Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εμβόλιο γαστρεντερίτιδας

mel

Recommended Posts

• 5 months later...

Διαφημίσεις

ειναι για τον ιο rota(ροταιος,ενας ιος γαστρεντεριτιδας)και γινεται η πρωτη δοση στους 2 μηνες και ακολουθουν αλλες 2 δοσεις.ειναι ποσιμο και δεν ανηκει στα υποχρεωτικα εμβολια.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Εμεις δυστυχως περασαμε γαστρεντεριτιδα και μειναμε στην κλινινη 2 βραδυα με ορους!!!:( Ηταν οτι χειροτερο να βλεπεις το μωρακι σου να ποναει, να υποφερει απο εμετους και βελονες στα χερια!!!!:cry:

Αν μου ελεγαν να του κανω εμβολιο για να μην το περασει ολο αυτο με 1000 θα το κανα!!

Χθεσ βγηκαμε απο την κλινικη...πινουμε -με το ζορι-120 μλ γαλα τωρα αντι για 180 που πιναμε πριν...και ανησυχω...

Ελπιζω σε καμια βδομαδα να επανελθει το αγγελακι μου...!

line_m121_beg_41_time_1262667600_text_ef20ece9eaf1fcf220eceff520f0f1dfe3eae7f0e1f220e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

ξερετε τι μπορει να προκαλέσει το ροταριχ?

τι φοβούνται δηλαδή και το απέσυραν?

ο παιδιατρος μας το εκανε στις 19/4.

δεν ειχα ακουσει τιποτα..

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Βρηκαν οτι εχει μεσα ξενο dna ζωων (που δεν εχει καμμια δουλεια) κι επισης εναν αλλο ιο (που επισης δεν εχει καμμια δουλεια) καπου υπαρχει σχετικο τοπικ και ειχα βαλει λινκ.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=57430

The FDA Shuts Down Common Infant Vaccine After Startling Discovery

“U.S. federal health authorities recommended … that doctors suspend using Rotarix, one of two vaccines licensed in the U.S. against rotavirus, saying the vaccine is contaminated with material from a pig virus,” CNN reports.

The Rotarix vaccine, which is made by GlaxoSmithKline and was approved by the FDA in 2008, has already been given to about 1 million U.S. children along with 30 million worldwide. The vaccine was found to contain DNA from porcine circovirus 1.

“The FDA learned about the contamination after an academic research team using a novel technique to look for viruses in a range of vaccines found the material in GlaxoSmithKline's product and told the company,” FDA Commissioner Dr. Margaret Hamburg told CNN.

Sources:

CNN March 22, 2010

http://articles.mercola.com/sites/ar...pig-virus.aspx

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Βρηκαν οτι εχει μεσα ξενο dna ζωων (που δεν εχει καμμια δουλεια) κι επισης εναν αλλο ιο (που επισης δεν εχει καμμια δουλεια) καπου υπαρχει σχετικο τοπικ και ειχα βαλει λινκ.

το εχω καταλαβει αυτο.

τις παρενεργειες του ιού PCV-1(τηματα dna χειρων) δεν βρισκω πουθενα..

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

• 3 εβδομάδες μετά...
το εχω καταλαβει αυτο.

τις παρενεργειες του ιού PCV-1(τηματα dna χειρων) δεν βρισκω πουθενα..

Σχετικα με αυτο που ρωτας υπαρχει αναφορα εδω......(βεβαια αφορα τα γουρουνακια γιατι ειναι ιος που χτυπαει αυτα, τι κανει στους ανρθωπους θα το μαθουμε συντομα ετσι οπως μας καταντησαν πειραματοζωα)

The "Vaccine Shock" of the Year

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/06/01/barbara-loe-fisher-may-21-interview.aspx

Και συγκεκριμενα δες εδω....

PCV1 is a pig virus that does not appear to cause any clinical disease in pigs or humans.

There is, however, another virus called porcine circovirus 2 (PCV2). This is a DEADLY pig virus that causes very severe disease in infant pigs, including:

* Wasting and failure to thrive

* Immune suppression

* Respiratory problems

* Kidney, brain and reproductive problems

* Death

Διαφημίσεις

• 5 months later...

πηγαμε εχθες στον παιδιατρο κ μας ειπε οτι βγηκε το καινουριο εμβολιο κατα της γαστρεντεριτιδας το οποιο δεν ειναι υποχρεωτικο αλλα πρεπει αν θελουμε να το κανει να γινει μεχρι την 6η εβδομαδα(δε καταλαβα για πιο λογο)

το εχει κανει καμια απο εσας?δεν ειναι λεει σε ενεση αλλα σε σιροπι.μου εδωσε ενα ενημερωτικο χαρτι κ γραφει οτι εχει καποιες παρενεργειες οπως γκρινια υπνηλια αλλα λεει κ για εμετους η διαροιες μεχρι κ 20 φορες σε μια μερα:confused::confused::confused: ειναι δυνατον?? αν εινα να κανει 10 η 20 φορες διαροια θα παθει αφυδατωση το μωρο!

Στο μεγαλο μου γιο το ειχα κανει.Και τις δυο δοσεις.Ευτυχως δεν ειχε καμια περενεργεια.

Τωρα στα διδυμα ο ιδιος παιδιατρος μου ειπε να μην τους το κανω επειδη παρακολουθησε καποια συνεδρια κ ειναι αρκετες οι παρενεργειες και γι αυτο δεν εχει παρει εγκριση ακομη.Και δεν τους το εκανα.Απλα επειδη ηταν ο ιδιος παιδιατρος προτιμησα να μην το κανω.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

αχ δε ξερω ειμαι σε μεγαλο διλλημα!επειδη ο γιος μου οταν ηταν 2.5 μηνων κολλησε γαστρεντεριτιδα απο την μεγαλη κ τον κρατησαν 3 μερες νοσοκομειο με ορους κ τετοια ειχε χασει σχεδον 1 κιλο!μεχρι να συνελθει περασε 1 μηνας και κατι!φοβαμαι μη γινει το ιδιο κ με την μπεμπα.αλλα απο την αλλη φοβαμαι κ τις παρενεργειες!δε ξερω που να ψαξω να τις βρω αναλυτικα.κ το χαρτι που εδωσε ο γιατρος αναφερει μονο πυρετο διαροιες εμετο κ γκρινια!αποκλειεται να ειναι μονο αυτες...φοβαμαι μην εχει κ αλλες που βγαινουν αργοτερα!

Dimitra ontos mexri tin 6i week to kanoun, gia na exei ta kalitera apotelesmata. emas edo USA einai ipoxreotiko, alla eixe perasei i 6i vdomada kai den to kanane. gia parenergeies pigaine http://www.emea.eu, bale to onoma tou emboliou kai des ti tha sou vgalei. EMEA einai o evropaikos EOF

Sorry gia ta greeklish, provlima sto pc :evil:

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Διαφημίσεις

το τελος με τρομαξε που λεει οτι πρεπει να παρακολουθουμε 3 μερες το μωρο για απνοια:confused::confused:

βεβαια λεει σε περιπτωση που ειχε κ πριν προβλημα απνοιας αλλα κ που ξερουμε τι γινεται?εντωμεταξυ δε ξερω αν πω κοτσανα αλλα η μπεμα επειδη γεννηθηκε με το λωρο τυλιγμενη ηταν μωβ κ δεν εκλαψε αμεσως,την πηραν κ της εδωσαν οξυγονο για λιγα λεπτα.εχει σχεση αυτο???φοβαμαι να το κανω:confused:

το τελος με τρομαξε που λεει οτι πρεπει να παρακολουθουμε 3 μερες το μωρο για απνοια:confused::confused:

βεβαια λεει σε περιπτωση που ειχε κ πριν προβλημα απνοιας αλλα κ που ξερουμε τι γινεται?εντωμεταξυ δε ξερω αν πω κοτσανα αλλα η μπεμα επειδη γεννηθηκε με το λωρο τυλιγμενη ηταν μωβ κ δεν εκλαψε αμεσως,την πηραν κ της εδωσαν οξυγονο για λιγα λεπτα.εχει σχεση αυτο???φοβαμαι να το κανω:confused:

den nomizo na exei thema apnoias logo oksigonou, alla den to ksero sigoura afto. ego sti thesi sou tha ekana to eksis: efoson prokeitai gia proairetiko embolio, tha elega ston paidiatro ola afta, oti apo ti mia iparxoun alla mikra paidia pou mporei na tin kollisoun (eidika an kapoio pigainei kai sxoleio) ki apo tin alli oti exeis kapoious endoiasmous gia tixon parenergeies, kai pes afto me to anapnefstiko klp klp kai rota ti sistinei ki o idios, poso pithano einai dld na kollisei? i dikia mas i paidiatros edo eipe efoson to moro gia ton epomeno xrono den tha paei paidiko kai einai kirios sto spiti den to kanoume.

mporeis na deis ki edo

http://www.cdc.gov/vaccines/vpd-vac/rotavirus/default.htm

ekei vevea lene na to kaneis, alla esi des tis genikoteres plirofories.

ego genika ta mi ipoxreotika den ta kano, alla esi tora exeis ki alla paidakia sto spiti kai mporei na tin kollisoun. Bebea to paidaki sou pou kollise idi ton io exei anosia pleon.

απο τη μια ειναι που στελνω κ την μεγαλη παιδικο.απο την αλλη οι παρενεργειες κ κυριως αυτη με την απνοια!ακομη κ να μην εχει προβληματα απνοιας το μωρο...μπορω να ειμαι 100% σιγουρη?μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα

ε οχι ρε παιδια να κανετε και για την - Γαστρεντερίτιδα εμβολιο:confused:\]

τωρα εγω αν πω οτι ταπαιδια μου δεν εχουν κανει κανενα εμβολιο θα ακουσω ταα απαντα..::rolleyes:

πηγαμε εχθες στον παιδιατρο κ μας ειπε οτι βγηκε το καινουριο εμβολιο κατα της γαστρεντεριτιδας το οποιο δεν ειναι υποχρεωτικο αλλα πρεπει αν θελουμε να το κανει να γινει μεχρι την 6η εβδομαδα(δε καταλαβα για πιο λογο)

το εχει κανει καμια απο εσας?δεν ειναι λεει σε ενεση αλλα σε σιροπι.μου εδωσε ενα ενημερωτικο χαρτι κ γραφει οτι εχει καποιες παρενεργειες οπως γκρινια υπνηλια αλλα λεει κ για εμετους η διαροιες μεχρι κ 20 φορες σε μια μερα:confused::confused::confused: ειναι δυνατον?? αν εινα να κανει 10 η 20 φορες διαροια θα παθει αφυδατωση το μωρο!

βρε μην το κανεις!1 τοσο δα μικρουλι μωρακι και να το κανεις...

ε οχι ρε παιδια να κανετε και για την - Γαστρεντερίτιδα εμβολιο:confused:\]

τωρα εγω αν πω οτι ταπαιδια μου δεν εχουν κανει κανενα εμβολιο θα ακουσω ταα απαντα..::rolleyes:

giati na akouseis, oute i proti eisai oute i teleftaia... opos vlepeis omos i dimitra exei empeiria pou to mikro tis nosileftike apo gastrenteritida, kai den einai kai kanenas ios pou sinantas mono stin uganda... ara o kathenas me vasi tin empeiria tou epilegei telika. ego opos eipa den to ekana

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...