Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χτύπησε...γιατίιιιιιιι;;;

alcyon

Recommended Posts

Η μία από τα δίδυμα.. χτύπησε το χέρι της στην πόρτα του δωματίου της, όταν ο αδερφός της πήγε να την κλείσει για αστείο!!! Και έσπασε το μικρό της δάχτυλο..... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Την έστειλα (εγώ σε κατάσταση υστερίας... κλαίγοντας και φωνάζοντας....) με το σύζυγο στο νοσοκομείο. Εύχομαι να μην έχει πειραχτεί κάποιος τένοντας και να είναι περαστικό.

Πόσες φορές δεν τους έχω πει πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ!!!!!!!!

Πόσες φορές δεν τα έχω βάλει τιμωρία....

Οι μεγάλες το ξέρουν, ο μικρός δεν το έμαθε ακόμα!!!!

Το κοριτσάκι μουυυ.... αχ το κοριτσάκι μου!! :cry::cry::cry::cry:

Είμαι σπίτι και δεν μπορώ να συγκροτήσω τον εαυτό μου. Σκέφτομαι τι να έχει γίνει και περιμένω. Τα λεπτά φαίνονται αιώνες και τρελαίνομαι!!!

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολυ λυπαμαι!!!

Θεε μου κ οτι ειχαμε την ιδια συζητηση με τον συζηγο το μεσημερι...

Περαστικα ευχομαι. Με πονεσε η καρδια μου διαβαζοντας το!

κανε υπομονη και περαστικα.σε καταλαβαινω οσο δεν φανταζεσαι και το οτι δεν εισαι μαζι της το κανει ακομα πιο δυσκολο.ελπιζω τελικα να μην ειναι τοσο σοβαρο :(:(:(

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας..

Το μυαλό μου έχει μπλοκάρει .... Πάει να σπάσει το κεφάλι μου.. Έχει περάσει μισή ώρα περίπου που λείπουν (σύζυγος-κόρη). Το σπάσιμο το έχω σίγουρο. (Διάγνωση για κατάγματα .. μπορώ να κάνω).

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Μόλις με πήρε τηλ ο σύζυγος....

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!

Το κοίταξαν στο νοσοκομείο και είπαν πως είναι ΟΚ! Ούτε σπάσιμο! :shock::D:D:D:D

Περιμένουμε λεπτομέρειες τώρα....

Διαφημίσεις

Μόλις με πήρε τηλ ο σύζυγος....

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!

Το κοίταξαν στο νοσοκομείο και είπαν πως είναι ΟΚ! Ούτε σπάσιμο! :shock::D:D:D:D

Περιμένουμε λεπτομέρειες τώρα....

φιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Τι κύμα συναισθημάτων είναι αυτό που έχω;!!

Από τη μια κοντεύω να τρελαθώ. Άγχος! Από την άλλη ... το παιδί είναι καλά; Τα άλλα παιδιά τα κατσάδιασα..... (και μετά τα λυπήθηκα). Έκλαιγα, τους φώναζα πως "δεν είναι παιχνίδι η πόρτα!" Και με ρώταγε η άλλη από τα δίδυμα.. "γιατί είσαι στενοχωρημένη μαμα;" Και σκίστηκε η καρδιά μου στα λογάκια της....... Τι έφταιγε άλλωστε εκείνη;; Ούτε ο μικρός κατάλαβε τι έγινε. Στενοχωρήθηκε όταν τον μάλωσα....

Μετά ήρθαν και μου έδωσαν αγκαλιές και φιλιά για να σταματήσω να κλαίω (δε με έχουν δει ποτέ να κλαίω). Τώρα κάθονται ήσυχα δίπλα μου και περιμένουν (τους εξήγησα πως είναι στο νοσοκομείο η αδερφή τους για το χεράκι της).

..

Αχ να το δω το μικρό μου να είναι καλά!!!!!!! Να δω ξανά όλα τα δαχτυλάκια να κινούνται.... κανονικά...

περαστικά στη μικρούλα σου.τώρα που σου είπε και ο άνδρα σου οτι είνα καλά,δες τη θετική πλευρά της περιπετειά σας. ο γιό σου θα κατάλαβε πόσο επικύνδινο είναι να κλείνει τις πόρτες και δεν θα το ξανακάνει φαντάζομε :wink::wink:

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

Διαφημίσεις

τιποτα δεν επαθε το παιδακι ολα ειναι μια χαρα,alcyon ξεχνας τα δικα μας??????????????????

εγω ειχα ανοιξει το κεφαλι του ξαδλεφου μου, κ εκεινος μου ειχε βγαλει το χερι μεσα σε μια μερα δυο φορες :shock:

παιδακια ειναι αυτα θα υπαρχουν μεταξυ τους συνεχεια,αρκει να μην ειναι σοβαρα

Έλα ηρέμησε και χαλάρωσε..περαστικά και αγύριστα..τέλος καλό όλα καλά..Έχει δίκιο το φασολάκι...φόρεσε το πιο γλυκό χαμόγελο σου και περίμενε τους στην πόρτα :wink:

Ρίξε και μια αγκαλιά στα υπόλοιπα..σίγουρα θα φοβήθηκαν από την αναμπουμπούλα..το μάθημα τους σίγουρα το πήρανε :lol:

Περαστικούλια στη ζουζουνίτσα!!!!!!

Μην αγχώνεσαι βρε συ δεν παθαίνουν τίποτα τα ζουζούνια μας!

Γκαραντί στο λεει ένας μόνιμος θαμών (σαν παιδάκι κι εγώ :roll: ) του Παίδων!! Ακόμα μου το κοπανάει η μάνα μου :cool:

ΥΓ υπάρχουν κάτι βλακίτσες (σαν φελιζολ) που τις βάζεις ψηλά στις πόρτες και δεν τις αφήνουν να κλεισουν τελειώς.... θα τα βρεις στα Τζαμπο...

Γυρίσανε πριν λίγο... Όλα καλά! Το δάχτυλο δεν το κούναγε γιατί είχε τρομάξει και το "φύλαγε". Μέχρι να πάνε στο νοσοκομείο... είχε ηρεμίσει και στην εξέταση όλα καλά.

Ευτυχώς! Ανακούφιση.

Απ' ότι φαίνεται τη γλύτωσαν τα λαστιχάκια που έχει η πόρτα και η καλή της τύχη. Το χέρι το είχε στην εξωτερική πλευρά της πόρτας (λίγο πιο κάτω από εκεί που κλείνει το πόμολο) και η πόρτα είχε κλείσει εντελώς μαγκώνοντας το χέρι της!!!!

Το εγκεφαλικό πάντως το έπαθα. Συνήθως σε καταστάσεις κρίσης περιμένω με σχετική ψυχραιμία. Σήμερα κάθε άλλο παρά ψύχραιμη ήμουν. Σοκαρίστηκα! Αγχώθηκα! Θύμωσα! Στενοχωρήθηκα! Πανικοβλήθηκα!

Απ' όλα τα καλά. Τώρα προσπαθώ να κατεβασω την πίεση... που θα έχει φτάσει στα ύψη! Πώς το γλύτωσα το εγκεφαλικό!!!!

Πάντως ο μικρός την "έφαγε" την απαγόρευση! Δεν του επιτρέπει κανένας μας (μεγάλοι και μικροί) να πιάσει τις πόρτες!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...