Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φαρμα Κουκάκη

Eve

Recommended Posts

Διαφημίσεις

οχι,απόλυτα δεν τα εμπιστεύομαι ομως δινουν μια κατευθυνση,για τα αυγά ειναι τσεκαρισμένο οτι σωστά εχουν αυτά που εχουν στο κόκκινο,εγω στη δουλεια ειδα απίστευτα πράγματα,να παστεριωνουν γάλατα 6 φορες,απο τα ληγμένα ετσι,να μεταφέρονται γάλατα Αυγουστο με ΙΧ και να μπαίνουν στο ψυγείο σαν να μη συνέβη τίποτα,ετσι μου ρχεται να παρω κατσικα να αρμέγω!

Λύσε μου μια απορία... αυτοί οι αριθμοί κάτω απ'τη συσκευασία είναι πόσες φορές παστεριώνονται; Δηλαδή για να καταλάβω λήγει το γάλα, επιστρέφεται και ξαναπαστεριώνεται και βγαίνει πάλι στην αγορά... ή κατάλαβα άλλα ντ'αλλων...

Εντάξει της Γεωργικής σχολής είναι κορυφαίο γάλα... πάντως εμένα μ'αρέσει πολύ και της ΕΒΟΛ... έβγαλε τώρα και ωραίο βιολογικό.

Της Κέρκυρας μετά τις φορές που το βρήκα ληγμένο, το βλέπω και μου γυρνάνε τα άντερα!

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

εμενα μ αρέσει το κατσικίσιο της εβολ,ναι αυτοι οι αριθμοί ειναι ποσες φορες το ληγμένο περασε απο το μηχανημα και ξαναέγινε ετοιμο προς κατανάλωση,τίποτα δεν πετιέται,κανενα ληγμένο προιον δεν πηγαίνει στα σκουπίδια,ξαναπηγαίνει στο πιάτο μας.μου εχει τύχει να καταγγείλει καταναλωτης οτι βρηκε γυαλί στο γίαουρτι που ταιζε το παιδί του,πανικόβλητη εγω το αναφέρω και μου λένε στειλτης μωρε μια δωδεκάδα κουπόνια και μην ασχολείσαι άλλο θα έπεσε,γιατι οι εγκαταστάσεις δεν ειναι και οτι καθαρότερο,ούτε τηρούνται οι κανονες υγειηνής,κατα τ αλλα το χασπ ους μάρανε.

εμενα μ αρέσει το κατσικίσιο της εβολ,ναι αυτοι οι αριθμοί ειναι ποσες φορες το ληγμένο περασε απο το μηχανημα και ξαναέγινε ετοιμο προς κατανάλωση,τίποτα δεν πετιέται,κανενα ληγμένο προιον δεν πηγαίνει στα σκουπίδια,ξαναπηγαίνει στο πιάτο μας.μου εχει τύχει να καταγγείλει καταναλωτης οτι βρηκε γυαλί στο γίαουρτι που ταιζε το παιδί του,πανικόβλητη εγω το αναφέρω και μου λένε στειλτης μωρε μια δωδεκάδα κουπόνια και μην ασχολείσαι άλλο θα έπεσε,γιατι οι εγκαταστάσεις δεν ειναι και οτι καθαρότερο,ούτε τηρούνται οι κανονες υγειηνής,κατα τ αλλα το χασπ ους μάρανε.

Ω ρε μάνα μου...

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Διαφημίσεις

δυστυχώς καλή μου φίλη και το Κουκάκη το παίρνουν επιστροφή και το ληγμένο γαλατάκι,γιαουρτάκι,ρυζογαλάκι ....το ξανατρώμε.Μονο της γεωργικης σχολής δεν καταναλώνεται,και της εβολ νομίζω,αλλά δεν το έχω τσεκάρει.εγω κάποτε ειχα σιχαθεί τοσο πολύ το γάλα που επαιρνα σε σκόνη,και εφτιαχνα και γιαούρτι με γαλα σκόνη,θα μου πεις ειναι καλύτερο?οχι αλλά ειχα δει τόσα με το φρέσκο.

Koρίτσια το ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ σιγουρα δεν το περνουν επιστροφή .Το ξέρω γιατί το παραγγελνω απο εναν φουρνο και μου ειπε η κοπελα σε περιπτωση που καποια μερα δεν το παρω να τους ενημερωσω να μην μου κρατησει γιατι δεν τα περνουν επιστροφη

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

πιθανόν δεν παίρνουν επιστροφές απο καποια μαγαζιά επειδή δεν κάνουν μεγάλο τζίρο και δεν συμφέρει τη διανομή να πηγαίνει να παίρνει επιστροφές και να καίει βενζίνη το φορτηγό,αυτό ισχύει για τους μη καλούς πελάτες,και ο Ολυμπος παίρνει επιστροφές.ναι ναι ναι

antigoni μου ναι πέρνει επιστροφές...για το συγκεκριμένο γαλα μονο δεν πέρνει γι'αυτο το τόνισα.ακόμη και στο carrefur που αποκλείω να τους κανει μικρό τζίρο δεν φερνουν παρα ελαχιστα μπουκαλια.

και απο το φουρνο που το περνω εγω τα αλλα τα γαλατα και τα γιαουρτια τα περνει κανονικοτατα το φορτηγο του ολυμπου.

rQGhp3.png

• 1 χρόνο μετά...

Γεια σας! Θα ήθελα να επισημάνω κάτι σχετικά με τις επιστροφές στα γάλατα.

Το θέμα είναι καθαρά λογιστικό σχετικά με τις επιστροφές και θα χαρακτήριζα κατινιές τα όσα αναφέρονται.

Εργάζομαι σε μία μεγάλη γαλακτοβιομηχανία και οφείλω να ομολογήσω ότι υπάρχουν πολύ καλής ποιότητας γάλατα σήμερα στην αγορά όπως του Όλυμπου, Κουκάκη και της Κέρκυρας. Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να στείλετε γάλατα τους για ανάλυση όπως και από μεγάλες εταιρείες σαν αυτή που εργάζομαι. Θα εκπλαγείται με την ποιότητα. Ως αναφορά τις μεγάλες εταιρείες δεν θα σας το πρότεινα. Είναι λογικό να εισάγουμε συμπυκνωμένο γάλα και να καταλήγει σαν φρέσκο στο ποτήρι. Δεν υπάρχει τόσο τονάζ διαθέσιμο στην Ελλάδα. Θα ήθελα να απαντήσω και σε κάποια φίλη που απάντησε με σιγουριά για τους κωδικούς στην συσκευασία (δηλαδή ότι γίνεται παστερίωση στις επιστροφές). Αυτό δεν ισχύει σε καμία εταιρεία απ' ότι μας δείχνουν τα χημεία μας και ο αριθμός που αναγράφεται στην συσκευασία είναι ο αριθμός της μηχανής που κατασκευάζει το μπουκάλι και όχι το προϊόν. Είναι ένας τρόπος για να εντοπίζεται σε ποια μηχανή υπάρχει πρόβλημα συσκευασίας. Αυτό φυσικά σε εταιρείες που έχουν πάνω από μία μηχανή συσκευασίας. Ευχαριστώ για την υπομονή σας και ελπίζω να μπορώ να σας βοηθήσω σε προβλήματα που αφορούν το χώρο της παραγωγής γάλακτος.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...