Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

mata

Recommended Posts

Τα πρώτα νεύρα στον ορίζοντα !!!! Με έχει εκνευρίσει κάτι στην δουλειά και θέλω να αρχίσω να δαγκώνω ! Τσιγάρο δεν θα κάνω την χάρη σε κανέναν ,ειδικά εδώ μέσα να ανάψω, γιατί θα χαρούν μερικοί κακεντρεχείς και δεν γουστάρω ! Υπομονή , ΥΠΟΜΟΝΗ !!!! (Εδώ που τα λέμε αν ήμουν σπίτι θα το είχα ήδη καπνίσει ) ! :x:twisted::?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 945
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

'Ελενα κουράγιο!!!!!!!!! Αν χρειαστεί σπάστα όλα γύρω σου- θα ξεθυμάνεις καλυτερα κι έτσι δε θα έχεις ανάγκη το τσιγάρο. Άσε που όλοι θα σε αφήσουν στην ησυχία σου..........("πάει καλέ, αυτή τρελλάθηκε!!" κλπ κλπ)

Με ένα σμπάρο, 2 τριγώνια! Ξανασκέψου το :wink::lol:

920035f02d.png

Τσιγάρο δεν θα κάνω την χάρη σε κανέναν ,ειδικά εδώ μέσα να ανάψω, γιατί θα χαρούν μερικοί κακεντρεχείς και δεν γουστάρω ! Υπομονή , ΥΠΟΜΟΝΗ !!!! (Εδώ που τα λέμε αν ήμουν σπίτι θα το είχα ήδη καπνίσει ) ! :x:twisted::?

Κρατήσου στο ύψος σου... Δείξε δύναμη και εγκράτεια.... Είσαι δυνατός άνθρωπος εσύ... Μπορείς.

dev277pr___.png

Εγώ έχω φάει τα πάντα σήμερα! Όχι ότι μου έχει ανοίξει η όρεξη αλλά άμα δεν έχεις δουλειά και δεν καπνίζεις κιόλας πως να περάσει η ώρα? Πόσες ώρες πια στο τσατ? :):):):)

6qjVp3.png

Διαφημίσεις

Ελπίζω να μην κόψουμε το τσιγάρο , και πάρουμε όλες απο 5 κιλά ! Μετά θα μπούμε στο άλλο τόπικ για την δίαιτα και θα κάνουμε και κει ομαδικές προσπάθειες ! :lol::lol:

Εγώ αρχικά είχα πει ότι δεν θα αρχίσω να μασουλάω ότι βρίσκω μπροστά μου , αλλά δεν βλέπω να την γλυτώνω ! :P

Κι εγώ τρώω διάφορα κορίτσια μου, μη νομίζετε... Αγόρασα και κάτι ρυζογκοφρέτες βιολογικές και μασουλάω!! Σήμερα βέβαια θα το πώ το αμάρτημα μου, γιατί θέλω σε εσάς να είμαι ειλικρινής. Βγήκα για δουλειές του γραφείου και ήθελα να πιώ έναν καφέ. Ε, εκεί έκανα και ένα τσιγάρο. :?:?:oops::oops::oops:

Ελπίζω να μην σας επηρρεασω, αλλά δεν μπορώ να σας λέω ψέμματα, παρ'ολο που δεν σας έχω δει ποτέ. Έτσι είμαι εγώ! Ελπίζω να επανέρθω. Στο γραφείο, από την ώρα που γύρισα, εννοείται πως δεν έκανα και δεν θέλω κιόλας. Ήταν η ρημάδα η στέρηση και για καφέ. Τώρα είμαι πολύ καλά πάλι, παρ'όλο που τους έχω απέναντι και τους βλέπω να καπνίζουν.

Ελενακι μην πτοείσαι από τους γύρω σου που σε "κουρντίζουν". Εμένα όταν μου την έδιναν οι άλλοι και κάπνιζα, συνέχιζα να είμαι θυμωμένη, και μετά, οπότε δεν με βοηθούσε σε τίποτα.

Α, και όσο για το φαγητό, εφαγα και κάνα δυο κομμάτια μπακλαβά στο σπίτι χθες...αλλά τί να κάνουμε;;; 8)

n3kPp3.png

zewgp3.png

Βγήκα για δουλειές του γραφείου και ήθελα να πιώ έναν καφέ. Ε, εκεί έκανα και ένα τσιγάρο. :?:?:oops::oops::oops: quote]

Θα αρχίσω να είμαι αυστηρή μαζί σου.... Λοιπόν απο αύριο θα ψάχνω την τσάντα σου και πριν βγείς έξω για δουλειές θα ξαναψάχνω και θα σου παίρνω και τα λεφτά για να μη μπορείς να αγοράζεις

dev277pr___.png

Σίγουρα όλοι μας μπορούμε να βρεθούμε σε μια στιγμή αδυναμίας και να καπνίσουμε ένα τσιγάρο ! Το θέμα είναι να μην μας πάει πίσω ! Και αν το ευχαριστήθηκες mataki ακόμα καλύτερα , γιατί εγώ τις ρουφηξιές που πήρα δεν τις ευχαριστήθηκα από θέμα τύψεων ! :?

Jodido :wink::wink: . Μην με μαλώνεις γιαί θα έρθω εκεί και θα σου πάρω όλα τα τσιγάρα!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Ελενάκι, και το ευχαριστήθηκα αλλά και τύψεις είχα. Ενα μείγμα συναισθημάτων. Πάντως από εκεί και μετά δεν μου ξαναήρθε επιθυμία! Θα δείξει. Συνεχίζουμε πάντως!!!!!

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα δεν θα πάω γυμναστήριο γιατί έχω αρκετές δουλειές στο σπίτι. Να δούμε τί θα γίνει μέχρι το βράδυ γιατί είμαι συνήθως αγχωμένη όταν έχω δουλειές!!!Ελπίζω να πάνε όλα καλά!! :D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Όλσ θα πάνε καλά και ένα παραστράτημα δεν θα μας πτοήσει ίσα ίσα θα κάνει πιο ενδιαφέρουσα τη συνέχεια :lol::lol::lol:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Κορίτσια μου καλά καλημέρα σας! Λοιπόν χθες δυστυχώς κάπνισα τελικά. Δεν κάπνισα μετά το φαγητό όπως συνήθιζα, αλλά κάποια στιγμή που είχα πήξει από τις δουλειές και ήμουν μόνη στο σπίτι, θέλησα να κάνω έναν καφέ, και μαζί και το άλλο. :oops::oops::oops::oops: Σήμερα το πρωί δεν θέλησα πάλι να πιώ τσάι και ήθελα πάλι να πιώ καφέ. Μου είχε σφηνωθεί στο μυαλό. Ε, τη συνέχεια την ξέρετε. Από χθες μέχρι και τώρα έχω κάνει 3 ολόκληρα. :oops::oops::oops: Ξέρω ότι μπορεί να σας απογοητεύσω μια που ήμουν αυτή που σας ξεσήκωσε. Δεν μπορώ να αποβάλλω από το μυαλό μου, τις σκέψεις που κάνω γύρω από αυτό και τις στιγμές που θέλω, δεν λέει να μου φύγει με τίποτα. Αυτό που δεν θέλω με τίποτα, είναι να επηρρεαστείτε αρνητικά. Ελπίζω να συνεχίσετε, και θα χαρώ μέσα από την καρδιά μου, αν τα καταφέρετε εσείς. Ούτως ή άλλως γι'αυτό ξεκίνησα το θέμα. Γιατί σκέφτηκα ότι έστω και ένας να βγεί κερδισμένος, είναι όφελος.Είπα πολλά εδώ, σε πολλά ποστ μου, που φαίνεται ότι τώρα δεν τα τηρώ, αλλά τα έλεγα γιατί πραγματικά τα εννοούσα και πίστευα σ'αυτά.

Θα προτιμούσα σήμερα, ίσως να σας έλεγα ψέμματα, γιατί αυτό μπορεί να ήταν παρακινητικό για εσας. Αλλά παρ'όλο που δεν σας έχω δει ποτέ μου, δεν μπορώ να σας γράφω πράγματα που δεν ισχύουν. Θα νοιώθω χειρότερα. Οπότε προτίμησα να πώ την αλήθεια, παρ'όλο που δεν με τιμάει ιδιαίτερα. :(:oops:

Συνεχίστε και θα σας συμπαρασταθώ. Θα γράφω πράγματα, παρ'ολο που μπορεί να φανεί η λαική παροιμία:Δάσκαλε που δίδασκες....

Εγώ πάντως θα είμαι εδώ για εσάς!!! :D:D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα ! Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα παρατάς ! Ξέρω βέβαια τις απόψεις σου όσον αφορά στην ελλάτωση του τσιγάρου κλπ. αλλά να στο θέσω αλλιώς ! Δεν μπορείς να μείνεις με το ένα τσιγάρο του καφέ ίσως το πρωϊ ή κάποια στιγμή το βράδυ αν θέλεις να χαλαρώσεις ?

Και γω κάπνισα χθες και μάλιστα επειδή δεν είχα τσιγάρα έκανα ένα στριφτό από ένα ξεχασμένο , ξεραμένο καπνό ενός φίλου !

Δεν έγινε και τίποτα ! Και ίσως αν βγω με μια παρέα να ξανακαπνίσω , αλλά για εκείνη την στιγμή , όπως πίνεις ένα ποτό ! Γιατί να είσαι ή του ύψους ή του βάθους ? Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες γιατί και για μένα δεν ξέρω τι ξημερώνει , αλλά εγώ το έχω έτσι στο μυαλό μου , όχι ότι δεν θα ξαναβάλω τσιγάρο στο στόμα μου ποτέ ( μακάρι να γίνει και αυτό δηλαδή ) αλλά ίσως αν το θελήσω κάποια στιγμή θα επιτρέψω στον εαυτό μου ένα τσιγάρο ! Και άλλο πέντε τσιγάρα την εβδομάδα , άλλο πέντε πακέτα !

Εσύ θα κρίνεις , αλλά νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να τα παρατήσεις τώρα ! :wink:

Ματα μου καταρχας γιαυτο νομιζω οτι ειμαστε εδω, για να ειμαστε μεταξυ μας ειλικρηνης... Τι νοημα εχει να λεμε ψεμματα ? Να το παιζουμε σουπερ ατομα ?

Εγω :( που εσυ :( , κατα τα αλλα το βλεπω θετικα γιατι απο εκει που εκανες 1 ή 2 πακετα την ημερα, κανεις 2 - 3 τσιγαρα την ημερα !!! Σουπερ δεν ειναι ???

Κι εγω ηθελα να σας το γραψω απο εχθες, οχι απλα δεν τα καταφερα (εκανα χθες περιπου 7 - 8 τριγαρα) αλλα σταματαω και την προσπαθεια !!! :cry::oops: Μου προκαλεσε απιστευτο στρες !!! Καποια στιγμη που θα ειμαι πιο καλα μαλλον ψυχολογικα !!!

Βεβαια δεν θα ξαναφτασω ΠΟΤΕ το πακετο και πανω, αλλα μεχρι τα 10 - 15 τσιγαρα την ημερα, δεν τα γλυτωνω...

Σαφως κι εγω ειμαι εδω για ολα και ολους !!!

Ελενάκι μου καλημέρα! Δεν θέλησα να μπώ σε λεπτομέρειες για το τί αποφασισα (έχω τρελαθεί στις αποφάσεις τον τελευταίο καιρό), γιατί φοβήθηκα να μην φανώ ανισόρροπη. Αλλά επειδή κατάλαβα ότι ενδιαφέρεσαι πραγματικά, όπως και άλλα κορίτσια εδώ, θα αναλύσω την απόφαση γιατί σε ανησύχησα. :)

¨Οχι δεν τα παρατάω και να γυρίσω στα παλιά. Σκέφτηκα ότι αφού δεν μπορώ ή δεν θέλω να θοιώθω όλα αυτά που ένοιωσα ή στερήθηκα τις προηγούμενες μέρες, να συνεχίσω όπως ακριβώς είπες. Να καπνίζω όποτε και αν θέλω. ¨Οχι όμως ανεξέλεγκτα. ¨Οχι να το μειώσω, απλά να το βγάλω από τις συνήθειες που το έχω συνδεδεμένο. Κάτι που κάποια στιγμή είχε πει η Εβίτα.

Χθες ας πούμε δεν κάπνισα μετά το φαγητό. Ούτε κάπνιζα ενώ μιλούσα στο τηλέφωνο. Απλά κάπνισα κάποια στιγμή που το ήθελα πραγματικά. Σήμερα το πρωί, έκανα μικρό καφε και έχω κάνει μόνο 1. Σκέφτηκα να αλλάξω πολλες από τις συνήθειες μου. Γυμναστική θα συνεχίσω να κάνω για να μην μου πηγαίνει η καρδιά να καπνίζω. Όχι όμως στο γυμναστηριο, γιατί δεν βόλευαν οι ώρες με τα τμήματα αερόμπικ, και μόνο όργανα δεν μου αρέσει να κάνω. Εγώ ξεκίνησα πιστεύοντας ότι θα με βολεύει να πηγαίνω και αερομπικ για να έχω ρυθμό και ένταση. Στα όργανα, είδικά μετά τη δουλειά με πιάνει νύστα. Θα κάνω όμως όπως έκανα και πριν στο σπίτι και θα πηγαίνω και για περπάτημα συστηματικά ΄΄οπως και για ποδόσφαιρο με τον μικρό. ¨Ολα αυτά μπορεί να με βοηθήσουν στο να το αποβάλλω από τις περισσότερες ώρες της ημέρας μου.

Τώρα μασάω τσίχλα. Δεν θα κάνω άλλον καφέ. Για τις εξόδους, θα πάρω κομπολόι. Έτσι θα αποφύγω τη μηχανική κίνηση.

Θα κάνω γενικά ότι μπορώ για να καπνίζω περιστασιακά όταν και αν το θελήσω.

Ελπίζω κάποια στιγμή να έρθει αβίαστα από μόνο του αφού θα έχει αποβληθεί σιγά σιγά από τη σύνδεση με όλες τις ώρες. Δεν επαναπαύομαι.

Ελενάκι ελπίζω να ανακουφίστηκες λίγο. :wink::D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Μαριλένα να είσαι καλά!!!! :):):):)

Ναι πράγματι είμαστε εδώ για να είμαστε ειλικρινής και όχι να γράφουμε ψέμματα χαραμίζοντας τον χρόνο μας, αλλά και τον χρόνο των άλλων που τα διαβάζουν.

Εύχομαι και για σένα να έρθει η στιγμή που να καταφέρεις το πολυπόθητο!!! :D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Αν και για να πω την αλήθεια Ματα μου λυπήθηκα, αλλά χάρηκα εξίσου που είσαι ειλικρινής.

Πράξε όπως νιώθεις....το θέμα είναι να νιώθουμε εμείς καλά.....!!!!!!

:D:D:D:D Aυτό ΟΚ ! Και όχι για να ανακουφιστώ εγώ , αλλά γιατί έκανες καλή αρχή ! Και ΄γω σήμερα το πρωϊ ήθελα σαν τρελή τσιγάρο με τον καφέ αλλά πλέον εδώ στο γραφείο και απο θέμα εγωϊσμού δεν θέλω να τους κάνω το χατήρι !

Το πρωϊ στο σπίτι βάζω το ξυπνητήρι 10 λεπτά αργότερα από ότι θα σηκωνόμουν και έτσι δεν έχω χρόνο ούτε για καφέ , ούτε για τσιγάρο που παλιότερα ένα τεταρτάκι θα το ξόδευα γι΄αυτό τον σκοπό . Έτσι κερδίζω και δέκα λεπτά ύπνου παραπάνω !

Το απόγευμα ζορίζομαι και ΄γω ! Δεν πειράζει είναι όλα θέμα συνήθειας ! :)

Κι εγώ λυπήθηκα Pam μου, αλλά τί να κάνω;;;Ξέρω ότι λυπήθηκες κι εσύ γιατί έχεις έρθει στη θέση μου. Μακάρι να μπορούσα να άντεχα. Ναι όμως είμαι και θα είμαι ειλικρινής σε όλους όσους εκτιμώ. Και όλες σας, σας εκτιμώ πραγματικά!!!

n3kPp3.png

zewgp3.png

:D:D:D:D Aυτό ΟΚ ! Και όχι για να ανακουφιστώ εγώ , αλλά γιατί έκανες καλή αρχή ! Και ΄γω σήμερα το πρωϊ ήθελα σαν τρελή τσιγάρο με τον καφέ αλλά πλέον εδώ στο γραφείο και απο θέμα εγωϊσμού δεν θέλω να τους κάνω το χατήρι !

Το πρωϊ στο σπίτι βάζω το ξυπνητήρι 10 λεπτά αργότερα από ότι θα σηκωνόμουν και έτσι δεν έχω χρόνο ούτε για καφέ , ούτε για τσιγάρο που παλιότερα ένα τεταρτάκι θα το ξόδευα γι΄αυτό τον σκοπό . Έτσι κερδίζω και δέκα λεπτά ύπνου παραπάνω !

Το απόγευμα ζορίζομαι και ΄γω ! Δεν πειράζει είναι όλα θέμα συνήθειας ! :)

Ναι ας κάνουμε ότι μπορούμε παραπάνω!!!!Από εκείνη την ώρα κι εγώ δεν έχω καπνίσει ακόμα!!! Απλά το έβγαλα από το μυαλό μου!!!

n3kPp3.png

zewgp3.png

Όπως έχω ήδη πει η διακοπή του καπνίσματος είναι πια παρα πολυ εύκολη διαδικασία. Εγώ έχω ήδη κόψει το κάπνισμα 40 φορές. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αν δεν ήταν τόσο εύκολο θα μπορούσα να το κάνω επανειλημμένα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λοιπόν κορίτσια η λύση είναι μια. ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

Αφήστε έτσι που λύνουμε ακόμη ένα πρόβλημα, το δημογραφικό.

Άντε βρε matoula να βάλουμε μπρος μαζί. Και για την εγκυμοσύνη και για την διακοπή του καπνίσματος.

Μα πως σας φτιάχνω την διάθεση έτσι :lol::lol::lol::lol:

dev277pr___.png

Να μαι κι εγώ....

Μάτα μη νιώθεις άσχημα γιατί όλες μάλλον τα ίδια περνάμε :(

Κι εγώ χθες κάπνισα 2 τσιγάρα και σήμερα άλλο ένα :oops:

Ωστόσο δεν το βάζω κάτω. Αν μη τι άλλο δεν πρόκειται να αγοράσω πακέτο (μόνο ίσως ένα για τη συνάδελφο που της κάνω τράκα :) - ο άντρας μου ας πρόσεχε). Κι επίσης δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ με το τσιγάρο όσο το παιδί είναι ξύπνιο και στο σπίτι (ούτε βεράντα ούτε τίποτα).

Ελπίζω αυτά να τα καταφέρω και μετά βλέπουμε....

6qjVp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...