Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αυτοκίνητα που χωράνε 3 καθισματάκια

Recommended Posts

Από το όλο θέμα 2 απορίες έχω:

-- Τελικά καμμία δεν λέει να σταματήσει στο 1 παιδάκι έτσι???

-- Καλά είναι τα αυτοκίνητα-θηρία με πολλές θέσεις και αποθηκευτικό χώρο, αλλά που τα παρκάρουμε ρε παιδιά???

Eδω που μενω..μια χαρα παρκαρω και πουλμαν :P:lol::lol:

Ε τότε δες αυτό που έγραψα εγώ...

Έχουμε πάρει το Opel Vivaro που είναι βαν και έχει 8 ή 7 θέσεις, άπειρο χώρο στο πορτ μπαγκάζ με όλες τις θέσεις σε χρήση και είναι και πολύ οικονομικό (χωρίς τα τέλη ταξινόμησης λόγω τριτεκνίας/πολυτεκνίας). Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Κάνεις υπέροχα ταξίδια και παίρνεις και παρέα μαζί :wink:

Kαλα αυτη την στιγμη μια χαρα μας χωρα το ζαφιρα :wink:

Αλλα ευχαριστω και καλο ειναι να το εχουμε στο μυαλο σου σε περιπτωση που γινουμε 6 καποια στιγμη

Ερωτηση ομως επειδη το εχει στα φορτηγακια..οκ εδω που ειμαι δεν εχω προβλημα χωρου...αλλα καποια στιγμη πας και καπου αλλου...ειναι σε διαστασεις οπως ειναι μινι φορτηγο?Πες πιο πολλες λεπτμερειες...αφου το εχετε και το ζειτε καθημερινα..

Διαφημίσεις

Είναι αυτά που έχουν όλες οι μεταφορικές αν δεις DHL γενική ταχυδρομική, κλπ. αν προσέξεις λίγο στους δρόμους, κυκλοφορεί παντού. Φορτηγάκι είναι πάντως, 2 μέτρα ύψος...

Γενικώς δεν έχουμε πρόβλημα, και στο κέντρο έχουμε βρει θέση, αλλά γενικά φροντίζουμε εκεί που πάμε να υπάρχει πάρκινγκ. Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι στο γκαράζ μας στο σπίτι αν μας έχουν κλείσει στα πλάγια και είναι και κάποιος παρκαρισμένος απέναντι, δε βγαίνουμε από μέσα :?

Προτείνω το Nissan Note! Το έχουμε εδώ και 1 χρόνο και είναι πολύ βολικό. Στοίχησε και ποιο οικονομικά από την Opel. Εχει πολύ χώρο στο πίσω κάθισμα και όταν χρειάζεσαι περισσότερο χώρο στο πορπαγκάζ (αν και έχει αρκετό) τα καθίσματα πηγαίνουν πολύ εύκολα μπροστά.

• 6 months later...

Διαφημίσεις

Dodge Caliber sxt θέση για 3 παιδικά καθησματάκια.Βέβαια ΔΕΝ είναι και η οικονομικότερη λυση γενικά τα SUV.Και από αποθηκευτικό άλλο τίποτα!!Πάντως και στου μπαμπά μας το Jeep έχει προδιαγραφή για 3 παιδικά.

• 2 months later...

τελικά αγοράστηκε το renault grand scenic 1.4tce.

Πολύ καλό, εκπληκτικούς χώρους ακι στη 2η σειρά καθισμάτων και στο χώρο αποσκευών.

Έχει και την 3η σειρά καθισμάτων πτυσόμενη, σε περίπτωση που χρειαστεί.

• 2 χρόνια μετά...

Ψάχνω για αυτοκίνητο που να χωράει 3 παιδικά καθισματάκια με σύστημα isofix. Έχετε υπ' όψιν σας κάποιο μοντέλο; (κατά προτίμηση οικονομικό -σε τέτοιους δύσκολους καιρούς)

• 3 εβδομάδες μετά...

Αληθεια, μηπως γνωριζεται αν...το σιτροεν πικασο χωραει ΑΝΕΤΑ τρια παιδικα καθισματακια πισω;

και εκτος απτα καθισματακια, χωραει και καμια...ή μαλλον πιο πολλες βαλιτσες;

Έχω το citroen c3 picasso.Αν και έχω 2 παιδιά,έχει άνετα χώρο και για τρίτο καθισματάκι.Και έχει και πολύ μεγάλο πορτ μπαγκαζ,με έξτρα αποθηκευτικό χώρο στον πάτο του.Γιατί με τρία παιδιά δεν χρειάζεσαι μόνο χώρο για τα τρία καθίσματα,χρειάζεσαι και αρκετό χώρο αποσκευών.Είναι αρκετά οικονομικό για πολυμορφικό και πολύ όμορφο!Πέρυσι πήγαμε διακοπές με τα 2 παιδιά,σφηνοτουβλάκια πράγματα στα πόδια τους,πράγματα και στο ντουλάπι του πορτ μπαγκαζ,τον σκύλο να αλωνίζει στο πορτ μπαγκαζ χωρίς πράγματα και ναι!χωρέσαμε!!!

ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(12/04/96 βρήκα το άλλο μου μισό)

ΣΤΕΛΙΟΣ 11/06/07

ΖΟΥΖΟΥ 26/07/10

Σας αγαπάω πολύ...

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...