Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

PUREGON... ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

michel

Recommended Posts

Οχι ρε γμτ! Λυπάμαι πολυ!

Μην σε πάρει απο κατω καλύτερα που έγινε στο εργαστήριο παρα να περνούσες ολο το γολγοθά!

Φιλενάδα δεν ξερω πόσο χρόνων ειςαι αλλα βάλε στόχο να καλυτερεψεις την ποιότητα των ωαριων σου και σιγουρα στην επόμενη προσπάθεια θα έχεις επιτυχία!!

Εχεις δικιο, χειροτερο ειναι να περιμενεις και δυο βδομαδες και μετα να το μαθεις, και να παρεις και ολα τα φαρμακα. Ειμαι σχεδον 36 χρονων και δεν ανταποκρινομαι καλα στα φαρμακα. Τωρα δεν ξερω ποιο ειναι το προβλημα και δεν προχωρησαν. Οσο για την ποιοτητα των ωαριων δεν ξερω πως να την βελτιωσω αλλα ουτε και αν ειναι αυτο που φταιει. Διαβασα πως υπαρχουν καποιες εξετασεις που ελεγχονται αυτα αλλα δεν ξερω ποτε μπορουν να γινουν. Ισως στην ωοληψια. Και διαβασα πως ειναι περιπου 700-800 ευρω για καθε ωαριο η καθε σπερματοζωαριο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 103
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν μιλησα με τον γιατρο ακομα, μιλησα με την εμβρυολογο. Μου ειπε πως την 3η μερα ηταν διαιρεσης 7 κυτταρων που ειναι πολυ καλο και σημερα 5η μερα 10 κυτταρα αντι 60-120. Μου ειπε συμβαινουν αυτα συνεχως και ισως ηταν ενας κακος κυκλος επειδη δεν εκανα πολλα ωαρια. Ισως δετο ηξερε πως δεν ανταποκρινομαι καλα στα φαρμακα. Οπως και να εχει θα μιλησω με τον γιατρο, ομως η εμβρυολογος μου ειπε οτι της ειπε ο γιατρος αν θελω μπορουμε να ξαναδοκιμασουμε σε δυο μηνες. Αυτα.

Δε θέλω να μου το βάζεις κατω. Θα προσπαθήσουμε μαζί. .. διοτι κατι μου λεει και εμενα ότι καπου θα στραβώσει. .. Ειμαι αισιόδοξο ατομο....απλα αυτο που με κανει να το λεω... ειναι το γεγονός οτι εχω υδροσαλπιγγες. . Και κανονικα θα έπρεπε να τις κλείσουμε με βαση αυτα που εχω διαβασει κ ακουσει από διάφορους γιατρούς. Μαλλον κατα την οωληψια θα τραβήξει και το τοξικο υγρο... τι να πω.... θα τον ρωτήσω ξανα την Τεταρτη που θα παω. ..

Δε θέλω να μου το βάζεις κατω. Θα προσπαθήσουμε μαζί. .. διοτι κατι μου λεει και εμενα ότι καπου θα στραβώσει. .. Ειμαι αισιόδοξο ατομο....απλα αυτο που με κανει να το λεω... ειναι το γεγονός οτι εχω υδροσαλπιγγες. . Και κανονικα θα έπρεπε να τις κλείσουμε με βαση αυτα που εχω διαβασει κ ακουσει από διάφορους γιατρούς. Μαλλον κατα την οωληψια θα τραβήξει και το τοξικο υγρο... τι να πω.... θα τον ρωτήσω ξανα την Τεταρτη που θα παω. ..

Τι εξεταση εκανες και βρηκες πως εχεις υδροσαλπιγγες? να μην σκεφτεσαι αρνητικα. Εχει ο Θεος.

Τι εξεταση εκανες και βρηκες πως εχεις υδροσαλπιγγες? να μην σκεφτεσαι αρνητικα. Εχει ο Θεος.

Σαλπιγγογραφια εκανα συν μια διαγνωστική λαπαροσκόπηση στο νοσοκομείο που δεν μου εκλεισαν κατι ενώ θα έπρεπε να είχαν κάνει. Εφαγα ένα χειρουργείο άδικα και παιζει να το ξαναχρειαστω!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...