Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Περι ......sex......

Recommended Posts

κοριτσια θελω να ρωτησω και ντρεπομαι, αλλά που να το πω :oops:

ξερετε αν ο οργασμ$@%^ς κανει κακό στην έγκυο? επειδη σε επαφη με τον άντρα μου είχα οργ@#%^&ό :oops: και τωρα ανησυχώ μήπως έβλαψα το παιδί μου.

Διαφημίσεις

Εμένα πάλι ο γιατρός μου,μου είπε ότι μπορώ να κάνω σεξ μέχρι να γεννήσω.Αν μπορώ φυσικά,αν νιώθω καλά και δεν έχω έντονη την αισθηση του βάρους απτο μωρό. Με άφησε ελεύθερη στο θέμα.Μάλιστα εχω διαβάσει ότι το σπέρμα τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης είναι καλο να έρχεται σε επαφή με τον τράχηλο γιατι περιέχει μία ουσία που βοηθάει στην πιό γρήγορη διαστολή του τραχήλου,και συνεπώς βοηθαει μία γυναίκα να γεννήσει με φυσιολογικό τρόπο και στην ώρα της.αυτα πάντα μετά την 36η εβδομάδα κύησης.Αλλά ο οργασμός-ειδικά αν είναι κλειτοριδικός- δεν έχει κανένα πρόβλημα.ελπίζω να βοήθησα λίγο! :) ποιά εβδομάδα κύησης είσαι?? :)

Τπτ δεν έχει το μωράκι σου. Αν ο γιατρός σου έχει επιτρέψει το σεξ ο οργασμός συμπεριλαμβάνεται. Τι στο καλό δλδ? Τζάμπα θα το κάνουμε? :lol: Sorry κιόλας! Οι συσπάσεις του οργασμού δεν έχουν να κάνουν με το μωρό σου. Μόνο το σπέρμα προκαλεί συσπάσεις που μπορεί να είναι επικίνδυνες για το μωρό γι΄αυτό καλό είναι να χρησιμοποιείς προφυλακτικό ή να μην ολοκληρώνει ο σύντροφος μέσα σου. Κατά το 1ο τρίμηνο με προσοχή και τρυφερά και στο τρίτο τρίμηνο ρώτα το γιατρό σου... αυτός ξέρει καλύτερα. Κι εγώ είχα την ίδια αγωνία με εσένα αλλά τελικά όλα καλά! :wink:

Με τον κλειτοριδικό οργασμό δηλαδή δεν συσπάται η μήτρα??? Εγώ έχω κάνει περίδεση και απαγορεύεται το σεξ αλλά έχω κι εγώ απορία πάνω σ΄αυτό και ντρεπόμουν να ρωτήσω τη γιατρό μου. Θεώρησα αυτονόητο πως απαγορεύεται με οποιονδήποτε τρόπο λόγω συσπάσεων. :oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

Φυσικά γίνονται συσπάσεις (αυτό είναι εξάλλου ο οργασμός...συσπάσεις) Απλά δεν επηρεάζουν το μωρό. Διαφέρουν από τις συσπάσεις που κάνει αργότερα η μήτρα τα τραβήγματα που νιώθεις να σκληραίνει η κοιλιά και να επανέρχεται σαν προετοιμασία για τον τοκετό και σίγουρα διαφέρουν κατά πολύ από τις συσπάσεις της γέννας. Αν ο οργασμός ήταν επικίνδυνος για το μωρό τότε οι γιατροί θα απαγόρευαν σε όλες τις έγκυες το σεξ. Ή σε όσες το επέτρεπαν θα έλεγαν "Κάνε ότι θες απλά να μην τελειώνεις." :lol: Και ποιο θα ήτο το νόημα? Για τους άντρες μας μόνο θα το κάναμε....? Αν σου έχει απαγορεύσει το σεξ σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο άλλο θέμα (αποκόλληση, χαμηλός πλακούντας) και φυσικά όσον αφορά την περίδεση τραχήλου... εκτός του ότι το σπέρμα διαστέλλει τον τράχηλο, σίγουρα υπάρχει επαφή χμ χμ... του συζύγου... με την περιοχή και μπορεί να προκαλέσει προβληματάκια... καταλαβαίνεις...

Sex......?????

Τί είναι αυτό...??

Τρώγεται...???? :lol::lol::lol::lol:

Μαρή μόνη σου το ξέχασες εσύ ή στο έκοψε ο γιατρός?!! Γιατί αν το ξέχασες μόνη σου να σου στείλω τη μάνα μου να στα ψάλλει κι εσένα ένα χεράκι να το ξαναθυμηθείς θες δε θες!!! :lol:

Kαλημέρα και απο εμένα κορίτσια!

Νομίζω ότι είναι στην κρίση του γιατρού αν θα σα αφήσει να έχεις ερωτική επαφή. Εμείς με τον άντρα μου που ρωτήσαμε επανελλημένα μας είπε ότι αν μπορούμε να κάνουμε υπομονή θα ήταν καλό γιατί αν έχω οργασμό είναι συσπάσεις της μήτρας οπου εκεί είναι το κοριτσάκι μας. Όχι φυσικά ότι δεν θέλουμε.... αλλά στην σκέψη οτι μπορεί έστω μετά να έχω τυψείς ή ότι άλλο το αποφεύγουμε.

Περιοριζόμαστε σε τρυφερότητες και χαδάκια......

.png

Sex......?????

Τί είναι αυτό...??

Τρώγεται...???? :lol::lol::lol::lol:

Μαρή μόνη σου το ξέχασες εσύ ή στο έκοψε ο γιατρός?!! Γιατί αν το ξέχασες μόνη σου να σου στείλω τη μάνα μου να στα ψάλλει κι εσένα ένα χεράκι να το ξαναθυμηθείς θες δε θες!!! :lol:

Μέχρι πριν λίγες μέρες δεν είχα όρεξη λόγω συμπτωμάτων...

Τώρα, που άρχισαν να υποχωρούν, ψιλοφοβάμαι και θέλω να ρωτήσω το γιατρό.

Αν και δε βλέπω πολύ πρόθυμο τον αντρούλη μου, έχει άγχος, μήπως πάθει κάτι το έμβρυο.....!!!!!

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Διαφημίσεις

Άγνωστες λέξεις από τέλος Αυγούστου. Κλασσικά στο πρώτο τρίμηνο ο γιατρός απαγόρευσε, μετά επέτρεψε υπό τους γνωστούς όρους αλλά πήραμε κοινή απόφαση να κάνουμε υπομονή. Εγώ έχω λυσσάξει περισσότερο από τον καημένο τον ανδρούλη μου αλλά τώρα φτάσαμε στο τέλος. 40 μέρες μέχρι τη γέννα, άντε άλλες 40 μετά και θα ξαναπιάσουμε τα όπλα. Πάντως τώρα που είμαι στο τέλος με τα άγχη που έχω, την έχω ξεχάσει την επιθυμία.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

και εμας μας εχει ο γιατρος σε καραντινα ..ισως η αποκολληση που ειχα στις αρχες :oops::roll: θα δουμε τελη Μαρτη που ξαναπαμε :lol: καλα κρασια ..θα μπαινω στον πεμπτο τοτε :cool::lol::lol:

0sb2p3.png

αχ κοριτσια τι θεμα θιξατε , εμας ακομα δεν μας αφηνει να κανουμε ειμαι ακομα στον 2ο μηνα ,εγω ομως δεν αντεχω σας λεω.Φανταστειτε οτι βλεπω οτι κανω σεξ στον υπνο μου και μαλιστα εχω σπασμους μετα ,

δεν το θελω απο μονο του γινεται .Και πεστε μου τι κερδιζω που δεν κανω ?

αχ κοριτσια τι θεμα θιξατε , εμας ακομα δεν μας αφηνει να κανουμε ειμαι ακομα στον 2ο μηνα ,εγω ομως δεν αντεχω σας λεω.Φανταστειτε οτι βλεπω οτι κανω σεξ στον υπνο μου και μαλιστα εχω σπασμους μετα ,

δεν το θελω απο μονο του γινεται .Και πεστε μου τι κερδιζω που δεν κανω ?[/quote]

Καλημέρα! Εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη, αλλά αν θέλεις όντως να κρατήσεις το μωράκι σου, θα πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες του γιατρού. Είναι πολύ επικίνδυνο στο α΄τρίμηνο ειδικά.΄Ολοι μας κάνουμε θυσίες. Εγώ είναι η 2η εγκυμοσύνη που διανύω ολόκληρη χωρίς σεξ. Είναι δύσκολο αλλά εφόσον έτσι πρέπει να γίνει, η προτεραιότητα είναι η ασφάλεια του εμβρύου και όχι η δική μου ευχαρίστηση.

ο δικός μου γιατρός μου είχε πει ότι επιτρέπεται αλλά τόσο μαλακά σα να πρόκειται να σπάσουμε αυγά :lol: . Ε, μία φορά πήγαμε να κάνουμε κάτι στον 3ο μήνα και μετά είχα αιμορραγία! από τότε τίποτα, ούτε στο πρώτο μου παιδί ούτε στο δευτερο. Και μετά το 40ήμερο της λοχείας, δεν καιγόμουν και ιδιαίτερα, ήταν και η τρεχάλα, μόνο να κοιμάμαι ήθελα. Χώρια που πονούσα πολύ κατά τη διάρκεια. Πέρασε καιρός μέχρι να αισθανθώ καλά και να μην πονάω.

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

Διαφημίσεις

δεν το θελω απο μονο του γινεται .Και πεστε μου τι κερδιζω που δεν κανω ?[/quote]

Καλημέρα! Εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη, αλλά αν θέλεις όντως να κρατήσεις το μωράκι σου, θα πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες του γιατρού. Είναι πολύ επικίνδυνο στο α΄τρίμηνο ειδικά.΄Ολοι μας κάνουμε θυσίες. Εγώ είναι η 2η εγκυμοσύνη που διανύω ολόκληρη χωρίς σεξ. Είναι δύσκολο αλλά εφόσον έτσι πρέπει να γίνει, η προτεραιότητα είναι η ασφάλεια του εμβρύου και όχι η δική μου ευχαρίστηση.

Συμφωνώ

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

Λοιπόν... πιστεύετε ειλικρινά ότι σε όλη τη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας οι άντρες άφηναν τις γυναίκες στην ησυχία τους όταν ήταν έγκυες; Ας γελάσω. Οι άντρες όπως αλλωστε και οι γυναίκες χρειάζονται σεξ είναι κάτι φυσιολογικό και απίθανο μου φαίνεται να βλάπτει. Για μένα 2-3 φορές την εβδομάδα είναι λογική ποσότητα- και δεν είχα ποτέ αιμορραγία. Και επίσης η γνώμη μου είναι να μην ακούτε τους γιατρούς. Εμένα μου είπε να μη πηγαίνω στην πισίνα- αλλά πηγαίνω κάθε μέρα και το καταευχαριστιέμαι! ( όχι στις πισίνες εσωτερικού χώρου όμως) Είμαι 15 εβδομάδων 3 ημερών.

"What makes the desert beautiful", said the Little prince, "is that somewhere it hides a well."

04724e2229.png

εγω παλι πιστευω οτι αμα σου εχει πει ο γιατρος να μην το κανεις τοτε δεν πρεπει.εγω δεν ειχα κανενα προβλημα με την εγκυμοσυνη και το εκανα κανονικα και το πρωτο τριμηνο οποτε ηθελα αλλα με λιγη προσοχη!(οχι πολυ μεσα :oops::oops::oops::oops::oops: )ο γιατρος μας ειχε πει οτι μπορουμε αλλα ηρεμα και δεν ειχα ποτε προβλημα.αλλα πιστευω οτι ειναι αναλογως την εγκυμοσυνη.

Και επίσης η γνώμη μου είναι να μην ακούτε τους γιατρούς. Εμένα μου είπε να μη πηγαίνω στην πισίνα- αλλά πηγαίνω κάθε μέρα και το καταευχαριστιέμαι! ( όχι στις πισίνες εσωτερικού χώρου όμως) Είμαι 15 εβδομάδων 3 ημερών.

Αυτό που μας λές ανατρέπει κάθε δεδομένο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είναι δυνατόν να πηγαίνεις σε έναν γιατρό που σε παρακολουθεί και να κάνεις του κεφαλιού σου;;;Ε....τότε δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνεις. Πάς μια και μια για να γεννήσεις.

Οι γιατροί, συμβουλεύουν, βάση της πολυετούς εκπαίδευσης τους, της πρακτικής που έχουν κάνει, και της εμπειρίας που έχουν στο επάγγελμα τους.

Αν σου πούνε να κάνεις κάτι παράλογο, ή να προχωρήσεις σε κάτι, που εσύ αμφισβητείς κατά ποσο είναι σωστό, τότε το ζυγίζεις και παίρνεις μια δεύτερη γνώμη. Αν όμως σου δώσει κάποιες συμβουλές, που είναι ορθές και προστατεύουν την υγεία σου, αλλά και την υγεία του εμβρύου σου, εσύ θα τις προσπεράσεις αδιάφορα;

Εντάξει, όλοι μας, έχουμε κάνει πού και πού τις παρασπονδίες μας, αλλά όχι αυτό να ξεπερνά τα όρια. Και ειδικά σε περίοδο εγκυμοσύνης, μπορείς να λές ότι δεν πρέπει να ακούς τον γιατρό;;;; :shock:

Οι πισίνες, είτε είναι εξωτερικές είτε εσωτερικές, είναι υπαίτιες για πιθανές μολύνσεις, σε κανονική κατάσταση, πόσο μάλλον σε μια εγκυμοσύνη. Υπάρχουν επίσης περιπτώσεις, που οι πισίνες έχουν χλωριωθεί παραπάνω από το κανονικό για να αποτραπεί ο κίνδυνος μολύνσεων, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται άλλα προβλήματα από την υπερχλωρίωση σε όποιον κολυμπήσει.

Αν ο γιατρός σε συμβούλεψε να μην το κάνεις και εσύ ήθελες να το κάνεις, είναι δική σου καθαρά υπόθεση και την ευθύνη της πράξης σου την έχεις εσύ. Δεν μπορείς όμως να πείς ότι έπραξες το σωστό και ότι αυτό που σε συμβούλεψε ο γιατρός είναι το λάθος.

Δηλαδή, να διαβάσει τη συμβουλή σου κάποιο μέλος που μπορεί ο γιατρός να απαγόρεψε την σεξουαλική επαφή, λόγω κάποιου προβλήματος στην κύηση, και να αναρωτιέται αν πρέπει να παραβλέψει την συμβουλή του γιατρού;;;;;;;; :roll::roll::shock:

Μα είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα, ορμώμενοι από το πώς πράττουμε εμείς οι ίδιοι;;;; :roll::roll::roll::roll:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Συμφωνώ απολύτως mata και θα΄θελα να προσθέσω ότι θεωρώ εγωιστικό το να κάνει μια έγκυος ότι θέλει, παραβλέποντας τις εντολές του γιατρού της. Στην τελική, αν δε μπορεί να ελέγξει τον εαυτό της για λίγο καιρό για χάρη του παιδιού της, τότε ποιος ο λόγος να το φέρει στον κόσμο? Η μητρότητα θέλει συνεχείς θυσίες και η εγκυμοσύνη είναι μόνο η αρχή...

εχω μείνει άναυδη! εντάξει τότε τι τους θέλουμε τους γιατρούς??ας κάνουμε μόνοι μας ό,τι θέλουμε!εδώ λένε το πρώτο τρίμηνο προσοχή μεγάλη, εμείς να τρέχουμε στις πισίνες...λες και είμαστε στερημένη γενιά και δεν μπορούμε 9 μήνες να κάνουμε λίγες θυσίες, ποσο μάλλον όταν το συνιστά και ο γιατρός..και δεν μου λέτε: αν συμβεί μια μόλυνση, ή κάτι για το οποίο ευθύνεται η πισίνα ή κάτι που μας είχε συστήσει την προσοχή ο γιατρός, τότε τί θα πούμε??ελα μωρέ εντάξει! τουλάχιστον κατευχαριστήθηκα την πισίνα...πάμε για το επόμενο...

Στην Ευρώπη οι γυναίκες κάνουν μπάνιο εγκυες στην πισίνα κάθε μέρα- τα παιδιά τους μια χαρά είναι. Άλλωστε αν εγώ είμαι ευχαριστημένη είναι καλύτερο για όλους και για το μωρο. Ο κάθε άνθρωπος έχει τις απόψεις του. Κι ο πατέρας μου γιατρός ειναι. Οι γιατροί δεν είναι αλάνθαστοι.

Εσείς μπορείτε να κάνετε ότι επιθυμείτε και εγώ ελεύθερα να απολαμβάνω. Δικαίωμα να εχω διαφορετική άποψη!

"What makes the desert beautiful", said the Little prince, "is that somewhere it hides a well."

04724e2229.png

Στην Ευρώπη οι γυναίκες κάνουν μπάνιο εγκυες στην πισίνα κάθε μέρα- τα παιδιά τους μια χαρά είναι. Άλλωστε αν εγώ είμαι ευχαριστημένη είναι καλύτερο για όλους και για το μωρο. Ο κάθε άνθρωπος έχει τις απόψεις του. Κι ο πατέρας μου γιατρός ειναι. Οι γιατροί δεν είναι αλάνθαστοι.

Εσείς μπορείτε να κάνετε ότι επιθυμείτε και εγώ ελεύθερα να απολαμβάνω. Δικαίωμα να εχω διαφορετική άποψη!

Δικαιωμα για διαφορετική άποψη εχεις. Δικαιωμα να δίνεις λάθος συμβουλες που μπορούν να βλάψουν την εγκυο ή το έμβρυο δεν εχεις....

Στην Ευρώπη είναι πιο προχωρημένες οι γυναίκες, πιο απελευθερωμένες, πιο μορφωμένες, πιο συνειδητοποιημένες!!....και εμένα η ξαδέρφη μου Ιταλίδα είναι, έκανε κάθε μερα μπάνιο 2 και 3 μηνών έγκυος, κόλλησε ένα μικρόβιο και αναγκάστηκε να διακόψει την κύησή της αδικα..δεν το λέω για να τρομάξω κανέναν, απλά δεν μπορούμε έτσι ελαφρά τη καρδία να λέμε και οι γιατροί δεν είναι αλάνθαστοι οπότε ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ..ελεος πια..και 2 φορές έλεος με αυτή την Ευρώπη! γιατί εμείς πού ζούμε στις σπηλιές??

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...