Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δώρα νονάς στο βαφτηστήρι

Στέλλα

Recommended Posts

βαφτισα ενα αγορακι στα 16 μου που τωρα ειναι 13 ετων σχεδον..

μεχρι τωρα που εστελνα δωρα πασχα, χριστουγεννα (ειναι και η γιορτη του) και γενεθλια..

και αν πηγαινα το καλοκαιρι επερνα και κατι ..

βεβαια εχει και 2 αδερφια και παντα κατι μικρο επερνα και στα αδερφια. Η κομπαρα μου λεει οτι απο τις 3 νονες, μονο εγω παιρνω σε όλα τα παιδια..

τωρα μεγαλωσε και δεν του στελνω δωρα αλλα λεφτα. Το Πασχα τον ρωτησα αν ηθελε λαμπαδα και μου ειπε οχι. Αρα σκετα λεφτα απο εδω και περα.

Διαφημίσεις

Εχω μια γλυκεια βαφτιστηρα στην οποια πηγαινω δωρακια οποτε μπορω γιατι ετσι νιωθω.Δεν περιμενω να ερθουν οι γιορτες για να δω ενα λαμπρο χαμογελο να σχηματιζεται στο προσωπακι της.

an1cxyD0g411110NDc3MTRkfDQ1NDg2NjQ1ZGF8b3VyIGxpdHRsZSBzdGFyIQ.gifas1cEUz0g410010MTA4ODIwcGR8MDAwNDcxN2R8b3VyIGZhaXJ5IGlz.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...