Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

11ΜΗΝΩΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ...ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ;

Recommended Posts

Φτιάχναμε το φαγητό της, το βάζαμε σε ειδικό θερμός.
αυτό θέλει λίγο προσοχή! δε μεταφέροντε όλα τα φαγητά ζεστά! αλλοιώνοντε!! πολλά ξυνίζουν....

εγώ το είχα σε θερμοκρασία δωματίου, το μετέφερα σε ισοθερμικό τσαντάκι με παγοκύστες και το έβγαζα να πάρει θερμοκρασία δωματίου λίγη ώρα πριν το φάει για να είμαι σίγουρη!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Θα ήθελα την άποψη σας...ο μικρούλης μας τον Αύγουστο θα είναι 11 μηνών...και σκεφτόμαστε απο τώρα αν και πού θα πάμε διακοπές...όντας πρωτάρηδες..δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρουμε...τι εννοω...

1. Στην θάλασσα φαντάζομαι κάνει να μπει...να φοράει μπρατσάκια και σωσίβιο βέβαια..αλλά τι ώρες; Φοβάμαι για την έκθεση στον ήλιο...

2. Θα πρέπει να βρούμε χώρο να μείνουμε με κουζίνα λογικά ε; Τότε περίπου τι τρώει; Κανονικό φαγητό; Δεν το ξέρω αυτό...μήπως θα πρέπει να του μαγειρεύω

3. Ποιο μέρος προτείνετε για διακοπές; Αποκλείονται τα νησιά...Να είναι το πολύ 2-3 ώρες απο την Αττική...

4. Τυχών εμπειρίες διακοπών με παιδάκι αντίστοιχης ηλικίας θα με βοηθούσαν ιδιαίτερα..

Ευχαριστώ πολύ.. :D

candy μου επειδή τα μωράκια μας είναι συνομήλικα έχω να σου πω να μην φοβάσαι καθόλου. εμείς πήγαμε τα Χριστούγεννα μόλις μηνών στη Δημητσάνα και περάσαμε τέλεια! το καλοκαίρι ήδη έχουμε κανονίσει να πάμε Μυτιλήνη..που είναι μεγάλο νησί και έχει γιατρό και νοσοκομείο εκεί για κάθε ενδεχόμενο..και φυσικά μπάνιο θα τα κάνουμε με προσοχή στον ήλιο, απλά πρέπει να οργανωθείς σωστά...εγώ θα πάω με τον ατμομάγειρά μου, το παρκοκρέβατο , το καροτσάκι και όλα γίνονται!

και αποθηλασε επιτελους!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...