Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Περι ......sex......

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα και απο μένα.

Διάβασα τις απόψεις σας για τις πισίνες και έχω να πω οτι το να κολλήσες κάποιο μικρόβιο κατα την εγκυμοσύνη έχει να κάνει πιο πολύ με το αποτέλεσμα και όχι με το πόσο απελευθερωμένες είμαστε. Στις πισίνες , τα σπα, τις κοινοχρηστες τουαλέτες γενικά αναπτύσσονται μικρόβια που αν κολλησει μια έγκυος μπορεί να έχει μη αναστρέψιμες συνέπειες. Αξίζει να το ρισκάρεις; :?

Φυσικά ο άνθρωπος είναι ελεύθερος να επιλέξει οτι επιθυμεί ενάντια σε οποιαδήποτε συμβουλή , φυσικά η ευθύνη της πράξης του βαρύνει μόνο αυτόν.

Πολλές φορές βέβαια οι γιατροί υπερβάλουν και το κάνουν για να έχουν και το κεφάλι τους λίγο ήσυχο . Αν εμπιστεύεσαι όμως ένα γιατρό τότε για να ξέρει και εκείνος τι γίνεται με τη περίπτωση σου πρέπει να κάνεις αυτά που λέει.

Οσο για το σεξ, κάνεις οτι επιτρέπει η κατάσταση σου.

Με μέτρο όμως , όχι ακροβατικά !!!! Στην εγκυμοσύνη η γυναίκα πολλές φορές απολαμβάνει περισσότερο την επαφή λόγω ορμονών και υπάρχουν περιπτώσεις που γυναίκες δεν είχαν οργασμό και όμως στην όντας έγκυες το έζησαν και αυτό!!!!

Εμείς δυστυχώς αυτή τη φορά ειμαστε άτυχοι γιατί έχω συσπάσεις οπότε δε το ρισκάρουμε να έχουμε επαφές . Βέβαια καπου κάπου παρασυρόμαστε ( :oops: είναι τέλειο το άτιμο) , άλλα υπάρχουν πολλοί τρόποι να το ευχαριστηθείς , και ειδικά ο άντρας ! Καλή θέληση και διάθεση να υπάρχει και όλα γίνονται! :wink:

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Διαφημίσεις

Άλλωστε αν εγώ είμαι ευχαριστημένη είναι καλύτερο για όλους και για το μωρο. !

Αυτό δεν ισχύει στην εγκυμοσύνη δυστυχώς. Η καθεμια από μας έχει κάποια πράγματα που την ευχαριστούν και την κάνουν να αισθάνεται καλά. Αλοίμονο αν μπορούμε να λέμε ότι όντας εμείς ευχαριστημένες, είναι καλύτερο και για το μωρό.

Δηλαδή αν εγώ θέλω να πίνω αναψυκτικά, να κάνω καταχρήσεις, κάποια άλλη να κάνει καθημερινά τζόγκινγκ, κάποια να πηγαίνει για σκι, να τρώει κάθημερινά σε φαστφουντάδικα αυτό σημαίνει ότι θα είναι καλύτερο και για το μωρό;;;΄Δεν νομίζω.

Ο κάθε άνθρωπος έχει τις απόψεις του.

Σαφώς και τις έχει και είναι ελεύθερος να πράξει όπως αυτός κρίνει σωστό για τον εαυτό του. Δεν μπορεί όμως να βγαίνει δημόσια και να προτρέπει προς αυτή την κατεύθυνση που έδωσες σε προηγούμενο ποστ σου.

"Και επίσης η γνώμη μου είναι να μην ακούτε τους γιατρούς.

Εγώ σ'αυτό στάθηκα και αυτό σχολίασα. Δεν νομίζω να ήμουν επικριτική, αν έλεγες, ότι ο γιατρός σου είπε το σωστο, αλλά εσύ νοιώθεις ότι θέλεις να κάνεις το δικό σου και να κολυμπήσεις.

Κι ο πατέρας μου γιατρός ειναι.

Συνεπώς τί πιστεύεις;;Ότι όσοι πηγαίνουν για επίσκεψη στον πατέρα σου, μόλις φεύγουν πρέπει να αδιαφορουν για όσα τους συμβουλεύει; Δεν πιστεύεις δηλαδή ότι εκείνος ξέρει καλύτερα από τους ασθενείς του και ό,τι λέει είναι για να τους προστατεύσει;Ο πατέρας σου ως γιατρός, έχει την άποψη ότι οι ασθενείς του είναι καλό να τον αγνοούν και να κάνουν επιλογή από όσα τους λέει, κρατώντας αυτά που τους βολεύουν;

Οι γιατροί δεν είναι αλάνθαστοι.

Κανείς δεν είπε ότι είναι. Ως άνθρωποι, έχουν κι εκείνοι το περιθώριο λάθους. Γι'αυτό και είπα στο προηγούμενο ποστ μου αυτό:

Αν σου πούνε να κάνεις κάτι παράλογο, ή να προχωρήσεις σε κάτι, που εσύ αμφισβητείς κατά ποσο είναι σωστό, τότε το ζυγίζεις και παίρνεις μια δεύτερη γνώμη.

Αυτό όμως είναι κάτι διαφορετικό, από τις συνήθη συμβουλές που δίνουν οι γιατροί σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης. Εκεί, δεν ρισκάρεις να παραβείς τις φυσιολογικές συμβουλές του, εκτός αν σε προτρέψει να κάνεις κάτι που θεωρείς ριψοκίνδυνο.

Λές ότι έχεις δικαίωμα διαφορετικής αποψης. Σαφώς και το έχεις, όπως όλοι μας εδω΄μέσα.

Αλλά ο κανόνας είναι ένας και είναι απαράβατος. Παντού και πάντα όταν κάποιος πάρει ένα φάρμακο, όταν πάς στο φαρμακείο ή όταν μιλάς με μια φίλη σου, ακόμα και στην τηλεόραση όταν διαφημίζεται ένα σιρόπι, η φράση που συνοδεύει είναι μία "πρίν το κάνεις, καλό είναι να συμβουλευτείς τον γιατρό σου"!

n3kPp3.png

zewgp3.png

Όταν είπα -μην ακούτε τους γιατρούς- δεν το εννοούσα έτσι όπως ακούστηκε-

συμφωνώ απόλυτα με την Μάτα. Όλα όσα λέει είναι λογικά- εννοούσα να παίρνετε δεύτερη τρίτη και τέταρτη γνώμη. Η γνώμη μου είναι πως η πισίνα είναι ο μικρότερος απ'τους κινδύνους που αντιμετωπίζω εδώ. Ελονοσία, τύφος, πόλεμος κ.α. τα θεωρώ πιο απειλητικά. Κι αν δεν πήγαινα στην πισίνα το μόνο μου χόμπι θα ήταν να σκοτώνω κουνούπια. Γιατί να μην προσπαθώ να περνάω καλά; Δεν είμαι ανεύθυνη -έχω κόψει κάπνισμα ποτό και έχω περιορίσει τον καφέ, πηγαίνω για υπερηχογράφημα κάθε μήνα και παίρνω βιταμίνες. Αν ψάξετε στο ιντερνετ αν το κολύμπι στη πισίνα είναι ασφαλές θα βρείτε τα ίδια στοιχεία που βρήκα κι εγώ. Ας σημειώσω επίσης ότι το μικρόβιο δεν το κολλάς απ'την πισινα αλλά απ'τον σύντροφο σου. Κατα τα άλλα συμφωνώ ότι εαν ο γιατρός κρίνει ότι το σεξ δεν επιτρέπεται για ειδικό λόγο πρέπει να ακολουθείς τη συμβουλή του.

Το θέμα είναι να γίνουμε καλές μητέρες και όχι απλώς μητέρες. Όταν οι ίδιες απολαμβάνουμε τη ζωή και τα παιδιά είναι πιο ευτυχισμένα. Κάποια σχόλια ήταν αδικαιολόγητα δηλητηριώδη... και ένα πολύ ανορθόγραφο!

"What makes the desert beautiful", said the Little prince, "is that somewhere it hides a well."

04724e2229.png

Κάτι άλλο: στο πρώτο τρίμηνο δεν πήγαινα πισίνα γιατί πιστεύω ότι πρέπει να προσέχουμε περισσότερο- στην σπάνια περίπτωση μόλυνσης, με τοξόπλασμα πχ, όντως προκύπτει πρόβλημα. Φίλες μου που έχουν κάνει παιδιά κολυμπούσαν κάθε μέρα έγκυες- μια έπαιζε τέννις επίσης, άλλη έκανε ελεύθερη κατάδυση. Για τον εαυτό μου δεν θα επέλεγα τα δύο τελευταία γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι είναι ασφαλή. Το κολύμπι στην πισίνα θεωρείται η καλύτερη και ασφαλέστερη μορφή άσκησης- μαζί με το περπάτημα. Βέβαια το χλώριο δεν είναι ό,τι καλύτερο - προσωπικά δε θα έκανα μπάνιο σε μια πισίνα που μυρίζει χλώριο. Όλες οι σχετικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο ιντερνετ.

"What makes the desert beautiful", said the Little prince, "is that somewhere it hides a well."

04724e2229.png

Κάποια σχόλια ήταν αδικαιολόγητα δηλητηριώδη... και ένα πολύ ανορθόγραφο!

δε μας αρεσει να κρινεται η ορθογραφια... φορουμ για γονεις ειναι, οχι για τελειοφοιτους αει... θα ηθελες να κανεις εντιτ στο σχολιο? δεν ηταν ευγενικο

Διαφημίσεις

arous δεκτή η άποψη σου, με τον τρόπο που μας την πρόβαλλες τώρα και την διόρθωση του νοήματος που βγάλαμε από το πρώτο σου ποστ.

Με αυτον τον τρόπο που μας απαντάς τώρα, γίνεται ωφέλιμη ανταλλαγή απόψεων και αυτό ευνοεί όλους μας!! :D

Καλή εγκυμοσύνη σου εύχομαι και καλή υπομονή στις δύσκολες συνθήκες ζωής που αντιμετωπίζεις στον τόπο διαμονής σου!!!! :wink::D

n3kPp3.png

zewgp3.png

θα γράψω όπως σκέφτομαι.

είμαστε πολύ τυχερές που ζούμε στην ηλιόλουστη χώρα μας και οχι κάπου που η μοναδική δουλειά που μπορεί να κάνει μια έγκυος είναι να σκοτώνει μύγες και να ανησυχεί για τον τύφο, την ελονοσία και λοιπές τροπικές και μη ασθένειες.(δεν το λέω ειρωνικά, πραγματικά είναι αβάσταχτο να μην εχεις τη δυνατότητα να κάνεις αυτό που σου αρέσει)

Φυσικά κάθε έγκυος μπορεί να κάνει και κατάδυση και τέννις και τζετ σκι και μπάντζι τζάμπιν στην τελική.

Για μένα αυτά μπούρδες. Κι ας λενε οι γιατροί ότι θέλουν, νισάφι πια με τις φιλελεύθερες εξυπνάδες πως δεν αλλάζει η ζωή μας με την εγκυμοσύνη και λοιπά κουραφέξαλα.

Προτιμώ να προσέχω για να έχω παρά να μην προσέχω και να μην έχω...

Κι αν ο γιατρός μου έλεγε ότι μπορώ να κάνω και τούμπες ανάποδες χωρίς πρόβλημα ε, θα του έλεγα ότι είναι επικίνδυνος και θα τον άλλαζα αμέσως.

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

Πρέπει να κάνει ζέστη στο Χαρτούμ ε?

Το μπάνιο σίγουρα είναι αναγκαίο,αλλά πρόσεχε κιόλας!

Τώρα την Άνοιξη έχετε και τις αμμοθύελες!

Πως είναι η ζωή εκεί?

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

• 1 month later...

Dikio exei h kopela gia thn orthografia. Den exei simasia. Kai morfomenoi kai amorfotoi anthropoi eimaste!

Kata ta alla h elleipsi sex kanei tis gynaikes... bitches

Na'nai kala o antroulis mou. bye pao pisina...

04724e2229.png

04724e2229.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...