Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλαγή γάλακτος από almiron 1 se frisolac ac !!!!!!sos

Recommended Posts

kalhmera mamades!!!

tha ithela na me voithisete se kati.

to agoraki mou einai 35 hmerw,toy diname apo thn arxh symplirwma to almiron 1 kai ekane trelous kolikous(apo thn 10 mera).

apo to prwi mexri to vrady.eytyxws th nyxta koimatai.

an kai o giatros mas eipe oti ola ta galata einai idia apofasisa na dokimasw xtes to vrady to frisolac ac ths nounou pou mou to proteine h farmakopoios mou pou exei kai ekeinh mwro 45 hmerwn kai eixe thn idia istoria kai hremhse me ayt to gala.

to mwro mou omws den tou aresei ayth h allagh sto gala.

den to thelei katholou.

to rwi to edwsa prwth fora kai den to trwei kai klaiei.

tha prepei na kanw ypomonh mexri na peinasei kai na to faei anagkastika

h na tou ksanaparw to almiron kai na trwei opws etrwge.

diskiliotita den eixe alla den kanei ta kaka tou arketes fores.

mia duo fores thn mera.

diskiliothta thewreite otan den kanei katholou kaka gia 2 3 meres h an piezete poly na kanei estw kai thn mia fora th mera?

peite mou ti na kanw me to gala an kai seis exete paromoia empeiria.

thanks

.png

Διαφημίσεις

Incredible καταρχήν καλή σου μέρα!

Κατά 2ον, να σου ζήσει το παιδάκι σου! Το Frisolac ac το έδινα και γω στην κόρη μου καθώς είχε και εκείνη τεράστιο πρόβλημα με τους κολικούς. όμως η διαφορά είναι πως εγώ δεν είχα ξεκινήσει με almiron αλλά με με frisolac κανονικό. Έτσι η διαφορά στη γεύση δεν την ενόχλησε. Όταν όμως πήγαμε να της δώσουμε almiron (είχε ψιλοστρώσει το θέμα των κολικών), δεν το έπινε με τίποτα γιατί η γεύση ήταν τελείως διαφορετική. Έτσι ο γιατρος είπε να επιστρέψουμε στο Frisolac.

Θα σε συμβούλευα να ρωτήσεις το γιατρό σου και γενικώς να ακολουθείς τις δικές του οδηγίες για τη διατροφή του μωρού. Οι φαρμακοποιοί, όσο καλοπροαίρετοι και αν είναι, δεν είναι γιατροί και δεν ξέρουν το παιδί σου καλύτερα από το γιατρό του!!

se eyxaristw eirhnh gia thn apanthshs sou.

koita oswn afora ton giatro mia for aexei erthei na dei to mwro kai logw ilikias ta vlepei ola routina kai etsi einai ligo varys san anthrwpos kai den sou dinei perithorio na rwtas polla polla.

doulevei sto iasw kai mias kai gennhsa kai egw ekei kai exei kai iatrio konta mou apofasisa na ton parw.

apo oti kserw to almiron 1 einai gala pou to proothoun genikw s sto iasw kai to mhtera.

apo thn stigmh pou mou eipe oti einai ola idia phra kai gw thn apofash na dokimasw kati allo.

tha mou peis gt den to allazeis ton giatro...

ton empistevomai kai kserw oti einai o kalyteros apo pollous!!

telos pantwn.esena sthn allagh galaktos ekanes posa geymata gia na deis an telika tha to synexiseis to gala,h h kalh mera apo to prwi fenete.

an den to piei me thn prwth fora shmainei oti den tha toy aresei kai den prokeite na to ksanapiei.

na to afhsw na peinasei kai na toy to dwsw me to zori?

allwste ola thema synithias einai,,,

de kserw......

na paw na parw ths miluppa kanena gala????

.png

Κοίτα, εγώ προσπάθησα 1-2 γεύματα, δεν έπινε την ποσότητα που έπρεπε και γύρισα στο frisolac. Ισως είναι κ θέμα παιδιού, ίσως ο δικός σου το συνηθίσει. Τιποτα δεν αποκλείεται. Όμως, σου συνιστώ, να μην αλλάζεις ετσι γάλατα. Το στομαχάκι του μωρού είναι πολύ ευαίσθητο για να δοκιμάζει συνεχώς νέα γάλατα. Εγώ εχω δοκιμασει στη μικρη μου 4 διαφορετικά και ξέρω να σου πω οτι δεν είναι και το καλυτερο τους.

Οσο για το γιατρό σου καλο θα ηταν να τον ρωτησεις πριν κανεις οτιδηποτε αλλο. μην αλλαζεις γαλατα απο μονη σου. πρεπει να ειναι ανημερος. οσο σκληρος και αν ειναι εσυ οφειλεις γαι το καλο του γιου σου να τον ρωτας και ας ειναι ψυχρος. αν δεις πως δε μπορειτε να συνεργαστειτε τον αλλαζεις. αλλα μην εχεις προκαταληψη απεναντι του και εξαρχης τον αφηνεις απέξω.

Το frisolac ac δεν ειναι ένα απλό βρεφικο γάλα, ειναι γάλα ειδικής διατροφής και πρέπει να δίνεται σε βρέφη κάτω απο ιατρική επιβλέψη, το λεει πάνω στο κουτι.

Είναι γάλα με πλήρως υδρολυμένη την πρωτεινή του αγελαδινου γάλατος και συστήνεται σε βρέφη με διεγνωσμένη αλλεργία στο αγελαδινό γάλα.

Με αλλα λογια δεν ειναι ενα γαλα που απευθύνεται σε όλα τα μωρά.

Η μικρή μου πίνει αυτο το γάλα αλλα υπάρχει σοβαρό ενδεχομενο αλλεργιας στο γάλα και εννοείται πως μας το σύστησε ο παιδίατρος και το πήραμε και όχι μονοι μας. Θα σου πρότεινα να μην ακους τον φαρμακοποιό σου σε τέτοια ζητήματα (οσο καλοπροαίρετα και να σου παρέχει κάποιες συμβουλες δεν ειναι ο κατάλληλος) και να αλλάξεις παιδίατρο μέχρι να βρεις κάποιον που σε ικανοποιεί πλήρως ως γιατρό του παιδιού σου.

Και ετσι για την ιστορία οσον αφορά το θέμα των κολικών εγώ προσωπικά δεν είδα καμιά βελτίωση με το συγκεκριμένο γάλα.

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

σε λίγες μέρες με το καλό η μπεμπούλα μου κλείνει τον τέταρτο μήνα...τον πρώτο καιρό για 30 μέρες περίπου της έδινα και εγώ συμπλήρωμα απο τελείως λάθος ενημέρωση απο την παιδίατρο που επέμενε πως το μωρό για να χορτάσει χρειάζεται απαραίτητα συμπλήρωμα...τελικά κατέληξα να της αλλάξω 3 διαφορετικά γάλατα μεταξύ των οποίων και το ΦΡΙΖΟΛΑΚ που αναφέρετε...η μπέμπα εμφάνισε έκζεμα στο προσωπάκι της ως αλλεργική αντίδραση στο γάλα...τότε ήταν που αποφάσισα να σταματήσω να της δίνω συμπλήρωμα παρά τις παροτρύνσεις των παιδιάτρων που ΔΥΣΤΥΧΩΣ ειναι όλοι υπέρ του ξένου γάλακτος..κατάφερα απο τότε να θηλάζω αποκλειστικά και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό γιατί τελικά δεν χρειαζόταν σε καμία περίπτωση να βάλω το μωρό σε όλη αυτήν την ταλαιπωρία με τα ξένα γάλατα και να την κάνω πειραματόζωο ουσιαστικά!!!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!! Το αναφέρω, διότι αξίζει πραγματικά να δοκιμάσεις incredible αν είναι απαραίτητο το συμπλήρωμα για το μωρό σου...οι δικαιολογίες των παιδιάτρων οτι στα μωρά δεν αρκεί το μητρικό γάλα είναι τις περισσότερες φορές αστείες...αν θέλεις ζήτα βοήθεια απο την Αγλαία, που είναι θυσαυρός!!! καλή τύχη :lol:

σε λίγες μέρες με το καλό η μπεμπούλα μου κλείνει τον τέταρτο μήνα...τον πρώτο καιρό για 30 μέρες περίπου της έδινα και εγώ συμπλήρωμα απο τελείως λάθος ενημέρωση απο την παιδίατρο που επέμενε πως το μωρό για να χορτάσει χρειάζεται απαραίτητα συμπλήρωμα...τελικά κατέληξα να της αλλάξω 3 διαφορετικά γάλατα μεταξύ των οποίων και το ΦΡΙΖΟΛΑΚ που αναφέρετε...η μπέμπα εμφάνισε έκζεμα στο προσωπάκι της ως αλλεργική αντίδραση στο γάλα..

Παπί της εδωσες frisolac ac ή απλό και σου εμφάνισε εκζεμα;;; Τώρα που θηλάζεις έχεις αποχή απο τα γαλακτοκομικά αφού υποψιαστήκατε αλλεργία ή τρως τα πάντα;;;

1aLup3.png

BtUIp3.png

δοκιμάσαμε και το απλό και το AC...Τώρα δεν ξέρω σε ποιο απο όλα ήταν αλλεργική γιατί δοκιμάσαμε και το ΝΟVALAC AC..αλλά είχαμε ξεκινήσει με το frisolac...τρώω κανονικά γαλακτοκομικά, φέτα, κασεράκι, πίνω γάλα, όλα κανονικά και σε καθημερινή βάση αλλά όχι τρελές ποσότητες

αααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!ξέχασα και κάτι άλλο πολύ βασικό...όταν σταματήσαμε το frisolac βελτιώθηκε και η κατάσταση με τους κολικούς σε μεγάλο βαθμό...και συζητώντας το με άλλους γονείς είχαν και αυτοί το ίδιο..όταν το σταμάτησαν είδαν βελτίωση..αν δεν κάνω λάθος πρέπει να υπάρχει και σχετικό θέμα στην ενότητα κολικοί νεογέννητου..φιλιά!! :lol:

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...