προχωράει στην 7 εβδομάδα, ο μεγάλος συνέχισε και πλέον έχω το μωρό μου.

Για να μην σε αγχώσω εμένα ο γιατρός μου από την αρχή μου είχε πει πως είναι δύσκολο να προχωρήσει ο μικρός σάκος καθώς ήταν πολύ πίσω σε ανάπτυξη.

σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! ακριβως ίδια περίπτωση και τώρα περιμένω να ξαναπάω να δω τι απέγινε! και εμενα ο γιατρός δεν έδωσε ελπίδες. πως έγινε η απορρόφηση θυμάσαι?? είδες κάποιο αίμα?? Να σου ζήσει το παιδάκι σου!!!!

σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! ακριβως ίδια περίπτωση και τώρα περιμένω να ξαναπάω να δω τι απέγινε! και εμενα ο γιατρός δεν έδωσε ελπίδες. πως έγινε η απορρόφηση θυμάσαι?? είδες κάποιο αίμα?? Να σου ζήσει το παιδάκι σου!!!!

Eγώ είχα αίμα, ο μεγάλος σάκος όμως προχώρησε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ να είσαι καλά, και εσύ να έχεις μία όμορφη εγκυμοσύνη.

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

νομίζω άμα δω αίμα θα φρικάρω.. το μόνο που μου μένει είναι υπομονή μέχρι να πάω σε μια εβδομάδα στο γιατρό! μέχρι τότε ελπίζω να κυλήσει ομαλά!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

νομίζω άμα δω αίμα θα φρικάρω.. το μόνο που μου μένει είναι υπομονή μέχρι να πάω σε μια εβδομάδα στο γιατρό! μέχρι τότε ελπίζω να κυλήσει ομαλά!!

Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα πάνε καλά!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...