Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

mata

Recommended Posts

Τελειώσανε τα ψέματα και να μην ήθελα να το κόψω τώρα δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά :( πήγα στο γιατρό και μου είπε ούτε σε χώρους που καπνίζουν δεν μπορώ να μπαίνω τα ιγμόρεια μου είναι σε κακή κατάσταση κι επιδεινώνονται με το τσιγάρο και πολύ πιθανόν να αρχίσω να παθαίνω άπνοιες

την άλλη εβδομάδα θα πάω για επέμβαση :evil::evil:

Ούτε μισό τσιγάρο θα νικήσουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!!!!!! :shock::shock::shock: Αντε βρε κορίτσι!!!Ετσι είπε ο γιατρός ε; Εντάξει, πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και θα λυθεί το πρόβλημα, αν κι εσύ ακολουθήσεις τις οδηγίες του. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι ήσουν προετοιμασμένη στο θέμα του τσιγάρου τουλάχιστον. Γιατί αλλιώς μάλλον θα σου ερχόταν μεγαλύτερη κατραπακιά! Είμαι σίγουρη ότι κάνοντας την επέμβαση και με την κατάλληλη προσοχή δεν θα αισθάνεσαι κάτι που να σε εμποδίζει στην καθημερινότητα σου. Οι κρίσεις άπνοιας, είναι μόνο για την περίπτωση που συνεχίζεις να καπνίζεις από ότι κατάλαβα. Don't worry!!Όλα θα πάνε καλά παιδί μου!!!!Τώρα τελικά είναι μάλλον σίγουρο ότι θα νικήσεις!!!!

30028hbwvhghvgl.gif

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 945
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για τις φίλες μου αλλά και όποιους άλλους ενδιαφέρονται να μάθουν, με χαρά θα αφηγηθώ τη σημερινή άκαπνη μέρα μου.

Στη δουλειά, ξέρετε πώς τα πήγα. Τσαγάκι, μπολικο νερό, τσίχλες, καραμελίτσες που και πού και κάτι από τον φούρνο για σνακ γιατί μεσημεριανό θα έτρωγα στις 4.30.

Στο σπίτι φαγητό, ξάπλα στον καναπέ, μαζί με τον μικρό βλέποντας λίγο παιδικά και μετά σε μια "άκαπνη" φίλη επίσκεψη για "τσάι", όπως λένε και οι Άγγλοι. Καλά μη φανταστείτε δεν θα πίνω μια ζωή τσάι, γιατί σε λίγο από τα πολλά τσάγια, θα λέω good morning dear, και όχι καλημέρα!!! :lol::lol: Ήταν η πρώτη φορά που δεν είχα πρόβλημα να καθίσω στο παιδικό δωμάτιο της μικρής της φίλης μου. Κι άλλες φορές, έτυχε να κάτσω αλλά βιαζόμουν να φύγω για να πάω να καπνίσω. Μετά ήρθα σπίτι, έβαλα τον μικρό να κοιμηθεί και εγώ αφού μαγείρεψα κάθισα να σας πώ δυο λόγια και σε λίγο θα κοιμηθώ.

Οι στιγμές που θέλησα να καπνίσω, ήταν μετά το φαγητό, και το βράδυ την ώρα που μαγείρευα και χώθηκα κάτω από τον απορροφητήρα για να μαγειρέψω. Τις άλλες στιγμές που το ένιωσα ήταν λιγότερο έντονο. Ψυχολογικά είμαι εντάξει και δεν έχω ιδιαίτερα νεύρα.

Είμαι η Μάτα και είμαι 48 ώρες καθαρή!!!!!!! :D:D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Μπραβο βρε Ματα....

Εγω μαλλον θα εγκαταλειψω γιατι ψυχολογικα δεν ειναι η καλυτερη στιγμη να το κανω... Ειμαι πραγματικα πολυ στρεσαρισμενη και το τελευταιο που σκεφτομαι ειναι να κοψω το καπνισμα... :( Αν το κανω μλλον θα πηδηξω απο κανα μπαλκονι.. Οποτε θα επανελθω οταν θα ειμαι πιο ηρεμη..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Ναι doraki. το σημαντικό είναι να το κάνεις κάποια στιγμή που δεν έχεις πρόσθετο άγχος από οτιδήποτε! Και μόνο που σου περασε από το μυαλό και έκανες έστω και την ελάχιστη προσπάθεια, σημαίνει ότι είναι θέμα χρόνου να το αποφασίσεις. Εδώ θα είμαστε παιδί για σένα όταν θα είσαι έτοιμη! Καλύτερα να δώσεις χρόνο, έτσι θα είναι μεγαλύτερες οι πιθανότητες. Θα έχεις καιρό να το επεξεργαστείς.

Ποτέ δεν είναι αργά να το κάνεις, σε μια βδομάδα σε ένα μήνα...όποτε θελήσεις εσύ!!! :D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ

Ο πρωινός βήχας έχει εξαλειφθεί σχεδόν. Με το που άνοιγα τα μάτια μου, έβηχα κάθε πρωί.

Δεν πλένω τα δόντια μου δέκα φορές την ημέρα, επειδή θέλω να πλησιάσω τον μικρό αλλά και τον άντρα μου.

Ο ύπνος μου είναι ήσυχος, εκτός από το χθεσινό όνειρο που είδα τον άντρα μιας φίλης μου και τον ρωτούσα, κι εσύ δεν έκοψες το κάπνισμα;;;; :lol::lol: Βέβαια όχι ότι μου προκάλεσε κάποια αναστατωση αυτό. Δεν ψάχνω αγχωμένη για τσιγάρα και ούτε υπάρχει ο μόνιμος φόβος μην ξεμείνω.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ

Μια ελάχιστη ανησυχία, που δεν θα την χαρακτηριζα απαραίτητα νευρικότητα

Ένα τριβέλισμα στο μυαλό σχετικά με το θέμα.

Κάποιες στιγμές η υπαρξη αίσθησης ότι κάτι λείπει, ειδικά μετά από πράξεις ή καταστάσεις που είναι συνδεδεμένες με το κάπνισμα.

Ελπίζω να αυξηθεί η πάνω λίστα και να μειωθεί η κάτω.

Δεν είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα παιδιά. Πιστεύω ότι αν το θέλεις και είσαι σε μια σχετικά ηρεμη φάση, τα καταφέρνεις. Εντάξει, είναι γεγονός ότι κάτι σου λείπει, αλλά είναι στα λογικά πλαίσια.

n3kPp3.png

zewgp3.png

Μπράβο ματούλα ! Και γω 48 ώρες καθαρή λοιπόν , το πρωϊνό καφεδάκι το πίνω , αλλά μόνο ένα από τους τρείς , τέσσερις που έπινα οπότε έχει και αυτό το όφελος η διακοπή του καπνίσματος . Πολύ τσάϊ και γω την υπόλοιπη ημέρα , ματούλα θα σου συνιστούσα να πίνεις πράσινο γιατί είναι αντιοξιδωτικό και αποτοξινωτικό !

Στην δουλειά το παλεύω πιο εύκολα το θέμα γιατί υπάρχει υποδομή αντικαπνιστών , το απόγευμα ζορίζομαι λιγάκι , στο μαγείρεμα όπως λέει η mata γιατί το είχα συνδέσει με κουζίνα , ανοιχτή μπαλκονόπορτα , τσιγαράκι ! Θα το ξεσυνδέσω όμως που θα μου πάει :lol: !

Απο νεύρα σχεδόν καθόλου και δεν το περίμενα ομολογώ !

Κορίτσια είναι όντως τελικά θέμα απόφασης και μυαλού ! Μου φαίνεται αρκετά πιο εύκολο από ότι περίμενα , αν και είναι νωρίς ακόμα μάλλον για να βγάλω συμπεράσματα ! Πιστεύω όμως ότι δεν θα πισωγυρίσω ! Το πιο δύσκολο πέρασε !

Καλή επιτυχία ΣΑΜ σκέψου δεν είσαι μόνη ! :D:D:D:D

Αχ mata κοπέλα μου να είσαι καλά που μας δίνεις κουράγιο! Κάθε φορά που θέλω τσιγάρο σκέφτομαι εσένα και λέω "μπορώ κι εγώ" :) .

Τα δύσκολα είναι το πρωί (σήμερα δεν πήρα καφέ αλλά πάλι θέλω τσιγάρο), το μεσημέρι μετά το φαγητό και το βράδυ που πέφτει η μικρή για ύπνο και συνήθως έκανα ένα τσιγάρο για χαλάρωση πριν αρχίσω τις δουλειές.

Νεύρα δεν έχω αλλά τις ώρες που μου έρχεται να καπνίσω παραλύει το μυαλό μου και δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτε άλλο :oops:

Προσπαθώ να είμαι απασχολημένη συνέχεια αλλά έλα που δεν έχω δουλειά :roll:

Θα τα καταφέρουμε όμως :):):):):)

6qjVp3.png

Προσπαθώ να είμαι απασχολημένη συνέχεια αλλά έλα που δεν έχω δουλειά

Αngelina και γώ το έχω αυτό το πρόβλημα στην δουλειά ! Αυτή την περίοδο δεν έχω καθόλου δουλειά και έχω ταράξει τις τσιχλοκαραμέλες όταν με πιάνει η φρίκη ! Το θετικό είναι βέβαια ότι δεν καπνίζουν οι συνάδερφοι και αυτό με βοηθάει ! Μου λείπει το καλοκαίρι που τρέχω και δεν φθάνω και δεν προλαβαίνω ούτε να σκεφτώ το τσιγάρο !

Διαφημίσεις

Πιστεύω οτι το σημαντικό στην επιτυχία σας είναι η ομαδικότητα...

Κρατάτε γερά... Τα δύσκολα έρχονται... Να είστε συχνά σε επικοινωνία για να ενθαρύνεστε...

Μπράβο πάντως... σας θαυμάζω και χαίρομαι γιατί φτιάχνετε τις κατάλληλες προυποθέσεις για να σταματήσουν και κάποιες άλλες το καπνισμα ονόματα δεν λέμε :wink::wink::wink:

dev277pr___.png

Ελενάκι μου, καλημέρα!!Κι εγώ εκεί στο μαγείρεμα, έφαγα μια ψιλοφρικη!Μια που το είχα συνδεδεμένο. Σαν άνοιξα τον αποροφητήρα, με φαντάστηκα να καπνίζω!!!Λέτε να μην ξαναμαγειρέψω μέχρι να περάσουν τα δύσκολα;;; :lol::lol: Νομίζω ότι τελικά ναι δεν ήταν τόσο δύσκολο όσο το περίμενα. Βέβαια σήμερα το πρωί, νοιώθω πιο έντονα ότι θέλω! Θα φύγει που θα πάει!!

Καλά για το τσάι που είπες έριξα πολύ γέλιο!!!!Χθες πήγα στο Σ/Μ και πήρα πράσινο!!!Ούτε στο μυαλό σου να ήμουν!!!

Να δούμε πώς θα τα πάμε και σήμερα!!!!

Κι εγώ πρωί πρωί τσίχλα τρώω. Λέτε να πάρω καμιά νικορέτ να μασάω με τον καφέ;;;;; :lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Έλενα έτσι μου έρχεται να πάω στη Διευθύντρια και να της πω "δεν ξέρω τι θα κάνεις βρες μου δουλειά" :)

Εμείς είμαστε τρεις μέσα στο γραφείο και καπνίζαμε οι δύο, οπότε τώρα που βλέπω τη συνάδελφο απέναντι να καπνίζει μου έρχεται να της αρπάξω το τσιγάρο από το χέρι :P Απορώ πως μας άντεχε η τρίτη :oops:

Μου φαίνεται θα πάρω τώρα μία δίωρη άδεια να βγω στα μαγαζιά να κάνω έρευνα αγοράς ενόψει εκπτώσεων. Θα αναστενάξει η κάρτα :):):)

6qjVp3.png

Αχ mata κοπέλα μου να είσαι καλά που μας δίνεις κουράγιο! Κάθε φορά που θέλω τσιγάρο σκέφτομαι εσένα και λέω "μπορώ κι εγώ" :) .

Τα δύσκολα είναι το πρωί (σήμερα δεν πήρα καφέ αλλά πάλι θέλω τσιγάρο), το μεσημέρι μετά το φαγητό και το βράδυ που πέφτει η μικρή για ύπνο και συνήθως έκανα ένα τσιγάρο για χαλάρωση πριν αρχίσω τις δουλειές.

Νεύρα δεν έχω αλλά τις ώρες που μου έρχεται να καπνίσω παραλύει το μυαλό μου και δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτε άλλο :oops:

Προσπαθώ να είμαι απασχολημένη συνέχεια αλλά έλα που δεν έχω δουλειά :roll:

Θα τα καταφέρουμε όμως :):):):):)

Αχ Αντζελινάκι μου γλυκό κι εγώ από σας παίρνω κουράγιο!!!! Δεν πήρες καφέ σήμερα τελικά ε; Πήρες κανένα κακάο ή τίποτε άλλο;

Πάρε κανένα μικρό κομπολόι να απασχολείς τα χέρια σου, αν μπορείς, ή κανένα μαλακό μπαλάκι από τα παιχνίδια της Ναταλίας! :lol:

Κι εγώ χθες που είδα τους αναπτήρες στο σπίτι, μου ήρθε να ανάψω 10 μαζί αλλά κρατήθηκα!!!!Λέτε να πάρουμε καμιά τσίχλα νικορέτ για να ηρεμήσουμε λίγο; Τί λέτε;;;

n3kPp3.png

zewgp3.png

Εμείς είμαστε τρεις μέσα στο γραφείο και καπνίζαμε οι δύο, οπότε τώρα που βλέπω τη συνάδελφο απέναντι να καπνίζει μου έρχεται να της αρπάξω το τσιγάρο από το χέρι :P Απορώ πως μας άντεχε η τρίτη :oops:

Έχω πεθάνει στα γέλια!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Πώς τα λές έτσι βρε παιδί;;;;;;;;; :lol::lol::lol: Θα με πάρουν χαμπάρι............ :lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό με την κατάργηση του μαγειρέματος το σκέφτηκα κι εγώ :):):)

Ευτυχώς χθες βράδυ μαγείρεψε ο άντρας μου οπότε ήταν λίγο πιο εύκολο αλλά δεν είναι κάθε μέρα Κυριακή :( ΄

Επίσης σκέφτομαι να κόψω και το μεσημεριανό φαγητό κι έτσι με ένα σμπάρο θα έχω δυο τριγώνια :)

6qjVp3.png

Πω πω τα κοριτσακια μου, μπήκαν δυναμικά στο 2008!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητήρια καταρχήν για την απόφαση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και ευχομαι ειλικρινά να τα καταφέρετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καθε φορά που θα αντιπαρέρχεστε της επιθυμίας σας θα είναι μια νίκη για σας και οταν μετα απο λίγες μέρες νιώσετε ετοιμες να λυγίσετε θα σκεφτεστε ότι θα πανε χαμενοι οι κοποι που κανετε.... και θα παιρνετε δυναμη να συνεχισετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Keep fighting!!!

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Να 'στε καλά jodido και Σοφάκι!!!!Σας ευχαρίστούμε κορίτσια!!!!Εύχομαι όλα να μας πάνε καλά και να τα καταφέρουμε!!!!!Να είστε καλά!!!Μας καταλαβαίνετε και οι δύο γιατί από ότι ξέρω έχετε περάσει από αυτό το στάδιο και ξέρετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D .Την χρειαζόμαστε την ενθάρρυνση!!!!

n3kPp3.png

zewgp3.png

Αυτό με την κατάργηση του μαγειρέματος το σκέφτηκα κι εγώ :):):)

Ευτυχώς χθες βράδυ μαγείρεψε ο άντρας μου οπότε ήταν λίγο πιο εύκολο αλλά δεν είναι κάθε μέρα Κυριακή :( ΄

Επίσης σκέφτομαι να κόψω και το μεσημεριανό φαγητό κι έτσι με ένα σμπάρο θα έχω δυο τριγώνια :)

Έτσι πως πάμε θα κοιμόμαστε 24 ωρες για να αποφύγουμε να το σκεφτόμαστε!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Εγώ το απογευμα στο γυμναστήριο λέω να αφήσω τα κοκκαλάκια μου πάνω σε κανένα διάδρομο ή σε κανένα στέπερ για να μην έχω κουράγιο μετά για τίποτα. Έχω και να ξεστολίσω μετά στο σπίτι... :?

n3kPp3.png

zewgp3.png

Είμαι η Στέλλα και είμαι 24 ώρες άκαπνη αν ήθελα ας έκανα και διαφορετικά :lol::lol::lol::lol::lol:

Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι όταν καπνίζουν επιδεικτικά μπροστά μου ο άντρας μου και ο αδερφός μου λέγοντας σοβαρολογείς δεν θα μας κάνεις παρέα :evil::evil:

ακόμη και η εντολή γιατρού δεν τους πτόησε :(:(

Είμαι περικυκλωμένη από τσιγάρα τα βλέπω παντού μπροστά μου αλλά δεν μπορώ να τα πλησιάσω helpppppppppppppp :roll::oops:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Mπράβο Στελλίτσα και ξανά μπράβο γιατί δεν έχεις καμμία συμπαράσταση ! Τρίξτους τα δόντια κορίτσι γιατί είναι απαράδεκτο , ειδικά από την στιγμή που σε προειδοποίησε και ο γιατρός σου για θέμα υγείας !

Δείξε τους πόσο μεγάλη θέληση έχεις και κάνε μια σοβαρή κουβεντούλα και με τους δυό τους αν μη τι άλλο να μην σε παρεμποδίζουν ψυχολογικά με τις προσκλήσεις τους για τσιγάρο ! :x

Στελλάκι μου γλυκό μην τους ακούς!!!! Κάποια στιγμή θα αναγκαστούν κι αυτοι να το κόψουν!!Εύχομαι να μην είναι και γι'αυτούς από εντολή γιατρού!! Ενα πράγμα να σε παρηγορεί:Ότι κι εμέίς είμαστε στην ίδια φάση και χωρίς εντολή γιατρού!!Οπότε προσπάθησε να ξεχασεις τον γιατρό και σκέψου ότι και μόνη σου να το έκανες όπως εμείς, θα ήταν το ίδιο. Μην νοιώθεις την πίεση από αυτό που σου είπε ο γιατρός. Σκέψου ότι θα το έκανες έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή!!!!Είμαστε δίπλα σου, κι εσύ για εμάς!!!!¨΄΄Ολοι για έναν και ένας για όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προολίγου μου ήρθε να αρπάξω το τσιγάρο της συναδέλφισσας jodido!!!!

n3kPp3.png

zewgp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...