Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φαρμα Κουκάκη

Eve

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εγώ τα παίρνω από τον φούρνο, στο σούπερ δεν υπάρχει.

ρίξε μια ματιά στη σελίδα τους να δεις... http://www.koukfarm.gr/diktio.asp

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΦΑΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟ CARREFOUR ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ :(

1189975.png

1189977.png

Εγώ το βρίσκω σε ένα κρητικό μαγαζί με βιολογικά είδη στον Βυρωνα... αν είσαι κοντά πες μου να σου πω που ακριβώς :wink:

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Διαφημίσεις

δοκίμασε φαρμα κερκυρας,οτι πιο εξαιρετικό εχω πιεί σε γαλα,το σοκολατούχο ειναι άπαιχτο,το κουκάκη ειναι αδιάφορο,επισης πολύ καλό ειναι και το αγρόκτημα βραχιάς

δοκίμασε φαρμα κερκυρας,οτι πιο εξαιρετικό εχω πιεί σε γαλα,το σοκολατούχο ειναι άπαιχτο,το κουκάκη ειναι αδιάφορο,επισης πολύ καλό ειναι και το αγρόκτημα βραχιάς

Έπερνα φάρμα κέρκυρας αλλά μου έτυχε δυο φορές να χαλάσει πριν την ημερομηνία λήξης και το σταμάτησα :? Όντως όμως ωραίο γάλα!

Έπερνα φάρμα κέρκυρας αλλά μου έτυχε δυο φορές να χαλάσει πριν την ημερομηνία λήξης και το σταμάτησα :? Όντως όμως ωραίο γάλα!

ακριβώς το ίδιο κι εγώ... αλλά ήθελα γάλα να πάρει η ευχή!... όχι γιαούρτι! :wink:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

ακριβώς το ίδιο κι εγώ... αλλά ήθελα γάλα να πάρει η ευχή!... όχι γιαούρτι! :wink:

Αυτό... :lol:

Εγώ το βρίσκω σε ένα κρητικό μαγαζί με βιολογικά είδη στον Βυρωνα... αν είσαι κοντά πες μου να σου πω που ακριβώς :wink:

ΛΕΓΚΩ ειμαστε και γειτονοπουλα...για πες σε ποιο μαγαζι με κρητικα στο βυρωνα?

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

Διαφημίσεις

ΛΕΓΚΩ ειμαστε και γειτονοπουλα...για πες σε ποιο μαγαζι με κρητικα στο βυρωνα?

Όπα... μισο... τι έτσι απλά θα σου πω το μαγαζί; Τι μας πέρασες δηλαδής φιλανθρωπικό ίδρυμα;;; Πρώτα θα μου εξηγήσεις γιατί η δική μου βασιλόπιτα βγήκε σας μυρωδάτος ιπτάμενος δίσκος και μετά θα έχεις τις πληροφορίες που θέλεις! :D

Επειδή είμαι μεγάλη καρδιά... "το δίκταμο" είναι σε δρομάκι κάτω απ'την καραολή δημητρίου, δεν θυμάμαι το όνομα, ανάμεσα στη μυσίας και τη φορμίωνος... άμα το βρεις γράψε μου, μ'αυτή την περιγραφεί... κατάλαβες στο περίπου που είναι;;;

μμμ ειμαστε κοντα δλδ...

ααα θα παω καταλαβα !!

μου την εχεις φυλαγμενη ε? :lol::lol:

λοιπον ακου θα φροντισω να παρω τη βασιλοπιτα στο ενα χερι και το δικο μου μικρο ταλιμπαν στο αλλο και να ερθουμε στο παρκακι να σας την τραταρουμε ..φανταζομαι καπου εκει θα τριγυρνατε αφου ειμαστε γειτονοπουλα :lol:

θα μας καταλαβετε απο τη μυρωδια της πιτας :D

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

Δίπλα στην καφετέρια? στη στάση του λεωφορείου?? :lol::lol::lol:

Μα τόσο κατατοπιστική είμαι λοιπόν; Πριν καν δώσω τις οδηγίες!!! :lol:

μμμ ειμαστε κοντα δλδ...

ααα θα παω καταλαβα !!

μου την εχεις φυλαγμενη ε? :lol::lol:

λοιπον ακου θα φροντισω να παρω τη βασιλοπιτα στο ενα χερι και το δικο μου μικρο ταλιμπαν στο αλλο και να ερθουμε στο παρκακι να σας την τραταρουμε ..φανταζομαι καπου εκει θα τριγυρνατε αφου ειμαστε γειτονοπουλα :lol:

θα μας καταλαβετε απο τη μυρωδια της πιτας :D

Επίσης μπορείτε να μας τρατάρετε και στις κούνιες που είναι δίπλα... είμαστε συχνοί θαμώνες!!! :wink:

Το φάρμα κουκάκη το βρίσκω στο carefur μαρινόπουλο πάντα...και το προτιμώ...

Παλιότερα έπερνα το όλυμπος το οποίο έχω ακούσει ότι από ελέγχους που έχουν γίνει είναι πολύ καλό... :roll: Αλλά αυτό που είχα παρατηρήσει είναι ότι αν το ζέσταινα λίγο παραπάνω, έκοβε (έβγαζε κάτι μικρά κομματάκια).

Πάντως πάλι καλά εμείς εδώ στη Θεσσαλονική έχουμε πολλές επιλογές σε γάλατα...Τι να πουν και στα νησιά που εκτος από δελτα και εβγα δε βρίσκουν τίποτα άλλο...

το καλύτερο γάλα που δυστυχως δεν υπαρχει στην αθηνα αλλα μονο στη βόρεια Ελλάδα ειναι της αμερικάνικης γεωργικής σχολής,μετα το κέρκυρας και μετα το αγρόκτημα βραχιάς,ολα τ αλλα στο ιδιο καζάνι βράζουν,εχω δουλέψει σε γαλακτοβιομηχανία και εβλεπα τις αναλύσεις απο το χημείο,ειδικα για πολύ γνωστό γάλα ειχα μαθει τα χειρότερα,δεν το ξαναπηρα βεβαια,δειτε τον καταλογο την γκρινπις.

συμφωνώ αντιγόνη γι'αυτα που λες.Ναι όντως αυτά που προανέφερες τα βρίσκω πολυ ευκολα και μετα το ολυμπος βιολογικο τα προτιμώ.Από την εμπειρία σου δηλ στην γαλακτοβιομηχανια πιστευεις ότι οντως πρέπει να εμπιστευομαστε τους καταλογους της green peach?

rQGhp3.png

Της αμερικάνικης γεωργικής σχολής είναι οντως απο τα καλύτερα, μεχρι τις 11-12 το πρωί το βρίσκεις στο Βασιλοπουλο, μετά πάπαλα.

Θα κοιτάξω να βρω του Κουκάκη στα carrefur, οι περιοχές που λέτε δεν ειναι ιδιαίτερα μακρυα απο εμένα, αλλά πραγματικά δεν αξιζει να τρέχω να το πάρω, εφοσον τελικά πανω απο 1-2 γουλιές δεν πίνει... :roll::roll:

δοκιμές κάνω μπας και βρω καποιο καλό γάλα να του αρέσει... :lol:

οχι,απόλυτα δεν τα εμπιστεύομαι ομως δινουν μια κατευθυνση,για τα αυγά ειναι τσεκαρισμένο οτι σωστά εχουν αυτά που εχουν στο κόκκινο,εγω στη δουλεια ειδα απίστευτα πράγματα,να παστεριωνουν γάλατα 6 φορες,απο τα ληγμένα ετσι,να μεταφέρονται γάλατα Αυγουστο με ΙΧ και να μπαίνουν στο ψυγείο σαν να μη συνέβη τίποτα,ετσι μου ρχεται να παρω κατσικα να αρμέγω!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...