Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η...ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΑΣ?

maria2

Recommended Posts

και εγω κοριτσια στην μαμα μου....

μπορει να χρειαζεται να πηγαινω την μικρη 4-5 φορες την εβδομαδα στην μανα μου που κανω το δρομολογιο με το αμαξι για κανενα 20-25 λεπτα να παω,αλλα τοσα να ξαναερθω και το απογευμα τα ιδια ωστε να την παρω ,παρα να ερχεται η πεθερα με το λεοφωρειο στο σπιτι μου και να μου κατσικωνεται εδω...παντως ειλικρινα αυτο να λενε ναι και μετα να φτιαχνουν οτι θελουν μου γυριζει τα μυαλα...ενω της βαζω σε κουτακι ποση κρεμα πρεπει να βαλει σε συγκεκριμενο νερο,οταν γυριζω και βλεπω την μιση σχεδον κρεμα στο κουτακι ,μου ερχεται να τα γκρεμισω ολα. και να σου λεει απο πανω καλη ηταν ετσι η κρεμα και να επιμενει...

αφηστε που για 2 ωρες να την αφησω στην πεθερα μου,ο πεθερος μου καθε μιση ωρα θα περνει τηλ και θα λεει,το μωρο γκρινιαζει,το μωρο κλαιει,το μωρο νυσταζει..μα γιαυτο σας το αφησα να το κοιταξετε,οχι να με πρηζετε στα τηλεφωνα...ενω στην μανα μου την παω το πρωι και εχω ησυχο το κεφαλακι μου...ωχου...

Διαφημίσεις

και εγω κοριτσια στην μαμα μου....

μπορει να χρειαζεται να πηγαινω την μικρη 4-5 φορες την εβδομαδα στην μανα μου που κανω το δρομολογιο με το αμαξι για κανενα 20-25 λεπτα να παω,αλλα τοσα να ξαναερθω και το απογευμα τα ιδια ωστε να την παρω ,παρα να ερχεται η πεθερα με το λεοφωρειο στο σπιτι μου και να μου κατσικωνεται εδω...παντως ειλικρινα αυτο να λενε ναι και μετα να φτιαχνουν οτι θελουν μου γυριζει τα μυαλα...ενω της βαζω σε κουτακι ποση κρεμα πρεπει να βαλει σε συγκεκριμενο νερο,οταν γυριζω και βλεπω την μιση σχεδον κρεμα στο κουτακι ,μου ερχεται να τα γκρεμισω ολα. και να σου λεει απο πανω καλη ηταν ετσι η κρεμα και να επιμενει...

αφηστε που για 2 ωρες να την αφησω στην πεθερα μου,ο πεθερος μου καθε μιση ωρα θα περνει τηλ και θα λεει,το μωρο γκρινιαζει,το μωρο κλαιει,το μωρο νυσταζει..μα γιαυτο σας το αφησα να το κοιταξετε,οχι να με πρηζετε στα τηλεφωνα...ενω στην μανα μου την παω το πρωι και εχω ησυχο το κεφαλακι μου...ωχου...

εμενα που φευγαν βροχη τα γιαουρτια και νομιζα οτι τα δινει απογευμα.ξερετε τι εκανε?αν δεν ετρωγε αρκετα πανω απο το φαγητο της εδινε γιαουρτι.το καημενουλι μου!

το παιδί κουνήθηκε,το παιδί κάθησε,το παιδί έκλαψε...μα αυτά κάνει αλλιώς θα ήταν άγαλμα..εμένα η πεθερά μου όποτε την πάω δεν την αφήνουν σε ησυχία.νυστάζει και της κάνουν κουπεπε,χαδάκια,αγκαλίτσες και η φένια βάζει τα κλάμματα.όταν την παίρνω,πριν την πάω στο αυτοκίνητο,έχει 'ηδη κοιμηθεί στην αγκαλιά μου

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

εμενα που φευγαν βροχη τα γιαουρτια και νομιζα οτι τα δινει απογευμα.ξερετε τι εκανε?αν δεν ετρωγε αρκετα πανω απο το φαγητο της εδινε γιαουρτι.το καημενουλι μου!

ναι και μετα να λεει αχ το μωρο εκανε εμετο...τα εβγαλε ολα...μα αφου το στουπωσες χριστιαννη μου...

το παιδί κουνήθηκε,το παιδί κάθησε,το παιδί έκλαψε...μα αυτά κάνει αλλιώς θα ήταν άγαλμα..εμένα η πεθερά μου όποτε την πάω δεν την αφήνουν σε ησυχία.νυστάζει και της κάνουν κουπεπε,χαδάκια,αγκαλίτσες και η φένια βάζει τα κλάμματα.όταν την παίρνω,πριν την πάω στο αυτοκίνητο,έχει 'ηδη κοιμηθεί στην αγκαλιά μου

ακριβως ετσι...αγαλμα εχω και στο σπιτι!!!!!

εγω δεν εχω εμπιστοσυνη στη μητερα μου αλλα με πια ενοια ? ειναι ηλικιωμενη και φροντιζει και απο πανω και τον αρρωστο και ηλικιωμενο πατερα μου οποτε ειναι αδυνατον να προσεχει τα παιδια ουτε και για 20 λεπτα , στην πεθερα μου εχω πληρη εμπιστοσυνη αλλα και παλι δεν αφηνουμε τα παιδια επειδη μενουνε λαρισα , τωρα καμια φορα οταν παμε αφηνου,με την μικρη για 2-3 ωρες και περνουμε τον μεγαλο καμια βολτα αλλα και εκεινη δεν καθεται πλεον κλαιει σπαραχτικα οποτε δεν θα την 3αναφησουμε , τον Κωνσταντινο τον ειχαμε αφησει στο παρελθον και ιδιαιτερα οταν γεννησα την μικρη αμα δεν ηταν η πεθερα μου να τον αναλαβει 2 ολοκληρες βδομαδες δεν ξερω πως θα τα ειχαμε καταφερει με το πηγαινελα στο γιατρο , τη γεννα και τη νοσηλεια μου στο μαιευτηριο .Αλλα πλεον δεν θελω να τα αφηνω ουτε στη Ματουλα μου λειπουνε τα σκατουλια μου.

Διαφημίσεις

εννοειτε στην μαμα μου γιατι η πεθερα μου ειναι 3 λαλοουν κ 2 χορευουν!

πχ βγαζει την γλωσσατης εξω για να την πιασει η μικρη κ καλα οτι παιζουν

δεν πλενει ποτε τα χερια της κ με της νυχαρες τις δινει φαει στην μικρη

δεν ακουει καλα

η μαμα ειναι αλλο πραγμα

κοριτσια να τολμησω να ρωτησω που εχετε περισσοτερη εμπυστοσινη? μαμα η πεθερα?εγω παντως δεν μπορω να αφησω τα παιδια μου στην πεθερα μου ουτε μια ωρα.νιωθω οτι τ΄αφηνω σε μια ξενη.το εχει καταλαβει κ εχει παρεξηγηθει,αλλα δεν μπορω.ενω στην μανα μου εχω τυφλη εμπυστοσινη.σαν να ειμαι εγω και καλυτερα.μονο εγω ειμαι ετσι?

ego de prokite na to afiso sti pehera mou giati i ha to trelani i ha paho ego krisi

ha geino mama

Σαφώς στη μαμά μου όταν χρειαστεί γιατι γενικά είναι καλόβολη και τη παίρνω σχεδόν πάντα μαζί μου. Η πεθερά την εχει κρατήσει μόνο 2 φορές (σε μεγάλη ανάγκη) και ενώ είχα πεί όχι πολλά χέρια και τις 2 φορες τη βρήκα στην αγκαλια. Γενικα δεν θελώ και πολύ γιατι πάντα μου πάει κοντρα οσο αφορά τη διατροφή του παιδιού δηλ. γλυκα και σκουπιδοφαγητά (δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις) και ξέρω οτι πέρα απο το να τη παίρνει τη μικρή αγκαλια (η μικρή μου δε θελει είναι 2,5 χρονων) δε θα παιξει με το παιδι. Ασε που δεν έχει ποτείνει και ποτε να τη κρατήσει και εγω δεν ζητώ γενικά χάρες. Τωρα βέβαια σκέφτομαι τι θα γίνει οταν γεννήσω το 2ο. Εχω βεβαια τη μαμα μου, την αδελφή μου και την αδελφή της μαμάς μου που η μικρή ολο με το ονομά τους στο στόμα είναι. Συμπέρασμα στη μαμά μου και μόνο στη μαμά μου.

Οι έλληνες είναι ρατσιστες....δυστηχως με τους υπόλοιπους έλληνες......

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΔΕ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΥΟΜΑΙ .ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΠΟΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΕΦΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.

Ο ΖΑΧΑΡΕΝΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ

Κι εγώ είμαι μακριά - πολύ μακριά - και από τις δύο. Αλλά περίπου 2 φορές το χρόνο που θα βρεθώ κοντά τους, ασυζητητί προτιμώ τη μαμά μου. Τον μπέμπη μου τον λαχταρούν και τον θέλουν και οι δύο, αλλά η πεθερά μου το εννοεί "θεωρητικά". Δηλαδή, να της τον αφήσεις ταισμένο, πλυμένο, κοιμισμένο και μπορεί να κάτσει από πάνω του με τις ώρες. Αν ξυπνήσει και είναι ήσυχος τον παίρνει και αγκαλιά, αν δεν είναι τον πασσάρει στον πεθερό μου.

Δήλωσε δε - και έχω μάρτυρες - ότι δεν μπορεί να τον ταίσει ή να τον αλλάξει ή να τον ντύσει γιατί "δεν τα θυμάται πια"!! Πρέπει να της τα ξαναδείξουμε....κι εγώ δεν της έδειξα τίποτα!!! Παρόλα αυτά επέμενε την τελευταία φορά να τον αφήνω στο σπίτι της και να φύγω εγώ. Και όταν την ρώτησα "Κι αν πεινάσει τι θα γίνει;;; Αφού δεν θυμάσαι να τον ταίσεις, πως θα φάει;;;"..και τι μου είπε.... " Τάισέ τον τώρα!!!"

Μέσες άκρες τα είπα και στον άντρα μου, για να μη με λέει κακιά, που τελικά τον είχα μόνιμα στο σπίτι μου ( αν και έμεινα ένα βράδυ στην πεθερά μου και ήμουν πολλά μεσημέρια και απογεύματα εκεί) και την πήρε τηλέφωνο και την ρώτησε ευθέως "Καλά ρε μάνα, δεν θυμάσαι να ταίσεις και να αλλάξεις ένα μωρό;;;"

Και ευτυχώς για μένα, του τα επανέλαβε ακριβώς όπως μου τα είπε κι εμένα: "Τόσα χρόνια πέρασαν, πως να θυμάμαι;;; Και η γυναίκα σου δεν μου έδειξε τίποτα!! Όταν θα ξαναέρθετε, το παιδί θα μείνει μόνο εδώ, θα μου δείξετε και θα τα κάνω!!".

"Α, ρε μάνα", της είπε "..δεν παίζεσαι με τίποτα!!"

Το θέμα μας είναι ότι το καλοκαίρι λέμε να πάμε ένα ταξιδάκι οι δυο μας με τον άντρα μου και πρέπει να αφήσω τον μπέμπη (που θα είναι 7 μηνών περίπου) στις γιαγιάδες. Εγώ λέω για τριήμερο και ο άντρας μου για πενθήμερο. Όμως επειδή θέλω να αφήσω τον γιο μας, μόνο στη μάνα μου, υπολογίζω ότι θα αντέξει τις πιέσεις της πεθεράς μου μόνο για τρεις μέρες. Αν δεν γυρίσουμε τότε, βλέπω να σφάζονται οι συμπεθέρες. Και να μείνει στο σπίτι της πεθεράς μου...ούτε για αστείο! Πως το εξηγείς στον άντρα σου αυτό;;

• 3 εβδομάδες μετά...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΔΩ, ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ Η΄ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ!!!ΕΧΩ ΤΥΦΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ!!!!ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ!!!!ΤΥΧΕΡΕΣ ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!!!ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!

Εγώ αφήνω το γιό μου και στις 2 ανάλογα με την περίπτωση. Λίγο πιο συχνά τον κρατάει η μαμά μου γιατί μένει πολύ πιο κοντά μου. Έχω εμπιστοσύνη και στις 2 αλλά η μαμά μου έχει περισσότερη ψυχραιμία σε θέματα αρρώστιας. Έτσι και πω στην πεθερά μου ότι ο μικρός φτερνίστηκε είναι ικανή να καλέσει καθηγητή πανεπιστημίου για να τον εξετάσει.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

Διαφημίσεις

Αναμφισβήτητα στους γονείς μου που έχουν δώσει την ψυχή τους για τον γιό μου και τώρα στην κόρη μου συνεχίζουν να είναι βράχοι δίπλα μου, χωρίς παράπονα, γκρίνιες, έχουν δοθεί ολοκληρωτικά, στη πεθερά μου σε σπάνιες περιπτώσεις αν χρειαστεί της τον αφήνω άνετα, την μικρή μετά τα δύο χρόνια θα το τολμήσω

Η μαμά μου είναι μακρια ενω τα πεθερικά μου απο κάτω.... Δεν ξέρω πως θα είναι θα δούμε. Πιο πολύ με προβληματίζει το γεγονός πως αφενός ο πεθερός μου εχει συνηθίσει να μιλάει δυνατά-φωνάζει χωρίς να υπολογίζει ώρα κλπ αφετέρου γενικώς υπάρχει μια τάση να μιλάνε όλοι πολύ δυνατά ή να επιβάλλουν κάτι με τη φωνή. Εμένα αυτό δε μ' αρέσει και με προβληματίζει πολυ, βλέπω ότι το έχουν οικειοποιηθεί τα αλλα 2 εγγόνια και δε θέλω να συμβεί και σε εμάς.... Ειδικά ο 1ος εγγονός οτι και αν του πεις πατάει φωνή και αντιδρά, ολοι λένε πως είναι επειδή μπαίνει στην εφηβεία αλλα θυμάμαι πως απο παλιά το έκανε αυτό...

Μακαρι να ειχα την μανουλα μου εδω... πολυ πιο ευκολα θα περνουσα .. Η πεθερα μου ειναι καλη γυναικα, δ λεω, αλλα παρα πολυ διαφορετικη απο μενα. Τα παιδια τις τα μεγαλωσε η μανα της (ειδικα τον ανδρα μου, ο οποιος εμενε στην γιαγια απο 20 ημερων του μεχρι να γινει 13 χρονων!), ο, ποτε η πεθερα μου δ ξερει κ πολλα πολλα σχετικα με τα παιδια. Επρεπε ολα να της τα διξω - πως αλλαζουμε πανα, πως το πλενουμε κτλ. Δ τα θυλαζε τα παιδια της ο,ποτε ουτε μ αυτο μπορουσε να με βοηθησει (στην αρχη οταν χριαζομουν βοηθηα). Τωρα τελευτεα, αρχιζει κ προσφερετε μονη της - να συδερωνει συνιθως.. Μια φορα νευριαζα παρα μα παρα πολυ μαζι της - το ειχε το Κωστα για 2 ωρες, οταν γυρησαμε αμεσως κ εγω κ ο ανδρας μ καταλαβαμε οτι δ ειναι καλα. Τον πιανω το μετοπο, πεταγεται η πεθερα - δ εχει πυρετο λιγο ζεστος ειναι. Κατευενουμε κατω (μενουμε απο κατω) μετραω τι πυρετο στο μωρο - 39.5!!! Εχε την μετα εμπιστοσινη..

as1cA6A-O4x1210MzAwNjM2bHw1MDUwMDRkfEtvbnN0YW50aW5vcyBlaW5haQ.gif

Ι've breastfed my boy 2yrs1day

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...