Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

PUREGON... ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

michel

Recommended Posts

Σπερματέγχυση ή εξωσωματική κάνεις όταν στο ζευγάρι υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα τεκνοποίησης οπότε καταλήγεις σε τεχνικές μεθόδους υποβοήθησης. Είτε από την μεριά της γύναικας είτε λόγω σπέρματος. Στις περιπτώσεις λοιπόν τεχνητής υποβοήθησης π.χ. σπερματέγχυση παίρνεις τα φάρμακα σου και την ημέρα που πρέπει βάζουν τεχνητά το σπέρμα μέσα σου. π.χ. στην εξωσωματική σου παίρνουν τα ωάρια και τα γονιμοποιούν στο εργαστήριο με το σπέρμα του άντρα σου και την ημέρα που πρέπει τα μεταφέρουν σε εσένα. Τώρα υπάρχουν όμως και άλλες οδοί π.χ. πρόκληση και παρακολούθηση των ωαρίων και μετά προγραμματισμένη επαφή του ζευγαριού. Οπότε θα σου εξηγήσει ο γιατρός σου τι ακρίβως θα κάνετε

μαλλον θα κανουμε πρόκληση και παρακολούθηση των ωαρίων και μετά προγραμματισμένη επαφή. εσυ εκανες κατι τετοιο?

48789824.pngΕίμαι μία νεραιδούλα και θα φουσκώσω όλες τις κοιλίτσες!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 103
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι πήγαμε κατευθείαν στην εξωσωματική γιατί είχε μεγάλο προβλημα το σπέρμα. Για να καταλάβεις τα 2 ωάρια γονιμοποιήθηκαν οχι με σπέρμα αλλά με σπερμαρχίδες (δηλαδή υλικό από τις όρχεις του) είχε κάνει επέμβαση πρώτα. Η διαδικασία που σου περιέγραψα στο πρώτο μηνυμα είναι η διαδικασία της εξωσωματικής

Οχι πήγαμε κατευθείαν στην εξωσωματική γιατί είχε μεγάλο προβλημα το σπέρμα. Για να καταλάβεις τα 2 ωάρια γονιμοποιήθηκαν οχι με σπέρμα αλλά με σπερμαρχίδες (δηλαδή υλικό από τις όρχεις του) είχε κάνει επέμβαση πρώτα. Η διαδικασία που σου περιέγραψα στο πρώτο μηνυμα είναι η διαδικασία της εξωσωματικής

ανακουφιστηκα λιγακι γιατι νομιζα οτι ο γιατρος δεν με ενημερωσε καταλληλα.

σκεφτεσαι για δευτερο?

Διαφημίσεις

ανακουφιστηκα λιγακι γιατι νομιζα οτι ο γιατρος δεν με ενημερωσε καταλληλα.

σκεφτεσαι για δευτερο?

Μπαααα, γιατί για να πάμε για δεύτερο θα πρέπει να ξανακάνει επέμβαση για να πάρουν υλικό από τις όρχεις. Η αλήθεια ειναι ότι δεν το έχουμε συζητήσει τελευταία αλλά, μέχρι πέρσι δεν ήταν και πολύ θετικός. Εκτός από το σωματικό κομμάτι (που εντάξει και οι δύο μας καταπονηθήκαμε ο άντρας μου με την επέμβαση εγώ με την εξωσωματική) είναι περισσότερο ψυχοφθόρο. Μέχρι να πάρουμε τα αποτέλεσμα ότι είμαι έγκυος αισθανόταν άσχημα που είχαμε μπει σε αυτή την διαδικασία λόγω δικού του προβλήματος. Φυσικά έγώ τον λατρεύω και ποτέ δεν σκέφτηκα κάτι αρνητικό. Επείτα αν κάνουμε δεύτερο θα πρέπει να σταματήσω να δουλεύω γιατί τον Κωνσταντινούλη τον κρατάει η μαμά μου δύο παιδιά δεν θα μπορέσει να κρατήσει και δεν μ'αρεσει να παω παιδι στον παιδικο ή σε ξένη γυναίκα

μονη σου? ή πας στο γιατρο?

να φανταστω οτι πας στο γιατρο ε?

Ξέχασα να σου πω. Την δεύτερη φορά της έκανα στην κοιλιά. Μόνη σου δεν ξέρω αν μπορεις να τις κάνεις στο χέρι οχι, στην κοιλιά ναι. Εγω ευτυχώς ειχα μια κοπέλα στην γειτονια που ήταν νοσοκόμα και μου τις έκανε εκείνη αλλιώς θα πήγαινα σε φαρμακείο.

Μπαααα, γιατί για να πάμε για δεύτερο θα πρέπει να ξανακάνει επέμβαση για να πάρουν υλικό από τις όρχεις. Η αλήθεια ειναι ότι δεν το έχουμε συζητήσει τελευταία αλλά, μέχρι πέρσι δεν ήταν και πολύ θετικός. Εκτός από το σωματικό κομμάτι (που εντάξει και οι δύο μας καταπονηθήκαμε ο άντρας μου με την επέμβαση εγώ με την εξωσωματική) είναι περισσότερο ψυχοφθόρο. Μέχρι να πάρουμε τα αποτέλεσμα ότι είμαι έγκυος αισθανόταν άσχημα που είχαμε μπει σε αυτή την διαδικασία λόγω δικού του προβλήματος. Φυσικά έγώ τον λατρεύω και ποτέ δεν σκέφτηκα κάτι αρνητικό. Επείτα αν κάνουμε δεύτερο θα πρέπει να σταματήσω να δουλεύω γιατί τον Κωνσταντινούλη τον κρατάει η μαμά μου δύο παιδιά δεν θα μπορέσει να κρατήσει και δεν μ'αρεσει να παω παιδι στον παιδικο ή σε ξένη γυναίκα

συγνωμη που επεμβαινω, αλλα οταν εκανες το μωρακι σου δεν ξεχασατε ολη τη ταλαιπωρια που υποστηκατε και οι δυο? δεν αξιζει δηλαδη?

το λεω επειδη τα χρονια περνανε και υπαρχει μια μικρη περιπτωση αργοτερα να το μετανιωσετε.αφου εκανε μια φορα επεμβαση δεν γινεται τωρα με φαρμακα να τον βοηθησουν?

μακαρι και εγω να ειχα τουλαχιστον ενα μωρακι!

συγνωμη που σε αφηνω μα πρεπει να κλεισω ελπιζω να τα ξαναπουμε ευχαριστω για τη βοηθεια σου!

σου ευχομαι οτι καλυτερο οτι και να αποφασισεις!

αν θες να διαβασεις την ιστορια μου ειναι με θεμα ποτε θα γινουμε γονεις.

φιλια

Διαφημίσεις

Φυσικά και το ξεχάσαμε και φυσικά και αξίζει τον κοπο. Αν δεν υπήρχε ο Κων/λης θα προχωρούσαμε και 3 και 13 φορές μέχρι να τα καταφέρουμε. Αλλά τώρα που έχουμε το αγοράκι μας δεν το έχουμε σκεφτεί ιδιαίτερα, στην αρχή δεν θέλαμε και οι δυο όπως δεν θέλουν πολλά ζευγάρια κατευθείαν 2ο παιδί. Μετά ο Στέλιος ήταν λίγο αρνητικός με την όλη διαδικασία και εγώ είμαι ακομη για το θέμα της δουλειας όπως σου είπα.

συγνωμη που σε αφηνω μα πρεπει να κλεισω ελπιζω να τα ξαναπουμε ευχαριστω για τη βοηθεια σου!

σου ευχομαι οτι καλυτερο οτι και να αποφασισεις!

αν θες να διαβασεις την ιστορια μου ειναι με θεμα ποτε θα γινουμε γονεις.

φιλια

Και εγώ πρέπει να κλείσω γιατι σχολάω. Και εγώ ελπίζω να τα ξαναπούμε, να μάθω τα νέα σου. Θα διαβάσω την ιστορία σου. Σε φιλώ και σου εύχομαι καλη επιτυχία

Ιόλι γειά σου και από μένα. Άρχισα και γώ αυτό το μήνα να χρησιμοποιώ αυτή την πέννα επίσης για να προσπαθήσουμε με προγραμματισμένες επαφές όπως και σείς. Η χρήση της πένας είναι πολύ έυκολη. Διαλέγεις τη δόση που θα σου πεί ο γιατρός (στη δική μου περίπτωση είναι 50 μονάδες) και κάνεις την ένεση στην κοιλίτσα. Δεν πονάει γιατί η βελόνα είναι πολύ λεπτή απλα την πρώτη φορά θέλει λίγο θάρρος.

Διάβασα την ιστορία σου και βλέπω ότι μάλλον δεν έχετε κάποιο πρόβλημα (ή τουλάχιστον δεν έχετε ανακαλύψει κάτι τέτοιο) άρα όλα θα είναι πιο εύκολα για το γιατρό σου. Εμείς έχουμε πρόβλημα γιατί λόγω πολυκυστικών ωοθηκών ο οργανισμός μου αντιδρα περίεργα σε αυτά τα σκευάσματα. Προσπαθώ όμως να σκέφταιμαι θετικά και περιμένω τον κάθε υπέρηχο με μεγάλη ανυπομονησία. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και για σας

γεια σου happy. εσενα εκτος απο την ενεση σου εδωσε ο γιατρος και τιποτα αλλο?

εμενα μου εδωσε και ενα σπρευ(δεν θυμαμαι το ονομα του τωρα). ξερεις τιποτα για αυτο?εγω θα αρχισω τη θεραπεια στον επομενο κυκλο.

εσυ ποσο καιρο εχει που αρχισες?

αν μπορεις θελω να μαθαινω νεα σου για να ανταλασσουμε αποψεις και εμπειριες.

σου ευχομαι καλη επιτυχια με τον υπερηχο?

φιλια

Ιόλη μου όχι εγώ δεν χρησιμοποιώ τίποτε άλλο μαζί με τις ενέσεις. Έχω όμως διαβάσει και από άλλες κοπέλλες ότι χρησιμοποιούν και ένα σπρέυ το οποίο όμως δεν ξέρω τί κάνει και για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα να μάθω γι'αυτό αν μάθεις κάτι ενημέρωσε και μένα.

Τις ενέσεις τις ξεκίνησα ακριβώς πρίν μια εβδομάδα. Την 3η ημέρα του κύκλου μου. Έβαλα συνολικά 250 μονάδες και με είδε ο γιατρός την Τετάρτη. Μου είπε ότι η δεξιά μου ωοθήκη λόγω των πολυκυστικών έχει πολλά μικρά ωοθηλάκια. Από αυτά ξεχώρισε ένα το οποίο ήταν 10mm. Έβαλα ακόμα 2 φορές και θα με ξαναδεί σήμερα. Βάζω την ελάχιστη δόση κάθε μέρα που είναι 50 μονάδες γιατί λόγω του ότι οι ωοθήκες μου είναι πολυκυστικές αντιδρούν περίεργα και δεν θέλουμε να μεγαλώσουν πολλά από αυτά τα μικρά ωοθηλάκια που έχουν (το πολύ 3-4). Οι ενέσεις αυτές χρειάζονται στενή παρακολούθηση. Κάποιες κοπέλλες κάνουν και ανάλυση οιστραδιόλης αλλά δεν ξέρω πόσο απαραίτητη είναι. Εμένα δεν μου έχει πεί κάτι ακόμα.

Μην αγχώνεσαι και γω θα σε ενημερώνω για την κάθε μου επισκεψη στο γιατρό.

Διαφημίσεις

εγω περιμενω αυτες τι ημερες να μου ερθει περιοδος.την πρωτη ημερα της περιοδου μου ειπε ο γιατρος να τον παρω τηλ για να μου πει τι να κανω. το μονο που φοβαμαι ειναι πως θα κανω αυτη την ενεση στη κοιλια. μαλλον θα παρακαλεσω τον αντρουλη μου να την κανει γιατι εγω δεν εχω καθολου θαρρος για κατι τετοιο.να σε ρωτησω, ποσο δηλαδη πρεπει να ειναι το ωοθυλακιο για να ειναι ενταξει ? εμενα μου ειπε οτι ειναι αρκετα μικρο για να μπει το ωαριο. ξερεις ποσα ωαρια ή ωοθυλακια πρεπει να εχεις για να εισαι ενταξει? οσο κανεις αυτεσ τις ενεσεις εισαι τιποτα ξαπλα ή κανονικα?

εχεις τιποτα παρενεργειες?

απο οτι θα καταλαβες ειμαι πολυ φοβιτσιαρα!

Κατ'αρχήν πρίν κάνεις αυτές τις ενέσεις καλό είναι να κάνεις έναν υπέρυχο για να βεβαιωθείς ότι οι ωοθήκες σου δεν έχουν κάποια κύστη. Εκτός βέβαια αν ο γιατρός σου είναι τόοοοσο σίγουρος ότι είσαι καθαρή.

Η ιδέα με τον άντρα σου είναι καλή. Το σκέφτηκα και γώ στην αρχή αλλά τελικά βρήκα το θάρρος και την έκανα μόνη μου. Το δύσκολο είναι την πρώτη φορά. Αφού όμως είσαι φοβιτσιάρα, καλύτερα ο άντρας σου...

Το ωοηθάλιο για να σκάσει (να έχει δηλ ωορηξία) είναι συνήθως 18-20 χιλ. Σε αυτό το μέγεθος εμένα ο γιατρός θα μου βάλει μια άλλη ένεση με την οποία το ωοθηλάκιο θα σκάσει σε 36 ώρες και τότε θα έρθουμε σε επαφή.

Αυτές οι ενέσεις χρησιμοποιούνται και για εξωσωματική. Σε αυτή την περίπτωση, είναι προτιμότερο να δημιουργηθούν πολλά ωάρια (5-6). Στην περίπτωσή μας όμως που δεν πάμε για εξωσωματική, μέχρι 3 ωοθηλάκι αν έρθουν σε ικανοποιητικό μέγεθος είναι καλά. Βέβαια και 2 να έχεις και ένα να έχεις πάλι καλά είναι.

Όσο για την ξάπλα...τίποτα. Φυσιολογικά πράματα. Ούτε και παρενέργειες καθόλου. Ίσως φουσκώσει λίγο η κοιλιά σου αλλά αυτό δεν είναι τίποτε.

Φαντάζομαι πως ο γιατρός σου δεν σου έχει πεί ακόμα ούτε για δόσει ούτε τίποτα έτσι?

Ετσι μου ερχεται να βαλω τα γελια,διαβαζοντας το πρωτο μυνημα αυτου του τοπικ,γιατι το εγραψα πανω στο φοβο που ειχα,τοτε,πανικος γινοτανε....με τις ενεσεις.

Τωρα ειμαι παλαιμαχος!τις εκανα και μια και δυο...και ενα μηνα αργοτερα παλι...και εν επαθα τιποτα!ουτε καν εγκυος εμεινα!(χι...χι..)

....Κοριτσια,να μην φοβαστε να κανετε ενεσεις,δεν ειναι τιποτα τελικα.....ενα τσιμπιματακι ειναι μονο!!!

Θυμαμαι στις πρωτες ενεσεις,κοιταγα την ωρα....την ξανακοιταγα....κοντευε 11/πρωι,που επρεπε να την κανω,και κρυβομουν μονη μου,στο μπανιο,στην κρεβατοκαμαρα...ναι,κρυβομουν απο τον εαυτο μου!για να μη την κανω!Ηξερα οτι δεν εχω επιλογες,και αφου το'παιρνα αποφαση,εκλεινα τα ματια μου,κραταγα την ανασα μου,και...τσικ!

μολις εβγαζα την βελονα,και καλυπτα το μερος με βαμβακι,ελεγα μονη μου"Μα ,τι χαζομαρα ειναι αυτη,που φοβασαι!!!δεν ειναι τιποτα!για καλο ειναι!οταν θα εισαι εγκυος ,δεν θα τα θυμασαι ,καν,ολα αυτα!"

Και,ΝΑΙ,ξεπερασα τον φοβο μου,με αποτελεσμα ,τωρα(εντος των ημερων),να περιμενω με λαχταρα,να τις κανω παλι,με την ελπιδα οτι αυτη τη φορα θα πετυχει(μιας και παμε για την πρωτη εξωσωματικη).

Να σημειωσω οτι παρενεργειες δεν ειχα εκτος το οτι αδιαθετησα νοριτερα απ οτι περιμενα.Ουτε κιλα πηρα,ουτε φουσκωμα ειχα.(ΚΑΙ εκανα και γιγας-δοση=300,την πρωτη φορα,και 2οο την δευτερη!!!)

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ!!!!

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

Κατ'αρχήν πρίν κάνεις αυτές τις ενέσεις καλό είναι να κάνεις έναν υπέρυχο για να βεβαιωθείς ότι οι ωοθήκες σου δεν έχουν κάποια κύστη. Εκτός βέβαια αν ο γιατρός σου είναι τόοοοσο σίγουρος ότι είσαι καθαρή.

Η ιδέα με τον άντρα σου είναι καλή. Το σκέφτηκα και γώ στην αρχή αλλά τελικά βρήκα το θάρρος και την έκανα μόνη μου. Το δύσκολο είναι την πρώτη φορά. Αφού όμως είσαι φοβιτσιάρα, καλύτερα ο άντρας σου...

Το ωοηθάλιο για να σκάσει (να έχει δηλ ωορηξία) είναι συνήθως 18-20 χιλ. Σε αυτό το μέγεθος εμένα ο γιατρός θα μου βάλει μια άλλη ένεση με την οποία το ωοθηλάκιο θα σκάσει σε 36 ώρες και τότε θα έρθουμε σε επαφή.

Αυτές οι ενέσεις χρησιμοποιούνται και για εξωσωματική. Σε αυτή την περίπτωση, είναι προτιμότερο να δημιουργηθούν πολλά ωάρια (5-6). Στην περίπτωσή μας όμως που δεν πάμε για εξωσωματική, μέχρι 3 ωοθηλάκι αν έρθουν σε ικανοποιητικό μέγεθος είναι καλά. Βέβαια και 2 να έχεις και ένα να έχεις πάλι καλά είναι.

Όσο για την ξάπλα...τίποτα. Φυσιολογικά πράματα. Ούτε και παρενέργειες καθόλου. Ίσως φουσκώσει λίγο η κοιλιά σου αλλά αυτό δεν είναι τίποτε.

Φαντάζομαι πως ο γιατρός σου δεν σου έχει πεί ακόμα ούτε για δόσει ούτε τίποτα έτσι?

για τη κυστη που λες ηδη εχω κανει αφαιρεση και ειχα και ενδομητριωση.

οσο για τη δοση μου ειπε οτι μπορει να αρχισουμε πρωτα με αυτο το σπρευ και στη πορεια να δουμε. αν και δεν ξερω πως το χρησιμοποιεις.μαλλον την αλλη εβδομαδα που θα αρχισουμε λογικα θα εχω νεοτερα.

ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες.εσυ σε τι σταδιο εισαι?

εσεις πως καταληξατε στην εξωσωματικη? δημιουργηθηκε και αλλο προβλημα στη πορεια?

Ιόλη μου, εγώ χτες πήγα στον γιατρό. Δεν ξετρελάθηκα η αλήθεια. Εχω πολλα μικρα ωοθηλάκια και 2 μεγαλυτερα (10 και 11μμ). Ελπίζουμε να μεγαλώσουν μόνο αυτά. Συνεχίζουμε με την ελάχιστη δόση των 50 μον και στριπτίζ ξανά τη Δευτέρα. Μου έκανε και μια καλή διάλεξη για το άγχός και τη θετική σκέψη γιατί με έχει πάρει απο κάτω και άρχισα να του λέω ότι κουράστηκα και αγχώθηκα και θέλω να κάνω εξωσωματική :confused:. Να είσαι λοιπόν ήρεμη και αν νοομίζεις ότι η εμπειρία μου μπορεί να σε αγχώσει, καλύτερα να μην σου τα λέω...

Michel

χαίρομαι που γελάς τώρα που διαβάζεις το μήνυμά σου. Εμένα η αλήθεια είναι ότι η διαδικασία της ένεσης δεν με αγχώνει. Μάλιστα περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία να τις αρχίσω γιατί έχω μεγάλη λαχτάρα για κάτι θετικό.

Θα ήθελα όμως αν δεν σε πειράζει, να μάθω γενικά την εμπειρία σου. Γιατί τις έρχισες, πώς πήγαν οι προηγούμενοι μήνες που τις χρησιμοποιησες, γιατι κατάληξατε στην εξωσωματική κλπ.

Σού εύχομαι κάθε επιτυχία πάντως και σύντομα με ευχάριστα.

happy μου εχει δικιο ο γιατρός σου.Να είσαι ηρεμη και να πιστεψεις σε αυτό που κανεις οτι θα πετυχει.Ειμαι αρκετα αγχωδης σαν ανθρωπος αλλα ξεκινησα με τοσο όρεξη και αισιοδοξία οτι θα πετυχω με την πρωτη τον σκοπό μου,που ίσως αυτο με βοήθησε και τελικά τα καταφερα!!

YUfSp2.png

χμ...πραγματι ,τωρα μου φαινεται αστειο,που φοβομουν τοσο πολυ,πριν την "πρωτη φορα".Εκλεινα κατι 24ωρα στο ιντερνετ,ψαχνοντας λεπτομερειες για το θεμα μου!Εβλεπα στον υπνο μου,βελονες να με κυνηγανε,να με τρυπησουν,και τελικα νικησα τον φοβο,και λυθηκαν και οι αποριες μου,για την "διεγερση ωοθηλακιων".

Happy1981, ιστορια μου ειναι μεγαλη,εχω συλλαβει 3 φορες φυσιολογικα,και το εχασα και τις τρεις,δεν προχωρησε δηλαδη,και ο λογος που παμε για εξωσωματικη ειναι οτι,δεν μπορω να κανω πια,υπομονη,ειμαι σχεδον 40,και θεωρω οτι με αυτον τον τροπο,θα εχουμε πιο πολλες πιθανοτητες να πανε ολα καλα!

Απο'τι μου ειπαν θα μπω και μεσα στο νοσοκ.να κανω θεραπεια με γ-σφαιρινες,θα παρνω με τη χουφτα τα ουτρογεσταν,και τα φιλισιν,και....με λιγη τυχη,πιστευω να πανε ολα καλα!

....αυτα......

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

Όλγα μου καταρχήν να σου ευχηθώ να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος και να σε ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση. Το ξέρω ότι και εσύ και ο γιατρός και όλοι οσοι μου λένε να μην αγχώνομαι έχουν απόλυτο δίκαιο. Για να πώ την αλήθεια τις ενέσεις αυτές τις άρχισα με πολλή αισιοδοξία και με μεγάλες προσδοκίες. Η ψυχολογία μου όμως έπεσε στον πρώτο υπέρηχο γιατί περίμενα καλύτερα αποτελέσματα. Και δυστυχώς όσο και αν προσπαθώ να μην αγχώνομαι δεν τα καταφέρνω και συνεχώς τρέχω και ψάχνομαι στο ίντερνετ. ΤΟ παλέυω όμως και ελπίζω να καταφέρω να ηρεμήσω

Michel καλή μου βλέπω δυστυχως ότι είσαι αρκετά ταλαιπωρημένη. Εύχομαι να είσαι στα τελευταία στάδια του Γολγοθά και σύντομα να έρθει η Ανάσταση λοιπόν

• 4 εβδομάδες μετά...

κορίτσια κανένα νεότερο από αυτές πουυ χρησιμοποιούν puregon?

ενημερώστε με για τις εξελίξεις...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...